Internet bezprzewodowy

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
priAm

2009-05-20 17:18:40

Panowie! Potrzebuje podpisać abonament na internet bezprzewodowy. Komu dać zarobić? Orange, Plusowi czy Play? Może Era? Nigdy nie miałem do czynienia z takimi usługami, także liczę na opinie doświadczonych przez te firmy.

__

Użytkownik
DejvG

2009-05-20 17:51:10

z tego co ja wiem to raczej iplus był najmniejszym shitem niektórzy też mówili, że era.

__

VIP
[fhn]AL|EN

2009-05-20 18:23:17

Mylisz się chłopie: nie potrzebujesz podpisać takiej umowy. iPlus ssie na maxa, wiem z doświadczenia.

__
Ta strona umarła...

Szef
rr

2009-05-20 18:24:19

podstawowe pytanie to gdzie :D bo zaleznie od miejsca pokrycie rozne, pytaj lepiej ludzi z usługą albo pożycz na testy od kogoś i zobacz

__

Użytkownik
Zippi9

2009-05-20 19:02:34

W Warszawie iPlus ma chyba najlepszy zasięg, łapie spokojnie w podziemiach centralnego w pomieszczeniu gdzie na kilk różnych komórkach nie mogę złapać zasięgu, a na laptopie siła sygnału waha się 80-100%

__

VIP
priAm

2009-05-20 20:39:00

Toruń - Poznań

__

VIP
fronki

2009-05-20 21:04:08

chodzi o trase torun - poznan? to i tak bedzie Ci to chodzilo po gprsie wiec mapa zasiegu na stronach operatorow + najkorzystniejsza oferta

nic tutaj chyba lepszego nie wykombinujesz

ps. moim znajomi maja blue connecta - w uzyciu w poznaniu, trasa wwa - poznan, wwa i okoliczne wioski wokol wawy wiec testuja od HSDPA po GPRS i sa zadowoleni, ale wydaje mi sie ze iplus i orange free (z ktorego sam korzystalem w lodzi) dzialaja podobnie, a najwieksze ma znaczenie wlasnie miejsce korzystania - ale to bez testow jest nie do oszacowania, jakis czas temu bylo tak ze mogles wziac taki modem/karte na 7 dni i sprawdzic jak dziala a potem oddac

__

Użytkownik
EssePL

2009-05-20 21:39:53

jeśli chcesz używać w trasie nie bierz playa - oni co prawda rozszerzają zasięg, ale i tak nadal między miastami nie ma internetu (u nich albo 3g, albo nic :P)

co do reszty - popatrz na ceny, zobacz co Ci najbardziej pasuje i zerknij na mapkę. tak czy siak pamiętaj, że to internet komórkowy jednak, i najlepiej sprawdza się przy pisaniu maili ;)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5293 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie