1.10 crack
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2003-11-02 21:20:19
witam wszystkich
__
|
VIP
|
2003-11-30 22:12:07
stary troche mnie denerwujesz. Sc ma juz sporo lat. Aktualnie jego cena wynosi okolo 30 zlotych wiec bys ruszyl gospodarke wkoncu i kupil chociaz jedna orginalna rzecz w twoim zyciu? Piszesz, ze orginal gdzies ci sie zapodzial, wes ty takich kitow nie wciskaj. Jak sie moze orginalna gra zapodziac ? Pewnie ktos ci orginala pozyczyl, ty sobie ja zgrales i teraz masz problemy. Twoja sprawa. Szukaj pomocy gdzie indziej.,,. __
|
Użytkownik
|
2004-01-09 11:47:37
SC nowka, zafoliowany to 49zł (nowiutka seria prosto spod igly dostepna w wiekszosci sklepow internetowych i empikach). Wydatek niewielki a radochy kupa. Warto miec cos oryginalnego w domu ;] __
|
Użytkownik
|
2004-02-04 12:04:42
"stary troche mnie denerwujesz. Sc ma juz sporo lat. Aktualnie jego cena wynosi okolo 30 zlotych wiec bys ruszyl gospodarke wkoncu i kupil chociaz jedna orginalna rzecz w twoim zyciu? Piszesz, ze orginal gdzies ci sie zapodzial, wes ty takich kitow nie wciskaj. Jak sie moze orginalna gra zapodziac ? Pewnie ktos ci orginala pozyczyl, ty sobie ja zgrales i teraz masz problemy. Twoja sprawa. Szukaj pomocy gdzie indziej.,,. "
__
|