C-Walk

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
DOGGSTYLE

2006-08-25 16:45:34

zrozumcie to jest taniec ktorego nikt niepowinien tanczyc ! tanec nalezy do gangu CRIPZ w compton (usa) tancza go wtedy gdy zginie ktos z wrogiego sobie gangu i niepiszcie takich rzeczy ! ! ! ! bo to bzdura !!! CRIPZ - Walk moga wykonywac tylko czlonkowie gangu..... jezeli taki czarnuch widzial by cie tanczacego c-walk to na miejscu masz juz kulke w łep.
Crip-walk wywodzi się z Gangu Crips który opanował praktycznie całe zachodnie wybrzeże .C-walk jest to taniec.Tańczyło się na przykład kiedy zabiło się członka wrogiego gangu (Bloods do którego swoją drogą należy The Game) albo z szacunku do zabitego swojego członka gangu.

__

Użytkownik
DOGGSTYLE

2006-08-25 16:46:25

ale do ludu polskiego ciezko przemowic :/

__

Użytkownik
Tymek

2006-08-25 16:56:47

O kurde, mnie przekonałeś. Jakoś nie byłęm pewien, ale teraz już jestem. Muszę się tego nauczyć ;DDD.

__

Użytkownik
e2

2006-08-25 16:59:29

ty sobie żartujesz tak? :DDDDDDDDDDD bo przeczytałem to i zaplułem monitor ze śmiechu :DDDDDDDDDDDDD to, że przeczytałeś to na wikipedii to Ci się chwali, ale c-walka tańczy pół świata i każdy wyśmiałby to co napisałeś. C-Walk stał się tańcem od momentu, gdy zaczął to pokazywać publicznie snoop i inni wykonawcy hip hopowi. Wierz mi, że mógłbym to zatańczyć w klipie, wysłać to murzynom i nic by mi się nie stało. Słowo nigga też było kiedyś mało powszechne, uważane nawet za obraźliwe, a teraz oznacza tyle co "ziomek" wśród czarnych. To się nazywa ewolucja. I tu mogę zacytować twój następny komentarz "ale do ludu polskiego ciezko przemowic" ;]]]]

__

Użytkownik
nox.

2006-08-25 17:25:15

Widze ze prawdziwy z ciebie gangsta i wiesz co jest grane u chlopakow z L.A. ale chyba nikt nie posle komus kulki za to ze tanczy jego taniec, wystarczy ze taki Snoop ma napewno tysiace swoich nasladowcow w tancu, i nikt chyba z tego powodu nie stracil zycia. Cieszy mnie ze posiadasz obszerna wiedze na temat amerykanskiej gangsterki i czarnuchy imponuja ci nie tylko rozmiarami swojego przyrodzenia ale prosze nie wypisuj takich glupot, ze nikt nie moze tanczyc C-WALK bo to jest taniec jakis kozakow za oceanu ktory rozwala ci leb jak zaczniesz fikac.

__

Użytkownik
nox.

2006-08-25 17:37:44

nic dziwnego, gdy robi sie to tak jak Ty

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

6653 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie