Genialna interwencja Kuszczaka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
lasica

2006-05-31 17:05:28

zobaczymy po mistrzostwach... ale jestem pewien, że jeżeli nie poprawią formy to nie mamy szans nawet z kostaryką - która wcale nie jest taka zła. a nie sądzę abyśmy poprawili zgranie i wogóle....

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2006-05-31 18:52:32

Tak jestem choragiewka! I uwazam ze mimo wszystko powinni zostac na stadione i podziekowac za doping jakikolwiek on byl! Reprezentuja nasz kraj i mam prawo wyrazic sie w dowolny sposob jaki mi sie podoba, a oni powinni podziekowac kibicom za to, ze przyszli dla nich na stadion, bo gra w reprezentacji powinna napiewac duma i byc zaszczytem. Krzyczenie OLEEE bylo wskazane, jak nie trudno sie domyslec byl to w pewnym sensie przekaz dla naszych pilkarzy, ze tak sie powinno grac jak wczoraj pokazali to Kolumbijczycy. Jakby grali dobrze to kibice by to docenili, tak jak to bylo w pierwszej polowie meczu. Nie dziw sie, ze po stracie bramki byly okrzyki JUREK DUDEK, jak trener postanowil zrobic niespodzianki w skladzie na mistrzostwa, a wiekszosc kibicow i obserwatorow widzial w kadrze Dudka, osobiscie sie ciesze ze sie w niej nie znalazl, bo w moich oczach bramkarz ktory nie gra a jak juz gra to popelnia straszne gafy do kadry sie nie nadaje, jedna dogrywka i karne w finale LM wiosny nie czynia...Ciesze sie bardzo, ze Janas postawil na w guncie rzeczy w kazdej z formacji po jednym z mlodych zawodnikow, bo jednak panom Dudkowi, Kłosowi, Bakowi, Kosowskiem dziekuje....no i ten 'cudowny' Mila.A Grzes niech sobie bedzie, to taka maskotka i dla Janasa i dla polowy z nas. Wracajac do choragiewki, lubie jak wiatr wieje, ale wkur#$a mnie jak halny sie wzmaga. Bylem tam dla kadry...naszej i wroce tam dla nich jeszcze nie raz. Te Twoje choragiweki to byli kibice, ktorzy probowali wyladowac swoja frustracje...choragiewek proponuje poszukac na widowni klubow, a raczej przed telewizorem, a nie na meczach reprezentacji.

__

VIP
kai

2006-05-31 18:55:09

nie ogladales tego ? ;p

__

Użytkownik
av.mys1a

2006-05-31 19:23:01

zdarza sie :-D

__

Użytkownik
grubka

2006-05-31 19:51:15

PZPN to !@%$!%$!R!$!%!$%! .... Dochód z biletów na ten mecz mieli przekazać na poszkodowanych w tragedi w Katowicach ... i owszem przekaża, ale uwaga ... 50 tys zł !!!!!!!!!
Policzmy teraz ile zostanie na "organizacje": do Chorzowa przyjechało 39 000 kibiców, przyjmijmy, że wszyscy kupili bilet za 11 zł. Cały wpływ wynosi wtedy 429 000 zł. 429 000 - 50 000 zł ktorze przekazali i zostaje nam 379 000 zł, gdzie ta kasa przepadnie ? Bo nie chce mi sie wierzyć, że organizacja boiska tyle kosztuje. Oczywiscie przyjmując ze to sponsorzy w wiekszosci pokrywaja koszty przeznaczone na przyjazd drużyny Kolumbii...

__

Użytkownik
Skippy

2006-05-31 20:55:27

Chyba nie do mnie byla ta odpowiedz, bo ja nie mowilem nic o slaskich kibicach. Sam jestem z Dolnego Slaska i nic nie mowie o dobrych kibicach w WWA ;D

__

Użytkownik
Skippy

2006-05-31 21:00:00

Po czesci mowisz dobrze, ale ja na miejscu pilkarzy tez bym nie zostal dziekowac ludziom ktorzy "dopinguja" swoich reprezentantow za pomoca gwizdow. Oczywiste jest to, ze wiecej bedzie choragiewek w klubach, ale naprawde nie umiem pojac krzyczenia OLE, wygwizdywania i dziekowania trenerowi. W koncu to jest reprezentacja Twojego kraju, ktorej ZAWSZE powinno sie pomagac, niezaleznie od zaistnialych sytuacji. Przypomne tylko ze ś.p. Kazimierz Górski przed mistrzostwami swiata tez powolal kadre z ktora malo osob sie zgadzalo i tez przegrywal sparing ...

__

Użytkownik
pawelloo

2006-06-01 00:25:23

racja, jezeli nie poprawi sie zgranie i w ogole szeroko pojeta gra to nic nie zwojujemy, ale przepraszam... jezeli sami dolujemy swoich pilkarzy przed mundialem to na pewno nie zwieksza ich motywacji. a dobra forma psychiczna to przeciez podstawa na mistrzostwach gdzie jeden mecz, czyli forma w tym meczu, moze o wszyskich przesadzic.
reansumujac nie pomagamy swoim pilkarzom, a powinnismy ich wspierac nie tylko w momentach chwaly, ale takze w tych trudniejszych chwilach...

w Polsce nie ma duzo PRAWDZIWYCH kibicow.

__

Użytkownik
mbronka

2006-06-01 08:28:11

"janasowi dziekujemy" kibice to krzyczeli bo zle zrobil , nie powolujac franka i innych. Wyladowali sie w ten sposob. A Janas stwarza wrazenie, jakby na sile chcial znalezc sie w centrum zainteresowania (o_O co do niego wogole nie podobne)...

Kiedys Jacek Gmoch jak byl trenerem RP nie wystawil nal na mistrzostwach '78 Bonka, bo tak sobie wyfilozofowal i wiesz co? gown.. , szybko odpadlismy, teraz bedzie tak samo, bo Janas sobie ubzdural, ze franek nie strzela goli w lidze, to i tam nie strzeli .. . no kur.. solabilo mnie to .. czyli byl za slaby zeby dostac sie do 23 (!!!) osobowej kady? rece opadaja...

NIE WYJDZIEMY Z GRUPY, chcialbym zeby bylo inaczej, ale sami zobaczycie... ; [

EDIT:
Przypomne tylko ze ś.p. Kazimierz Górski przed mistrzostwami swiata tez powolal kadre z ktora malo osob sie zgadzalo i tez przegrywal sparing

To ze przegrywali sparingi, to masz racje, ale z ta kadra to opowiadasz bajki az milo... kadra wtedy byla skrystalizowana, jasne bylo kto zagra, a zeby przebic sie do 1 jedenastki to trzeba bylo byc lepszym od Lubanskiego, Deyny czy Szarmacha Gadochy Lato.. bodajze jedyna niespodzianka bylo powolanie dla 20-letniego Żmudy... wtedy nikt z kibicow nie mial pretensji co do skladu, bo poprostu lepszego nie bylo!

__

Użytkownik
mbronka

2006-06-01 08:39:20

hahahahha :D :D:D:D

dobrze powiedziane z tym myleniem swoich [+]
taka prawda, chcesz pograc z reprezentacja jak ze swoimi kumplami z druzyny zachodniej, to wszyscy patrza jak na durnia, co ty grasz o_O??
wiem, bo sam cos podobnego kiedys przezywalem :D

__

Użytkownik
mbronka

2006-06-01 08:45:22

tez bym tak postawil :) nie to ze zycze im zle, poprostu przestali kopac pilke, a zaczeli sie kopac w czolo :(

wiecie, co? tu nawet nie chodzi o to ze nie umieja grac (bo moze cos tam potrafia), ale o to ze nie walczyli na boisku, nie gryzli trawi, nie starali sie przekonac kibicow, ze mimo tego ze maja w nogach ciezkie treningi, sezon ligowy i inne srele morele, sa w stanie chociaz sercem, ambicjami pokazac cos fajnego. Kto ogladal mecz, niech mi pokaze czy widzial gdzies ten "ząbek" u ktoregos z graczy oprocz szymka przed 90 minuta, kiedy Jelen strzelil?

bedzie to samo co w Korei, przegramy z ekwdorem i niemcami i na koniec mozemy nawet 20:0 wygrac z Kostaryka, i tak wszystko na nic :(

__

Użytkownik
mbronka

2006-06-01 08:53:09

gdzies czytalem ze za wynajecie nowego stadionu Korony Kielce od miasta klub placi ok 90 tys za 1 mecz, wiec sumie to .. sam juz niewime :P

__

Użytkownik
Skippy

2006-06-01 09:16:41

ja powiem tylko "IMHO wyjdziemy z grupy, moze nawet na 1szym miejscu"

__

Użytkownik
mbronka

2006-06-01 09:22:22

Tez bardzo bym chcial.

__

VIP
Van Helsing

2006-06-01 10:17:29

:)

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
MaS

2006-06-01 11:11:21

Nie ma się czym zachwycać... każdy popełnia błędy... ten był tylko efektowny :)

Szkoda mi Kuszczaka, bo jest na prawdę dobrym bramkarzem i nadzieją polskiej bramki w przyszłości!

Najbardziej nie podobało mi się zachowanie kibiców ... no comments ... co to miało być? gwizdy, skandowanie i wyzwiska ... tak prawdziwy kibic się nie zachowuje ... tym bardziej przed Mundialem! Rozumiem skandowanie w stylu "gdzie jest Franek" czy tam Dudek, ale kurde porażka moim zdaniem w zachowaniu się kibiców, co do Tomasza.

Pojedzie teraz na Mundial i bedzie mial doła... jednak wiem, że Kuszczak jest profesjonalistą i ocknie się po tym błedzie...

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2006-06-01 11:23:33

Fakt, ze Polska przed ms 74 przegrywala wszystko jak leci, a Lato byl dzisiejszym Grzesiem! Smiala sie z niego cala Polska, klneli strasznie, jak biegl do pilki to kazdy myslal, ze sie zaraz przewroci, az przyszedl mundial...chcialbym z calego serca aby w tym roku bylo tak znowu, nawet bym sobie dal reke za to uciac. Moj ojciec zalozyl sie z kontrahentem, ze jak Polska wyjdzie z grupy to Rasiak bedzie gwiazda mundialu, zaklad jest o koniak, potym jak mi ojciec o tym powiedzial, powiedzialem do niego ze ode mnie ma drugi jak tak bedzie, mam wielka ochote mu go kupic...

A wyjsc z grupy naparwde uwazam, ze mam ogromna szanse, Rasiak z Zurawskim na ataku a na prawej stronie nie Smolarek tylko Jelenia chcialbym zobaczyc.

__

Użytkownik
enj0y

2006-06-01 12:07:28

[url=http://mundial.onet.pl/0,1247843,1332549,wiadomosc.html]kibic wyskoczyl z okna jak zobaczyl interwencje puszczaka :s[/url]

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2006-06-01 12:15:29

jakie wyzwiska? o czym Ty piszesz? przeciez nikt nie wyzywal Kuszczaka na stadionie

__

Użytkownik
MaS

2006-06-01 12:16:59

No ja słyszalem cos innego :|

__

VIP
-=eXe=-

2006-06-01 12:40:39

lol

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
elmo.rtcw

2006-06-01 12:47:40

a ja tam bylem

__

Użytkownik
MaS

2006-06-01 13:00:07

... slyszalem w mediach :o looool :EEE

__

Użytkownik
yeltzyn

2006-06-01 13:13:44

[hide=Bez komentarza?]
http://img97.imageshack.us/my.php?image=animatedheadshot6uk.gif
[/hide]

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
yeltzyn

2006-06-01 13:13:52

[hide=Bez komentarza?]
http://img97.imageshack.us/my.php?image=animatedheadshot6uk.gif
[/hide]

__

Użytkownik
yeltzyn

2006-06-01 13:15:56

[hide=Bez komentarza?]http://img97.imageshack.us/img97/1039/animatedheadshot6uk.gif
[/hide]

__

Użytkownik
Skippy

2006-06-01 14:11:43

jak tak bedzie to wysle Ci 3ciego koniaka :D

__

Użytkownik
_fhantom

2006-06-01 14:45:34

"Ale Kolumbia nie była drużyną od nas lepszą."
i tu się mylisz - Kolumbia była lepszą drużyną w tym meczu, wygrała 2:1
period

__

Użytkownik
_fhantom

2006-06-01 14:47:13

period

__

Użytkownik
shimzee

2006-06-01 14:49:15

Prawie sie połamałęm jak z krzesłą spadłem ;)

__

VIP
Preak

2006-06-01 15:22:54

ja mam nadzieje ze oni sobie taki przedmundialowe żarciki robią.

__

Użytkownik
Spider6

2006-06-01 17:48:35

imo bramkarzom też zdarzają się właśnie takie kosmiczne błędy, lecz prawda jest taka, że jesli bramkarz popełnia błąd to zwykle pada gol...Natomiast ogromne błędy w ataku bądź pomocy zwykle nie są długo rozpamiętywane...

__

Użytkownik
saBek

2006-06-01 20:42:04

Tak jak powiedział dziś Boruc, stadion w Chorzowie nadaje się do koncertów i niczego więcej.

__

VIP
grubyBubu

2006-06-01 21:00:20

[url=http://video.google.com/videoplay?docid=-6563503108101048693&q=rasiak]hi ju ar[/url]

__

VIP
grubyBubu

2006-06-01 21:07:38

Gra naszej reprezentacji własnie bardziej przypominala koncert (jeden wielki chaos ludzie biegaja nie wiedza co sie dzieje) niz mecz miedzynarodowy.

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-06-02 21:01:39

Niemcy vs Kolumbia 3:0 Blado to widze. :[

__

Użytkownik
fen1x

2006-06-02 23:24:05

szkoda, że większość zapomina jak Kuszczak bronił w lidze angielskiej: najlepsza interwencja w Premiere League:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=8707&0

(sory, jeśli było)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-06-02 23:33:41

Polska mentalonsc... wolimy rozpamietywac "zle" wydarzenia, nizeli te dobre, fajne, przyjemne ;D teraz nikt o tamtym nie wspomni, bo lepiej napisac ze tam mu przyfarcilo a tutaj pokazal co potrafi...

__

VIP
fragmat1c

2006-06-03 12:39:32

slask a dolny slask to nie to samo

__

Użytkownik
Lukin

2006-06-05 14:57:16

period

W futbolu nie zawsze wygrywa lepszy. Czasem o wyniku decyduje przypadek (dwa gole dla Kolumbii). Inny przykład: chyba nie powiesz, że Grecja jest najlepszą drużyną Europy, a przecież zdobyli tytuł.

__

Warning: getimagesize(http://img97.imageshack.us/my.php?image=animatedheadshot6uk.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img97.imageshack.us/my.php?image=animatedheadshot6uk.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img97.imageshack.us/img97/1039/animatedheadshot6uk.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8856 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie