Humor - Best Dowcip Ever :D #5

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
scR

2005-02-06 14:12:17

siedzi koleś z dziewczyną w barze. w pewnym momencie ona proponuje:
- kochanie, znam świetnego drinka, może spróbujesz?
on, jako że był koneserem alkoholi, przystał chętnie na propozycje. dziewczyna zamówiła 25-tkę likieru bailey's i 25-tkę soku z limetki. następnie wytłumaczyła mu jak to się pije:
- najpierw wlewasz do buzi bailey's a następnie zaraz potem sok z limetki.
facet uczynił jak mu powiedziała. oto jego wrażenia:
0,3 sekundy: przyjemne, ciepłe uczucie w ustach
0,6 sekundy: poprzez kwasy w soku z limetki zsiada się śmietana w bailey's i w ustach robią sie grudki
0,9 sekundy: kolor jego twarzy upodabnnia się do koloru limetki; połyka wszystko
1,2 sekundy: jego żołądek zgłasza wielką chęć zwymiotowania; on ledwo sie powstrzymuje
3,0 sekundy: ona szepcze mu do ucha:
- ten drink nazywa się "blowjob's revenge"

__

Użytkownik
guhard

2005-02-06 16:07:26

"chujowy" - to skacz na dupe :PP

__

Użytkownik
orlikoVsky

2005-02-06 23:00:26

a tu [url=http://www.compfused.com/directlink/188/]>>[/url] fajny skecz ;)

__

VIP
SABATHUS

2005-02-08 11:25:36

Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie,
gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
- Czy mi się to tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich jądrach?
Pacjent spokojnym głosem:
- To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy sobie
ból zadawali ... Prawda, Panie Doktorze...?

__

VIP
SABATHUS

2005-02-17 12:09:00

Nie wiem czy już było, mam nadzieję że nie :)

Jest kwietniowy zjazd emancypantek, który odbywa się gdzieś w świecie, przyjeżdżają kobiety z różnych krajów i opowiadają o tym, jak doprowadziły do tego, aby ich sytuacja w rodzinie uległa poprawie.

Amerykanka mówi tak:
- Pewnego dnia powiedziałam mężowi: koniec, jeśli chcesz mieć ugotowane, to od dziś sobie gotujesz sam. Pracuję tyle samo, co ty, więc, z jakiej racji wszystkie obowiązki kuchenne mają spoczywać na mnie. Przez pierwszy tydzień nie było nic do jedzenia. Przez drugi tydzień nie było w domu nic do jedzenia. W trzecim tygodniu, wracam do domu po pracy, a tu kaczuszka upieczona, zupka na stole, sałatka się przygotowuje i od tej pory mój mąż pięknie gotuje obiady.

Francuzka mówi:
- Ja też powiedziałam swojemu mężowi, bo ciągle narzekał, że u nas w domu jest brud, powiedziałam mu: to sobie posprzątaj, ja też tak samo ciężko pracuję jak ty, tyle samo zarabiam, z jakiej racji tylko ja mam chodzić po mieszkaniu z tym Electroluxem. Przez pierwszy tydzień był straszny bałagan, w drugim tygodniu, już nie było można przejść, a w trzecim tygodniu wracam do domu, a mąż w fartuszku z Electroluxem, jeszcze do tego miotełką zamiata kurze, od tego czasu mam spokój..

Polka mówi:
- Ja też powiedziałam swojemu mężowi: chcesz mieć piwo w lodówce, to proszę bardzo, kup sobie, idź do sklepu i tachaj to piwo na czwarte piętro bez windy, a nie ja będę ciągle dźwigać. Chcesz się napić, to idź do sklepu i sobie kup! Pierwszego dnia, otwieram lodówkę nic nie widzę, drugiego dnia, otwieram lodówkę, nic nie widzę, trzeciego dnia, zaczęłam troszeczkę widzieć na prawe oko.

__

Użytkownik
guhard

2005-04-02 14:21:08

ROTFL
:DDD

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2035 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie