Użytkownik
|
Siema
Na niektórych serwerach ze względu na niekompatybilność WIN 7 z PB dostaję kicka za powyższy błąd.
Szukam rozwiązania innego niż powrót na stary system.
Podkreślam, że parę dobrych godzin szukałem rozwiązania (ponoć niektórym się udało!), i nie znalazłem nic dla siebie. Dlatego desperacko szukam pomocy i tutaj.
Posiadam WIN 7 Ultimate RC BUILD 7100 32 BIT, wszsytkie update’y zrobione (odinstalowywałem updaty, nie pomogło ).
W 99.9% przypadków wyskakuje mi błąd z tematu: Unknown Windows Api Function [131132]
Czasem mogę pograć 3-5 minut, czasem 15 sekund.
eSportowi hakierzy - do dzieła!
Zwycięzca otrzyma dozgonną wdzięczność i usta Squalla!
__
|
Zbanowany
|
Myślę że nic z tego nie będzie, a co do tych co im się udało to gdzieś czytałeś czy tylko Ci się obiło o uszy ?
Co do czasu grania to pewnie zależy od konfiguracji pb na servie tak działa normalnie ale jak pb chce wykonać jakiś proces to wyskakuje error bo 7 nie może go poprostu wykonać lub coś w tym stylu
__
|
Użytkownik
|
z dEvianCem doszliśmy do wnioski, ze to niewatpliwie zalezy od tego czy serwer stoi na linuxie czy na windowsie..
a co do tych co im się udało.. cóż, widziałem dziesiątki postów. zwykła zmiana kompatybilności ze starymi systemami plików PnKBsTA i B im pomagała.. mi nie.
__
|
Użytkownik
|
ale mowimy o CoD tak?
bo ja mam ten sam system co Ty, gram w wSw, wszystko działa loox, zainstalowałem ostatnio takze q3 i tez wszystko smiga
__
|
Użytkownik
|
Tak, tak, o COD. Ale mysle ze mozna zamknac temat.. dziala!
Co zrobilem? W sys32, w folderze gry pb i w folderze users/applocal/punkbuster/pb zaznaczyłem wszystkie pliki PB.exe 'Run jako administrator '.
I działa.
No kuzwa, wczoraj sie meczylem nad tym gownem 4 godziny..
dzieki mimo wszystko ;d
__
|
Użytkownik
|
Znalazłem coś takiego :
http://msmvps.com/blogs/brianmadsen/archive/2009/01/14/windows-7-punkbuster-fix.aspx
__
|