PROGAMER.PL - WARTO?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
iksz

2009-05-12 14:43:07

yo, chcę kupić sprzęt (słuchawki + myszka + klawiatura). Znalazłem sklep progamer.pl w którym są bardzo niskie ceny... i tu pojawia się moje pytanie. Jeśli ktoś kupował coś w tym sklepie, może powiedzieć mi czy warto tam kupić? Czy były jakieś problemy, itp? byłbym bardzo wdzięczny : )

__
h3h3

VIP
Mateck

2009-05-12 15:55:06

kumpel niedawno kupował tam podkładkę (qck+ z motywem mym-u) i jeszcze chyba deathaddera. wszystko dostal w przeciagu paru dni, nikt go nie wykołował. sprzet oryginalny. jesli ceny Tobie odpowiadaja i nie widzisz innych zastrzezen, mozesz kupowac bez obaw. progamer dziala juz jakis czas i nie slyszalem na razie jakichs negatywnych opinii na ich temat.

__

Użytkownik
jOOndiEEE

2009-05-12 16:10:21

Dobry sklep, co prawda czekam na moja przesylke z DeathAdderem na promocji, bo 128zl to niezle na ta myszke( w sklep ), to z poprzednich zakupow wiem ze wszystko bylo bez problemow.
No i dorzucaja prezenty :D

__

Użytkownik
Kipcio

2009-05-12 16:37:57

niedawno, jakiś tydzień temu, zamawiałem tam słuchawki.
towar dotarł następnego dnia, wysłany kurierem, paczka solidnie zabezpieczona, no i dostałem silikonową smyczkę gratis <3

ogólnie żadnych problemów

__

VIP
Mateck

2009-05-12 16:40:09

@jondie. na allegro kupilem w warszawskim sklepie da za 115 zl. nowy, gwarancja 2 lata - komplet.

__

Użytkownik
Zippi9

2009-05-12 16:49:48

W sierpniu dorwałem za 110zł tylko dla tego, że była rozpakowana i miała 23, a nie 24 miesiące gwarancji. Niby używana a wyglądała jak nówka i do dziś nie mam z nią żadnych problemów. Klawiaturę Logitech G11 dorwałem bodajże za 125zł, tylko dla tego że była używana w jednym z niemieckich turniejów/targach itp. jest to około 50% ówczesnej ceny, gwarancji tutaj jednak nie dostałem, jednak jak na razie wszystko b. dobrze działa.

__

Użytkownik
gman

2009-05-12 17:05:02

kupowałem tam sennki 350. Bardzo polecam sklep. Świetna obsługa przed wszystkim . Produkt masz w zasadzie na następny dzień po złożeniu zamówienia. wysyłka kurierem, więc masz numer i można sprawdzić czy się wszystko zgadza przy kurierze.
no i faktycznie mi też jakąś smycz gratisowo dołożyli :)

__

Użytkownik
Kombatant

2009-05-12 20:38:36

Kiedys kupilem tam razera DB, ktory o dziwo wyszedl bez szawnku po dosyc mocnym upadku nawet kabel sie nie urwal ;)
Icematy tez baaaardzo wytrzymale sluchawki ;O

Sklep jak najbardziej na plus.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Szef
rr

2009-05-12 21:09:44

uwielbiam jak w takich tematach konta bez przeszlosci rozmawiaja...

__

VIP
marikkkk

2009-05-12 21:17:04

warto

__

Użytkownik
niceaalbosmierc

2009-05-13 10:19:32

nie warto, lepiej kupić rower i posmyrać po lesie

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

237 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie