Komisja Europejska pozwała Polskę

Dostosuj

Autor Wiadomość
Były Redaktor
so0fka

2009-05-18 23:11:16

@qwe

“I znowu wycieczki osobiste, I znowu grasz guru jaki to ty jesteś mądry i zajebisty bo obejrzałeś pare filmików na yt i wiesz więcej niż szara masa która dała sie omotać tv i tym sprzedajnym salonowym dziennikarzom w stylu Lisa i Olejnik czy innych Zarembów."

To chyba tylko twoje, wyimaginowane zdanie. Pisze to co mysle a co Ty o tym myslisz to mnie szczerze mowiac ....
Moja wiedze nie czerpie z filmikow na YT, nie siedzialem juz daawno na tym serwisie, zapewne w przeciwienstwie do ciebie.

Ahahaha : DDDDDDDDDDDDD
Ale jesteś żałosny qwe.

To chyba tylko twoje, wyimaginowane zdanie.

Nawet mi sie nie chce szukać wszystkich postów ludzi, którzy ci wypominali Twoją głupotę. Kilkunastu co najmniej. Nie, to nie tylko jego zdanie - nawet w tym topicu kilku je podziela.

Pisze to co mysle

Teraz się wróćmy do tematu: Link z onetu, dwa linki z blogu JKM... Tak, piszesz to, co TY myślisz, na pewno...

a co Ty o tym myslisz to mnie szczerze mowiac ....

Na początku zapraszasz do dyskusji, a potem piszesz, że Cię nie interesuje co myśli Twój rozmówca. A gdy on pisze “I znowu grasz guru jaki to ty jesteś mądry i zajebisty”, ty piszesz “To chyba tylko twoje, wyimaginowane zdanie.". FAIL : D

Moja wiedze nie czerpie z filmikow na YT

Ahahahaha : DDDDDD
I kto Ci w to uwierzy? : DDDDDD

“I znowu wybiórczo odpowiadasz na posty, zaparzyłeś sie bo skrytykowałem twoich współwyznawców którzy zbratali sie nawet z naziolami i fanatykami ojdyra."

Wybiorczo?? Tzn? Na co chcesz uzyskac odpowiedz? Stary, co jak co ale o wybiorczosc to narazie moge posadzac Ciebie i Gazete Wyborcza.

Kolejny beton roku : D

Wybiorczo?? Tzn? Na co chcesz uzyskac odpowiedz? Stary, co jak co ale o wybiorczosc to narazie moge posadzac Ciebie i Gazete Wyborcza.

Tak, xionc był wybitnie wybiórczy, odnosząc się do Twojego tematu. Ty za to nie, skąd, w żadnym wypadku, przecież odpisałeś na całe 48 wyrazów spośród 117, bo tyle liczyła jego wypowiedź. : DDDD Kolejny fail.

Co ciekawe, nie podzielam poglądów xionca, ale Ty jesteś tak głupi, że nawet jak się ktoś z Tobą zgadza, to się nie może zgodzić.

@Fronki

a teraz przepros i wyjdz

Nawet niech nie przeprasza, tylko niech wreszcie k*rwa wyjdzie : ((((

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-05-18 23:35:58

Ostatnio Kwachu wykladal w Lodzi o UE i jedna z osob taka wypowiedz dala do radia, ze chyba nikt nie mial watpliwosci, ze jessmy ofiarami indoktryjacji unijnej rodem ze zwiazku sowieckiego.
qwe kto i kiedy, daty i fakty. Ja moge powiedzieć że ktoś powiedział że qwe jest transwestytą i razem ze zombkiem molestowali słonia i co z tego?
Tania siła robocza dla niemiec?
Akurat naszych niewykfalifikowanych rodaków w RFN jest dosyć mało, ogarnij się, mieszkałem jakiś czas po drugiej stronie Nysy i zero problemów żadnego polnisze szwajne czy coś w tym stylu. Wylewasz tu jakieś swoje kompleksy? Niemcy cie biją? I na sam koniec co cie obchodzi czy ktoś jest pedał czy niepedał? Pilnuj swoich interesów żeby cie jakiś prawdziwy patriota nie zglanował bo mu sie twoja facjata nie spodoba albo będziesz miał zły szalik.

__

Użytkownik
qwe

2009-05-19 00:44:54

@soofka

Szczerze mowiac nawet nie chce mi sie czytac tego co napisales.
Juz tyle razy sie osmieszyles na tym forum, dlugo by wymieniac, wiec wyjdz i nie wracaj.
Naprawde nie mam zamiaru czytac tego co napisales, bo zdanie tak przyglupawej osoby mnie po prostu nie interesuje.

(pierwszy raz nie przeczytalem posta skierowanego w moja strone, brawo soofka, Tobie to sie udalo : D)

@xionc

Tania siła robocza dla niemiec?
Akurat naszych niewykfalifikowanych rodaków w RFN jest dosyć mało, ogarnij się, mieszkałem jakiś czas po drugiej stronie Nysy i zero problemów żadnego polnisze szwajne czy coś w tym stylu.

Jak zwykle nie rozumiesz, ale podpowiem Ci, ze wiekszosc drukarni, prasy, telewizja, mnostwo spolek i najwiekszych firm nalezy wlasnie do Niemcow.
Nawet Cementownia Dzialoszyn Niemcom zostala sprzedana.

Jak to sie dzieje, ze niemcowi bardziej sie oplaca otwierac biznes w polsce, niz polakowi??

Francja posiada druga polowe “udzialow” w naszym kraju.

I na sam koniec co cie obchodzi czy ktoś jest pedał czy niepedał?

A obchodzi mnie, chce wiedziec od kogo trzymac sie z daleka. Tak trudno na to wpasc??

Pilnuj swoich interesów żeby cie jakiś prawdziwy patriota nie zglanował bo mu sie twoja facjata nie spodoba albo będziesz miał zły szalik.

Niestety szalikow nie nosze :(
I po drugie patriota patrioty nigdy nie zglanuje, tak dla Twej wiedzy.

@Fronki
Wiedzialem, ze nie odpowiesz na poprzednie pytanie.
Ja tu zaczalem temat, ze WE chroni dewiacje czyli pedalow paradujacych po ulicy- Ty nie ogarnales tematu i rzucasz tekstem bym czytal linki ktore zamieszczam. Do tej pory na to nie odpowiedziales, albo po prostu odpowiedzi nie znasz.

co do praktyki i teorii, wlasnie IMO to jest kolejna dobra (dla qwe zla) rzecz

Jasne, ze zla i nie tylko dla qwe, ale widocznie dla wiekszosci polskiego spoleczenstwa (oprocz fronkiego i reszty oszolomow).
Dlaczego?? Ano dlatego, ze pozwala pozwac np za (nie chce mi to przejsc przez gardlo) homofobie.
A wiec pedaly, zoofile i Fronczaki moga sobie paradowac na ulicach do woli.

__

Użytkownik
napzord

2009-05-19 10:02:53

@Fronki
Co do Twojego postu z tekstem z Konstytucji Europejskiej. Polska Konstytucja mowi podobnie

Art. 32.
1.Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.
2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
sleepo

2009-05-19 10:22:02

tak kochacie polską konstytucje a tu:
Art. 31.

1. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej.

- i qwe ktos pedal nie pedal powinnienes miec wyjebane, póki ktoś mnie nie smyrnie, zmaca - nie znam jego orientacji

kolejne:
Art. 53.

1. Każdemu zapewnia się wolność sumienia i religii.

-no i tu nie jest zapewnione - żydy itp itd. oraz policja gwałci moje prawa - łapie za posiadanie marihuany, która mi służy do celów medytacyjnych - religi rastafari.

a do qwe - sofka napisał prawde dlatego jak powiedzial kiedys znany elblązanin - z głupkami i debilami sie nie rozmawia, debili sie izoluje. Pozdro qwe kmin kolejny temat, ups póki onet nie wypusci albo korwin czegos to nie bedzie nowego tematu . Dziwne?

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-05-19 11:57:44

Jak zwykle nie rozumiesz, ale podpowiem Ci, ze wiekszosc drukarni, prasy, telewizja, mnostwo spolek i najwiekszych firm nalezy wlasnie do Niemcow.
Nawet Cementownia Dzialoszyn Niemcom zostala sprzedana. Francja posiada druga polowe “udzialow” w naszym kraju.

No to tyle jeśli chodzi o wolny rynek w rozumieniu qwe, ty komuchu!
A obchodzi mnie, chce wiedziec od kogo trzymac sie z daleka. Tak trudno na to wpasc??
Oo i jeszcze brunatny na dodatek!

__

Użytkownik
plh

2009-05-19 15:22:14

@ qwe
I po drugie patriota patrioty nigdy nie zglanuje, tak dla Twej wiedzy.

To chyba w innych krajach mieszkamy

qwe to reptilianin czy inne zielone stworzenie z innej galaktyki i chce zawladnac waszymi umyslami przez forum esports.pl !

qwe,jak tam koledzy ? opalasz sie przy filmikach davida icke czy jak mu tam i ogladasz zdjecia swojej dziewczyny w .jpg ? Bo tyle czasu musi ci zajmowac szukanie glupich linkow na onecie i youtube ze powatpiewam w twoje zycie poza firefoxem. czy moze firefox to tez dzielo szatana i chce nas okrasc? Jestesmy dla niego tania sila robocza ? Linczuj mnie ile chcesz - ale dla mnie sam szukasz problemow bo w domu nic cie nie spotyka poza monitorem
buzka pa

__

Użytkownik
sleepo

2009-05-19 19:20:29

a i jeszcze jedno qwe - najlepiej zrobić łagry i powysyłać gejów, lesbijek, okolczykowanych, wytatuowanych, ludzi w czerwoncyh butach itp itd
Człowieku ogarnij swój umysł i idz do specjalisty - ty jestes poj*any, nie kazdy jest taki sam i nie kazdy musi byc taki sam, troche tolerancji człowieku. Idz sie leczyc - za swoje pieniadze - bo jak twierdzisz zus okrada ludzi i jest niepotrzebny. Leczenie leczenie leczenie, a potem izolacja izolacja . btw. piszesz drugie mein kampf?

__

Użytkownik
kuweta

2009-05-19 19:53:59

Qwe pamietam ze jeszcze niedawno krytykowales kogos za to ze wyciaga wnioski o starszych ludziach na podstawie swojej babki. A tu co widze:
“A co do zarobkow kobiet i mezczyzn. Wiesz, jakos z doswiadczenia wiem, ze kobiety sa gorszymi pracownikami od mezczyzn.
Naprawde wole miec kadre zlozona glownie z facetow niz bab, dla ktorych plotkowanie i gadanie o ciuchach jest wazniejsze od wszystkiego innego."
Pomijajac juz ze uogolnianie ze kobiety sa gorszymi pracownikami pokazuje doskonale Twoja glupote to powiedz mi jak to jest ze Twoje doswiadczenia sa prawdziwe a innych nie? Pewnie pracowales z olbrzymia liczba kobiet ze wyciagasz takie wnioski?

__

VIP
JamJestZuras

2009-05-19 21:09:49

hahahahahaha ;D

__
gdzietenwosk.pl

VIP
samolot

2009-05-19 21:43:56

nie ogarniacie tematu miśki

czy to normalne, że na budowach w Anglii jest zatrudniony jeden czarnuch i hindus, którzy nic nie robią, a są tylko po to, żeby nie oskarżyć firmy o rasizm? spróbuj takiego wywalić z roboty

do Polski taka paranoja powoli dociera, naprawdę się to Wam podoba?

__

Użytkownik
plh

2009-05-19 22:02:32

przchodzimy z jednego przesadyzmu w drugi. Rownie dobrze mozna powiedziec ze obama zostal wybrany tylko dlatego zeby czarni nie czuli sie urazeni :P

__

Użytkownik
qwe

2009-05-19 22:46:12

Nie mam czasu wiec krotko:

@kuweta

Pomijajac juz ze uogolnianie ze kobiety sa gorszymi pracownikami pokazuje doskonale Twoja glupote to powiedz mi jak to jest ze Twoje doswiadczenia sa prawdziwe a innych nie? Pewnie pracowales z olbrzymia liczba kobiet ze wyciagasz takie wnioski?

Aha czyli np twierdzac, ze kobiety sa gorszymi politykami od mezczyzn, uogolniam i pokazuje swoja glupote, bo Pani Małgorzata Thatcher byla dobrym politykiem i nie wolno wrzucac wszystkich do jednego wora.

Moze niedlugo stwierdzisz, ze zule tez sa dobrymi pracownikami bo na stu pracujacych trafi sie 5 czy tam szesciu naprawde dobrych.

powiedz mi jak to jest ze Twoje doswiadczenia sa prawdziwe a innych nie? Pewnie pracowales z olbrzymia liczba kobiet ze wyciagasz takie wnioski?

Wyciagam wnioski na podstawie osob prowadzacych biznes z ktorymi sie zadaje i, narazie, troche wlasnych.
W sobote w Wieluniu moj kolega, Mateusz Paluszczak organizuje spotkanie (jeszcze nie wiadomo czy zamkniete) z najbogatszym czlowiekiem Wielunia.
Takich spotkan organizowal juz dziesiatki. Przyjdz, posluchaj, porozmawiaj, a nie lykaj pierdoly z rezymowych ksiazek niczym fronki.

Ogolnie sa dziedziny w ktorych kobiety sa lepsze od mezczyzn, ale gdyby kobieta przyjechala zamontowac mi czasze od internetu, lutowac kabel itp. to MOCNO bym sie zdziwil.

Rownouprawnienie. Jakie rownouprawnienie? Czego kobieta takiego nie moze zrobic?? Nikt niczego im nie broni.
Fronki i banda eurokochlozu ubzdurali sobie tylko, ze kobiety sa dyskryminowane.

Szkoda tylko, ze ta dyskryminacja nie dziala w druga strone, gdy np toczy sie sprawa rodzicow o dziecko, gdzie opiekie w 90% wygrywa kobieta.

edit
TO DLA CIEBIE FRONKI http://korwin-mikke.blog.onet.pl/Rzady-ciemniakow,2,ID377772667,n

__

Użytkownik
kuweta

2009-05-19 23:37:31

Nie rozumiem po co ta wstawka o koledze ktory organizuje spotkanie z najbogatszym czlowiekiem Wielunia. Wyklada tam na temat tego ze kobiety sa gorszymi pracownikami? Milo ze zadajesz sie z takimi waznymi osobistosciami ale trzymajmy sie teamtu.

qwe “Rownouprawnienie. Jakie rownouprawnienie? Czego kobieta takiego nie moze zrobic?? Nikt niczego im nie broni.
Fronki i banda eurokochlozu ubzdurali sobie tylko, ze kobiety sa dyskryminowane."
Ale tu nie chodzi o to ze ktos im czegos zabrania. Chodzi o to ze kobieta na takim samym stanowisku otrzymuje nizsze wynagrodzenie niz facet. Uwazasz ze to w porzadku i nie nalezy tego zwalczac? I mowie tu o wyksztalconych kobietach na wysokich stanowiskach wiec prosze nie mow ze wszystko gra bo one nic nie robia tylko plotkuja.

__

Użytkownik
LaM

2009-05-19 23:47:07

Kuweta .... widocznie jest gorszym pracownikiem niz facet... chyba nie chcesz takiego prawa jak w norwegii i szwecjii ze w zarzadach spolek musi byc minimum 50% kobiet... bo to jawna dyskryminacja mezczyzn !

__

VIP
samolot

2009-05-20 08:47:32

obecnie nie możesz teoretycznie zamieścić w gazecie ogłoszenia, że szukasz kobiety na stanowisko sekretarki (napisz jeszcze, że młodej!!), bo przecież 50 letni dziadek może w sposób równie dobry piastować to stanowisko

toż to jawna dyskryminacja, na rozmowę kwalifikacyjną przyjdzie mnóstwo osób, ja (pracodawca) i oni stracę tylko niepotrzebnie czas

moim zdaniem, tak długo jak to jest moja firma, mogę sobie zatrudniać sekretarkę z największym biust... tfuu kwalifikacjami

__

Użytkownik
qwe

2009-05-20 09:28:54

Firma nie jest Twoja, jest wspolna- komunalna.

__

Użytkownik
qwe

2009-05-20 09:43:38

@kuweta

Ale tu nie chodzi o to ze ktos im czegos zabrania. Chodzi o to ze kobieta na takim samym stanowisku otrzymuje nizsze wynagrodzenie niz facet. Uwazasz ze to w porzadku i nie nalezy tego zwalczac?

Polacy za granica np w Anglii tez dostaja nizsze wynagrodzenie niz sami Anglicy. Dyskryminacja, dlaczego WE sie tym nie zajmie?
Wg. mnie nie ma czym. Ich firma, ich warunki a czesto mozna sie wykazac i wynegocjowac lepsze warunki.

Z kobietami jest natomiast tak, ze sa z reguly GORSZYMI PRACOWNIKAMI a domagaja sie TAKICH SAMYCH ZAROBKOW.

I tak np na magazynie zatrudniona jest kobieta, ktora przerzuci 100 paczek na godzine. Typowy facet w tym czasie przerzuci tych paczek 2x wiecej.
Kobieta domaga sie takich samych zarobkow.

TO NIE JEST dyskryminacja kobiet, to JEST Dyskryminacja mezczyzn bo za lepiej wykonana robote dostaja tyle samo pieniedzy co kobieta.

Oczywiscie sa wyjatki, ale nalezy to inaczej rozwiazac, tymczasem w socjalizmie rozwiazuje sie to w typowy sposob- zmusic wszystkie firmy by zatrudnialy kobiety i dostawaly takie same wynagrodzenie jak kobiety.

__

VIP
fronki

2009-05-20 09:57:27

"kobieta pracujaca w magazynie”

:AASAD

qwe, moze u ciebie w domu to norma i kobieta albo do kuchni albo na magazynu ale uwierz mi - “One” sie jeszcze do paru rzeczy nadaja^^

__

Użytkownik
qwe

2009-05-20 09:59:56

@Fronki

Jak zwykle nie zrozumiales.

Podalem przyklad kobiety ktora pracuje w magazynie i domaga sie zarobkow takich samych jak facet.
Za gorzej wykonana prace zyczy sobie takie samo wynagrodzenie. Kapisz??

To jest TYLKO przyklad.

ps. Moja mama pracuje w szpitalu, nie na magazynie, wiec daruj sobie.

edit

a co do kuchni, moja zona bedzie musiala siedziec w kuchni, zeby zrobic mi dobry posilek jak przyjde zmeczony z pracy. Tracenie kasy na obiady w miescie mnie jakos nie interesuje.
Tak samo zatrudnianie opiekunki do dzieci.
Nie mysl czasem, ze przykuje ja kajdanami do domu. Po prostu bedzie musiala wypelniac swoje OBOWIAZKI. Moim obowiazkiem jest narazie zarabianie pieniedzy na przyszla rodzine.

__

VIP
JamJestZuras

2009-05-20 11:36:42

Łe ku*wa wybaczcie, ale wezcie stancie z boku i przeczytajcie co wy piszecie ;ASDF.

Kobiety to gorsi pracownicy (lol), modele rodziny sprzed 200lat,
jaranie sie tym, ze jakis ziomek robi spotkanie z najbogatszym typem z jakiejś wiochy (20k ludności), qwe ogolnie znow draznisz ludzi bo co chwile pierd*lisz swoje ochy i ahy, a podejrzewam, ze wiele osob moglo by tu wyciagnac potezne karty na stol tylko nie robi tego, bo ma w sobie troche oglady osobistej.

Co chwile pieprzysz, ze na to cie stac, na tamto cie stac, tego znales, tego srales. CH*J Z TYM.

Smiejesz sie z innych, ze rzekomo opieraja swoje wywody na pierdolach, a sam pieprzysz nam tu o jakichs bogaczach z jakiejs wiochy (ch*j mnie on), jakichs swoich z dupy wzietych znajomych (ch*j mnie oni) i jakichs swoich zajebis*ych doswiadczeniach (ch*j mnie one).
Pamietam jak robiles z siebie speca od cannabisu, a prawda byla taka, ze wkuli ci zwyklego dobrego sprzętu w bonio i padles na ryj jeszcze sie tym jarajac, gdzie wpadajac na jakis dobry hh jam zglupial bys od samych oparow, ktore sa na sali.

Wez poprawke na to, ze inni ludzie tez znaja ludzi, sa z roznych srodowisk i czasami mogli by cie zagiac.

http://www.demotywatory.pl/demot/105_500.jpg

__
gdzietenwosk.pl

VIP
V!ct!M

2009-05-20 11:51:47

:.D

__

Użytkownik
Goods

2009-05-20 17:08:30

Ja się zastanawiam ile osób korzysta z konta QWE, bo tyle głupich wypowiedzi jeden człowiek nie jest w stanie napisać.

__

Użytkownik
qwe

2009-05-20 19:31:59

@jarasu

Kobiety to gorsi pracownicy (lol), modele rodziny sprzed 200lat,

Naucz sie czytac ze zrozumieniem, kobiety to gorsi pracownicy w niektorych dziedzinach !!!!!!!!!!!!!!!!

jaranie sie tym, ze jakis ziomek robi spotkanie z najbogatszym typem z jakiejś wiochy

A kto tu sie jara?? Moze jarasu... :o

qwe ogolnie znow draznisz ludzi bo co chwile pierd*lisz swoje ochy i ahy

Ja tylko przedstawiam sytuacje ze swego doswiadczenia.
Nie pasuje to napisz cos od siebie, a jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamilcz.

Co chwile pieprzysz, ze na to cie stac, na tamto cie stac,

GDZIE??!! GDZIE TAK NAPISAŁEM ??

I kto tu pie**y ?

Pamietam jak robiles z siebie speca od cannabisu, a prawda byla taka, ze wkuli ci zwyklego dobrego sprzętu w bonio i padles na ryj jeszcze sie tym jarajac,

Hahah, wiesz, ostatnio rozmawialem z tymi chlopakami (Stonka, Krzysiek i Maciek) i to byl Angielski Skunk nakrapiany jakims tam gownem.
Ogolnie TO BYLO mocne.

Kiedys jeszcze opalilem ze 2 lufki mocnej MJ i nie kopnelo mnie nawet w 5% jak jeden buch tamtego skunka, wiec [size=18] Przestan pie****c, nie byles, nie wiesz, w dupie byles, go***o widziales.

Twoj stary ma jakas tam firme z samochodami a Ty nawet taki otepialy jestes, ze nie wiesz iz mozna jezdzic x lat samochodem bez prawka i nie miec kontroli drogowej, wiec o czym my tu gadamy : D

gdzie wpadajac na jakis dobry hh jam zglupial bys od samych oparow, ktore sa na sali.

Opisujesz swoje zyciowe doswiaczenia?? Idz sobie zrob dziare na mozgu. To tak apropo piep***a.

Wez poprawke na to, ze inni ludzie tez znaja ludzi, sa z roznych srodowisk i czasami mogli by cie zagiac.

Ogolnie to smiac mi sie chce z ciebie. Jesli ktos taki jest, kogos takiego zna to niech sie wypowie, widzisz jakis problem??

Co ty dzisiaj paliles?

@Goods
Ty sie lepiej martw czy mature zdales...

__

Użytkownik
sleepo

2009-05-20 20:00:44

qwe pierdol sie naprawde, przyjebales sie o dziare ja pierdole jaki ty jestes imbecyl, ogrniczony. Idz do swojego kolegi, który zna typa co zna najbogatszego goscia w wypizdowie wielkim. QWE, naprawde ciesz sie ze w internecie jestes anonimowy bo daje sobie reke uciąc ze taki koazaczek co wie to i owo przy pierwszym lepszym spotkaniu z kamerą byś był jąkała. Wchodzac głębiej w temat tatuowania bo sie przypierdalasz - pewien ktoś powiedział “Ten kto robi tatuaz wie po co go robi i nie musi mowic po co to robi” i chuj ci do tego czy ktos ma doczepianego chuja czy kolczyki czy inne modyfikacje. “Wiesz ale w swiecie przyrody trwa nieustanan walka a jakos kłów i pazurów decyduje o tym czy byc albo nie byc. Podobnie jak szybkosc lub barwa skóry . Wiec jaskarawe kolory spiczaste kształty powoduja przeslanie informacji do otoczenia jestem trudnym przecinikiem moge byc niebezpieczny, nie znajac mnie mozesz sie spodziewac wszzytskiego. Wiec jezeli ludzie spotykaja sie z czyms nie standardowym rodza sie pytania i naturalnie nie zawsze przyjazne uzcucia. najpierw no co to , o co tu chodzi. pozytywne reakcje na wodok dupy, ładnego męskiego torsu czy kształtnych cycków , wywołuja usmieszki. ale już inna skóra dodatkowe modyfikacje zdziwnieie odwarcanie oczu unikanie kontaktu , elementy agresji -tak jebany agresorze, wreszcie wysmienianie albo akceptacje. Czyli qwe jestes debilem a czemu bo ludzie w odróżnieniu od zwierząt powinni kontrolować odruchy, słowa czy gesty bo warto być panem swoich czynów i myśli - co u ciebie najprawdopodobniej w kodzie DNA sie nie rozwineło. Celem zycia jest rowój i ewolucja kiedys z 10000000lat temu pprezentowalismy sie inaczej i zmiany nastepuja dalej. Kto stoi w miejscu ten sie cofa a ekspresja osobowsci mozna wyrazac na rozne sposoby. Tak wiec porównójąc lub łączać ewolucje z ekspresją modyfikacje ciala wydaja sie naturalne. czy to element uzbrojenia, czy nowoczesna forma zworcenia uwagi płci przeciwnej. Moze fantazja wyobraznia . I zrozum głupi ciulu - tatuaze to sztuka bardzo szczególna jest to sztuka w ktorej sie zyje a kazde dzielo tworzone jest indywidualnie tak jak jego własciciel jest tez zapisem dialogu dwóch osób dzieła i twórcy. Przez co staje sie czyms unikatowym nawet dla sztuki wspolczesnej. no ale co ty możesz o tym wiedzieć jak jestes zakompleksiony człowieczkiem co nieznane = złe, rodzice najprawdopodobniej zaniedbali twoje dzieciństwo, nie wpajali ci podstaw życiowych takich jak tolerancja, wyrozumiałość itp itd. Możliwe co po twoich postach wynika jestes dzieckiem nazisty albo neonazisty co ci wpajali wartości typowo rasistowskie, seksistowskie itp itd - “przychodzisz z pracy zmęczony, bo zarabisza na rodzine i chcesz ciepły obiadek bo na miastowe cie nie stać = i po tym widać jaki jestes zachłanny, skenerus i seksita. Twoje rozumowanie zatrzymało sie na 15 wieku. To ja ci powiem tylko ttyle było sie uczyć bys mial prace jaka bys chcial. albo zrob sobie firme. Jestes jebanym szczurem który tylko by zbieral zbieral zbieral i nie pozwalał sobie na nic, a pieniądze chował do kanapy bo bys wyczail jakis spisek ze banki kradną. Znajdz sobie prace ktora bedzie twoim hobby, a twoja żonka nie bedzie musiała robić ci obiadu. tylko niewiem jaka głupia kobieta musi być zeby rezygnowac ze swoich pasji, edukacji zeby musiala siedzie i tobie wysługiwać.
Pozdro kacapie

__

Użytkownik
Tymek

2009-05-20 22:04:05

"wiekszosc widzi zauwazlna poprawe np w stosunku do lat '90”

e tam poprawe, nie ma jordana :-(

__

Użytkownik
Castiel

2009-05-20 22:23:01

Czyli qwe jestes debilem a czemu bo ludzie w odróżnieniu od zwierząt powinni kontrolować odruchy, słowa czy gesty bo warto być panem swoich czynów i myśli - co u ciebie najprawdopodobniej w kodzie DNA sie nie rozwineło.

W jakimś wcześniejszym poście qwe tłumaczył tą przypadłość u siebie chemią w organizmie,
więc coś w tym musi być :D

__

VIP
fronki

2009-05-20 23:53:40

tymek - w XXI byl trybanski, lampe a teraz gortat gra w finale konferencji!

z innych dyscyplin:

w top10 tenisa byla radwanska, robert kubica dostal sie do f1 (wygral GP tez), Oliwa zdobyl puchar Stanleya, Czerkawski gral w meczu gwiazd, dzis lewandowski zdobyl pucharu uefa, 4 lata temu dudek wygral LM

gralismy 2x na MŚ i ostatnio na ME, sukcesow pilkarzy recznych, siatkarek i siatkrzy nie bede wymienial bo za dlugo :)

a w latach '90? :D

wiem, wiem LEGIA w 1/4 Ligi Mistrzow :)

ps. celowo pominelem sporty niszowe (min. skoki)

ps2. ten post to oczywiscie zart w odpowiedzi na post tymka - nie o takie polepszenie mi chodzilo :)

__

VIP
JamJestZuras

2009-05-21 00:15:32

Co do ciarku.

Przestan pie****c, nie byles, nie wiesz, w dupie byles, go***o widziales.

Jak juz tak pierd*lisz o znajomych i sie tym jarasz i gadasz o tym, ze w dupie bylem i gowno widzialem, to moje friendsy maja jeden z najwiekszych i najstarszych seedbankow cannabisu w europie, kkthxbye a w rekach mialem czasami garnki sprzetu.
thseeds i jeszcze raz kkthxbye wiec po prostu NIE PIERD*L, po ch*j mialem o tym gadac, sprowokowales.

To jezdzenie bez prawka to twoj kolejny przejaw glupoty, sproboj zyc krecac sie w okol motoryzacji bez prawa kur*a jazdy. Przejedz sie motorem na wiekszy zlot bez prawa kur*a jazdy. Myslisz, ze jak dlugo bedziesz mial kur*a szczescie. 6 lat bez prawka i kontroli? odpowiedz mi kur*a na proste pytanie czy to WYJĄTEK czy od WYJĄTKU odskocznia.
Gadasz bzdury jak potrzaskany, nie ma sensu w ogole wdawac sie w dyskusje, srasz to srasz tamto, w dupie bylem, gowno widzialem na oczy widzialem na raz tyle cannabisu ile twoje ziomy z wiochy nie przerobia przez cale zycie obracajac tylko jak kazdy rozsadny palacz powie - PO CH*J o TYM PIERDOL*C.

Ciesze sie niezmiernie, ze w tym poscie wiekszosc uzytkownikwo na ciebie cisnie i coraz czesciej ludzie po prostu jawnie pisza, ze maja cie w pizdz*e.

qwe nieomylny.

I te twoje kur*a z dupy wziete domysly, bagatelizujesz wszystko co ci sie nie widzi, ta kur*a smieszna firma z samochodami ma taki obrot, ze moj stary kupil by twoj dom 5 razy tylko po prostu poraz kolejny - PO CH*J O TYM PISAC, TROCHE OGLADY OSOBISTEJ. (WYCZUJ KUR*A IRONIE)

ogolnie te dyskusje od dawna nie maja sensu i wkurwi*m sie na siebie, ze w ogoel odpisuje ale czasami te glupoty wala po oczach.
ciesze sie, ze mam rozadniejsze rzeczy na glowie niz ratowanie swiata i nawracanie potepionych 'idiotow'.

Tak wiem - jestem juz straconym idiota, ktorego nie ma co nakrecac na dobra droge.
I zajeb*scie, mam sie swietnie. Jaram sie tym zyciem na calego, jest dobrze i innym zycze tego samego.

Jaraj sie korwinem mikke, ktory dla mnie jest pajacem, znajdziesz go na demotywatory.pl, joemonsterze i spojrzyjsz jak smiga nowym MOTOREM MARKI ROMET ZEBY NIE STAC W KORKACH.

Opisujesz swoje zyciowe doswiaczenia?? Idz sobie zrob dziare na mozgu. To tak apropo piep***a.

Co ty masz do tych kur*a tatuazy, tak cie to boli?
Mam tatuaze i przybedzie kolejnych, jestem z nich zadowolony, ba dumny, wyrazam siebie. Roznie sie na wlasne zyczenie od 99 kowalskich i nie boje sie glosno manifestowac soba tego, co mi sie w zyciu podoba najbardziej, nie widziales ich na oczy, nie znasz ich znaczenia, wiec po prostu zamknij jape.

Obiore najsluszenisza taktyke, ktora zastosowali juz tu najbardziej rozgarnieci - po prostu cie oleje.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
V!ct!M

2009-05-21 00:16:00

Mimo wszystko to juz nie to samo NBA :)

__

Użytkownik
qwe

2009-05-21 01:10:30

@sleepo

qwe pierdol sie naprawde, przyjebales sie o dziare ja pierdole jaki ty jestes imbecyl, ogrniczony.

Naucz sie myslec. On sie przyczepil o jakies bongo to ja o dziare, wiec o co ci chodzi?
Jesli ktos jest tu niedo****ym imbecylem to chyba ty, bo tak prostego faktu nie potrafisz zauwazyc.

Ide spac, jutro przeczytam co tam nabazgrales. Mam tylko nadzieje, ze reszta wypowiedzi jest bardziej przemyslana, bo jezeli nie to...

__

Użytkownik
napzord

2009-05-21 02:50:18

"Niechaj ci, co zwykli mówić prawdę, nie liczą na niczyje poparcie na tym świecie."

Monteskiusz Charles Louis de Secondat de Montesquieu

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
LaM

2009-05-21 06:52:21

Dzieciaki przestanie juz pierdolic i idzcie brac sie za zycie....

__

Użytkownik
Castiel

2009-05-21 07:54:14

"Zbyt wielu głupców ma się za mówców, śmieszne”
Szad, Trzeci wymiar - Chcę się obudzić.

__

VIP
samolot

2009-05-21 08:47:15

teraz żeś dowalił Castiel, na cytat z Monteskiusza odpowiedziałeś jakimś elo hip hopowym tekstem

n1 :DDDDDD

__

Użytkownik
g3su

2009-05-21 09:04:41

ja pier*ole Castiel zes blysnal. na slowa Monteskiusza odpowiadasz slowami jakiegos potluczonego rapera?

“Co dziesięć sekund jakaś zryta jak płyta pokryta do syta nabita po jelita na kermita seniorita margaritta przyprawia o rogi swojego Karlita a gdy tak w szczytach zgrzyta rozkładając kopyta Karlito i tak pyta czy inna Lolita też woli tak wbija nita nie kumając że to transwestyta i są kwita Co dziesięć sekund na tym globie przytrafia się innym to co przytrafia się tobie”

Szad, Trzeci Wymiar - Co 10 sekund

faktycznie powala swoimi mozliwosciami intelektualnymi. a Ty cytujesz taka ciote... dzieciaki sluchaja takiego gowna to co sie potem dziwic ze tyle debili rosnie...

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Castiel

2009-05-21 09:57:24

, na cytat z Monteskiusza odpowiedziałeś jakimś elo hip hopowym tekstem

Nie odpowiadałem na cytat Monteskiusza.

ja pier*ole Castiel zes blysnal. na slowa Monteskiusza odpowiadasz slowami jakiegos potluczonego rapera? ... faktycznie powala swoimi mozliwosciami intelektualnymi. a Ty cytujesz taka ciote... dzieciaki sluchaja takiego gowna to co sie potem dziwic ze tyle debili rosnie...

To nie jest odpowiedź na słowa Monteskiusza. Nigdzie nie porównywałem możliwości intelektualnych współczesnego rapera, którego w dodatku twórczości nie znam do XVII czy tam XVIII wiecznego francuskiego filozofa (nie chce mi się sprawdzać w jakich latach tworzył), bo takie porównanie nie miałoby sensu.

Podałem krótki cytat z którym się zgadzam, podałem autora, a ty doszukujesz się w jego twórczości, nie wiem zresztą po co jakiś słabych tekstów i nazywasz go ciotą... Też nie uważam tego składu za dobry, ale nie wiem co to ma w tym momencie do rzeczy? Czemu wszystkich raperów wrzucasz do jednego worka i nazywasz ich twórczość gównem? Słucham np Eldo czy O.S.T.R i trzymają naprawdę wysoki poziom, ale jak ty z góry zakładasz już że cały rap to gówno to nie mamy o czym rozmawiać...

__

VIP
fronki

2009-05-21 10:04:26

zapominacie o jednej rzeczy, monteskiusz byl masonem:

http://wolnomularstwo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=44

wiec prawdopodobnie powiedzial to zeby przejac wladze nad swiatem, nie qwe?

__

Użytkownik
g3su

2009-05-21 10:22:49

Fronki nie zapominamy. to ze ktos byl masonem nie oznacza ze jest czlowiekiem glupim, czy ze jego slowa sa niewarte uwagi lub bezwartosciowe. duza czesc masonow to bardzo dobrze wyksztalceni ludzie. bez odpowiedniego poziomu intelektualnego nie byliby w stanie zajmowac pozycji takiej jaka zajmuja na swiecie obecnie

Castiel: nie zakladam z gory ze caly rap to gowno, bo rapu po prostu nie slucham. mimo to czasem uslysze gdzies jakas nute i wybacz ale teksty w tych kawalkach nie naleza do jakichs ambitnych. i to jest moje zdanie na temat tego typu muzyki. ja nie zabraniam nikomu tego sluchac. tak samo wyrazilem swoje zdanie na temat pana Szada. dla mnie to ciota, kolejny pajac i tyle, dla Ciebie nie, dla kogos innego moze idol, bozek. ale mnie to nie obchodzi bo kazdy w tym kraju ma prawo do wlasnego zdania

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
fronki

2009-05-21 10:28:32

nie wyczules ironii/zartu :S

__

Warning: getimagesize(http://www.demotywatory.pl/demot/105_500.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1222 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie