ql - klany instagib
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2009-03-20 13:44:14
Mam pytanko, czy sa jakies rozgrywki instagib w quake live w Polsce, jakies klany, scena, cokolwiek ? ;]
__
|
VIP
|
2009-03-20 13:55:02
Quake Live Instagib ? Znaczy klan iFFA wesoło podskakujących 16 ludków którzy się napierdalają na raile ? Niby jak to sobie wyobrażasz jak nie ma iCTF, iTDM a nawet i1v1 ? Obecnie można grać tylko iFFA więc praktycznie nie da się grać.
__
|
Użytkownik
|
2009-03-20 15:33:27
no wlasnie dlatego pytalem, sorry nie jestem obeznany z tematem ;] wiem ze jest tylko ffa ale myslalem ze moze ja nie wiem jak gdzies na serwie zmienic iTDM lub iCTF :]
__
|
Użytkownik
|
2009-09-08 21:44:27
Kilka rzeczy uległo zmianie, teraz walczymy w temacie Why Instagib isn’t rated? (quake live forum) hehe. Powstała masa serwerów iDM oraz iCTF między innymi zlokalizowanych w Polsce (temat pingów pozostawię bez komentarza). Zorganizowanych rozgrywek nadal nie ma, bo póki co nie ma do tego warunków (czyt. chętnych osób). Klanów deklarujących grę w “lasery” znajdzie się co najmniej kilkanaście, jednak tych które traktują insta priorytetowo jest zaledwie kilka... głównie zagraniczne i złożone ze "świeżutkich” graczy, na ogół bez dłuższej znajomości z serią quake.
__
|