Podkrecenie klawiatury
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2006-01-24 19:58:28
Hej! Mam taki maly problem z klawiatura w laptopie. Nie da sie wcisnac wiecej niz dwoch przyciskow w jednej chwili. Jak wcisne trzy to przestaje odpowiadac. Jak mozecie sobie wyobrazic czasem jest to dosc uciazliwe Chcialem zapytac czy problem ten da sie rozwiazac jakimis pro sterownikami, czy to typowo hardware'owy problem ktorego rozwiazac sie nie da (no zawsze mozna kupic sobie klawiature pod USB ). Sterowniki sa standardowe z plytki winXP Pro, a klawiatura pochodzi z HPka nx6125. Jak ktos ma jakies pomysly, linki do sterownikow to pliz pomozcie __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 18:50:43
Hm zalozylem nowy temat i go nie widac w kolumnie z prawej strony? Jak w takim razie uzytkownicy maja sie o nim dowiedziec? Moze teraz sie pojawi
__
|
Użytkownik
|
2006-01-24 18:57:46
hmmm chyba sie nie da... ale moge sie mylic
__
|
Użytkownik
|
2006-01-24 19:30:16
Czyli nie możesz wcisnąć ctrl+alt+del? __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 19:33:17
Nie no to na szczescie dziala Problem jest przy klawiszach tekstowych, np jak razem wciscne A S D to w edytorze tekstowym nic nie zostanie wypisane. No i jak gram sobie w q3 czasem ide jakos do przodu pod katem, chce zmienic bron a tu zonk, nie da sie __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 21:43:08
kiedy problemu nie da sie rozwiazac, trzeba go usunac
__
|
Użytkownik
|
2006-01-24 22:10:58
Jak by chodziło o normalnego kompa to rozwiązaniem (chociaż dennym imo) jest kupno zboarda. A do laptopa to chyba takich bajerów nie ma Cierp laptop userze! __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 22:21:29
Nie no tez moge sobie kupic klwiature pod USB tylko po co mi dwie klawiatury? __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 23:08:18
ja mam logitecha klawiature i u mnie 5 (albo więcej ) da się wcisnąć. pamietam jak grałem w fife to był taki myk, że jak się w obronie D trzyało to zawodnik biegał za piłką i jak jeździłem na lany to trzymałem dwie strzałki, E (sprint) i D, wtedy nie mogłem użyć S (zmiana zawdonika) i musiałem najpierw puścić D, przerąbana sprawa __
|
Użytkownik
|
2006-01-24 23:28:47
To jest roznie, zalezy ktore klawisze chcesz wcisnac. U mnie sie da od dwoch do siedmiu (moze wiecej ale nie szukalem) zalezy ktore... Np. nie moge nacisnac D kiedy trzymam W+SHIFT (nie da sie np. zbindowac chodzenia albo kucania pod SHIFT bo sie strafeowac nie bedzie dalo w prawo ), ale moge na luzie wcisnac na raz A+S+D+F+G+H+J, dopiero jak wcisne jeszcze cos to przestaje odpowiadac . Jednak czegos co by sie dawalo we znaki przy graniu albo pracy poza tym nieszczesnym W+SHIFT+D jakos nie mam chyba...
__
|