RedWatch.info - Debilizm do kwadratu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2006-06-03 12:27:59
Pozdrów kolegów z ,,parady równości" __
|
VIP
|
2006-06-03 12:55:48
to jak się wzięli za nazistów to teraz niech się biorą za wszelkie maści organizacji lewicowych. To co "skrajna" lewica wyprawiała i wyprawia z narodowcami nie wzbudza takiego zainteresowania mediów jak organizacje nazistowskie...co powinno dać do myślenia __
|
VIP
|
2006-06-03 13:27:05
czesc twoich komentarzy po prostu ropie*dala mi tatuaze. jezeli twoim zdaniem kha!n zakladajac ten topic mial zamiar szerzyc rasizm i ksenofobie na esp, to pewnie billboardy z reklamami piwa uwazasz za namawianie dzieci do akoholizmu... __
|
Użytkownik
|
2006-06-03 13:27:24
jak patrze na takie wypowiedzi to jestem za aborcją, naprawdę. __
|
VIP
|
2006-06-03 13:28:05
ucaluje kolegow a feministka podam reke, a ty pozdrow wujka adolfa ktory calkiem niedawno zabil twoich dziadkow... __
|
VIP
|
2006-06-03 13:33:52
wiesz jest demokracja a nie feudalizm, ludzie maja prawo byc wolni a do tego wlasnie dazy lewica, prawica z tego co sie orietuje ograniczala by wolnosc podpozadkowywujac ich pod siebie... wiec czemu maja narzekac na tzw. lewakow skoro prawicowcy sa problemem? __
|
VIP
|
2006-06-03 16:44:11
jasne, dajmy parom homseksualnym możliwość adoptowania dzieci, pozwólmy pedofilom tak jak w Holandii tworzyć partie polityczne, będzie fajnie! __
|
Użytkownik
|
2006-06-03 18:47:08
jesteś biednym, chorym dzieckiem... __
|
Użytkownik
|
2006-06-03 19:10:08
ja tam pedalow nie lubie. sie przyznam. dla mnie to dzikie jakies. no ale nawet Bog moze popelnic blad. __
|
VIP
|
2006-06-03 20:02:22
jeszcze tylko tego brakowało, że za zdrowe poglądy zostane posądzony o chorobę...hmmm... __
|
Użytkownik
|
2006-06-03 20:33:58
skrajnie nacjolaistyczne poglady nie sa zdrowe i nigdy nie beda, a o takie Cie mozna posadzac
__
|
VIP
|
2006-06-03 22:11:19
skrajne? gdzie pokazałem, że są skrajne? wg. Ciebie propagowanie czegoś co nie jest zgodne z naturą jest normalne?
__
|
Użytkownik
|
2006-06-03 22:42:21
conrad ale tutaj niekt nie mówi żeby dać mozliwość parą homoseksualnym adoptowania dzieci , ani nic z tych rzeczy. Tutaj sie mówi że powinno się zabronić propagowania nazizmu który nakłania do niszczenia wszelkich przejawów "inności", a w końcu jesteśmy wolnym, demokratycznym krajem. Wczoraj ~1 w nocy była "Uwaga" w TVN i tam było pokazanu kilku "prawdziwych Polaków". Wg. nich 3/4, jak nie więcej, Polskiego społeczeństwa nie pasowała do ogólnego zarysu "prawdziwego" Polaka __
|
Użytkownik
|
2006-06-03 22:51:29
po 1 uzywaj odpowiedz to nie boli a porzadkuje dyskusje,
__
|
VIP
|
2006-06-04 01:51:09
Przecież to jest bujda. Tak samo jak ja bym cos Tobie zrobil i zaraz napisaliby, że zostałes dźgnięty nożem bo sprzeciwiałeś sie nazizmowi, że to przez to forum stałeś się ofiarą. Nikt tutaj nie zaprzecza, że nazizm jest zły, to oczywiste. Z nacjonalistami nie mogłeś mieć nic wspolnego, bo miałbyś raczej pozytywne odczucia, pewnie była to jakaś banda skinków, którym wadaje się, że najebanie komus to szczyt nacjonalizmu i walka o Polskę. Jestem bratem Konrada i działam jako nacjonalista kilka lat. Mam 22 lata więc jesteśmy w podobnym wieku. Nie wiem czy słyszałeś o akcji Antify 11 listopada, działacze lewicowi pobili chłopaka na wózku inwalidzkim tylko dlatego, że był patriotą i składał kwiaty na grobie nieznanego żołnierza. Dlaczego o tym nie było głośno? Znam tysiące takich opowiastek. Problem polega na tym, ze mimo tego, iż komunizmu niby nie ma, to metody nadal pozostały, kiedy w koncu bedzie czas na dekomunizacje? Piszesz tu o konstytucji, w której komunizm i nazizm jako systemy totalitarne, scigane prawnie. Nijak się to ma do działań policji, popatrzmy chociaż na strony internetowe. Każda inicjatywa narodowa, nie związana z łamaniem prawa, nie wspierająca totalitaryzmy, faszymy, nazizmu spotyka się z sankcjiami prawnymi, a strony chwalące wielkich zbrodniarzy jak Stalin, Lenin, Trocki, Che Guevara wisza sobie spokojnie w internecie i nikt nie widze w tym nic złego. Jeśli mamy już ta demokracje i walczymy z przejawami totalitaryzmu to róbmy to konsekwentnie. Wszystkie te organizacje występujące jako antyfaszystowskie są sztucznie nakrecane, tam każdy wybryk chuliganów sprowadzany jest do występku neofaszystów lub nazistów, za co działacze tych organizacji dostają kase, bo przecież w koncu tropią wstrętnych nazistów. Wejdzcie sobie na strone: http://www.nigdywiecej.prh.pl/ tam jest tzw. brunatna ksiega i poczytajcie jakie tam są bzdury. Wychodzi na to, ze w kazdym mieście jest conajmniej kilka tysięcy faszystów co nijak się ma do tego iż te środowiska sa marginalne.
__
|
VIP
|
2006-06-04 01:58:50
Przecież to nawet nie bylo nazisci, to banda idiotów, która za kase zgodziła się grać takich pierdolców jakich media chciały dostać. Myślisz, że tacy prawdziwi NS wystapiliby w TV? To była jakas banda pajaców. Tak jak we wszystkich innych programach typu "Na kazdy temat", jedna wielka ściema. To są ludzie, którzy walcza z systemem, wieć dlaczego mieliby wchodzić mu w dupe i dać się złapać poprzez media?. Drugą sprawa jest to, że ideologia NS jest całkowiecie antypolska, bo jak można pogodzić polaka z wiarą pogańska i całkowitym antykatolicyzmem, utopia. Ale cóż się dziwić, socjalizm to socjalizm, a że ma przydomek narodowy.. W kazdym razie powinien być tepiony w każdej formie i to powinno być jasne dla każdego, nawet tych, którzy sie ze mna nie zgadzają. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na gadu-gadu: 1335718 jeśli ktoś chciałby podyskutować.
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 02:12:33
mialem doczynienia z nacjonalistami polskimi, i jak powtarzam jest to chora ideologia, jak kazda skrajnosc, Lenin, Trocki czy CheGuevara sa w obecnej dobie znakami towarowymi, nie majacymi nic wspolnego z ich doktrynami czy komunizmem, natomiast Dmowski, czy Oi!`ka (celtyk) sa juz typowo politycznymi znakami i dla mnie jednoznacznie kojarza sie negatywnie, jak zreszta wiekszosci ludzi zwiazanymi z AntiFa czy nie, niestety dyskutujac tutaj nie znajdziemy porozumienia bo przemawia przez Ciebie nacjonalistyczna indoktrynacja z jaka niejednokrotnie sie juz spotykalem, dlatego hf & gl ja kazdemu fanatyzmowi powiem nie __
|
Użytkownik
|
2006-06-04 09:36:05
Powtórka z rozrywki? Eno żartuje. Nie czaje jak w obecnym świecie ktoś możę mieć takie poglądy. KAŻDA RODZINA W POLSCE , co druga w europie ucierpiała od nazimu , marksizmu i stalinizmu ale cóż... Zło raz posiane wydaje swoje polony co jakiś czas. Pozostaje pytanie czy Zło które w nas istnieje , niewaieść , żądza mordu i innych okropnych rzeczy zostało by stworzone przez nature gdyby jej nie było potrzebne?
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 10:49:49
Hmm.... Szczerze? Mieszkam w takim miescie, ze...
__
|
VIP
|
2006-06-04 10:56:22
Chciałbym dokończyć moje wywody i wkleic kilka linków do stron "cudownej" lewicy:
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 13:51:09
Tak samo jak Ty płaczesz, że wszystkich lewaków wrzucamy do jednego worka z
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 14:01:37
Wątpię. Po pierwsze to nie jest pomysł Polaków, tylko naszych zachodnich sąsiadów. Po drugie serwerów są setki tysięcy, krajów, gdzie można je ustawić, też. A po trzecie to tylko reakcja na podobne listy prowadzone przez działaczy antyfaszystowskich, homoseksualnych, czy praw mniejszości. Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 15:42:46
Jak już ci mówiłem, bronisz ich, więc nadajesz się na oddział psychiatryczny. Tego nie trzeba argumentować, każda ideologia nacjonalistycznocostam jest chora. __
|
Użytkownik
|
2006-06-04 15:58:02
tzn to co mowie bazuje na gazecie.pl tzm bylo cos o rozmowach rzadu naszego ze stanami w tej sprawie __
|
VIP
|
2006-06-04 15:59:07
ja nie musze szukac w slowniku... odpowiedziales na komentarz gdzie nie powiedzialem nic o zadnym patriocie czy narodosciowcu ale o faszyscie... jesli nie widzisz tego przeczytaj jeszcze raz, a co do uogulniaina to masz racje najwieksza bzdura ale czy ja sie tego dopuscilem? __
|
Użytkownik
|
2006-06-04 21:46:41
Roman Dmowski był jednym z największych Polaków w histori! Gdyby nie on bardzo możliwe, że mówiłbyś po rosyjsku lub po niemiecku. Nie wszystkie jego poglądy mogą Ci się podobać (zapewne antysemistyzm i w końcowych latach fascynacja faszyzmem, pamiętaj jednak, ze to było przed wojną), ale do tego człowieka trzeba mieć wielki szacunek. A moda na koszulki z Che jest już innym tematem. __
|
Użytkownik
|
2006-06-04 21:55:08
mfx:
__
|
Użytkownik
|
2006-06-04 22:11:29
Masz racje, troszke mi puściły nerwy __
|
VIP
|
2006-06-05 14:06:43
Zauwazylem, ze wielu tu napinaczy, a nikt nie ma dobrych argumentow, same wyzwiska i oskarzenia. Co do Dmowskiego, to jego cala Europa fascynowala sie faszyzmem zarowno w wykonaniu Benito i Adolfa, oczywiscie pozniej wszyscy zobaczyli prawdziwe oblicze nazizmu. __
|
Użytkownik
|
2006-06-05 14:51:39
a co byś zrobił mi "na realu" (pojęcie dzieci neostrady)? pobił? hahahaa ;d __
|
Użytkownik
|
2006-06-05 15:43:07
a ja jestem lewakiem i komuchem, ale nie uprawiam sexu z dziecmi i jestem hetero. Czy przez to moge liczyc na mniejszy wymiar kary? MADRZE ZDROWO NARODOWO! XD __
|
Użytkownik
|
2006-06-05 17:59:51
dla mnie wszechpolacy (celowo z malej litery) nie zasluguja a czyjkolwiek szacunek i gardze nimi podobnie jak kazdymi propagatorami narodowego socjalizmu, LPR-u, ONR-u czy innych tym podobnych organizacji (w moim mniemaniu B&H ma duzo wspolnego z MW tzn w odwrotnej relacji - taki mam poglad bardzo ugruntowany i nie zmienie go), a co do przedstawionych "dowodow" anty antifowych to pod kazdym z checia bym sie podpisal. __
|
Użytkownik
|
2006-06-06 20:21:07
hitler też miał fajne pomysły poza tym, że był rasistą i wymordował ładny kawałek ludzkości __
|
VIP
|
2006-06-08 13:45:49
Mozesz liczyc jedynie na wyrazy wspolczucia. A jak zapatrujesz sie na mordowanie nienarodzonych dzieci? __
|
Użytkownik
|
2006-06-08 13:57:34
Satanizm ceni ludzkie życie, lecz życie dorosłego, ukształtowanego człowieka jest cenniejsze niż życie płodu. Jesteśmy za dopuszczalnością aborcji w przypadku, gdy ciąża zagraża życiu i zdrowiu matki, jest wynikiem gwałtu lub gdy z innych powodów nie można było jej zapobiec, a była niechciana. Ustawodawstwo nie powinno zabraniać aborcji.
__
|
Użytkownik
|
2006-06-08 21:11:06
Widze że strona znowu działą :(( __
|
Użytkownik
|
2006-06-08 23:25:45
Normalnie sie zapatruje, ze jest to tylko i wylacznia sprawa kobiety. Nie powinien o tym decydowac zaden palant z mlodziezy wszechpolskiej, lpr, samoobrony, sld, ani zadnej innej. To kobieta i tylko ona ma prawo do podjecia takiej decyzji i tylko ona bedzie musiala z tym zyc. Jezeli moja kobieta zaszla by, to uszanowal bym jej decyzje, jaka by nie byla. Jestem takze za eutanazja jak najbardziej, za legalizacja zwiazkow homo, ale juz na przyklad jestem TOTALNIE WQWIONY JAK SLYSZE O ADOPCJI przez takie zwiazki dzieci. Poprostu stanowcze nie! Mam lewicowe poglady,ale nie musisz mi wykladac historii prl, katynia itp. bo znam je dobrze. Nie chodze z koszulka Che, nie mam dredow, nie jaram gandy i jestem polakiem. I gowno mnie obchodzi co "prawdziwi polacy" o mnie sadza, bo w przeciqwienstwie do nich nie pozdrawiam sie z kolegami okrzykiem ZIEG HAIL. narta __
|
Użytkownik
|
2006-06-09 00:44:03
tbh jak Cie czytam to aborcja z wyboru ma 100% poparcia u mnie,a pozatym to aborcja jest potrzebna bo sa wypadki otrzebne i czy to wynika z zagrozenia zycia kobiety czy jej zdrowia psychicznego jestem za __
|
VIP
|
2006-06-09 00:49:14
Wystarczy wzias Twoje podejscie na logike, jakbym byl kobieta, Twoja zona, to bym Cie zajebal bo np uwazam, ze nie masz prawa zyc, bo jestes skurwysynem (nie obrazam tylko daje przyklad). Stosunek seksualny wiaze sie z odpowiedzialnosci, jak ktos jest tak glupi, ze pieprzy sie na prawo i na lewo to bierze na siebie odpowiedzialnosc. Dlaczego ktos ma decydowac o czyims zyciu? Plod jest tez czlowiekiem, ktory czuje i ma prawo do zycia. Gdyby mial wybor, napewno wybralby zycie, jak kazdy normalny czlowiek. Czlowiek powinen kierowac sie czyms wiecej, niz tylko "chceniem", nie wiem czy wierzysz w Boga, ale ja tak i wiem, ze jesli dziecko zostaje poczete to po to aby zyc, jesli ktos jest ciezko chory i cierpi to tak ma byc i za to zostanie nagrodzony. Pojscie na latwizne, pozbycie sie balastu jest tchorzostwem i morderstwem. Naszym przeslaniem powinno byc dawanie, a nie odbieranie zycia.
__
|
Użytkownik
|
2006-06-09 15:25:11
Sekta? Bardzo ciekawe. Satanistów to ja znam z dwóch, trzech. Liczna sekta jak widzisz My nawet przywódców nie mamy. Podaj LaVeya jako przykład a wybrechtam cię totalnie. To katolicyzm jest sektą - macie swoje koła wtajemniczenia, przywódców i tak dalej. U nas jest totalna samowolka i nie obnisimy się z tym aż do momentu, gdy będziemy uważać to za stosowne, np. teraz.
__
|