Genialna interwencja Kuszczaka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
aUroR

2006-05-30 22:01:53

Jakość taka sobie, ale warto zobaczyć jak broni perła polskich bramkarzy :-)

www.bramkaroku.patrz.pl
www.kuszczak.niszczy.kolumbie.patrz.pl
www.polska.kolumbia.atmosfera.patrz.pl
www.kolumbijski.gol.kuszczaka.patrz.pl
www.kuszczak.balwan.patrz.pl

__

VIP
Andrzej :)

2006-05-30 22:11:35

Dobrze, że ktoś to wrzucił bo już myslałem że będę musiał czekać na jakiś serwis esportowy bo meczu nie oglądałem na żywo i jak sie okazuje niewiele straciłem - poza tą akcją :D.

__

Użytkownik
bobsonq3

2006-05-30 22:13:11

Wez nawet nie gadaj o reprezentacji bo sie smutno robi:) a dzisiaj to chyba byl popis umiejetnosci naszych zawodnikow:))

__

Użytkownik
Skippy

2006-05-30 22:25:47

a moze popis "prawdziwych kibicow" ? : o

__

Użytkownik
bedyk

2006-05-30 22:34:13

no cóż... shit happened. Na mistrzostwach to chyba długo sobie nie pograją.

__

Użytkownik
ScorPion`

2006-05-30 22:34:39

kibice? gdzie tam byli kibice polskiej reprezentacji ? :x
bramka to ... bez komentarza, ale co mozna powiedziec, to czlowiek, chwila nieuwagi, brak koncentracji i koniec ;\ osobiscie nie jestem jakos wkur... w koncu to mecz towarzyski..

__

VIP
spec_u

2006-05-30 22:34:57

z jednej storny mi go żal i to bardzo, bo tą akcje będą pewnie jeszcze długo powtarzać i to nie tylko polskie tv ;- ) ale z drugiej pokazuje to, że i h** z tego, że jest "dobry" ale na pewno nie posiada doświadczenia które ( mimo że mało występował ostatnio ) Jurek Dudek posiada i to ogromne...

Btw coś mi sie wydaje, że teraz Manchester United się 2 razy zastanowi zanim kupi Tomka ;- DDD aahahaha

__
ema

Użytkownik
pawelloo

2006-05-30 22:35:35

zal mi was jak napisal skippy "prawdziwych kibicow"...

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-30 22:37:14

hehe, on mógł to złapac tylko ręce cofnął...
Szkoda mi Tomka bo miał naprawde dobry sezon w klubie mimo, że spadli z premiership

__

Użytkownik
Akhor

2006-05-30 22:37:21

Żal mi go, a tych pseudo-kibiców jeszcze bardziej :(

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2006-05-30 22:41:45

JUREK DUDEK, JUREK!!

__

Użytkownik
adi

2006-05-30 22:42:30

kuszczak jest dobry trema.. zobaczcie co rasiak zrobił i co nikt bo kuszczak wpuscił .. to.. a co do kibiców nie dziwie sie.. FRANEK FRANEK ŁOWCA BRAMEK I TYLE... DZIEKUJEMY JANASOWI

__

VIP
forest

2006-05-30 22:45:49

mogl zlapac pilke, ale caly czas kropil deszcz, wiec nie chcial ryzykowac lapania pilki, myslac ze przeleci ona nad poprzeczka... sadzac po wypowiedziach tomka, to jest mocny psychicznie i jakos przezyje to, ze 30 tys. ludzi na niego gwizdalo. to tylko mecz towarzyski, popelnil blad, ale nie zasluzyl na takie traktowanie...

tak samo przykro mi sie zrobilo jak kibice zaczeli gwizdac na rasiaka jak wchodzil na boisko... na pewno taka postawa nie ulatwia mu jego pracy, a widac ze sie chlopak stara i mimo tego, ze nie gra zbyt efektownie to moze okazac sie dobrym pilkarzem na MS.

ogolnie wygwizdanie reprezentacji bylo wielka glupota ze strony kibicow, bo to mial byc tylko sparing i wynik w zasadzie nie ma wiekszego znaczenia. a pilkarze zamiast podbudowac sie psychicznie przed rozpoczeciem mistrzostw beda mieli swiezo w pamieci gwizdy na stadionie slaskim i dopingowanie kolumbii przez polskich "kibicow". fakt, ze placa za bilety i maja prawo oczekiwac lepszej postawy, ale wyladowywanie swej zlosci na janasa, ktory nie powolal franka i dudka, na pilkarzach na pewno im nie pomoze.

__

VIP
c35

2006-05-30 22:49:35

Ewidentnie cos mu nie poszlo :)
Szkoda mi go troche, bo ta chwila nieuwagi bedzie sie za nim ciagnela dlugo ;/
Tak jak ludzie pamietaja taniec Dudka, tak rowniez beda pamietali wpadke Kuszczaka.

__

PRO
igor

2006-05-30 22:52:02

Czy Polska wyjdzie z grupy?
NIE - 1.01 : 1
TAK - 999.99 : 1

__

Użytkownik
Lukin

2006-05-30 22:52:13

Nie jestem pewien co dokładnie chesz nam przekazać, ale daruj sobie najeżdżanie na Rasiaka - w tym meczu zagrał lepiej niż choćby Żurawski. Może zagrałby jeszcze lepiej gdyby nie to, że przy każdym jego kontakcie z piłką kibole albo gwizdali, albo wołali o Franka. Nie jestem sympatykiem Rasiaka, ale prawda jest taka, że facet jest ostatnio w formie, natomiast Franek nie strzelił gola od pół roku. Niestety w głowach "specjalistów" już się utarło, że Rasiak to drewno, a Franek to Bóg i zmienić to może chyba tylko tytuł Króla Strzelców Mundialu zdobyty przez Grześka. A moim zdaniem Franek słusznie został w domu, jak napastnik nie strzela bramek to jest nieprzydatny - tu akurat Janas miał rację.

__

VIP
c35

2006-05-30 22:52:25

>>i wynik w zasadzie nie ma wiekszego znaczenia

Zgadza sie, tym bardziej, ze obydwie bramki Kolumbii byly strzelone fartem, nie skillem.

__

PRO
igor

2006-05-30 22:53:25

Starac to on sie moze w u siebie w klubie, w reprezentacji on ma strzelac bramki...

__

VIP
c35

2006-05-30 22:53:36

Ja mimo wszystko wierze w Polakow :)

__

PRO
igor

2006-05-30 22:54:03

Fartem stracilismy tylko 2...

__

PRO
igor

2006-05-30 22:55:39

Nie oceniałbym formy Rasiaka na podstawie 4 goli strzelonych 4. ligowemu zespołowi z 7 milionowej Szwajcarii....

__

VIP
forest

2006-05-30 22:55:54

z wyspami owczymi strzelil dwie bramki (wiem, bo bylem we wronkach na meczu)

franek od poczatku roku nie strzelil zadnej

stara sie i strzela bramki, moze nie w kazdym meczu, ale trzeba zauwazyc, ze rasiak nie gra calego meczu, tylko wchodzi na 2 polowe w tych towarzyskich spotkaniach przed MS

/i nie smiac mi sie tutaj, ze przeciwnik wyspy owcze!

__

VIP
c35

2006-05-30 22:58:30

Przy pierwszej bramce pilka odbila sie od nogi Kolumbijczyka przez co zdezorientowala Boruca. Tego, ze pilkarz dostal w noge pilka i trafil do bramki chyba nie nazwiesz skillem?

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2006-05-30 23:00:12

lol xD

__

Użytkownik
Lukin

2006-05-30 23:00:35

To może na podstawie dwóch goli strzelonych Wyspom Owczym? Drużyna to słaba, ale Frankowski nie potrafił tej słabej drużynie wbić bramki. A może na podstawie kilkunastu goli strzelonych przez Rasiaka w Championship. To również nie jest najmocniejsza liga świata, ale Frankowskiemu przez pół sezonu nie udało się tam strzelić ani jednej bramki.

__

VIP
forest

2006-05-30 23:01:04

o jejku ... chyba pierwszy raz musze sie z toba zgodzic ;) rasiak jest ostatnio w formie i widac, ze sie stara. szkoda, ze wiekszosc "kibicow" na stadionie nie potrafila tego zauwazyc i kazdy jego kontakt z pilka spotykal sie z glosnym antydopingiem. na szczescie w niemczech nie bedzie az tak wielu polakow na trybunach, wiec bedzie mogl zagrac bardziej na luzie i moze wreszcie przekona do siebie kibicow ;]

btw tez zauwazyliscie, ze ostatnio rasiak probuje tricki robic jak dostaje pilke i odgrywa z klepki? :)

__

PRO
igor

2006-05-30 23:01:05

Wyspy owcze - niecałe 50 tysięcy mieszkańców. Pierwsza jedenastka to 6 rybaków, 3 bankierów, 1 pracownik administracyjny i 1 "profesjonalny" gracz :D. Jakbym grał w ataku też bym im strzelił jakąś bramkę.

__

VIP
grubyBubu

2006-05-30 23:02:22

A mozesz mi powiedziec za co mieli ich dopinowac? Litwa? Teraz Kolumbia... To moze podziala na nich mobilizujaco bo juz nie chodzi o wynik a o styl 3 ligowy...

__

VIP
spec_u

2006-05-30 23:03:44

Btw co "kibice" pod koniec meczu krzyczeli do Janasa ? Bo coś słyszałem ale nie wiem co dokładnie ?

__
ema

Użytkownik
Lukin

2006-05-30 23:04:08

Gdybyśmy pechowo nie stracili tych dwóch goli Kolumbia nie miała by tych kilku sytuacji pod koniec meczu - nie musielibyśmy się tak odsłaniać, nie gralibyśmy tak nerwowo, a kto wie - może nawet kibice w biało-czerwonych szalikach dopingowaliby Polaków.

Nic nie zmienia faktu, że zagraliśmy (my Polacy) słabo. Ale Kolumbia nie była drużyną od nas lepszą.

__

PRO
igor

2006-05-30 23:05:21

Ja nie uważam, żeby Frankowski był lepszy... Pamiętaj, że na Mistrzostwach świata będziemy grali z Ekwadorem, Kostaryką i Niemcami, a nie z 4. ligowym zespołem ze Szwajcarii, Wyspami Owczymi czy Papuą Nową Gwineą.

__

VIP
Van Helsing

2006-05-30 23:05:51

Mi tam ich nie żal. Od dawna jestem przekonany że Polska grać nie umie i ja w ogóle się dziwie że dostajemy się na MS a na ME nie możemy wejść... Gdy jest jakiś Polak dobry od razu go kupują za granice - a reprezentacje słabiej grają bo trudno się zgrać..

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
grubyBubu

2006-05-30 23:06:12

5 rybaków.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

VIP
forest

2006-05-30 23:06:42

no dobra, ale w pierwszych 15 minutach to ci amatorzy mieli wiecej sytuacji bramkowych (jeden koles mial 2 sam-na-sam, ale zabraklo mu zimnej krwi). poza tym franek tez gral w tym meczu pol godziny (rasiak gral 45 min) i jakos zadnej bramki nie strzelil. nie przypominam sobie, zeby w ogole mial jakis celny strzal na bramke. imho nie ma co sie dziwic, ze janas wzial wlasnie grzeska, po prostu teraz to on jest w formie ;)

edit: [color=red]igor specjalnie dodal tez komentarz #25, zeby na jego komenta nie mozna bylo odpowiadac :P[/color]

cziter ;P

__

Użytkownik
Lukin

2006-05-30 23:08:00

Myślę, że stać nas na awans z grupy bo Kostaryka i Ekwador to są drużyny słabe, a w ostatnich sparingach też nie idzie im najlepiej. Niestety po meczu z Kolumbią większy problem niż z formą może być z psychiką naszych graczy.

__

VIP
grubyBubu

2006-05-30 23:09:00

2 Komentarze nr #25 Odpowiadam do Igora: 5 rybaków nie 6 : DDDDDDDDDDDD

__

VIP
priAm

2006-05-30 23:09:12

cytując dzisiejszą wypowiedź Igora, "Najważniejsze, że wysoko wygraliśmy z 4-ligowym zespołem" =)

No a moim zdaniem Janas chciał przechytrzyć cywilizacje i nie powołał Frankowskiego oraz Dudka, lecz nie wyszło mu ;)

__

VIP
grubyBubu

2006-05-30 23:10:37

Ja wierze ze wyjda, bo jak nie wyjda jestem 100zl w plecy. I nie chodzi o 100zl tylko o fakt ze moj stary mialby miec racje :D

__

Użytkownik
Lukin

2006-05-30 23:12:15

No dobra, ale jeśli nie Rasiak, to kto? Piechna, Saganowski, Sosin? Żaden z nich nie strzelał bramek klasowym rywalom. Franek jest bez formy.
Ja w kadrze widziałbym ewentualnie Niedzielana, ale nie za Rasiaka, tylko za Brożka lub Jelenia (bo po co nam trzech takich samych napastników).

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-05-30 23:18:19

podziwiam cie. czlowieku podziwiam cie:D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5454 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie