Chelsea Londyn FC vs FC Barcelona

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2009-05-06 23:03:05

http://www.youtube.com/watch?v=LFWn62BADpc&feature=channel_page - mariakkk, to lepsze jak juz poruszamy takie tematy

__

ex-Redaktor
exilek

2009-05-06 23:06:20

http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0

hahahaha :D akcja u mnie w mieście :D

__

Były Redaktor
so0fka

2009-05-07 00:45:12

Właśnie dlatego wszyscy kibicowali Barcie, bo się wszyscy u nas “znają" na piłce :D. Fajne nazwiska, jakaś joga bonito i tak dalej - zajebisty zespół, dawaj, kibicujemy mu! A ci co się znają docenili geniusz Hiddinka i całej drużyny Chelsea (no poza Ballackiem spalakiem).

Nie odnoszę się tutaj do preferencji klubowych.

Aha, i gadanie, że Chelsea vs. ManU można zobaczyć 2 razy w roku w premiership, to też bzdura jakich mało. O co oni grają w lidze? O 3 punkty. A o co grają w finale Ligi Mistrzów?

Ktoś ma jeszcze wątpliwości?

Szkoda, że taki finał wyszedł. Szczerze mówiąc liczyłem na finał Arsenal vs. Chelsea i pie*dole widowiskowość tego meczu. Dla mnie ten mecz był widowiskowy, chociaż nie padło 15387 bramek jak w ostatnich derbach Hiszpanii. Nie trawię ManU, bo to jest bardzo, bardzo przeceniana drużyna i już niebawem się jej 5 minut skończy. A wyjątkowo już nie trawię Christiano, który może i dobrze gra w piłkę, ale na pewno nie najlepiej na świecie, a nie ma za grosz klasy i zachowuje się jak gwiazdorzyna od siedmiu boleści. Z drugiej strony nie lubię Barcy, ot taka zbieranina gwiazd, coś tam klepać umieją, ale są mierni taktycznie i bardzo niestabilni. Zresztą wszyscy widzieliśmy, jak grali dzisiaj bez Henry’ego w ataku (pomijam absencję Puyola która nie miała wpływu na grę ofensywną). Trochę farcą, trochę gwiazdorzą i im się udaje, o dziwo. Bo chyba nikt mi nie powie, że Guardiola to dobry trener. Naprawdę nie trzeba być drugim Kramnikiem, żeby dojść z taką drużyną do finału LM. A rażące błędy taktyczne jakie popełnia rozbawiają mnie do rozpuku i nie idzie się nadziwić kto mu dał taką drużynę do prowadzenia : ).

Reasumując: smutny finał, ale i tak obejrzę : D

__

VIP
exin

2009-05-07 02:42:59

Soofka. Jeszcze chyba nie czytałem, może poza wypowiedziami jakiś cudacznych polityków, takiej śmiesznej, po części żałosnej i niesamowicie nieuzasadnionej wypowiedzi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie trawię ManU, bo to jest bardzo, bardzo przeceniana drużyna i już niebawem się jej 5 minut skończy.

Buahahahahahhahahahahahahahaha... o kur*a! Urodziłeś się wczoraj? Najprawdopodobniej zdobędą 3 mistrzostwo Anglii z rzędu, rok temu wygrali LM i są w finale tegorocznej edycji... Przeceniani? Niby w czym?

Z drugiej strony nie lubię Barcy, ot taka zbieranina gwiazd, coś tam klepać umieją, ale są mierni taktycznie i bardzo niestabilni.

Zbieranina gwiazd powiadasz.. A powiedz mi w jakiej topowej drużynie nie ma tak zwanych gwiazd? Poza tym w Barcelonie gra mnóstwo wychowanków - Iniesta, Xavi, Puyol, Krkić, Pique, Messi, Valdes... Nie licząc Krkicia to ponad połowa obecnego pierwszego składu to wychowankowie. Porównaj z Chelsea (n/c) czy chociażby z Realem (Casillas, Guti, Raul i Higuain)... “Coś tam klepać umiej”... człowieku widziałeś jakikolwiek mecz tej drużyny w tym sezonie? Dominują praktycznie wszystkich i tylko od celności ich strzałów zależy wynik meczu. Mierni taktycznie? Niestabilni? A co przez to rozumiesz? Na czym opierasz te wnioski?

Zresztą wszyscy widzieliśmy, jak grali dzisiaj bez Henry’ego w ataku

Hiddink jest jednym z lepszych trenerów obecnie i doskonale rozgryzł sposób na Barcelonę. Zamurował w obu meczach pole karne i z Henrym czy bez wynik byłby taki sam (przypomnę 0:0 na Camp Nou - dużego wkładu Henry’ego w strzelone bramki nie widać). Henry to jeden z kluczowych zawodników i uważam, że Barcelona i tak dobrze wypełniła po nim lukę.

Trochę farcą, trochę gwiazdorzą i im się udaje, o dziwo. Bo chyba nikt mi nie powie, że Guardiola to dobry trener.
Guardiola to dobry trener, genialny motywator i psycholog. Braki w doświadczeniu trenerskim nadrabia znakomitym podejściem do piłkarzy.“Trochę farcą, trochę gwiazdorzą"... skończ, dzięki.

Naprawdę nie trzeba być drugim Kramnikiem, żeby dojść z taką drużyną do finału LM. A rażące błędy taktyczne jakie popełnia rozbawiają mnie do rozpuku i nie idzie się nadziwić kto mu dał taką drużynę do prowadzenia : ).

Najłatwiej wszystko komentować zza ekranu telewizora/monitora. Każdemu przytrafiają się błędy a Barcelona popełnia ich stosunkowo mało. Podaj przykłady jakiś konkretnych błędów taktycznych.

Wracają jeszcze do wcześniejszej części wypowiedzi - Chelsea vs. ManU(...) O co oni grają w lidze? O 3 punkty.

W lidze te 2 mecze są praktycznie meczami o mistrzostwo. Od 4 sezonów walka o tytuł rozgrywa się praktycznie tylko pomiędzy tymi dwoma drużynami (oczywiście zawsze blisko były Arsenal i Liverpool ale te drużyny z wiadomych względów pomijam).

Widzę, że Cie ściska jak widzisz nie taką obsadę finału jaką byś chciał. Pogódź się z takim a nie innym obrotem sytuacji i zacznij patrzeć na pewne sprawy bardziej obiektywnie. Hiddink genialnie rozgryzł Barcelonę i trzeba przyznać, że bez pomocy sędziego wynik byłby inny to i tak Barcelonie należy się szacunek za to jak grają w tym sezonie. To samo tyczy się Manchesteru.. drużyna, która od wielu, wielu lat jest w ścisłej czołówce a Ty mówisz o jakiś 5 minutach... Śmiech na sali.

__
Visca el Barça!

Użytkownik
Nero

2009-05-07 03:23:01

soofka - dawno nie czytalem tak beznadziejnej i nie popartej zadnymi argumentami czy faktami wypowiedzi... 5 minut Manu ? O_O Guardiola marny trener... a najbardziej sie ubawilem przy slowach “ot, cos poklepia cos pofarca” ... druzyna co mecz ma posiadanie pilki ok 70%, ponad 100 bramek w lidze, niszcza wszystko co sie nawinie, a to ze z Chelsea (ruska kasa) Londyn zagrali tak a nie inaczej to tylko zasluga Hiddinka... ustawil taka taktyke zeby murowac bramke, kopac po nogach i nurkowac w polu karnym. Barca moze nie zagrala pieknie jak zawsze, ale potrzebowala 1 bramki i to zrobila, w 93 min, gra sie na tyle na ile przeciwnik pozwala.To swiadczy o klasie druzyny, motywacji, charakterze.. i to widac na boisku, zostawiaja tam serce grajac piekna pilke, i o to chodzi, pilka ma byc piekna a nie pieniadze. Zapowiada sie niesamowite widowisko w finale, oby, bo jak widac murowanie bramki cala druzyna i wybijanie pilki z pola karnego jak najdalej, efektu nie przynioslo.

FORZA JUVE

ps : eXN - DAAAAJ KAMIENIA!! :D

__

Użytkownik
LaM

2009-05-07 08:00:48

Soofka a sresly to nie jest zbieranina gwiazd ?

__

Użytkownik
KaMeJ

2009-05-07 08:33:35

I dobrze ze czelsi nie zagra w finale . Lepiej zobaczyc 2 drużyny ktore powalcza , a nie 85 minut gramy 8 obroncami i próbujemy na farcie walnac z kontraataku , prawie jak makaroniarze z milanu . czelsi przegrala bo zamiast grajac juz z przewaga 1 zawodnika sprobowac strzelic gola dalej sie bronila .

__

VIP
priAm

2009-05-07 09:02:49

Chelsea się broniła? Jesteś pewien, że oglądaliśmy ten sam mecz*? Gdyby nie trzeźwy umysł Valdesa, Chelsea prowadziłaby 3/4:0. Pomijam już fakt dwóch niepodyktowanych ewidentnych karnych. Skoro Chelsea się broniła, to co robiła Barcelona, która w meczu oddała jeden jedyny strzał w światło bramki, kiedy w ostatnich minutach strzeliła gola.

* Guardiola: “Chcieliśmy wygrać ten mecz. Wiedziałem, że Chelsea zagra ofensywnie, ale nie spodziewałem się, że aż tak. Było naprawdę ciężko."

Jeśli chodzi o Barcelonę i ManU. Manchesteru nie lubię głównie ze względu na Ronaldo. Oglądam co weekend ligę angielską i wg mnie gdyby wkładał tyle sił w treningi, co wkłada w robienie krzywych min, byłby najlepszym piłkarzem na świecie. Poza tym jedynym piłkarzem, którego uważam za solidnego gracza, jest Giggs. Pozostali nie wzbudzają większych emocji.
Barcelona to bardzo dziwny zespół. Ma niewielkie pojęcie o taktyce, ale wysokie umiejętności. Nie szło by im tak dobrze w lidze hiszpańskiej, gdyby wszystkie zespoły potrafiły zagrać z nimi psychicznie jak równy z równym. Wczorajszy mecz to najlepszy przykład tego, że kiedy przeciwnik Barcelony gra bez kompleksów, owa Barca traci pewność siebie i gra nieskładnie. Osobiście uważam, że Barcelona potrzebuje kogoś, kto poukłada zawodnikom w głowach jak powinni rozgrywać spotkania taktycznie, z wykorzystaniem umiejętności - nie odwrotnie.

Barcelona nie zasłużyła na awans do finału. Zagrali słaby mecz, wyróżniał się tylko Alves, który ponoć od dziś zaczyna indywidualne treningi z dogrywania piłki. Można teraz powiedzieć, że a to właśnie dwa karne dla Chelsea, a to szczęśliwa bramka w doliczonym czasie gry, ale niestety taki jest futbol, nieprzewidywany i często niesprawiedliwy.

W finale liczę, że Barcelona łatwo rozprawi się z ManU. Manchesterowi już zupełnie odbije, jeśli wygrają Ligę Mistrzów. A Barcelona? No cóż, jak to powiedział garo: “ja pier.., żeby w finale grały dwa zespoły, których nienawidzę." :)

__

VIP
samolot

2009-05-07 09:29:04

fajnie się czyta ekspertów, co nigdy w piłkę nie grali :D

__

Użytkownik
N00binator

2009-05-07 09:34:04

W Finale nie bedzie widowiska. Zobaczcie jaka FCB bedzie miala obrone. Piep*&^%ne manury przejada sie po nich jak czolgiem. Nie zagra Alves nawet.

@Soofka
Puyol aktualnie jest w zerowej formie. Raczej tutaj brak Rafy jest bardzo widoczny.
Mecz Arsenal - Chelsea w niedziele o 17.

__

Użytkownik
qbarca

2009-05-07 09:56:15

Soofka pocieszny jesteś :)

aha i o tym czy ktoś zasłużył na finał nie decyduje jeden mecz, tylko dwumecz... a w tym oto dwumeczu Barcelona była lepsza. karne ? jeden się na pewno należał za rękę Pique po zagraniu Anelki. Ale te 3 próby wymuszenia karnych przez Drogbe, były tak żałosne jak opowiadania o nim, że jest silnym fizycznie graczem :) ja się pytam w którym miejscu skoro wali na ziemie jak porażony piorunem :)
Czerwona dla Abidala była tylko i wyłącznie zasługą Anelki, który potknął się o własne nogi co powtórka pokazała dobitnie. Sędzie faktycznie popełnił błąd, ale mógł się zasugerować bliskim kontaktem Abidala.

Wszyscy płaczą na sędziego a ja się pytam gdzie byliście po pierwszym meczu ? Gdzie karne na Henry’m i Inieście były ewidentne, w dodatku niemiecki sędzia tak polubił Ballacka, że po jego 5 faulach i na końcu zdzieleniem Iniesty z łokcia dał mu “aż" jedną żółtą kartkę...

i na koniec. Barca jest w finale i tylko to się liczy :D:D:D:D:D:D

__

Użytkownik
N00binator

2009-05-07 10:20:36

Abidal pociagnal Anelke za reke czy tam za koszulke. Jesli ostatni fauluje nawet lekko = czerwien.

__

Użytkownik
qwe

2009-05-07 11:08:42

@Soofka

Manchester United juz sie konczy od dekady i jeszcze skonczyc nie moze :D

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-07 12:09:56

@ksiaze - w fife grali !

__

Użytkownik
Bucek

2009-05-07 13:07:43

kuba jezeli go dalej “szturchał" to tak ale Anelka pobiegł dalej , co za tym idzie potknoł sie o własnego ch**a

Barca zasłuzenie gra w finale imo.

to chelsea zaliczyła fail , jak i sędzia.

__

Użytkownik
miodek1337

2009-05-07 15:32:09

http://i39.tinypic.com/hrxwd5.jpg

__

Użytkownik
Bloodtooth

2009-05-07 16:08:06

Beznadziejny mecz Barcelony, beznadziejne sędziowanie, bardzo dobra gra defensywna czelsi.

Fartowny/niezasłużony awans barcy. ;)

I tak manu przejdzie po nich jak chce.

__

Użytkownik
diGi

2009-05-07 16:28:38

Barca musi zrobić jedną podstawową rzecz jeżeli marzy o wygraniu LM.
Muszą pocisnąć Krystynę. Imho obecnie stanowi on 75% siły całej drużyny.

PS. Nikt jeszcze nie wygrał LM 2 raz pod rząd. Jeżeli ManU tego dokona to będę pełen podziwu :)

__

Użytkownik
krzyqacz

2009-05-07 17:37:26

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,6581010,Guus__Hipokryta__Hiddink.html

__

Użytkownik
xyzzz

2009-05-07 19:40:41

jak widze co wy tu piszecie to rece opadaja, albo udajecie ze znacie sie na pilce albo nie wiem. Jak widze komentarze ze chelsea byla lepsza itd... to mi sie plakac chce : ) Jak juz oceniacie to oceniajcie dwu mecz, jesli w 1 meczu chelsea nie potrafi wyjsc ze swojej polowy a w 2 tylko przez 1 kwadrans wychodzi ze swojej polowy to im bardziej zasluguje final ? prosze was :D “nc -,- barca chyba najbardziej niezasłużoną druzyna tej lm ;" przestan chlopaku takich bzdur dawno nie czytalem :D VISCA EL BARCA, final bedzie kozackim widowiskiem i mam nadzieje ze wpadnie duzo bramek, a kto wygra to zobaczymy :P btw. qbarca + Nero dobrze pisza :)

__

Zbanowany
TOMECKZUR

2009-05-07 21:07:42

mecz byl dobry w wykonaniu zarowno barcy i chelsea i nie mowcie ze blues grali anty futbol bo wiadomo ze przy stanie 1;0 na wlasna korzysc nie beda rwali sie pod bramke valdesa, ładna akcja w wykonaniu zawodnikow barcy w koncowce meczu i strzal dala im bramke na ktora dlugo pracowali.

__

Użytkownik
Sstien

2009-05-07 22:19:21

nie powiedziałbym ,że to była ładna akcja ;/ barcy, tylko błąd bodajże bosingwy który nie wykopał piłki i messi ją przyjął...

__
iman

Użytkownik
SILKZOR

2009-05-07 23:26:56

No cóż ich własna taktyka się na nich zemściła. Mimo iż w tym meczu grali lepiej i gdy Barca przez ostanie 20 minut grała w osłabieniu oni postanowili się bronić zamiast dobić i jedynie do kogo moga miec pretensje to do samych siebie za te niewykorzystane sytuacje...
Jak dobrze, ze stracilii dopiero gola w doliczonym czasie mmmm ta rozpacz.
INIESTA<3

__

Użytkownik
Bloodtooth

2009-05-08 00:02:09

Ładna akcja ? litości, ktoś z drużyny czelsi nie trafił w piłkę (bieda), którą przejął bodajże messi (tu cały geniusz barcelony) i przez jego podanie i przegląd pola wg mnie w ogóle teraz barcelona może i powinna się CIESZYĆ z tego, co ma.

I dla mnie taktyka czelsi (hiddinka) była zrozumiała i skoro potrafią się bronić to kto oczekiwał, że rzucą się przy 1-0 na barce? Oo.

btw. Soofka, ale hate dostajesz od barca fanboys :D

__

Użytkownik
Tymek

2009-05-08 00:10:14

i gadaj tu z esportowcami o piłce nożnej...

__

Użytkownik
qbarca

2009-05-08 01:45:17

BloodTooth

aleś przykozaczył emo tekstem :D:D:D:D “hate” :D:D:D:D

__

Użytkownik
Bloodtooth

2009-05-08 02:20:47

akurat jest z doty, no ale nvm, bo mnie zaraz fanboye zjedzą. ;>

__

VIP
Onion

2009-05-08 08:45:17

Powiedzmy sobie szczerze gol essiena to jego strzał życia - na 1000 strzałów pewnie żadnego by tak nie powtórzył. Drogba to marny aktorzyna, który poczuje na sobie oddech obrońcy to się przewraca i powinien za to zobaczyć przynajmniej jedną żółtą kartkę. Anelka przewraca się o własne nogi. Prawda jest taka, że “czelsi” przegrała trochę na własne życzenie. Hiddink najlepszy obecnie trener na świecie, ale niestety z taką zbieranią “gwiazdorów” nawet on niewiele może zdziałać.

Guardiola pod względem taktyki musi się jeszcze dużo nauczyć. Barcelona gra z fantazją, ale przygotowanie taktyczne ma nie najlepsze. Messi w dwumeczu tylko momentami miał przebłyski geniuszu. Eto niewidoczny, ale za to Iniesta szalał. Szkoda tylko że Alves za bardzo chciał i nic mu nie wychodziło.

Sędziowie popełnili sporo błędów, ale w całym dwumeczu krzywdzące decyzje się mniej więcej zerują.

__

Były Redaktor
so0fka

2009-05-08 11:33:15

Fanboje barcy uważają, że barca zagrała zaje*iście, caly mecz miała pod kontrolą, a ta stracona bramka to była specjalnie. Fanboje czelsi czują się pokrzywdzeni, bo czelsi też zagrała zaje*iście, cały mecz bombardowali bramke Valdeza, a to i tak wszystko wina sędziego że nie uznał tych 14 goli. A i tak dla 3/4 z was to trzeci mecz jaki obejrzeliście w tym roku, wielcy znawcy.

Dość flejmu, macie coś na rozluźnienie atmosfery:

http://img524.imageshack.us/img524/6783/balalckthief.gif

: )

__

Zbanowany
TOMECKZUR

2009-05-08 11:52:50

@ Onion

''Hiddink najlepszy trener na swiecie” haha, weź mnie nie roźsmieszaj : ) chyba dawno wiadomosci o pilce noznej nie czytales, S.A Ferguson jest uwazany na chwile obecna najlepszym szkoleniowcem swiata

__

Użytkownik
miodek1337

2009-05-08 12:10:04

tomeckz ale pewnie te zdanie to powtorzyles po kims, a czesciej niz pilke oglasz HLTV czy tem inne demka;] - tak na marginesie;]

__

Zbanowany
TOMECKZUR

2009-05-08 16:40:32

tak na marginesie to nie wiem co to HLTV, ogolnie gram w pilke nozna w klubie i interesuje sie nowinkami ze swiata futbolu wiec nie wpieraj mi ze powtarzam uslyszane po kims jakies formulki, nie wiem kim wogole jestes zeby oceniac mnie pod takim kateem.

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-08 16:59:19

soofka zrobiles z siebie idiote po raz kolejny, to teraz probujesz to zalagodzic, smieszny jestes :C

__

Były Redaktor
so0fka

2009-05-08 18:06:03

Och nie, zrobiłem z siebie idiotę po raz kolejny :-(. W dodatku powiedział mi to facet, który robi sobie zdjęcia na fotkę komórką w lustrze :-(.

Nie będę się kłócił z ludźmi, którzy mają średnie pojęcie o temacie, oglądają piłkę nożną okazyjnie i są ślepo zapatrzeni w swój ulubiony klub. A ja nawet Chelsea nie kibicuję. Taka dyskusja do niczego nie prowadzi, szczególnie przez forum internetowe, gdzie każdy się na wszystkim zna :-). Poza tym nie w moim interesie są jakieś pociski na forum esp ala fanboje coda.

I nie oceniaj mnie tak, bo mnie nie znasz. Choć jeśli czytasz to forum nie od dziś, a wiem, że tak jest, powinieneś mnie już troszkę poznać. Idiotą nie jestem :-).

Edit: O, właśnie o czymś takim mówię: “Jak widze komentarze ze chelsea byla lepsza itd... to mi sie plakac chce : ) (...) VISCA EL BARCA”. I gdzie tu obiektywizm? W takich warunkach nie da się obiektywnie dyskutować, każdy jest za swoimi, ja tego nie neguję, choć mam odmienne zdanie. A to, że nie lubię Barcy albo ManU i uważam, że Barca wygrała niezasłużenie, to moje zdanie, choć poprze mnie równie wiele osób, co zmiesza z błotem (choć może tu się mylę, bo fanów Barcy jest w Polsce raczej więcej).

__

Użytkownik
mefistomek

2009-05-08 18:38:57

Soofka masz rację a oni się nie znają bo nigdy nie grali w piłkę. Ty byłeś kiedyś na boisku więc na piłce się znasz!!!!1111

D::D::

“A i tak dla 3/4 z was to trzeci mecz jaki obejrzeliście w tym roku, wielcy znawcy."

DOKŁADNIE!!!

btw. soofka ty oglądasz wszystkie mecze nawet jak grają w tym samym czasie?

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-08 18:51:37

No weeez fotki juz nie mam dawno :c teraz na nasze klasie robie takie zdjecia. :( Moze mam sobie robic zdjecia, z poziomu paly? Zreszta normalne foty tez mam :D

Piszesz, ze nie ma sensu klocic sie na forum internetowym gdzie kazdy na wszystkim sie zna, ale ja odnosze wrazenie, ze robisz dokladnie to samo. Moze rzeczywiscie tak jest, nie wiem, tylko gdzie nie spojrze to soofka fizyk, soofka pilkarz, soofka macgyver itp. :<

Poza tym jakie 5minut manchesteru? Nosz kurwa klub praktycznie od poczatku swojego istnienia nieprzerwanie wystepowal w najwyzszej lidze angielskiej (pozniej w premier league) a ty piszesz, ze ma swoje 5min? No chyba, ze dla ciebie 20 osatnich lat w ktorych manchester odnosil najwieksze sukcesy to 5min. Moze zapoznaj sie z historia klubu, zanim napiszesz cos tak glupiego? :D

A tu urywek z wikipedii: Klub jest jedną z najbardziej utytułowanych angielskich drużyn: to 17-krotny zdobywca mistrzostwa Anglii (Premier League wygrali 10 razy), 11-krotny triumfator rozgrywek o Puchar Anglii, trzykrotnie zdobył też Puchar Ligi Angielskiej. Z powodzeniem grywa też w rozgrywkach międzynarodowych – 3 razy zdobył Puchar Europy, po jednym razie Superpuchar Europy, Puchar Zdobywców Pucharów i Puchar Interkontynentalny.

Od późnych lat 90. jest jednym z najbogatszych klubów sportowych na świecie[5]. Obecnie jego wartość ocenia się na 897 milionów funtów (według stanu na wrzesień 2008[6]). Był członkiem-założycielem nie działającej już grupy G-14[7], zastąpionej przez Europejskie Zrzeszenie Klubowe[8].

Laal chyba moj najdluzszy post na esports!

__

Były Redaktor
so0fka

2009-05-08 18:57:55

mefisto - grałem raz, później mnie chłopaki chcieli wyciągnąć w jedną niedziele, ale przed kompem siedziałem

__

Użytkownik
Zacky

2009-05-08 19:55:29

ballack goni sedziego
2:55 - 3:15 ewidentna reka i jeszcze sedzia byl bardzo blisko calej sytuacji, wiec nie dziwie sie jak go zaczal Ballack gonic :D

Powiedzmy sobie szczerze gol essiena to jego strzał życia - na 1000 strzałów pewnie żadnego by tak nie powtórzył.

No sori ale gol to gol :F To ze mu pilka siadla o niczym nie swiadczy.

Drogba to marny aktorzyna, który poczuje na sobie oddech obrońcy to się przewraca i powinien za to zobaczyć przynajmniej jedną żółtą kartkę. Anelka przewraca się o własne nogi.

Nie lubisz murzynow? Teraz kazdy pilkarz to aktorzyna w polu karnym
tak wyglada dzisiejsza pilka

Nie lubie Barcy ( nie wiem czemu) ale fajnie ze jest w finale bo dawno z manu nie grali, a bedzie to miodny mecz a moj ukochany C. Ronaldo zostanie jego bohaterem:)

__

Zbanowany
TOMECKZUR

2009-05-08 20:18:27

z manu grali w tamtym roku w polfinale (1st 0;0 2nd 1;0) licze na manchester ; ) ulubiony klub od wielu lat.

__

Użytkownik
cORDZIKKK

2009-05-08 23:35:02

Barca wygrała i się odegrała z pare lat do tyłu może to nawet rok temu było Barcelona przegrała z Chelsea ,a przy rzucie roznym Ricardo Carvalho przytrzymywał Valdesa a z główki strzelał Terry , kibic Barcelony powinien to pamiętać, a teraz chelsea przegrała i dobrze bo w pierwszym meczu na Camp Nou powinny byc dla chelsy z 2 czerwone kartki i z 2 karne więc jak mówi powiedzenie szczęście sprzyja lepszym
coś dla kibiców chelsea
http://www.youtube.com/watch?v=0klY3vlHDy8

3 KORONY h3 MES que un CLUB

__

Warning: getimagesize(http://i39.tinypic.com/hrxwd5.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 530 in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie