Polacy najlepsi w gry komputerowe

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP / Fotograf
PawelS

2008-08-28 23:37:43

[url=http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=42121]Click[/url]! :P

__
Senior Pablo Escobar

PLECELS
PleeC

2008-08-28 23:52:48

sign

__

Użytkownik
xenq

2008-08-29 11:36:32

ŻAL MI ICH!!!
Stare byki, po 20 kilka lat i spytajcie się co potrafią oprócz pykania w te gierki!!! Dzieciuchy i tyle...

~seethesun , 28.08.2008 14:27

__

Użytkownik
un|T|ra

2008-08-29 11:51:37

do pieca z nimi !

__

Były Redaktor
raul

2008-08-29 15:39:14

Mam nadzieję, że to dopiero początek i kolejne sukcesy są jeszcze przed nami - dodaje w rozmowie z TVP Info.

Nie wiedziałem, że Carmac dla TVP robi :D

__

Użytkownik
diGi

2008-08-29 15:52:22

Wracając do komentarzy na Onecie... Pod newsem o [url=http://sport.onet.pl/0,0,1815482,wiadomosc.html]zrezygnowaniu z gry w piłkę przez Matusiaka[/url]:

Wymyślamy nowe zajęcie dla Radka!

~ konserwator powierzchni płaskich
~ żwiru przesiewacz
~ zamiatanie pustyni
~ odśnieżanie bieguna północnego!
~ fryzjer-betoniarz.
~ hirurg-mleczarz.
~ W Krakowie jest robota, trzeba wywiezc gnoj od smoka..
~ albo niech siedzi w Fifie na trybunach!
~ spawacz elementów drewnianych
~ kaskader w M jak miłość
~ tester zupek chińskich

:DDD

__

Użytkownik
plebs

2008-09-03 09:39:30

fakt, napierda*anie w głupie gierki wyklucza rozwój w jakimkolwiek innym kierunku. Swoją drogą mam nieco więcej niż 20 lat, dwa fakultety, pracę i OMG dziewczynę :D + jeszcze jakoś starcza mi czasu na naparzanie od kilku lat w ET, łącznie z pseudo profesjonalnym graniem (moja definicja profesjonalnego grania: zazwyczaj łomot ale w oficjalnych rozgrywkach i po treningach:P)

__

Użytkownik
miszczyk

2008-09-06 17:44:36

Sport i E - sport to rzeczywiście: 2 różne dziedziny i nigdy nie powinny być stawiane na równi. Natomiast z opinią, że "Sport to przełamywanie własnych słabości i pokonywanie granic, a gry to... no cóż :-), gry to po prostu gry i jakby nie było - zabawa" zgadzam się połowicznie. Zarówno Sport jaki i E-sport to dla wiekszości populacji jest właśnie tylko zabawa. Natomiast dla zawodowców, dla ludzi którzy poświęcają się swojej pasji i pragną coś osiągnąć, to jest to rzecz niezmiernie ważna. Każdy poświęca swój czas i wysiłek, aby brnąć jak najdalej. To czy ktoś poświęca się fizycznie, czy intelektulanie nie ma znaczenia. Bo w obu wypadkach każdy stara się na tyle na ile go stać i kosztuje go to bardzo wiele. Przebiegnięcie 100m pobijając swój życiowy rekord jest takim samym przełamywaniem swoich słabości i pokonaniem jakiejś granicy jak wygranie pojedynku z kimś kto zawsze był lepszy od ciebie.

A co do chińskich sportowców czytałem bardzo ciekawy artykuł o ich metodach "szkolenia". Min. o specjalnych szkołach do których zabiera się rodzicom uzdolnione dzieci i każe trenować po kilkanaście (!) godzin dziennie, np. wbiegać po schodach ze specjalnym obciążeniem na nogach i kamizelkach. Dzieci któe nie wytrzymawały ciężkiego treningu były surowo traktowane, lub odsyłane do domu. I to pewnie dlatego chińczycy osiągneli tak wiele na olimpiadzie Z drugiej strony czym ich karmili to nie wiadomo :P

Doping = Cheat > nie rozumiem ludzi którzy osiągają więcej niż inni oszukując i potrafią potem egzystować z tą świadomością.

__

Użytkownik
moher1922

2008-09-13 19:07:46

sport a esport to nie jest to samo ale tez trzeba wlozyc wiele pracy i wysilku aby cos osiagnac

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

6451 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie