Dj Decks mistrzostwo swiata :)

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Kombatant

2008-09-04 22:06:43

znajdzie sie jeszcze paru

Sokol
Peja
Eldo
Pezet
HST
Wilku
Boski Roman i Popek z Firmy :D

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:08:28

Od takich bzdur przeklenstwa mi sie cisna na jezyk.

Jakim cudem Ty w ogole wyczarowales zwiazek ostrego z k44 i pfk.
K44 i pfk, te dwie nazwy ida w parze tylko w zwiazku z magikiem i tym, ze robili naprawde duzy halas naprawde sporo czasu temu, style byly zupelnie inne!

A ostr tutaj totalnie nie pasuje! Czym Ty sie sugerowales, tym, ze dal freestyle na pozegnalnym koncercie? Mozna go umiescic na jednym epic-poziomie z k44 i pfk a nawet i on uznalby to za przecenianie go.

I nie chcialby byc nazywany ich nastepca. Skoro jarasz sie ostrym, jak moze Ci sie nie podobac Łona albo Fisz, fakt faktem, fisz juz poszedl swoim sladem, ale Łona zyje, chociaz pewnie o Insercie nie bylo dane Ci slyszec? Tam nie ma mistrzostwa swiata? To czego chcesz, Pana Boga? Widocznie ktos musi urosnac na range reliktu, zebys bral go powaznie. A Lona na dobra sprawe w swoich tekstach na swoj sposob przebija ostrego, ostry wydaje plyte za plyta, lona wydal ich przeciez duzo mniej, robi to nie czesto a teraz dal jeszcze EPke, jestem gotow z Toba polemizowac i ciagnac dyskusje na miliard stron a4 bo od strony technicznej jestem do niej przygotowany, nie bede w stu procentach obiektywny, bo przemawia do mnie zlosc kiedy ktos rzuca tak beznadziejne zdania.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:11:06

Dziwna wypowiedz, hst jest swietny, sokol juz dawno przekazal co mial do powiedzenia, eldo to niekwestionowany geniusz, pezeta nowa plyta kompletnie mi sie nie spodobala ale na szacunek tez juz zapracowal, wilk od technicznej strony jest genialny, ale jego teksty sa dosc.. ostre, boski ciagne swoja elektroniczna bajke, a popek mi nei pasuje do ukladanki

__
gdzietenwosk.pl

VIP
Nor

2008-09-04 22:14:54

ok ok, moze dalem zbyt ogolnikowo - afro kolektyw jest super - obok kazika i electric rudeboyz moj ulubiony polski zespol. Ale chodzi mi o tych wszystkich pztow, eldo i innych przyjaciol .

PS: SEKSUALNA CZEKOLADA

__

VIP
Nor

2008-09-04 22:15:42

ok, jeszcze cos?

__

Użytkownik
m3ribo

2008-09-04 22:16:24

Zamiast podniecac sie z dupy mainstreamem warto posluchac czegos jak

Pasjonaci, Sanhedryn czy MPS ( to tylko z poludnia) jest masa bardziej wartosciowego rapu nie tylko merytorycznie ale rowniez jesli chodzi bity czy sample, niz pseudo samochody z photoshopa w teledyskach.

Jedyne na co warto czekac w tym roku to Pih i jego Kwiaty Zla, mimo ze nie lubie pih*ja to nic lepszego niestety nie wyjdzie( nadzieja w BC2, czy Siwers i Tomiko).

__

VIP
Nor

2008-09-04 22:17:10

afro kolektyw, kaliber 44, abradab, lona - ok ale to i tak dosc malo jak na tak duza scene. To nie jest tak, ze ja nie slucham polskiego hh nic a nic - bo zdarzy mi sie nawet i dj buhhh ale ogolnie chu...

__

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:18:51

Kazdy sie odnajdzie, to nie stany, zobacz ilu mamy mieszkancow. Slask jest ambitny.

Bu, hst, miuosh

__
gdzietenwosk.pl

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:19:57

A jak idziesz na impreze to bawisz sie przy Miuoshu :)?

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
m3ribo

2008-09-04 22:22:13

Jak ide na impreze to bawie sie przy dancehallu czy reage/raga.

A nie przy wack mc jak sheller, jedna z wielu podrob gurala, ktora prze*jebala beef z owalem(sic!)

__

Użytkownik
m3ribo

2008-09-04 22:22:48

Jak ide na impreze to bawie sie przy dancehallu czy reage/raga.

A nie przy wack mc jak sheller, jedna z wielu podrob gurala, ktora prze*jebala beef z owalem(sic!)

__

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:27:58

Wiesz co, kto przeje*al ten beef, to kazdy sobie w glowie moze stworzyc wizje.
Owal to jeden wielki sraki przydupas, shellerowi starczylo jedno zdanie, ze nie widizal go na plytach.

Kto go zapraszal?
Sheller technicznie sie podniosl, pracuje nad soba i dobrze mu to wychodzi ;d

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
m3ribo

2008-09-04 22:29:35

To, ze pracuje nad soba nie znaczy, ze jest lepszy. Dorobek owala ( rapnastyk) > wszystko co nagral sheler, nawet na WSRH byl cieniem slonia.

Niby gdzie sheler wygral? Cutami w refrenie ? Tabb rozpierd*olil na obu bitach.

A zdanie nie widzial go na plytach? Omg czlowieku gdzie byl sheler kiedy Ascetohoix + owal + wwo bylo na jednym klipie i trzymali sie razem? Pie*rdolenie.

__

Użytkownik
diGi

2008-09-04 22:34:53

No niestety, ale to właśnie jakaś nowa, poje*ana moda... W Stanach i Wielkiej Brytanii niektórzy raperzy też tak się wożą -_-

__

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:35:59

Tabb niech sie trzyma Meza, zobacz co zaczyna robic Mikser.
A jak zachowuje sie Owal, Meza tez wzieli do jednego kawalka, kiedy nawijali o poznaniu, a teraz kazdy z nich szydzi, bo przewrotna z niego sucza. Nie jeden z chlopakow mial predyspozycje, zeby grubo sie sprzedac i zaczac basnie spiewac z dziewczynkami, a tego nie zrobil. A kolega Tabba mezo biega z tvp i nagrywa programy z dziecmi. No prosze Cie, ja na miejscu shellera olal bym sprawe i nic nie nagrywal na kmiota, na tedego tez nowator odpowiedzial a tede tego nie zrobil, powiedz mi, gdzie powiesz glosno, ze owal wygral, w studenckiej spolecznosci na domowce przy browarku? Sheller wyciagnal pare trafnych argumentow, a skoro motywujesz sie tabbem na bitach, niech wlacza sie z tego chlopaki z pdg? Mikser robi sie coraz lepszy, tabb bici pod kasie klich.

Na dobra sprawe skonczyla sie rzeczowa dyskusja, bo bezsensem jest klocic sie kto wygral beef, kiedy tak naprawde sheller nie bral go powaznie co bylo cholernie uzasadnione, owal dupe lizal pod gurala, zeby nie miec halasu z jego strony, zaczynam sie czuc jak dzieci-hejterzy z forum.

w tym momencie mowie stop, bo skonczyla sie rzeczowa dyskusja

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
diGi

2008-09-04 22:38:29

"znajdzie sie jeszcze paru
(...)
Wilku
Boski Roman i Popek z Firmy :D"

Mam nadzieję, że żartujesz :>

__

Użytkownik
m3ribo

2008-09-04 22:39:31

Czlowieku bity taba, rozpierdalaja caly czas jedyne co bylo dobre to cuty od Haema.

Nie chodzi o to co zrobil owal z soba bo tez tego nie popieram czy jak tam chcesz to nazwac. Wazne, ze wygral beef bez zadnego problemu, co pokazuje ze technike nadal trzyma. A mezem to sie jaral kazdy jego nagrywkami w podziemiu i tracki jak Rap teatr to niestety klasyki. I mezo by zjadl 3/4 osob w mainstreamie technika.

I boze, ciul mnie obchodzi co inni zaczynaja robic, skoro dalej to jest gownem, liczy sie to co jest bylo i bedzie klasykami.

Niestety(albo i stety) w swoim srodowisku moge powiedziec bez problemu, ze owal wygral bo nikt nie slucha xerokopi gurala i nawijki od 6 lat o tym samym.

Tab pokazal, ze jak chce i moze to zrobi bit na szybko, ktory rozjebie caly dorobek mixera czy tam innych twoim pro producentow.

__

VIP
ZnowuJa

2008-09-04 22:42:49

Ja mysle, ze tu nie ma sie o co klocic. Kazdy lubi jakis tam rap i ma wlasne zdanie wyrobione na ten temat.

__

VIP
JamJestZuras

2008-09-04 22:44:08

PWS

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
Kombatant

2008-09-04 22:44:21

Popek ma ciekawy zyciorys, ale raper z niego jest marny. O wiele lepiej radzi sobie w MMA!

a ... B. Roman to typowy sredniak.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
toxiknoizz

2008-09-04 23:10:19

nie znasz sie, pewnie sluchasz mezo i w ogole.

__

Użytkownik
amenva

2008-09-04 23:56:56

no ja mowie o hiphopie a nie dres mjuzik ;)

__

Użytkownik
ezekiel

2008-09-04 23:59:05

hmmm byl ten album juz 2 dni temu, na hh.pl ludki dawaly linki do rapida. jezeli chodzi o polski rap to naprawde jest w czym wybrac, jezeli ktos twierdzi inaczej to tylko i wylacznie dlatego, ze niewystarczajaco duzo slyszal.

emil blef, smarki i jobikz, projektor, eldoka, abel, eis, skorup, big up crew, astek, pokahontaz, gural, peerzet... to tylko kilku a moglbym jeszcze dlugo wymieniac.

__

Użytkownik
majan

2008-09-05 01:10:51

W Polsce niestety nie ma wielu "godnych" reprezentantów hip hopu (wydających legale), Ostrowski ma fajny bit, fajny styl, ogólnie daje radę, ale wiadomo że nie można go porównywać z Paktofoniką. Kaliber 44? Jak dla mnie to ich sukces polegał na śmierci Magika (chociaż nagrali kilka zajebistych kawałków, np. plus i minus), ale generalnie to komercja większa niż Tede i Fisz.

Dziwi mnie że nikt nie wymienił Molesty i Liroya ;D

Dla mnie i tak podziemie > legal
Przykłady?
- Dinal
- Smarki (Najebawszy EP)
- Jimson
- Zkibwoy
- Tetris
- Zeto
- Brudne serca

"pieprzenie, nikt nie chciał nas wydać na legalu, bo nie nalegałem, ani nie grałem chłamu" ([url=http://pl.youtube.com/watch?v=6pQDQmsdpa8]Dinal - Zawiść w chuj[/url])
"a ja będę w tym do starości oficjalnie lub w podziemiu - w podziemiu?, niektórzy robią z tego religie, a ja sram gdzie to leci ważne kurwa czym jest..." ([url=http://pl.youtube.com/watch?v=QqOA_CqiuO0]Smarki - Najebawszy theme[/url])

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
exile

2008-09-05 01:49:04

Ooo, masz plusa za to że wiesz co dobre;]
Jeszcze do tego grona bym dorzucił: VNM I W.E.N.A i Afront

[url=http://www.youtube.com/watch?v=LL5am7tTaYA&feature=related]klikklik[/url]

i epka smarkiego jakby ktoś jeszcze nie słyszał (może znajdą się tacy..)

[url=http://rapidshare.com/files/90763123/Smarki_Pysk_Kixnare_-_Moda_na_epke_2oo5_.rar]Smarki Smark - Moda na epke[/url]

to nielegal więc bez nukowania ;]

__

VIP
Nor

2008-09-05 07:06:17

No ok, no to jak chcesz sklasyfikowac HG czy donguralesko(czasem ma fajne bity)?

__

Użytkownik
amenva

2008-09-05 07:53:25

nie klasyfikuje ich bo ich nie slucham. tylko fisz, afro i czasem lona

__

VIP
Nor

2008-09-05 08:13:41

no ok, ty nie, ale ogolnie jest to muzyka zaliczana do...

__

Użytkownik
diGi

2008-09-05 09:26:41

Dla mnie najlepszym nielegalem jaki w życiu słyszałem jest [url=http://www.lodz.mm.pl/~gres/gres_snatch-noc_ep.rar]Gres/Snatch - Noc EP[/url].

Bardzo polecam przesłuchać (i nie tylko ludziom, którzy lubią hh, ale wszystkim innym też).

__

VIP
JamJestZuras

2008-09-05 09:37:49

Tez lubie Jimsona i jego story-telling, Gorąca ofiara, jakby sie film ogladalo :)
eenie-miney-money-moe czy jak sie pisalo ten pokrecony tytul swietne :)

nie dodalem

ZAGMADFANY!
to jest typek :)

Wydal plyte a w kazdym kawalku prezentowal inny styl, w ktorym swietnie sie odnalazl :) Slucham codziennie jego plyty.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
JamJestZuras

2008-09-05 09:38:26

I dorobek Metra, Antidotum jest swietne ;d

Nie ukrywam, ze uwielbiam Gurala, Fokus go tez strasznie szanuje. Gural odnajdzie sei wszedzie, a to jak on wchodzi na bity jest technicznie niemozliwe, on wali prawdziwe Braaa, a na starych plytach killazow pokazal, ze potrafi po prostu nawijac, wiec nikt mu nie powie, ze zyje bragga, ja osobiscie stawiam go na rowno z ostrym i fokusem, oni robia inna muzyke po prostu, ale gural w tym co robi jest mistrzem ;d

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
majan

2008-09-05 10:11:30

Eenie-Meenie-Miney-Moe, poznaj mnie to poznasz zło :D

Zajebisty kawałek, w ogóle cała epka "Gorączka w parku igieł" daje radę

Szczególnie "Umrę młodo" jest fajne - "...nie mam odciśniętych dłoni w betonie, w miejsach kultu, ale masz moje słowa na podeszwach butów"

Ostatnio jaram się cały czas jednym kawałkiem - [url=http://www.wrzuta.pl/audio/cpM9NyxJ7t/bulki_z_szynka]Dinal - Bułki z szynką[/url]. To jest chyba pierwszy kawałek hip hopowy o zdrowym trybie życia.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
Kombatant

2008-09-05 13:11:58

Powiedzmy, ze jeszcze nikt nie wymienil chlopakow z Fenomena, ich pierwsza plyta jest miazdzaca pod kazdym katem. Zip sklad z ponem na czele.
Fokus tez ciekawie rapuje, ma duzy potencjal i jak by to ujac. Ma swoj orginalny styl, rozniacy sie od innych mc(jak np. ostr).

Co do podziemia, to dobrze prosperuje na przyszlosc. Jest duzo mocnych ekip, w Polsce idzie wszystko w dobrym kiedunku.

__

VIP
blacktyger

2008-09-05 13:27:43

Dokładnie Fenomen... Co prawda to się nadaje tylko do łapania doła, ale w tym są najlepsi.

__

Użytkownik
ezekiel

2008-09-05 13:39:01

no pan wankz dobry ziom, potrafi naprawde dobrze przewinac.

__

Użytkownik
ezekiel

2008-09-05 13:41:31

wyszlo jeszcze Smarki Smark - Tony Flegmy, kawalek dydy-nanaa-miii-tyytyy miazdzy!

__

Użytkownik
ezekiel

2008-09-05 13:44:30

hehe smiesznie to napisales, smarki, jobikz i potem brudne serca :) tak czy inaczej do Twojej listy moznaby jeszcze dodac tych ktorych wymienilem nad Twoim postem plus Aes, koligacja gie-ka, smagalaz, rezpektz, rene1 i banan.

__

Użytkownik
Shenlong

2008-09-05 14:07:39

Powiedz na osiedlu, że jest super ! Jaramy to i tamto i nie boimy się 997 :X haha [color=red]cały hh/rap jest tak nisko dna jak nisko zwisa krok w spodniach elo hiphopowców[/color]. Każdy kawałek o tym samym i co najlepsze o rzeczach oczywistych, o których każdy wie :X kawałek bitu i tekstu mówionego i mamy super kawałek. Oczywiście każdy MC był bity, głodzony, biedny. Jak się dorobił nadal jest biedny i jakoś nie przekaże nawet grosza na ważny cel :X

__

Użytkownik
sch

2008-09-05 14:14:37

kazdy widzi to co chce

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

VIP
ZnowuJa

2008-09-05 14:46:26

Jestes przykladem osoby, ktora patrzy poprzez pryzmat stereotypow. Zakladam ze ty jestes albo "techno-mlotem" albo szmatanista, z dlugimi i lepiacymi sie wlosami, bo zapominasz sie umyc.

Nie znam Cie, ale tak to jest jak sie widzi wszystko stereotypowo.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8325 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie