RedWatch.info - Debilizm do kwadratu

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Khain

2006-05-30 13:37:30

Nie wiem jak inaczej nazwac ta faszystkowska inicjatywe, [url=http://www.RedWatch.info]RedWatch.info[/url] nie bylem nawet pewien czy o tym tu pisac zeby nie rozprzestrzeniac adresu tego kretynstwa. Cale zalozenie serwisu to zbieranie materialów (zdjec, adresow, miejsc przebywania itd..) o: "pederastach, pedofilach, homoseksualistach i zydomasonach" czyli na nasze ludzi ktorzy walcza z homofobia badz o wolnosc do wyrazania pogladow ktore nie pokrywaja sie z narodowym socjalizmem. Moze sie to wydawac nieszkodliwe, ale na podstawie danych z tej strony dzgniety nozem zostal juz jeden czlowiek. Mam nadzieje ze strona ta szybko zostanie zlikwidowana, ze wzgledu na lamanie prawa m.in. o ochronie danych osobowych, propagowania faszyzmu czy nawolywania do nienawisci i przemocy...

__

Użytkownik
e2

2006-05-30 13:40:05

nie wiem.... dać to do drafta? Po co dałeś temat z taką stroną? To co zrobiłeś to jest szerzenie faszyzmu itd. czyli go popieranie (świadomie lub nie)

__

VIP
jarzaq

2006-05-30 13:43:38

Co do pedofilów to w pełni popieram wszelkie akcje ich tępiące.
Jeśli są niepodważalne dowody na to, że delikwent zabawiał się z małoletnimi powinno się go z miejsca skazać na śmierć.

__

Użytkownik
Khain

2006-05-30 13:44:37

raczej ostrzec przed nim, a o stronie mowili dzisiaj w radiu, a propos tego ataku. I nie to nie jest szerzenie faszyzmu i naklanianie do faszyzmu...

__

Użytkownik
Khain

2006-05-30 13:45:29

owszem pedofilia nie, ale tutaj pedofilami i pederastami sa nazywani ludzie ktorzy nimi nie sa

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-05-30 14:41:47

kto zna jakeigos dobrego hakera? zajalby sie stronką:D

__

Użytkownik
Khain

2006-05-30 15:11:40

narazie zajmuja sie tym prokuratura i MSZ, serwer stoi w stanach wiec trzeba prosic ich o zamkniecie

__

Użytkownik
saBek

2006-06-01 10:27:03

Dziecko redwatch jest odpowiedzią na taką samą akcje lewackiej organizacji ANTYFA, która na swojej stronie wklejała/wkleja zdjęcia ludzi o poglądach prawicowych z podobnymi opisami.

Ale o tym w mediach już nie usłyszysz

__

Użytkownik
Denver

2006-06-01 13:24:49

http://www.di.com.pl/news/13966,Zatrzymano_administratora_neofaszystowskiej_strony.html

__

Użytkownik
black sunday

2006-06-01 17:19:09

Usmiałem sie czytając opisy brudasów.

__

VIP
rostek

2006-06-01 19:42:43

tos przywalil ;P

__

Użytkownik
Khain

2006-06-01 20:18:25

zdefiniuj LEWACTWO? bo czytajac w/w strone kazdy nei zgadzajacy sie z faszyzmem jest lewakiem pedofilem itd...

__

Użytkownik
Khain

2006-06-01 20:19:43

tzn kogo? :o

__

Użytkownik
saBek

2006-06-01 20:33:33

Lewak

- osoba o lewicowych poglądach gospodarczych (tego nie będe rozszerzał chyba rozumiesz dlaczego?)
- działająca na rzecz pedalstwa, pedofilstwa, sprowadzania ludzi nie tylko innej narodowości, ale również wyznania i rasy do własnego kraju
- również osoby zafascynowane marksizmem i socjalizmem
- naród i państwo na dalekim miejscu, ważniejsze są klasy
- w skrajnych wersjach (jeżeli media często ludzi o poglądach prawicowych nazywają faszystami lub o zgrozo nazistami - nazizm ma otchyły bardziej na lewo niż na prawo) to osoba propagująca komunizm i zgadzająca się z ową doktryną

to takie tylko liznięcie tego pojęcia - ogólnie dla mnie gorsi są chyba tylko anarchiści

__

Użytkownik
saBek

2006-06-01 20:36:44

A jeszcze jedno narodowy-socjalizm, a faszyzm to dwie całkiem różne rzeczy :] Mam nadzieje, że to nie dopatrzenie, nie brak wiedzy.

__

Użytkownik
Khain

2006-06-01 20:49:58

Wiec tak, drogie dziecko, widze ze Ty masz braki wiedzy, narodowy socjalizm i faszyzm to pokrewne rzeczy, proponuje udanie sie do bilblioteki, badz jezeli nie wpuszcza Cie w stroju sportowym do wujka google i cioci wikipedii po definicje obu pojec.

__

Użytkownik
black sunday

2006-06-01 21:04:29

Krzysztof Halama (kraków)
Piotr Krysztofowicz (Łódź)
Opis pod zdjęciami (Rzeszów)
Iwo Czerniawski (Warszawa)
sowa (Warszawa)
Adrian Zandberg (Warszawa)
Rafał Zborowski (Warmia i Mazury)
Daniel skrzyczki (Lublin)
Jeszcze był taki fajny opis Jarugi-Nowackiej

__

Użytkownik
saBek

2006-06-01 21:13:11

Ahaha, chłopie kompromitujesz się :D

O Narodowy-socjalizmie możesz sobie poczytać w książce Hitlera ,,Mein Kampf" cały 2 tom jest na ten temat. Narodowy-socjalizm połączony jest i bardzo często mylony, bo mimo wszystko NS nie zawsze zgadza się z NAZIZMEM, nie kurwa z faszyzmem.
Naradowy-Socjalizm różni się w sposób znaczny w kwestaich rozwiązań gospodarczych z faszyzmem.

Ja mam jeszcze duże braki i od cholery zaległości jeżeli o książki. Nawet przez te wakacje zapewne nie uda mi się przeczytać wszystkich tytułów, które bym chciał poczytać. I bynajmniej nie chodzi mi tu o jakieś pierdoły typu Tomek Sawyer, fantasy czy innego typu gówno. Teraz skończyłem ,,Myśl Nowoczesnego Polaka" R. Dmowskiego, wstyd, że dopiero teraz to przeczytałem. Polecam Ci tą książke, jeżeli jej nie czytałeś równie mocno co ,,Mein Kampf", której nie czytałeś na pewno.

__

Użytkownik
Khain

2006-06-01 22:07:07

hoho mylisz sie czytalem zarowno jedna jak i druga ksiazke i o ile dzielo dmowskiego ma jakies minimalne wartosci o tyle Hitler wysmazyl stek bzdur, idealny do jego propagandowego kierowania masami ograniczonych zapatrzonych w swego wodza ludzi

*edit*

co do kompromitacji to jednak smiem uwazac odwrotnie XD

__

Użytkownik
ScorPion`

2006-06-01 22:11:26

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

mission completed ?

__

Użytkownik
Khain

2006-06-01 22:15:49

prawdopodobnie tak, wiem ze MSZ i Prokuratura prowadzili z USA gdzie stal server rozmowy o wylaczeniu servera/zbanowaniu strony, pozatym zlapali goscia podobno

__

Użytkownik
FrD

2006-06-02 01:31:54

powiedział 21 latek do 19 latka :D

__

Użytkownik
Khain

2006-06-02 02:32:14

nie ja zaczalem, vide komentarz #7

__

Użytkownik
kris90

2006-06-02 14:40:49

Złapali admina strony. Pokazywali nawet to w wczorajszych wiadomościach chyba na wszystkich kanałach.

__

Użytkownik
Khain

2006-06-02 14:47:14

no i bardzo pozytywnie! takich ludzi nalezy tepic

__

VIP
grzEs

2006-06-02 15:13:53

o kurfa, jestem lewakiem!

__

VIP
Ph0bia

2006-06-02 16:32:13

ja też! pedofil, faszysta, nazista, nacjonalista WON!

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-06-02 22:34:00

no i zaczyna sie robic glosno dzisiaj bylo o tym w "uwaga!" niech im pojada bo to zal

__

Użytkownik
bedyk

2006-06-02 22:48:49

Jedno jest pewne "reklama" we wszystkich mediach robi swoje. Strona ma tyle odwiedzających że im serwer padł "503 Service Temporarily Unavailable".

__

VIP
bizzare

2006-06-02 22:59:36

w8, zaraz zrobie update :-D

__

Użytkownik
black sunday

2006-06-03 01:31:03

Znaczy się załapi typa co adminował strone czy tam był żałożycielem czy coś tam.....
Oczywiście wielki sukces policji... Oglądałem wiadmomości jak o tym mówili i typo z psów mówi, że było tajne śledztwo od lutego porowadzone.... co to za ku*** problem strone taką hax i po problemie... jak kto tam sądzi... tyle, że załozyciel dzien czy dawa przed aresztowaniem chodził i udzielał wywiadów i tylko dlatego go złapali bo gdzyby nie te wywiady to dalej by te oszołomy z policji sie zastanawiały i sledztwa prowadziły...
Oszołomów trzeba tępic... kto dla kogo jest oszołom to już pozostawiam...

__

Użytkownik
twoonesix

2006-06-03 01:46:15

"działająca na rzecz pedalstwa, pedofilstwa, sprowadzania ludzi nie tylko innej narodowości, ale również wyznania i rasy do własnego kraju"

świetne. łączysz gejów z pedofilami? czy może "polska dla polaków"? kogo uważasz za osoby o "innej narodowości"? czy wiesz, że na 99% jesteś po części żydem/tatarem etc.? a co to w ogóle jest "inne wyznanie"? inne niż jakie? polska z tego co się orientuje nie jest państwem wyznaniowym, prawda?

__

Użytkownik
FrD

2006-06-03 01:53:08

nie czytałem #7, wszedłem w środku rozmowy :>

__

Użytkownik
twoonesix

2006-06-03 02:04:05

całea szczęście, że ci debile stanowią obśmiewany przez wszystkich margines.

ciekawe na jakim shicie ta stronka stoi. bo mnie korci, by ze 100mb/s zapuścić pinga. albo najlepiej autorowi ;)

strona nadal stoi na serwerach w róznych miejscach na świecie. moja propozycja jest taka, żeby zapuścić jej ping z wielu miejsc. ktoś z potężnym łączem pm me ;]

__

VIP
overeq

2006-06-03 11:24:47

po pierwsze primo to ANTIFA dzieciaczku ANTIFA... a po drugie jest duzo sensu w tepieniu faszystow ktorzy swego miejsca nigdzie na swienie nie powinni miec. bo oni w przeciwienestwie do innych wywieraja presje na innych, grazac im, wyzywajac, glaszac nienawisc do ludzi o innym koloze skory czy o innym upodobaniu seksualnym, jesli umiesz zyc w spoleczesntwie i nikomu nie przeszkadzasz do milusko jesli jest inaczej powinienes byc napierdalany az po zgon

__

VIP
overeq

2006-06-03 11:27:37

fakt sa dosyc smieszne szczegulnie ze opisuja niekorych moich znajomych z warszawy no ale ch... jesli sie zamiast glowy ma sie dupe to sie pisze bzdure zamiast prawdy nie?

__

VIP
overeq

2006-06-03 11:31:11

wiesz to sie nazywa amerykanska demokracja. osobiscie nie ogladam tv i nie slyszalem o zapaniu tego kolesia ale wracajac do amerkanskiej demokracji to slyszalem mu ze kazano mu ja zamknac a on powiedzial ze ma wszystkich w dupie i nawet agrument jednego zabitego kolesia do niego nei dociera i sie opierdal jakaas tam sprawa w sondzie czy jakas poprawka... taka demokracja :)

__

Użytkownik
black sunday

2006-06-03 11:43:27

no cóż...

__

VIP
vader

2006-06-03 12:26:03

Nie masz pojecia, jak bardzo sie mylisz :)

__

VIP
vader

2006-06-03 12:27:49

Szkoda mi czasu czytac takie smieci

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7081 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie