Fakt - Wojewodzki bryka! Orgazm

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2005-07-15 14:33:56

Czytaliscie dzisiejszy fakt? Myslalem ze pierdylne ze smiechu. Jaka ta gazeta jest tepa pusta i komercyjna... Poprostu chce mi sie smiac bo oni sobie chyba robia jaja. Jak mozna sie podniecac ze wojewodzki ma carrere za 300 tys, jak po glupim ostrowie jezdza salonowe nowe A ósemki za 480...

Btw. kto chce foty nowego ML'a 400 na 20calowych brabusowych kolach :D Zrobilem fotki :D

__

Użytkownik
Insect

2005-07-15 14:41:14

wiadomo ze ta gazeta to scierwo - przeciez to niemiecki brukowiec !!

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2005-07-15 14:45:48

a ja mam J.Lo na tapecie monitora, prawie jak carrera tyle ze ma fajne bimbały z przodu...

__

Użytkownik
*Jaras

2005-07-15 14:58:27

Koles masz przesrane! Fakt to opublikuje pojdziesz do sadu, wyciagna z Ciebie miliony!!!

__

Użytkownik
Blom

2005-07-15 15:12:12

'czytaliscie dzisiejszy fakt?'
glupim to trzeba byc zeby go czytac.

__

VIP
sEctOr

2005-07-16 01:05:56

smutne spodnie (c) zoom

__

Użytkownik
raFF

2005-07-16 02:17:29

ja mam na tapecie Mercedesa SLR by Brabus :>
piekne cacuszko :*

__

Użytkownik
seVen

2005-07-16 02:55:08

A ja czytalem dzisiejszy fakt... Niestety mino moich usilnych staran moj ojciec kupuje tylko to scierwo, tak wiec po przeczytaniu moich tygodnikow biore sie za to, mozna sie chociaz posmiac.
To jednak ze Wojewodzki ma nowa fure to jedna z bardziej interesujacych i sensacyjnych wiesci w ostatnim czasie. Nie pamietam wszystkich bezsensownych, zalosnych glupot, bo bylo ich miliony, ale pod moimi nogami lezy zeszyt z 6 lipca, na ktorego okladce mamy 2 'reporterow' faktu, z ktorych jeden daje drugiemu woreczek z mąką. Wielki napis po spodem głosi "GDZIE DO DIABŁA jest POLICJA!?". Nie wiecie o co chodzi? Jest to kolejna genialna prowokacja faktu! W srodku jest jeszcze lepiej! Mamy nawet wzor na dilera! Jest dokladnie zilustrowany! Otoz diler wyroznia sie tym ze nosi: podkoszulek, dres, tatuaz, złoty łańcuch. Fenomenalne nie? Od dzis kazdy z nas bedzie umial wyroznic na ulicy dilera, nawet w tłumie i odległości. Aha - mąkę kupuje koleś przebrany za studenta - ma plecak, szary t-shirt, okulary i wygląda jak ciota - typowy student nie? Podawali se tą mąke na przystanku, placu zabaw, dworcu i pod komendą, jak to sie stało ze nikt nie zareagował?? :DDD
Nic to, jest też krzepiąca wieść w tym numerze! Zdarzyło się komuś oglądać 1 edycje Big Brothera? No, jesli tak to tam była taka pusta lafirynda - Karolina, ta od "Gulczas a jak myślisz?", ktore to sformułowanie stało się tytułem filmu będącego artystycznym samobójstwem Jerzego Gruzy. Nieważne, w każdym bądz razie fakt wytropił ten niesamowicie zdolny młody talent w hotelu, jest recepcjonistką... Piękne nie? :D

__

Użytkownik
yareq

2005-07-16 06:54:32

pod moimi nogami lezy zeszyt z 6 lipca, na ktorego okladce mamy 2 'reporterow' faktu, z ktorych jeden daje drugiemu woreczek z mąką. Wielki napis po spodem głosi "GDZIE DO DIABŁA jest POLICJA!?". Nie wiecie o co chodzi? Jest to kolejna genialna prowokacja faktu! W srodku jest jeszcze lepiej! Mamy nawet wzor na dilera! Jest dokladnie zilustrowany! Otoz diler wyroznia sie tym ze nosi: podkoszulek, dres, tatuaz, złoty łańcuch. Fenomenalne nie? Od dzis kazdy z nas bedzie umial wyroznic na ulicy dilera, nawet w tłumie i odległości. Aha - mąkę kupuje koleś przebrany za studenta - ma plecak, szary t-shirt, okulary i wygląda jak ciota - typowy student nie? Podawali se tą mąke na przystanku, placu zabaw, dworcu i pod komendą, jak to sie stało ze nikt nie zareagował?? :DDD

Ahahha owned :D.

__

VIP
Van Helsing

2005-07-16 08:52:21

Ja poprostu przemilcze, nie mam siły komentować...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2904 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie