Szukam osób grających w WoW z Krakowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
VIP
|
2009-10-27 20:01:25
Po pierwsze, nie wiedziałem, że mamy kategorię WoW na forum, lol
__
|
VIP
|
2009-10-27 20:05:56
Pan rednacz brzydzi sie wow, badzmy szczerzy __
|
VIP
|
2009-10-27 20:09:21
No ja sie nie wstydze... Nie lubie takich klimatów baśniowych. WC3 i SC też nie lubie, ale przez to, że nie rozumiem o co tam biega za bardzo. Wiem, że coś się buduje, są armie i walczą (nawet oglądałem rozgrywki GOMTV AllStars czy coś takiego) do wyczerpania zasobów albo wykończenia armii... ale kto wygrywa w danej chwili, które rozgrywki są Gosu itd. pojęcia nie mam.
__
|
VIP
|
2009-10-27 20:20:32
zawsze moge skorzystac z http://www.trywarcraft.com/ __
|
Użytkownik
|
2009-10-27 21:25:09
W grę wchodzą tylko ludzie z Krakowa? __
|
VIP
|
2009-10-27 21:30:27
Nie wysle myszki za 80 euro nieznajomemu, ryzykujac ponadto ze zostanie zniszczona podczas wysylki. Musi to byc ktos z krk, kogo kojarze i pojade do niego, popatrze jak mu sie gra i zacytuje w recenzji
__
|
Użytkownik
|
2009-10-28 09:18:13
Nie obraz sie cwirek ale pierdolisz od rzeczy... nie mow mi ze jestes tak ograniczony zeby nie wiedziec o co chodzi w RTSach. Piszesz tak jak bys miesiac temu sie o nich dowiedzial... __
|
VIP
|
2009-10-28 10:11:20
Chodzi o to, ze nie uwazam sie za eksperta ds. gier RTS. Jakieś tam pojęcie o nich mam, ale ograniczone. Ograniczony wiec nie jestem, ograniczona jest tylko moja wiedza ds. gier RTS.
__
|
VIP
|
2009-10-28 13:55:47
Niestety, poszukiwania nadal trwają. __
|
VIP
|
2009-10-28 15:22:19
W WOW nie ma czego testowac. Gra nie wymaga specjalnych myszek, a na pewno nie takich z telefonem w miejscu, gdzie powinien spoczywac kciuk. Gralem w b. wiele roznych MMORPG-ow, zawsze uzywalem myszek symetrycznych, bez dodatkowych przyciskow po bokach - dokladnie tych samych, w ktore b. wygodnie gralo mi sie w FPS-y. W zadnym nie ma precyzjnego celowania i potrzeby wymachiwania mysza na wszystkie strony, co mogloby powodowac jakies problemy, w zadnym nie ma superszybkiego klikania (jakie jest chyba w RTS-ach - tez ich nie znam). Mozesz sie najwyzej spodziewac tego, ze makra nie beda dzialac, albo sa w jakis sposob blokowane przez anti-cheat system. Wiele MMORPG-ow daje graczowi dostep do bardzo wielu roznego rodzaju umiejetnosci/uzywalnych przedmiotow uruchamiancyh za pomoca dziesiatek przyciskow - zakladam, ze stad pomysl jakiegos nie do konca madrego czlowieka, zeby stworzyc mysz ze spora iloscia przyciskow umieszczonych z boku, co teoretycznie ma ulatwic dostep do wszystkich umiejetnosci.
__
|
VIP
|
2009-10-28 15:51:54
Opakowanie juz opisalem ;D Podswietlenie jest wdeche ale nie na tym sie skupiam...
__
|
Użytkownik
|
2016-05-04 13:56:01
Przemieszczających się w Kanadzie? Podejmowania inteligentnych decyzji i wykorzystując United Van Lines kompleksowe usługi mieszkaniowe Przeprowadzki uczynią porusza się dużo łatwiejsze i mniej stresujące - dla Ciebie i Twojej rodziny. W rzeczywistości, możemy dbać o wszystko dla ciebie. Ze starannie pakowania swoją delikatną porcelanę do skrzynie telewizor z płaskim ekranem wysyłać swój pojazd, nie trzeba nawet kiwnąć palcem lub pojedynczy karton podczas ruchu, chyba że chcesz.
__
|
Użytkownik
|
2016-12-05 16:46:34
Podpinam się do pytania ale z innych okolic - Poznania?
__
|
Użytkownik
|
2016-12-09 10:02:53
No dzięki za namiar przyda mi się. __
|