Użytkownik
|
Ściągnąłem najpierw mp3, ale potem zobaczyłem ile kosztuje i następnego dnia kupiłem. Dałem 23zł w sklepie 'nie dla idiotów' w merlin-ie jest za 21zł i jest to 2 w życiu orginalna płyta jaką kupiłem. Jeszcze rozumiem że można skąpić jak kosztuje ponad 50, ale w tym wypadku to chyba nie ma normalnego tłumaczenia zwarzywszy na zawartość.
__
|
Użytkownik
|
Ja ja bede mial jutro najprawdopodobniej Szczerze to juz sie doczekac nie moge Ale masz plus bo wiesz co dobre ![:D](/css/_img/emots/d.gif)
__
|
Użytkownik
|
Lacuna Coil - Unleashed Memories
Seether - Disclaimer II
Jimmy Eat World - Bleed American (demo)
Kutmasta Kurt - Masters of Illusion
Slipknot - Slipknot
Quasimoto - Unseen
Paktofonika - Kinematografia
__
|
Użytkownik
|
wszystkie cd ostrego :-).
__
|
Użytkownik
|
Korn - Life is peachy (jedyna ich słuszna płyta)
Requiem for a dream - soundtrack
Nirvana - With the lights out
Nirvana - Nevermind
Sepultura - Roots
Soulfly - Soulfly
Happysad - wszystko jedno
__
|
VIP
|
ja bym sobie nagral 7 plyt dvd z mp3 DDDDDD a jak juz mowa o cd to:
- nirvana -nevermind
-silverchair -neon balleroom
-disturbed
-coma
-muse
-oasis
-Bif_Naked-Superbeautifulmonster
__
|
Użytkownik
|
hmm b. trudny wybór, ja na dysku mam dokładnie 72 albumy(metallica,iron maiden,nightwish, soad itp. itd.)
Metallica - Black Album
Disturbed - The Thousands Fists
Elvis Presley - The 30 Greatest Hits
Iron Maiden - The Number of The Beast
Nightwish - Wishmaster
Bruce Dickinson - A Tyrrany of Souls
System of a down - Hypnotize
__
|
Użytkownik
|
LOL jak dla mnie świetne są untouchables i take a look in the mirror piekne..
7 mega hitów z którymi moge umierać na jako Robinson:
1.Mandarynkowy sen- wiadomo klasa sama dla siebie
2.Britney Spears-Oops I did it again-ehkm łeski w oczkach mam jak słucham..
3.Doda-Virgin-ehh ta dziewica..
4.Mandaryna.com-odsłona 2 hitów
5.Cezary Pazura-nagrał tam jakąś płyte-"to po mamie mam"
6.Ich Troje-Ad 4-Kaine Grentzen Masta Blasta !
7.Just 5-niestety nie pamietam płyty ale była jak "kolorowe sny" !
Żyć nie umierać !
__
|
Użytkownik
|
Requiem for a dream? - muzyka faktycznie jest genialna ale po dluzszym czasie wpadniesz w depresje na tej wyspe Co innego Roots
__
|
Użytkownik
|
WWO - W Witrynahc Odbicia
WWO - W Wyjątkowych Okolicznościach
WWO - Życie na kredycie
WWO - Witam Was w rzeczywistości
Paktofonika - Koncert Pożegnalny
HempGru - Klucz
Składanka - ZIP Skład, O.S.T.R, Molesta, Pokahontaz, Galeria, Eskai, Mor W.A., Zipera
__
|
Użytkownik
|
Metallica - Black Album
IRA - Mój Dom
IRA - 1993
IRA - LIVE 15-lecie
Illusion - Illusion 2
Bjork - Debut
Roman Roczeń - Chłodnia
Kurczę, ciężko tak wybrać tylko 7.
__
|
Użytkownik
|
jak na bezludnej to muszą być odminne klimaty
coalition - coalition
blood for blood - livin in exile
prodigy - music for the jillated generation
space monkey - psychodelic epizode
beastie boys - anthology the sounds of science
cypress hill - tamples of boom
mobb deep - the infemous
aha generalnie to ściągam mp3 bo nie -widzi mi się- dorabiać takiego fifty centa czy innego ice cuba nie kupuje psytrancu i goa bo są bardzo cieżko dostępne w polsce za to posiadam pokaźną kolekcje polskich i zagranicznej sceny hc sxe czy nawet grindcore do tego po pare orginalnych plyt cypress hill, prodigy, snoop dogga ale to zakupiłem kawał czasu temu do tego z orginalow posiadam black sabbath, led zeppelin, metallica, vangelis mojego starego![:D](/css/_img/emots/d.gif)
__
|
VIP
|
Coalition to taka firma Snowboardowa ;-D
__
|
VIP
|
No to jademy na wysepke:
O.S.T.R - 7
O.S.T.R - jazz w wolnych chwilach
O.S.T.R - jazzurekcja
Miles Davis - Doo Bop
Pokahontaz - Receptura
Gramatik - Swiatla Miasta
Prodigy - The Dirtchamber Sessions Vol. 1
__ Play more promode.
|
Użytkownik
|
jazda na snowbordze to chyba jedna z zeczy ktore chcialbym zrobic ale jeszcze nigdy niemialem okazji na liście są jeszcze
sex z bliźniaczkami Olsen
sex z tiffany amber
h*rwa oglnie seks z jakimiś seksownymi bliźniaczkami
aha no i chciałbym zatańczyć w tańcu z gwiazdami, zrobić tam ogólnie trzode i pojechać te polskie gwiazdy a szczegolnie "młodzież" z nawspulnej
ahh marzenia ![:D](/css/_img/emots/d.gif)
__
|
Użytkownik
|
The Dirtchamber Sessions to mam gdzieś orginalną płytke bo ojciec kupił za grosze od meneli którzy zakosili z marketu ją by na piwo mieć =)
__
|
VIP
|
Narty > Snowboard ;-D
A co do seksu, to lubisz jakies zboczenie z blizniaczkami widze : >
__
|
VIP
|
Nine Inch Nails - Downward Spiral
The Prodigy - Music for the Jilted Generation
Metallica - ...And Justice For All
Faith No More - Angel Dust
Slayer - Seasons in the Abyss
Massive Attack - Protection
Rage Against The Machine - Rage Against The Machine
szkoda, że tylko 7
Michał - ciesze sie, że Ci się Miles Davies spodobał
__
|
VIP
|
Snowboard > Narty!!!
Narty są dla amatorów
__
|
VIP
|
Zawsze i wszędzie:
Vienio i Pele - Autentyk
Vienio i Pele - Autentyk 2
Vienio i Pele - Autentyk 3
Reszta:
Molesta - Skandal
Molesta Ewenement - Radio Ewenement
O.S.T.R - jazz w wolnych chwilach
O.S.T.R - jazzurekcja
Jamal - Rewolucje
TeDe - S.P.O.R.T.
Paktofonika - Kinematografia
Ja osobiście najpierw sciagam z neta a później kupuje.
__
|
VIP
|
Hehe - Malwinko rozwalaja mnie takie opinie ;-D (zwlaszcza od kogos, kto w tym roku zaczal )
Prawda jest taka, ze polowa tych amatorow, ktorzy jezdza na desce zeby byc 'trendy' i na czasie na stoku nie ma pojecia o technice. Jezdzic na desce z miekkimi wiazaniami na zasadzie takiej, jak 99% Polaków to ZADNA sztuka - mozna sie tego nauczyc w 2 dni. (Wiem na swoim przykladzie)
Co innego wycinanie krawedziami itp. ale trafic na kogos, kto potrafi tak jezdzic na miekkich to tez jest sztuka.
Ale spoko, masz racje - narty to amatorszczyzna, ble! Co tam jakis fun-carve i inne techniki, przeciez to jest dla dziadkow z epoki kamienia. Powodzenia Snowboardzisci
__
|
VIP
|
Heh nie bulwersuj sie tak Ja tak mówie bo nie umiem jeździc na nartach probowałam ale na desce mi lepiej idzie a zaczynałam sie uczyc na twardej, wiec wcale łatwo nie było
__
|
VIP
|
Hehe spoko, musialem sie wygadac ;-D
__
|
Użytkownik
|
WYP3 - Trzy
Flexxip - Fach
PFK - Kinematografia
O.S.T.R - Tabasko
Dr Dre - 2001
Tede - hajs hajs hajs
Pezet/Noon - Muzyka Klasyczna
__
|
VIP
|
I bardzo dobrze, bo dobrze prawisz! Przytlaczajaca wiekszosc snowboardzistow na stokach to low skille i n00by. Jedyne co robia, to utrudniaja mi zjazd - gdy sie zblizam do takiego z duza predkoscia (a tak to najczesciej wyglada, bo zeby szybko jezdzic na snowboardzie to trzeba miec jednak troche umiejetnosci), nigdy nie wiem, czy tuz przede mna nie skreci i nie pojedzie kawalek w poprzek trasy (bo po 2 dniach nauki tak sie wlasnie jezdzi), albo czy sie nie wypieprzy (czasami mysle, ze oni wiecej czasu na stoku spedzaja na tylku, niz na snowboardzie ). Zapomnialem jeszcze dodac, ze taka "pro" jazda bardzo niszczy stok i powoduje potezne muldy. Jak ja przejade na nartach, to jest gładziej niz bylo, a kiedys o 10 rano (!) jezdzilem po stoku, ktory wygladal jak pobojowisko bo grupka sk8t0row na deskach uczylo sie (?) od rana jezdzic.
Sorry, zdaje sobie sprawe, ze sa tez zarabisci deskowcy - sam znam jednego lub dwoch takich aparatow, co to z dobrych paru metrow skacza (z kolejki krzeselkowej) na stok i za ktorymi musialbym pruc na kreske, zeby ich dogonic. Wiem tez, ze bycie noobem to nic zlego i kazdy na poczatku nie mial za wielkich umiejetnosci... ale... ale kurde ci cholerni deskowcy powoduja u mnie szewska pasje - zero kultury. Wiedzie taki w ciebie jak stoisz z boku stoku i nawet cie nie przeprosi, ruszajac nie spojrzy w gore, czy ktos nie jedzie (wiem, ze to ja jadac powinienem patrzec na niego i zwolnic, ale, kurde, nie jak bije rekord swiata w szybkosci zjazdu i probuje wygrac zaklad i zdobyc zgrzewke browarow co mu szkodzi zaczekac 2 sek.), wywalajac sie na samym srodku najpierw polezy troche na jezusa i pokontempluje, a jak do niego podjedziesz spytac sie, czy wszystko ok, to kaze ci s... padac. I jeszcze mowi, ze deska jest lepsza od nart, choc nie bardzo potrafi to w jakikolwiek sposob udowodnic. Doh.
Jeszcze raz - sorry, niech nikt nie bierze tego do siebie, sa ludzie i ludziska, pewnie nikogo z was nie spotkalem na stoku, wiec nikogo nie oceniam. Uogolnienia traktujcie z przymruzeniem oka. Tak jak vdr, po prostu MUSIALEM pewne rzeczy napisac ;-PPP
__
|
VIP
|
Dokladnie, zgadzam sie ! ;-D
__
|
Użytkownik
|
Snoop Dogg- no limit top dogg
Snoop Dogg- doggy style allstars, welcome to tha hause vol.1
Snoop Dogg- tha last meal
Snoop Dogg- paid tha cost to be da bo$$
Cypress Hill- black sunday
DR.DRE- 2001
Cypress Hill- stoned raiders
A w rezerwie Cypress Hill- los grandes exitos en espanol.
__
|
VIP
|
fo shizzle my nizzle ;-D
__
|
Użytkownik
|
DDD
__
|
VIP
|
No mam juz kilka jego plyt :-))) Miles Davis miazdzy all ;-D
__ Play more promode.
|
VIP
|
dawc1o ja bym wzial zamiast "trzy" plytke "centrum" :- ) jak dla mnie lepszy klimat ma... ale ogolnie wszystkie wzgorza mi sie bardzo podobaja.
__ Play more promode.
|
Użytkownik
|
Dla mnie na Centrum połowa podkładów brzmiała identycznie, wolałem poprzedni.
__
|
Użytkownik
|
O.S.T.R. - Jazzurekcja
-||- - Tabasko
Kaliber 44 - w 64 minuty dookoła świata
Nine Inch Nails - the best of NiN
The White Stripes - Get me behind satan
Fort Minor - The Rising Tied
Coldplay - Look at the stars
__
|
Użytkownik
|
mattafix - signs of a struggle
pfk - kinematografia
o.s.t.r. - jazzurekcja
dka - debiut
grammatik - swiatla miasta
k44 - w 63 minuty...
pokahontaz - receptura
=]
__
|
VIP
|
tytul tej plyty k44 to w 63 minuty dookola swiata, chyba ze twoje podroze z kalibrem sa dluzsze
__
|
Użytkownik
|
Behemoth - Zos Kia Cultus
Behemoth - Demigod
Sepultura - Chaos A.D.
Soulfly - Soulfly
Fear Factory - Demanufacture
Static-X - Wisonsin Death Trip
KSU - Pod Prąd - jako ze jestesmy z jednego miasta D
__
|
Użytkownik
|
Jezdzic na desce z miekkimi wiazaniami na zasadzie takiej, jak 99% Polaków to ZADNA sztuka - mozna sie tego nauczyc w 2 dni. (Wiem na swoim przykladzie)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
__
|
VIP
|
No a Ty sie w ile nauczyles?
Nie chodzilo mi o mnie, tylko o Dorote
__
|
Użytkownik
|
No to ja musze napisac w takim razie zeby uwolnic emocje ze czesciej na stoku znajdziesz narciarzy ktorzy jezdza z jednego kranca stoku na drugi w poprzek i nawet nie wiesz kiedy taki w Ciebie wjedzie albo musisz zamienic jazde w slalom miedzy takowymi.... wiem ze kazdy kiedys byl noobem ale to nie tyczy sie tylko nart Jedno co zauwazylem to ze jak ktos na desce jezdzic nie umie to sie przynajmniej nie pcha na stok dla ludzi ktorzy potrafia chociaz ustac na swoim sprzecie i sie nie zabic w przeciwienstwie do osob ktore staraja sie nauczyc jezdzic na nartach... suniesz sobie suniesz a tu ktos na kreche jedzie na nartach i 'aaaaaa nie umiem jezdzic' i sie musisz martwic jak wymanewrowac zeby Cie nie zabil
Nie mam zadnego uprzedzenia do nart ani narciarzy nie liczac tego ze narty mnie w ogole nie kreca ale nie mozna oceniac ludzi po tym ze jezdza na desce bo jak sie wywale i podjedziesz zeby zapytac czy nic mi nie jest to Ci na pewno nie powiem spierd#$%# jak zreszta wiekszosc moich znajomych jezdzacych na deskach
Jedyne z czym sie moge zgodzic to to ze niestety stok niszczymy w pozostalych przypadkach mozna sie klocic bez konca ![:)](/css/_img/emots/smile.gif)
__
|
Użytkownik
|
'Wiem na swoim przykladzie' - myslalem ze Ci chodzi o Ciebie, a Dori to w ogole ewenement jest Poza tym 99% polakow nie jezdzi w ten sam sposob bo mozna stwierdzic przeciez kto ma pojecie a kto nie rownie dobrze jak mozna to stwierdzic u narciarza ![:)](/css/_img/emots/smile.gif)
__
|