Polska -vs- Ekwador

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Akhor

2006-06-10 14:33:00

;D przed czy po meczu :> ?

Ale to jest realne - na prawdę.

__

VIP
grubyBubu

2006-06-10 14:33:58

Dostaniesz [+] jak to sie sprawdzi :D

__

Użytkownik
minitt

2006-06-10 14:48:15

Pol 0:3 Niemcy
Pol 1:2 Kostaryka
I można wracać do domu.

__

VIP
wilgotna pela

2006-06-10 15:19:57

a slyszales najkrotszy kawal o mundialu?

polska gola! ;)

__

Użytkownik
Akhor

2006-06-10 15:31:41

a buzi też dostane :D ?

__

Użytkownik
matiz444

2006-06-10 15:57:41

wiem z realne, po meczu - caly mecz wierzylem ze wygraja.

__

PRO
igor

2006-06-10 16:01:41

Tak jest, czekalismy 4 lata, przychodzi co do czego... mecz przeciwko druzynie teoretycznie duzo slabszej i dupa... 0:2, po tragicznej grze i kompletnym braku zaangazowania zdecydowanej wiekszosci druzyny. Mamy sie z tego cieszyc? Mamy wierzyc, ze z Niemcami bedzie lepiej? E E not gonna happen.

__

VIP
grubyBubu

2006-06-10 16:02:34

hmm : )

__

Użytkownik
PiWo5z

2006-06-10 17:50:06

lol ty pracujesz ? :D

__

Użytkownik
enj0y

2006-06-10 18:05:28

[url=http://www.youtube.com/watch?v=LxQynxt79q0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esmog%2Epl%2Fwideo%2F1072%2Fradek%5Fmajdan%5Fbez%5Fcenzury%2F]radzio majdan jedzie po calosci live :) [/url]

__

Użytkownik
Mr.B

2006-06-10 19:13:49

Dali dupy:Dy7uiygj

__

Użytkownik
Lukin

2006-06-10 20:48:06

Po dzisiejszym meczu Trynidadu i Tobago ze Szwecją stwierdzam, że wystarczy nam jedynie holenderski trener ;)

__

VIP
Sh1eldeR

2006-06-10 21:48:31

"Ile razu udalo Ci sie narzucic twoj styl gry komus kto byl lepszy od Ciebie?"

Podam przyklady z dziedziny esportu, z q3:

-skillowo przecietny (szczegolnie wtedy) team PZZ pokonal na jednej mapie legendarny klan iCE cLIMBERS wspaniale opanowujac plansze, ktora byla w tamtym cupie, ale nikt na niej nie gral (w szczegolnosci ic);
-druzyna z Francji (team: aAa) pokonywala czasem najlepszy team na swiecie, Szwedow (w duzej czesci ic) grajac bardzo defensywnie, czego tamci nie lubili i niezbyt potrafili temu przeciwdzialac;
-ostatnio Polska reprezentacja pokonala lepszych indywidualnie Szwedow na taktycznej mapie, w duzej czesci ze wzgledu na blyskotliwe prowadzenie teamu przez zika (niestety calosc przegralismy).
-prezentujac teamplay na najwyzszym poziomie i dopracowujac taktyke w najwyzszych szczegolach niejednokrotnie moj team, klan urinal, pokonywal druzyny o - wtedy jeszcze - lepszych od nas umiejetnosciach indywidualnych, takie jak 666
-ten sam moj klan gral final mistrzostw Polski przeciwko *gp* na mapie, na ktorej bylismy zdecydowanie mniej obeznani i slabiej przygotowami od nich. Na pare godzin przed meczem wymyslilismy kompletnie zaskakujaca i nietypowa taktyke i wygralismy ten mecz (i w koncu tytul) - nikt wczesniej i potem nie zagral ta taktyka w tego typu meczu i z taka skutecznoscia.

Przyklady moglbym mnozyc, zreszta z kazdym meczem staram sie je tworzyc :) (zawsze bylem gosciem odpowiedzialnym od taktyki i wiem co tym mozna osiagnac).

"Aha, i moze wcale nie stac nas na wiecej? Moze to sie nazywa polski przerost ambicji?"

Historia futbolu pokazuje, ze tak nie jest. Nie ma tez czegos takiego jak "polski przerost ambicji" - jesli juz mowa o stereotypach, to Polacy sa uwazani za niedowartosciowujacy sie narod. Nigdy: przeceniajacy swoje mozliwosci. Twoja postawa np. jest bliska standardowej polskiej postawie (niekoniecznie w sprawach zwiazanych ze sportem).

Poza tym w sporcie ambicje nigdy ci nie przeszkodza, a zawsze pomoga. Ambicja jest bardzo dobra i ja wiem cos o tym.

__

Użytkownik
Kaleem?

2006-06-10 22:01:13

LOL

__

VIP
Shiro_4

2006-06-10 22:24:49

Wiem co pisze, moja opinia i mam do niej prawo. Wiec nie najezdzaj mkay ?

__

VIP
Shiro_4

2006-06-10 22:40:05

Poki bedzie sie budowac swiatynie opatrznosci, a na przyjazd papieza bedzie wolne od pracy tak dlugo polska lige bedzie dnem dna. Popatrzcie na potege gospodarcza niemiec, popatrzcie na te wspaniale stadiony o ktorych my mozemy tylko marzyc. Popatrzcie i wstydzcie sie kiedy wisla krakow podejmuje real madryt na stadionie ktory nie rozni sie od pola. Nie ma pieniedzy u nas w tym sporcie to co sie dziwicie. Jestesmy w ogonie unii europejskiej, a nasz wzrost gospodarczy to dno w porownaniu do czechow czy lotyszy. Durny beckham kosztuje wiecej niz cala nasza 23 osobowa reprezentacja.

I tu nie chodzi o to, ze przegrywamy mecze, bo przegrac moze kazdy, ale liczy sie chec i zaanagazowanie. A ta chec i zaanagazowanie mial wczoraj tylko smolarek reszta grala jak sparalizowani. Niech przegrywaja, ale niech graja pieknie i z finezja, niech walcza o kazdy centymetr boiska, a nie przewracaja i podaja na auty. Ogladaliscie trynidad i tobago vs. szwecja ? Czaicie czego chca polscy kibice ? Wlasnie tego, a nie zenady.

Poza tym te gupie dziadki specjalisci i eksperci ktorzy wszystyko o pilce wiedza i siedza w tych durnych studiach telewizyjnych i pzpnie tylko pogarszaja sprawe. Relikty przeszlosci.

__

VIP
stR4y

2006-06-10 23:16:38

mnie janas denerwuje, jego wypowiedzi przed meczem z ekwadorem byly tragiczne

__

Użytkownik
Vymiott

2006-06-10 23:21:08

Nie, to jest w ogóle najkrótszy dowcip na świecie :)

__

Użytkownik
g3su

2006-06-10 23:21:10

no wez, ogladales wczorajszy mecz? masz pretrensje do kibicow? o co? reprezentacja to nie swieta krowa; wg Ciebie nie mozna jej krytykowac, no daj spokoj; przeciez ludziom nie chodzi o to, ze oni przegrali, tylko o to w jaki sposob oni to zrobili; to jest najgorsze! a co z tego, ze Ty czy ja nie jestesmy trenerami czy nie gramy w reprezentacji? tzn. ze nie mamy prawa nikogo stamtad obiektywnie ocenic? troche to smieszne chyba; bo z tego wynika, ze Janasa nikt nie ma prawa skrytykowac :/ a skoro Janas jest taki super to dlaczego przegrywamy, a jezeli jednak nie jest taki super to dlaczego nie mozna tego powiedziec glosno? (jak cos to nie atakuje Ciebie ;p bo jestes wporzo koles, wiec nie bierz do siebie niczego :) )

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
kazio

2006-06-11 00:08:31

Z wiekszoscia z Was co do odczuc po meczu zgadzam sie, dorzuce jedynie:
WKS > Polska

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2006-06-11 11:31:55

eee tam Trynidad i Tobago to pikuś :D jak zobaczyłem jak grało Wybrzeże Kości Słoniowej z Argentyną to się za głowę złapałem, gdyby Argentyna nie strzeliła jako pierwsza bramkę to mecz mógłby się potoczyć inaczej, WKŚ grało niesamowicie, napewno by zjechali Polskę :)

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-06-11 11:35:34

WKS>>>Polska

__

Użytkownik
michaU

2006-06-11 12:11:13

Młodego Buka brakowało na meczu, jest twardy i tak łatwo się nie łamie jak inni :P

__

VIP
grubyBubu

2006-06-11 16:59:29

"Śpieszmy sie kibicowac Polakom, tak szybko odpadaja"

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-06-11 17:55:19

wspolczuje tym wiernym kibicom, ktorzy pelni nadzieji zaplacili duzo pieniazkow za bilet i podroz do niemiec na mecz z ekwadorem. i tym co na mecz z niemcami rowniez... i z kostaryka...:D

__

Użytkownik
icee

2006-06-11 20:07:46

no no ;]
tak swoją drogą to mógłbyś wysmażyć jakąś mapkę do wsw ;] te co są to bieda ;]

__

Użytkownik
g.37

2006-06-11 22:14:57

Szkoda słów...
n/c
:C

__

Użytkownik
xewan

2006-06-12 01:52:49

Dokladnie xD

__

Użytkownik
Lorenzo Lamas

2006-06-12 04:15:06

zamiast gadac idzcie zapisac sie do klubow moze z was cos wyrosnie

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

6048 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie