Położyli lachę na esp...
- 1
- 2
Autor | Wiadomość |
---|---|
VIP
|
2010-01-24 22:18:28
Po kolejnym “udanym” roku dla esports.pl zostały wprowadzone nowe zmiany. Artur Wróbel ponownie odszedł / został wyrzucony (nie wnikałem głębiej, ale powody pewnie były te same), a jego miejsce zajął patyczak rml ;p aka Marcin Wojciechowski (gratki :*). Oprócz niego w redakcji są 4 osoby, o których poza tbla ja osobiście nie słyszałem (zapewne tak, jak większość z was).
__
|
Użytkownik
|
2010-01-24 22:34:06
signed __
|
Użytkownik
|
2010-01-24 22:47:49
Wyjście jest jedno. Starzy ludzie, którzy niegdyś tworzyli eSp, pod dowództwem odpowiedniego człowieka muszą od podstaw stworzyć coś nowego. Od zera. Bo co jak co, ale osoby które tworzyły ten serwis w czasach największych świetności eSp były najbardziej profesjonalnymi w tym kraju __
|
VIP
|
2010-01-24 23:02:11
fajnie mandarin, ciekawe tylko, kto za to zapłaci __
|
VIP
|
2010-01-24 23:48:14
1) Przepraszam, polska prasa jaka?
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 00:05:42
Jest cybersport i wszyscy tam przejda z czasem, a gdyby nie scena cod’a to nie bylo by 50% newsow i ludzi na tym serwisie, a wielce wspomnienia z 200x nic nie dadza, bo tamci ludzie nie istnieja w dzisiejszym esporcie. Wasze marne przepisywanie newsow z cudzych stron po 1-2 dniach to wasza wina, to ze nikt do was nie pisze byscie napisali to rowniez wasza wina, to ze gowno zrobiliscie od kilkunastu lat i to ze wprowadzaliscie nie potrzebne pierdoly... Wiec drogi uzytkowniku tego serwisu nie mieszaj jednej z najwiekszych scen w polsce z blotem, bo lanami przebijamy kazda inna gre, procz cs(nie mamy wcg, wswc i kode5), widziales 4 polskie sklady na jakimkolwiek eu lanie? Procz coda ktory to zawsze mial 1-2 teamy wszedzie nie... tylko again jezdzi bo sa najlepsi... ale nie bede ci tlumaczyl bo to nie na temat, ale zrozum ze na stronie glownej widze wywiad z cod, top komencie 8/10 cod, newsy na glownej 8/15 i to ze redaktorow z cod bylo 50% esports, a teraz pisza 2 osoby stale ktore i tak przepisuja wszystko z innych stron. Wiec to redaktorzy i wlasciciele zawinili. Nic juz nie uratuje esports.pl, a i co do jakosci cyberka, faktycznie poziomem odstaje u niektorych osob, ale glownie to gracze ktorzy chca to robic, a pieniedzy nikt nie odrzuci pamietaj __
|
VIP
|
2010-01-25 00:10:59
Zaraz zaraz, co mi po tym ze jezdzicie na turnieje eu jak gowna tam wygrywacie, co tydzien macie zmiany skladow bo placzecie i nie ptoraficie sie utrzymac - zero profesjonalizmu. Co wy przebijacie? Nic nie przebijacie, jest was po prosu za duzo - boty z ffa co dorwaly sie do gry w ktorej po tygodniu jestes bogiem o.0 __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 00:13:21
@mandarin
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 00:14:29
A co w cs’a nie ma zmian? fx to wedruja jak mrowki... pasha poszedl do again to juz pol polskiej sceny zmienia, co chwile ktos konczy i wraca do gry, z taka roznica ze u was jest AGAIN i 3 topowe teamy(o ile w ogole juz 3 a nie 2?) a u nas 4-5 + 5 ktore sa mega chetne na wybicie sie(zwlaszcza na eu lanach). Pokaz mi co cs osiagnal po za AGAIN. Nic.
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 00:19:25
Kaboom, rapek, plaszczka wroccie i piszcie! __
|
VIP
|
2010-01-25 00:24:41
cow, mialem nadzieje, ze pojdziesz w te strony, by silowac sie na sceny. Piszesz o tych wszystkich lanach eu, o ilosci klanow i o migracji pashy do again. Po koleji:
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 00:28:08
conish, przez Ciebie poplułem monitor ze śmiechu : PP
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 03:51:54
ale to juz byyyyyyloooooooo i nie wroooooci wieeeeeceeeej __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 07:19:33
ani miszcz puenty i EOT DDDDDDDDDDDDDDDD __
|
VIP
|
2010-01-25 07:39:45
Ja wyciągnąłem jeden pozytywny aspekt z tego ze scena coda w tak specyficzny sposób zadomowiła się na naszym portalu, co pomogło mi zaliczyć egzamin z przedmiotu o dumnej nazwie “Patologie społeczne”.
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 08:57:31
Scena cod4 przez okres kiedy grałem na niej nie była wcale taka zła Dopiero się coś zmieniło kiedy część ludzi zrezygnowała z gry i warzywa dostały się na szczyt, ale dokładnie tak samo było na scenie Enemy Territory gdzie najpierw byli poważni ludzie a kiedy skończyli swoje kariery (+- 2006/2007 ) zaczęło się to samo co z cod4 czyli wysyp warzyw uważających się za pro, które wcześniej były zerami jak grało więcej osób i przez to zyskały odwagi, lepsze teamy musiały jakoś załatać dziurę po graczach ( warzywami ofc bo nikogo więcej nie było ) , którzy odeszli , ego im urosło żeby trollować na serwisach __
|
Zbanowany
|
2010-01-25 09:53:25
napisze tak, jako że jestem najwieksza napinka na tym serwisie i w scenie cod, esports, esportssss, espoo(rr)tttsss !
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 09:58:35
za czasow gdy cod nie byl na salonach “pracowali” tutaj swietni pisarze, ludzie z pasja majacy cos do przekazania, a teraz co mamy? wiecej uzytkownikow aka debili i 1.5 redaktora piszacego newsy... no sory tbla moze pisze duzo ale jego praca jest bezsensowana bo kogo obchodzi pisanie jak jakas pipka sie poplakala itp. takie tematy sie zalatwia przez gadu lub irca...
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 10:34:33
Szkoda ze Igor poszedl w las grac w golfa, sxl gdzies zniknal w tlumie, Lucas jak na dobrego prawnika pewnie liczy koperty pod stolem itp. itd, etc.., tylko przeszloscia sie nie zyje. __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 10:43:08
Na początku zawsze łatwo być profesjonalista bo się nie ma jako takiego porównania. Teraz gdy jest masa serwisów cybersport esport i takie tam stronki jest o wiele trudniej utrzumać poziom (a raczej go podnosić).
__
|
VIP
|
2010-01-25 11:30:34
wiele razy namawiałem Lucasa na nowy projekt, ale to już wiek nie ten, brak odpowiedniej motywacji a i gdzie znajdziemy osobę która tak jak esp zrobi nie dla kasy ale choćby w swoim celu i udostępni innym?
__
|
VIP
|
2010-01-25 11:38:05
banuj trolle, nie ma co się pierdzielić __
|
Zbanowany
|
2010-01-25 11:46:46
tybek, wii i inne cioty co mysla ze sa elo bo maja vip pod nickiem, to przez was jest jak jest, tylko pierdolicie, ze bylo cool za lucasa i ze esports upada, a jak przyjdzie co do czego to sie chowacie wyzywaja mnie, bo napisalem cos mądrego, zal mi was, bo tak naprawde to przez was tak jest a nie przez dzieci cod, ktorych wcale nie jest tutaj tak duzo. ale gl zwalajcie wine na mnie i na innych ze sceny cod, a ciekawe czy ktorys z was nie zobaczyl kto najbardziej napina o banach i o tym ze esports upada, kto ? ci ktorzy sa 18 + i uwarzaja sie za najmadrzejszych bo siedza tutaj po 4-6 lat i elo, tak naserio to was powino sie z banowac, bo to wy powiniscie cos robic jak juz jestescie vip’ami, a nie napinac, ale lepiej jebnac ze 13 latek pokroju NEC’a sie napina i ze ma z 10 kont zbanowanych, przemyslcie to, wszyscy co uwarzaja sie za pro, a pozniej powiedzcie czy on nie ma racji, ale i tak tego nikt nie przyzna bo poco sie zblaznic przed dzieckiem, cu
__
|
VIP
|
2010-01-25 12:13:21
Cóż sam się dziś zastanawiam, dlaczego potrafiłem za darmo siedzieć po 3-5h nad jednym neewsem i go robić, bać się czy go przyjmą, odświeżać komentarze. Dziś na pewno nie mam ani takiego zapału, ani wiedzy na temat tej sceny. Siedzieć cały dzień na IRCu, żeby wyłapać jakąś nowinkę.
__
|
VIP
|
2010-01-25 12:54:16
NEC, a teraz pomyśl dlaczego zasługujesz na bana? ;D __
|
Zbanowany
|
2010-01-25 13:01:13
ja, napinka, ktora w porownaniu z innymi jest niczym ? czy moimi imperialistycznymi pogladami, zeby zbanowac stara wladze i wprowadzic nowa ? no czym ? wlasnie stales sie osoba ktora z checia tez bym zbanowal, niestety wy dalej zyjecie w mgle i wierzycei w to co wam powie rml, ktory ma na to wszystko wyjebane, bb __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 13:08:47
ZOOM przypomne ci tylko jak wstapiles w szeregi sceny cod’a i robiles z siebie posmiewisko piszac ze miesiac dwa i bedziesz najlepszy w ta gre, rezultat znasz doskonale. Bylo milion komentow na ten temat, takze z twojej strony. Wiec autobeszt mode: on, a moze juz zapomniales o tym? Zapomniales o swoich kolegach ze sceny cod co pisali bajeczki na kazdy temat? No wlasnie... i serio nie odpisuj mi bo znow bo uzyjesz 10 zbednyh slow besztajac mnei i scene, chyba chcesz zablysnac kolejny raz... daruj sobie juz
__
|
VIP
|
2010-01-25 13:10:25
:( Może nie byłem zajebistym redaktorem, ale dzięki esp poznałem sporo fajnych osób. __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 13:10:54
Szkoda, że esports upada. Ja sam chciałem pisać dla esp. Nie oszukujmy się pisałem dla quake.owned.pl, pgs-gaming.pl, quake.net.pl, benq.deltaesports.com i aktualnie piszę dla fearfactory i poznańskiego rapu. Jednak nie wystarczyło to, żebym doszedł do esp. Szkoda. Chciałem tu robić relacje jak za czasów PGS-u, gdzie moją i RESTZ’a relacje widziało ponad 120tyś unikalnych użytkowników. To były czasy nie reszta? Nie ma to jak rozkazywanie mu przez telefon żeby uzupełnił wyniki przy czym ja sam leżałem na plaży :p __
|
Zbanowany
|
2010-01-25 13:29:19
no i to tez powino sie zmienic, jeszcze nie jest zapozno ale rml, czas na zmiany, jest wielu którzy chcieli by tu pisac, wg. mnie to wystarczył by mi redaktor/admin na tydzien a odzylo by to, no ale trzeba to zrobic a nie obijac sie i zrzędzić ze esports upada
__
|
VIP
|
2010-01-25 13:33:18
zledzic? __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 13:56:23
REWOLUCJONISTA !, jesteś typowym przykładem cio*y komputerowej, których napływ spowodował upadek tego serwisu. Właśnie dzięki takim imbecylom jak Ty poziom dyskusji stoczył się diametralnie w dół. Jesteś idealnym przykładem, że dzieci CoDa to zło. Dlaczego? Bo plujesz jadem i nie piszesz po polsku. Nie potrafisz przedstawiać argumentów i nie myślisz racjonalnie.
__
|
Zbanowany
|
2010-01-25 14:03:26
niestety, nie zawsze trzeba zachowywac sie normalnie zeby cos zrobic, a przykladem jestem tego ze chce cos zmienic, a wy, którzy uważają to za bujdy napinają dalej, kolejny na liste do zbanowania
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 14:09:14
A co Ty chcesz człowieku zrobić?! Nie masz pojęcia jak funkcjonuje taki serwis. Władza w ręce dzieci? Tak, genialny pomysł. __
|
Zbanowany
|
2010-01-25 14:44:54
przynajmniej proboje i naklaniam ludzi zeby cios z tym zrobili, a nie jak ty, gadam ze jest dupa, jest dupa i bedzie dupa jak bedzie wiecej takich jak ty __
|
VIP
|
2010-01-25 14:57:33
ale co-cos? __
|
Redaktor
|
2010-01-25 14:58:00
#wii
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 15:04:35
NEC, co Ty próbujesz? Kogo Ty namawiasz i do czego?! Chyba masz jakieś rozdwojenie jaźni
__
|
Użytkownik
|
2010-01-25 15:46:05
NEC chciałbyś zmienić esp.pl, ale twoja dyskusja sprawia, że ten portal upada coraz niżej __
|
Użytkownik
|
2010-01-25 16:27:41
mrk jesli naprawde nie jestes tym dzieckiem, ktore jakis czas temu chcialo kupic multigamingi to sory, moj blad __
|
- 1
- 2