Betog.com - pytanie.

Dostosuj

Autor Wiadomość
Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-06 15:26:26

Mam pytanie odnośnie serwisu betog.com. Mniej więcej rozumiem sens działania zakładów, mam jednak pytanie odnośnie jednego zagadnienia.
https://www.betog.com/betog/view/matchOverview?matchId=13536
Między innym na tym zakładzie jest niżej “Offered bets by other users” i jakas tabelka. Możecie mi wyjąsnić o co w tym chodzi? To są jakieś inne zakłady?? Z góry dzięki.

__

Użytkownik
freak

2005-08-06 16:00:25

Tam możesz grać na wirtualne pieniądze i prawdziwe (wyłącznie euro). I tylko dla tych drugich jest stworzona ta opcja ponieważ oddsy czyli odsetki bywają różne. I jeśli admin się zgodzi na jakieś inne gracz może takie dostać. Jak widać jakiś cymbał zaoferował 3.2:1 co jest totalną pomyłką. Nie dość że w tym zakładzie i tak straci forsę to nadomiar gdyby cudem plan-b wygrał ten mecz mógłby w takim wypadku zyskać niemal dwukrotnie większą sumkę.

Swoją drogą nie mogę się doczekać aż przyślą mi pieniądze na konto za moją pracę jaką się pałałem przez cały lipiec. Część ich zainwestuje właśnie w betog. Mam nadzieje że się pomnożą równie szybko jak na ESReality.com

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-06 16:00:41

Hmmm czy to jakos specjalnie skomplikowane zdanie jest?

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-06 16:09:11

A czym się różni "requested quotes" od "offered quotes".

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-06 21:42:56

Twoje słowa nic nie wnoszą do tematu - przytłumaczyć te słowa każdy może.
Jeżeli jesteś takim góru jeżeli chodzi o angielski to proszę wytłumacz mi o co chodzi w tych zakładach które ustalać mogą użytkownicy? Bo ja nie rozumiem tego typu obstawiania. Tu chodzi o to, że każdy może obstawić dowolną stawkę i dowolną (przewidywaną) wygraną? To by było bez sensu... . Z góry thx za odpowiedź.

__

Użytkownik
Fehu

2007-03-23 12:12:08

A mam takie pytanie może ktoś gdzieś podać linczka albo zarzucić tutaj poradnik jak do nich wysłać prawdziwą kasiorkę ??

__

Użytkownik
e2

2007-03-23 12:46:46

coraz lepiej... to już prawie 2 lata...

How do I add funds to my customer account in order to bet with betOG?

Currently you can deposit funds by Credit Card, Money Brokers or by direct Bank Transfer.

Pa

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3339 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie