Ziombell #2

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
Nor

2004-11-30 22:27:26

[url=http://strony.aster.pl/czeslaw/suchar/dzieci.mp3]Oni beda robili na nasza emyreture[/url].

owned

__

Użytkownik
Kabu

2004-11-30 22:34:13

No normalni kolesie...widac ze z blokowisk...nie ma tu nic smiesznego co ty myslisz ze kolesie po 14 lat bede sie wypowiadali jak dorosli??

__

Użytkownik
foQus

2004-11-30 23:21:37

Ciekawe co z nich wyrosnie :/

__

Użytkownik
edix

2004-11-30 23:40:25

Pijecie alkochol ? NIE !! .... czasami.... : ]]]] hahah to najlepsze: >

__

Użytkownik
devorin

2004-12-01 12:46:46

bezmuzbie yeti :/

__

Użytkownik
fobozZz

2004-12-01 15:08:46

fajny beat box na poczatku :)

__

Użytkownik
gÓpek

2004-12-01 16:18:50

a widziales tego pierwsza czesc ? Tam gosc rozmawia z "ziomalami" co maja tak po 20 lat i powiem ci , ze wydaja sie glupsi od tych dzieci :>

__

Użytkownik
gÓpek

2004-12-01 16:22:26

Musze podziekowac matce , ze mnie nie puszczala na zadne dyskoteki i koncerty jak mialem 14 lat :>

__

VIP
Nor

2004-12-01 17:21:43

"Tak sie zlozylo ze jestem jego bratem"
"Moj nie zyje tam 3 lata temu..."
"siedizmy na imprezei, impreza jest, siedzimy"
"ladnie tam lubi rzucic bita..."
"peja, tede,... taich innych..."
"na koncertach niekiedy siedizmy.. tam takie motywy"
"ja sprzeaja jajka"

owned

__

VIP
overeq

2004-12-01 17:23:58

"sprzedaje jajka"

__

Użytkownik
Insect

2004-12-01 17:57:25

smutne i nie smieszne :/

__

Użytkownik
Kabu

2004-12-01 19:08:19

widzialem...tez wlasnie mnie nie dziwia te dzieciaki:P

__

Użytkownik
fobozZz

2004-12-01 19:55:04

nie rozumiem jak mozecie sie smiac z takich ludzi. Ciekawe co by z was wyroslo jakbyscie mieszkali w jakims blokowisku , nie mielibiscie starego/starej i naprawde w domu by sie nie przelewalo. Tak wszyscy kozacza , a bylibyscie w ich sytuacji i z miejskiego bagna tez raczej byscie nie uciekli.

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 20:05:24

dla mnie nic śmiesznego... ja im współczuje, naprawdę nie chciałbym być w ich sytuacji i chyba nikt z nas by nie chciał... chwała im, że potrafią sobie radzić i zarobić jakąś kase ( jeśli nie walili ściemy )...

imo żaden owned :)

__

VIP
lecho

2004-12-01 20:32:07

mieszkam w blokowisku a moja rodzina od lat ma powazne problemy finansowe. wszyscy moi byli kumple od galy sa teraz blokersami - a ja jakos nim nie jestem i nie stoje pod klatka, mam normalne zycie, normalne ambicje, fajnych znajomych i super dziewczyne. wystarczy?

__

VIP
brawurka

2004-12-01 20:34:00

dajcie linka to tych pieerwszych ziombli!! plzzz..

ed.:
a swoja droga: jak to jest zobaczyc mp3? obaj doznaliscie pomieszania zmyslow?
jak to jest zobaczyc dzwiek? Opiszcie bo to moze byc ciekawe nawet..

__

Użytkownik
fobozZz

2004-12-01 20:51:26

widac tobie sie udalo , inni moga nie miec takiej szansy :/

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2004-12-01 21:04:57

szanse ma wiekszosc... to juz wylacznie od nich zalezy czy je dobrze wykorzystaja.

podkreslam ze wiekszosc (nie wszyscy), wiec nawet nie probojcie dawac komentarzy typu:
"wcale ze nie wszyscy maja szanse, niektorzy sa tacy biedni.... itp".

po zastanowieniu dodaje ze w polsce naprawde malo kto "nie ma szansy". takie przypadki sa moze czeste w niektorych czesciach afryki, w poludniowej ameryce lub w czesciach azji... nie u nas. nie robmy z siebie biedniejszych niz naprawde jestesmy.

__

VIP
overeq

2004-12-01 21:25:52

jakie to mile zjawisko... wspolczuc innym... sweet

__

VIP
lecho

2004-12-01 21:44:28

dokladnie to chcialem powiedziec - jakbys mi o z ust wyjal. [+]

__

VIP
lecho

2004-12-01 21:45:39

ja jakos nie wspolczuje blokersom ktorzy stoja pod moja klatka, pala faje, bluzgaja i zaczepiaja przechodniow - sami sa sobie winni. sa rozne sytuacje w zyciu ale jakiekolwiek problemy np. z finansami to nie powod, zeby zaczac zerowac na innych (czyt. krasc - bo ja jakos nie wyobrazam sobie lysego dresa sprzedajacego jajka w sklepie) - i nie mowie tu o tych konkretnych dwoch kolesiach, bo nawet nie sluchalem tej mp3ki - ale o ogole tej "subkultury"

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 21:51:56

ah jaki ja uczuciowy :)

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 22:00:32

odnośnie tych dzieciaków

prima: to z pewnością są łysi blokersi, którzy zaczepiają przechodniów... nie ma wątpliwości...
secunda: to z pewnością są łyse dresy...
tertia: z pewnością ci kolesie kradną ( bo przecież łysy blokers inaczej pieniędzy nie zarobi )
quarta: to ich wina, że umarł im ojciec/matka albo, że urodzili się w rodzinie patologicznej i nie mają pieniędzy, bo rodzice nie pracują... sami sa sobie winni...
quinta: znowu pada ten temat... nie można patrzeć na całą subkulturę przez pryzmat tych dzieciaków czy innych kolesi palących i bluzgających przed klatką...

zresztą o czym tu mowa... ludzie! to 14 latkowie... a tak poza tym postaw sie w ich sytuacji, gdzie brak ci rodziców, jesteś ledwo po podstawówce, a i pieniędzy nie za dużo...

__

VIP
brawurka

2004-12-01 22:18:56

ty z pewnoscia nie pijasz "alkocholu" - bo nawet nie wiesz jak to sie pisze :D zdrowo sie prowadzisz czi... :DDDDDD

__

VIP
overeq

2004-12-01 22:28:41

jestem ciekaw czemu w warszawie noje sie przejsc przez niktore dzielnice wieczore.... moze daltego ze na kazdym kroku moze mnie spotkac lysy zabojca ktorego wykrztalcenie konczy sie na podstawowce a pieniadze ktore moze i uczciwie zarobi jako przydupas w warsztacie wyda na dres lub na silownie.... uwierz mi mam brata dresiarza ma sprawe w sadzie za pobicie w sumie z 2 h sie o tym dowiedzialem.... wcale mi nie jest go szkoda moze zrozumie ze wyzywanie sie na innych jest zlym sposobem na wolny czas, moze skonczy studia ktore zaczol i bedzie normalnie funkcjonowal

zero tolerancji dla glupoty ludzkiej!

__

Użytkownik
gÓpek

2004-12-01 22:37:48

wlaczasz winampa i tam ci skacze taka linia , ktora skacze jak sa beaty - na tym polega ogladanie. Jak wygrzebe czesc pierwsza to zarzuce na eftepe

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 22:44:03

ale czy ja napisałem, że współczuje dresiarzom i że jest mi ich szkoda... ja współczuje 14 latkom, którzy nie mają rodziców, normalnego domu, wykształcenia i pieniędzy... a dlaczego wy w tych 14 latkach widzicie łysych dresiarzy z siłowni to ja nie wiem...

Dla dresiarzy i bezmyślnych łysych blokersów nie mam tolerancji...

__

VIP
lecho

2004-12-01 22:45:10

napisalem, ze nie chodzi mi o nich, tylko o ogol tej subkultury. naucz sie czytac ze zrozumieniem :o

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 22:48:39

no a ja napisałem, że nie można mówić o całej subkulturze przez pryzmat bluzgających i palących przed klatką :) zawsze są wyjątki ( gorsze lub lepsze ) w każdej subkulturze :P pozdro

__

VIP
lecho

2004-12-01 22:57:50

okej to pokaz mi pozytywny wyjatek w kulturze blokersow, np jakiegos lysego typa, ktory przeprowadza babcie przez ulice, namawia mlodziez do rzucenia palenia i broni slabszych...

__

Użytkownik
edix

2004-12-01 23:04:11

nie kazdy jest idealny.....
ty ka....o ; )
napisze 100 razy alkohol ok? wybaczysz mi ? czy co?
[hide=za kare]
alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol,alkohol. jak chcesz to policz : }
[/hide]

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 23:14:25

każdy blokers musi być łysy, nosić dres, chodzić na siłownie i ogólnie robić rozpierduche... inaczej nie jest blokersem ? zresztą trzeba zacząć od tego, kto to jest w ogóle blokers, bo tu horyzonty mogą być szerokie i taką dyskusję prowadzic możemy bez końca... odpowiedź na pytanie "kim jest blokers?" kryje koniec naszych pogaduszek :)

__

Użytkownik
Bs0d

2004-12-01 23:26:25

Zeby byc blokersem trzeba grac w cB - cLAN Blokers :DD

__

VIP
vader

2004-12-01 23:30:29

OMG ... nie mam sily sie wyopwiadac :D

__

Użytkownik
KasK

2004-12-01 23:43:19

Tak OT to bsodzik pozdrów od nas Obre Kościan :P III liga II grupa :) blokersie :D

__

VIP
lecho

2004-12-02 01:18:01

ja uwazam inaczej ale widze ze jestes fanatykiem blokowej kultury i i tak cie nie przegadam. polecam wizyte w Radomiu i przejscie sie wieczorem po niektorych osiedlach - moze wtedy poznasz, kto to jest blokers [;

__

Użytkownik
KasK

2004-12-02 09:59:03

jakim fanatykiem... mam po prostu inną definicje blokersa niż ty i tylko o to poszła ta dyskusja... pozdro :P

__

VIP
stR4y

2004-12-02 12:36:53

ogolnie wasza polemika nie ma wiekszego sensu. ;]
Lecho wyraznie napisal, ze blokersi czy tam hooligani - jak kto woli to jest zjawisko, ktorego nie nalezy popierac. Smile pisal rowniez o tym, ze prawie kazdy ma szanse wyjsc na ludzi.. wystarczy, ze sie postara. Tylko, ze tym gosciom brakuje ambicji i samozaparcia - wola isc na latwizne. Wogole termin blokers nie bardzo mi sie podoba, wole juz huligan lub dresiarz. Bo lepiej wyraza to w jaki sposob sie Ci kolesie zachowuja. Piszesz o jakichs swoich definicjach a nie podajesz ich..

__

Użytkownik
KasK

2004-12-02 20:09:09

pisałem, że blokers to nie jest dla mnie zawsze osoba łysa ..., ..., ... ( tutaj reszta określeń ) i robiąca rozpierduche... dla lecha widocznie innego blokersa nie ma i o to poszło... jak dla mnie peace, nie zrozumiemy sie, bo mamy inne poglądy :)

Poza tym

Dla dresiarzy i bezmyślnych łysych blokersów nie mam tolerancji...

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2004-12-02 20:26:10

w takim razie po co to robisz..

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

891 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie