Temat rzeka ... słuchawki :D

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
Pajda

2007-09-23 14:36:38

Czemu HD 457 odpadaja? Najlepsze sa z wymienionych.

__

Użytkownik
Woju][

2007-09-23 19:13:51

Nie mam na razie tyle kasy na słuchawki.Sam nie wiem już co brać :] ale wezmę chyba 3h.

__

VIP
Pajda

2007-09-23 21:45:32

20-30zl duza roznica
no to masz jeszcze model nizszy HD 437 ktore sie mieszcza w cenie

__

Użytkownik
Woju][

2007-09-23 22:11:29

Podobno seria 4xx nie najlepiej radzi sobie z wytłumianiem dźwięków otoczenia,hehe 20-30zł to duża różnica ponieważ muszę jeszcze zakupić myche,podkładkę,ślizgacze,gre +parę drobiazgów +trochę części do nowego pc.
I zdecydowałem się zaoszczędzić trochę na słuchawkach :F

__

Użytkownik
olix

2007-09-24 22:46:44

zaskakujące jest, że takie opinie słyszysz o HD-kach, a nie o Steelsoundach :F

__

Użytkownik
Woju][

2007-09-24 23:25:15

Hehe bo słyszę je od ludzi którzy kupują sprzęt do słuchania i nie korzystają z gier,typowi melomani więc powiedzą ci wszystko co jest złe w danych słuchawkach :F
Zamówię sobie chyba 3h ale myślę że jeśli dotychczas korzystałem tylko z marnych głośników i słuchawek do 30zł to będę jednak zadowolony.

__

VIP
Pajda

2007-09-25 02:36:17

Po pierwsze zacznij wreszcie uzywac opcji odpowiedz, bo niesamowicie irytuje to gdy ktos psuje szyk tematu calego odpowiadajac na dole.

Po drugie ten kto powiedzial, ze 4xx nienajlepiej radzi sobie z tlumieniem odglosow otoczenia to radze go przestac sluchac. HD 4xx to seria sluchawek o konstrukcji OTWARTEJ. One z definicji nie maja tlumic tego co na zewnatrz, takie rozwiazanie jest lepsze jezeli chodzi o osiagniecie odpowiedniej jakosci dzwieku. Do tego jest to konstrukcja supraaural, co oznacza, ze nawet jakby byly zamkniete, to i tak pelnej izolacji nie bedzie. Rownie dobrze, mozna powiedziec, ze w 206cc zabardzo wieje :P

HD 457 nie sa idealne, to sluchawki za 120zl, oczywiscie, ze jest w nich duzo zle. We wszystkich innych tez. Kwestia, ktore z nich beda najlepsze i pod wzgledem jakosci dzwieku akurat nic lepszego niz HD 457 nie dostaniesz. One nawet nie udaja, ze sa czyms czym nie sa, producent je wyraznie kieruje na rynek urzadzen przenosnych. Teraz daj 3H komus kto sie zna na dzwieku i pierwsze co zrobi to wyrzuci za okno.

Zadowolony bedziesz, tak jakbys sie przerzucil z malucha na tico, a mogl na golfa lub 206cc :P

__

Użytkownik
5trzyga

2007-09-28 17:03:13

Co do Steel sound 3H to miałem je na głowie przez pare godzin i moje wrażenia nie były zbyt pozytywne.

Są zdecydowanie za małe i zbyt mocno ściskają uszy. Poza tym jak wiadomo są składane i myślę że po pewnym czasie po prostu się rozklekoczą.
O dźwięku nic nie napisze bo przez długi czas miałem tylko głośniki i nie było po prostu do czego porównywać.

No ale w poniedziałek odbieram Sennheisery HD 457 i marzę o tym, by ten zakup był opłacalny. Nurtuje mnie tylko jedno. Mianowicie jakbyście ocenili wygodę tych słuchawek w skali 1 do 6 ? (mowa tu oczywiście o tych którzy je mieli na głowie).

pzdr.

__

Użytkownik
Woju][

2007-09-28 17:33:37

Kupiłem je już :F i muszę powiedzieć że mi pasują,dźwięk jest dla mnie świetny poza tym kiedyś kupi się inne,przecież słuchawek nie kupuje się na całe życie xD

__

Użytkownik
endriuu

2007-10-02 14:29:46

kolega ma racje. Jezeli nie dbasz o sluchawki to nie polecam icematow. Ale jak ktos potrafi o nie zadbac to wtedy same z siebie sie nie rozwala. Sam ich uzywam i jestem zadowolony

__

VIP
exin

2007-10-03 15:50:15

Żadne SteelSound'y NIGDY nie będą mogły równać się z Sennheiser'ami.

__
Visca el Barça!

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

756 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie