C-Walk
- 1
- 2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2006-08-25 16:45:34
zrozumcie to jest taniec ktorego nikt niepowinien tanczyc ! tanec nalezy do gangu CRIPZ w compton (usa) tancza go wtedy gdy zginie ktos z wrogiego sobie gangu i niepiszcie takich rzeczy ! ! ! ! bo to bzdura !!! CRIPZ - Walk moga wykonywac tylko czlonkowie gangu..... jezeli taki czarnuch widzial by cie tanczacego c-walk to na miejscu masz juz kulke w łep.
__
|
Użytkownik
|
2006-08-25 16:46:25
ale do ludu polskiego ciezko przemowic :/ __
|
Użytkownik
|
2006-08-25 16:56:47
O kurde, mnie przekonałeś. Jakoś nie byłęm pewien, ale teraz już jestem. Muszę się tego nauczyć ;DDD. __
|
Użytkownik
|
2006-08-25 16:59:29
ty sobie żartujesz tak? DDDDDDDDDD bo przeczytałem to i zaplułem monitor ze śmiechu DDDDDDDDDDDD to, że przeczytałeś to na wikipedii to Ci się chwali, ale c-walka tańczy pół świata i każdy wyśmiałby to co napisałeś. C-Walk stał się tańcem od momentu, gdy zaczął to pokazywać publicznie snoop i inni wykonawcy hip hopowi. Wierz mi, że mógłbym to zatańczyć w klipie, wysłać to murzynom i nic by mi się nie stało. Słowo nigga też było kiedyś mało powszechne, uważane nawet za obraźliwe, a teraz oznacza tyle co "ziomek" wśród czarnych. To się nazywa ewolucja. I tu mogę zacytować twój następny komentarz "ale do ludu polskiego ciezko przemowic" ;]]]] __
|
Użytkownik
|
2006-08-25 17:25:15
Widze ze prawdziwy z ciebie gangsta i wiesz co jest grane u chlopakow z L.A. ale chyba nikt nie posle komus kulki za to ze tanczy jego taniec, wystarczy ze taki Snoop ma napewno tysiace swoich nasladowcow w tancu, i nikt chyba z tego powodu nie stracil zycia. Cieszy mnie ze posiadasz obszerna wiedze na temat amerykanskiej gangsterki i czarnuchy imponuja ci nie tylko rozmiarami swojego przyrodzenia ale prosze nie wypisuj takich glupot, ze nikt nie moze tanczyc C-WALK bo to jest taniec jakis kozakow za oceanu ktory rozwala ci leb jak zaczniesz fikac. __
|
Użytkownik
|
2006-08-25 17:37:44
nic dziwnego, gdy robi sie to tak jak Ty __
|
- 1
- 2