zasilacz atx do 100 zł

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
Pajda

2007-10-02 22:39:47

Z tym prockiem to wydaje mi sie troche sredni pomysl, przeciez za miesiac wchodza penryny intela. Znajomy juz ma, w polaczeniu z ati nie odpalaja sie gry na dx9c :P ale poza tym ok, a ceny maja odpowiadac obecnym. No i z drugiej strony od amd bedzie phenom czyli domowy proc na barcelonie. Z grafa biorac pod uwage zapowiedzi tez.
Oczywiscie jest to dobry sprzet i starczy na dlugo, ale sam bym pewnie plakal jak tuz po takiej inwestycji wychodzi tyle nowego sprzetu akurat. Sam teraz wlasnie wzialem 6550 i MSI 8800GTS 640 OC (fajne zegary po bardzo fajnej cenie) na przeczekanie na nowy sprzet, mimo, ze zwykle wyznaje zasade, ze nie ma co czekac.

Z ciekawosci jaka obudowa do tego? Sam nie moge znalezc odpowiedniej, wlozylem w taniego Coolermastera elite, ale z tego co widze to bede szedl w bigtowera lian li g70 (coolermaster cosmos jednak zdecydowanie za ciezki, jeszcze mysle o gigabyte 3d aurora 570s), bo nie wyrabiam z takimi ciasnymi obudowami.

__

Użytkownik
reurion

2007-10-02 23:40:25

procka kupilem po bardzo okazyjnej cenie jak dyski z grafika się bardzo ale to bardzo waham od kiedy miałem 5600 ladatek 256/128 nic mnie nie zaspokoi z grafik wiesz ja już kupiłem czesci wiec nie mam nad czym płakać bo procka i dyski kupiłem ze groszowe sprawy co do obudowy nie jestem zdecydowany ale ogolnie poszukuje z wygladu podobnej do mojej obecnej [url=http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=3115]KLIK[/url] bardzo podoba mi się ta zalmana od fatal1ty'i ale jest stanowczo za droga [url=http://4max.pl/default.asp?g=178&gg=21&produkt=1475]KLIK2[/url] ta mi się podoba oraz ASUS Vento 7700 RoHS najbardziej z desingu podoba mi się asus ale chyba bebechów nie pomieści

EDIT: zastanawiam się nad firma do kart graficznych co polecasz mysle o BFG/EVEGA oraz Gainward ale słyszalem ze ostatnio się jakościowo posypali

__

VIP
rostek

2007-10-03 00:07:42

codegen FTW! xDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
chopin

2007-10-03 00:23:35

a ja mam modecom feel 400 i dziala bez zadnych usterek wybuchajacych kondensatorow i spalonych mobo. nie sugerowalbym sie opiniami tutejszych specow ~~

__

VIP
Grmx

2007-10-03 07:21:04

:X 100zl na zasilke moze przysporzyć nutki emocji. yeah~!

__

VIP
Pajda

2007-10-03 09:13:09

Ten Aerocool AeroEngine patrzac po wymiarach, dziurkach na bolce mocujace plyte i koszyk na dyski, nie ma najmniejszych szans zmiescic 8800GTXa. Ten Thermaltake Armor dla odmiany jest bardzo ciezki (praktycznie tak jak Coolermaster Cosmos), w dodatku przy tej cenie jest wykonany ze stali i chyba nie ma wysuwanego panelu na plyte. Nieco taniej jest Thermaltake Eureka, aluminiowa, wielka (dluga), z wysuwana podstawka, fajnym mocowaniem dyskow itd. Tylko trzeba drzwiczki zniesc. Mozesz tez zerknac na wspomniane Gigabyte 3D Aurora 570, poza brakiem podstawki na plyte wydaje sie byc calkiem sensowna.

Mysle, ze zarowno BFG i EVGA beda prezentowac podobny, dobry poziom (EVGA chyba latwiej dostac bo Action jest dystrybutorem). Gainwarda faktycznie nie ma sensu, po pierwsze to przereklamowana marka, ktora nigdy jakosci nie trzymala, dwa ze od jakiegos czasu robi ja Palit.

__

Użytkownik
reurion

2007-10-03 09:28:17

Ten Gigabyte jest ciekawą propozycja i cenowo nie przekracza 500zł i chyba wezme tego
ale to dopiero po 10-tym(wyplata) :P z tym Aerocool AeroEngine chodziło mi o sam desing bo patrząc mu teraz przez szybke to moj sprzet ledwo się tam mieści .

Co do EVEGA i BFG u mnie w krakowie nie ma problemu z dostaniem cześci ale jakosś przemawia za mna evega

__

VIP
Pajda

2007-10-03 21:16:21

Tylko uwazaj by to byl model 570, bo to wlasnie przedluzony by swobodnie miescic dlugie grafiki, no i przod ma ladniejszy niz zwykly jak by mnie ktos pytal :P Sam podejrzewam tez go wezme, w srebrnym kolorze raczej.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1418 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie