Nawigacja satelitarna

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
3nGonGa

2008-09-06 03:26:20

Zeby moc korzystac z win wgranego na navi, w wiekszosci jest to ver 5 trzeba najpierw odblokowac nawigacje. To samo tyczy sie czegokolwiek, co jest na karcie np. sd.

Po odblokowaniu wiekszosc urzadzen oferuje w standardzie ogladanie filmow, sluchanie mp3, czytanie pdf, dowolna navigacje itd.

Ja polecam nawigacje z conajmniej wyswietlaczem 4.3 a nie jakies mio z wypizdzialym 3.5. Obecnie nie oplaca sie wydawac 1000 zl na nawigacje.

W zasadzie wybor jest spory i wiekszosc producentow oferuje podobne parametry.

__

Użytkownik
3nGonGa

2008-09-06 03:27:21

TomTom jest niczym koszulka z napisem ADIDAS. Nosi sie jak pozostale no ale za to posiada 3 paski!

__

ex-Redaktor
plaszczka

2008-09-06 08:49:08

imo, dziala o wiele szybciej (niz wersja AM4), jest bardziej stabilny, szybciej wytycza dluzsze trasy, szybciej dokonuje korekcji trasy, jesli z niej zboczysz. no a pokrycie map europy zachodniej mowi samo za siebie. jesli jeszcze masz polaczenie z netem i mapshare, to codziennie masz swiezutkie aktualizacje co do wszelkich rozkopanych drog, nieprzejezdnych wiaduktow, etc :)

__

VIP
mavv

2008-09-06 10:27:16

jak narazie to wypas w kosmos, tylko ze sie pospoeszylem i dopiero po kupinie dowiedzialem sie o samsungu omnia, i nie wiem czy zalowac czy sie cieszyc.. poczekam jeszcze, jak stanieje omnia to sie nim doglebniej pobawie i potesdtuje, ale ogolnie diamond jest najlepszym telefonem roku i to prawda bo dostal takowa nagrode.

__

Użytkownik
^xF.Lag

2008-09-06 20:08:14

mio, garmin z gpmapa, automapa, tomtom nawet akira da rade (mapy robione przez ta sama firme co dla mio. Wiekszosc nawigacji mozna rozblokowac i wgrac co sie kce. Co czlek inny gust kazda jedna daje sobie rade trzeba czasem jedynie podeprzec sie mozgiem i tu jest najwiekszy problem bo ludzie sa momentami bezdennie glupi. Co sie naslucham w robocie "madrych " wypowiedzi normalnie powinienem dostawac za to dodatek.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7705 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie