Sponsoring drużyny E-SPORTOWEJ CS:GO
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2015-08-12 03:44:38
Mam na imię Marcin mam skończone 20 lat mój nick w grze to HeadShotMachine Jestem kapitanem drużyny GeT*Hard wraz z chłopakami z mojego zespołu posiadamy rangi 2x LEM 3x supreme . Wraz z przyjaciółmi postanowiliśmy założyć drużynę Counter-Strike Global Offensive około miesiąca temu, ponieważ w tym samym składzie co dziennie graliśmy przez około 1,5-2 lata od 4do 8 godzin dziennie , aż w końcu znudziło nam się granie takie mixowe typu faceit czy matchmaking noi pewnego razu odbywał się turniej Online Fantasy Expo Challenge brało udział w nim 128 drużyn graliśmy jako drużyna dopiero przez tydzień a zajęliśmy miejsce 5-8 jak na granie dużynowe przez tydzień to i tak dobrze teraz gramy już ze sobą około miesiąc widzimy duże postępy w naszej grze cały czas pracujemy nad nowymi zagrywkami z użyciem granatów czy na jakieś zaskakujące ustawienia! W nie dalekiej przyszłości mamy zamiar brać udział w innych turniejach tego typu jak i jeździć na turnieje lanowe. Dlatego szukam sponsora/organizacji który/a by mógł/a pomóc osiągnąć nam lepsze miejsca na podobnych turniejach lub w wyjazdach na LAN-Y.
__
|
Użytkownik
|
2015-09-14 10:17:26
Ekstra sprawa, chciałbym do was dołączyć do tego klanu. __
|