Warszawski Spontan - tanie koszulki

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
rostek

2009-04-15 18:43:01

Obczailem porzadnej jakosci koszulki w naprawde konkurencyjnej cenie. Jakoscia dorownuja prosto czy tez dillowi, a sa ponad polowe tansze. Chwilowo sa wzory tylko dla Warszawy, ale niebawem bedzie pewnie wiecej, zatem warto wpisac sie do newslettera. Naprawde polecam.

www.warszawskispontan.pl

pozdro, komentujcie ;)

__

Użytkownik
kryshak

2009-04-15 19:47:33

Za tą samą cenę masz Księstwo Poznańskie. Dużo lepsze wzory :)
Ja mam to:
http://drugastrefa.pl/?23,niebieska-ksiestwo-poznanskie-xl-t-shirt
i sobie chwalę :P

__

ex-Redaktor
exilek

2009-04-15 20:06:12

ten model na zdjęciach nie przeciętnej, blokowej urody xD

__

Użytkownik
Kombatant

2009-04-15 20:07:39

Kwestia gustu, ale koszulki osiedlowe to swietna sprawa :)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-15 20:18:48

ladne koszulki :Ddddddddddddd

__

Użytkownik
diGi

2009-04-15 20:20:49

Średnio mi się podobają, ale jeżeli to co piszą na podstronie 'o nas'...

Co nas wyróżnia? Wszystkie nasze produkty są szyte przez ekipę Spontan na zamówienie więc nie ma tu mowy o gotowych “chińskich” t-shirtach. Każdy z naszych produktów szyjemy we współpracującej z nami szwalni, która posiada długoletnie doświadczenie w produkcji odzieży.

...to pełen szacunek dla nich :)

__

Użytkownik
exile

2009-04-15 21:28:53

nic specjalnego, jest pełno już takich firm w Polsce i raczej wątpie żeby się wybili koszulkami z takim prostymi grafikami;]

__

VIP
Mateck

2009-04-15 21:36:25

nie podobają mi się koszulki. za 50 zl na pewno znalazłoby się coś ciekawszego.

__

Użytkownik
diGi

2009-04-15 21:55:43

nic specjalnego, jest pełno już takich firm w Polsce

Jakieś przykłady sklepów, które wyszywają teksty/loga za podobną cenę?

nie podobają mi się koszulki. za 50 zl na pewno znalazłoby się coś ciekawszego

Też bym prosił o przykłady :P

__

VIP
Eragorn

2009-04-15 22:32:00

Digi moja koszulka z New Yorkera za 20 zł jest kilka o wiele ładniejsza od tego co tu widzę tzn. do 50 zł to chyba bym wszystkie moje koszulki mógł pokazać i powiedzieć, że są o niebo lepsze.

__

Użytkownik
Tymek

2009-04-15 22:40:20

@digi

a gdzie jest napisane, że oni te loga wyszywają? rzeczywiście nie kupują chińskich koszulek tylko szyją je sami (przynajmniej tak jest napisane), ale loga to zwykły nadruk.

__

VIP
rostek

2009-04-15 23:51:45

no nie taki zwykly, zwykly to Ci po 5ciu praniach schodzi, a to jest podwojny sitodruk, prasowany :)

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-16 00:01:06

new yorker ] all :D za 50zl mam taka koszule, ze ku*wa wszystkie dupy moje a tymi szmatami chyba tylko kolegom dresom i 50centom bym zaimponowal :D

__

Użytkownik
exile

2009-04-16 00:08:36

Rostek powiedz wprost że robisz te koszulki Ty, albo któryś z twoich znajomych ;]

Firm Ci nie podam, bo nie wszystkie mają strony i nie zbyt dobrze pamiętam nazwy ale np. Brand Clothing ma bardzo fajne wzory jak na początek działalności: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=403032197&albumId=15224

Do tego niedługo rusza label jednego z brytyjskich graczy cod4 który tworzy ze znajomymi: www.pepindor.com

Jeśli w jakiś sposób jesteś powiązany z tą firmą to róbcie takie wzory na pewno kupiłbym pare tee’sów ;]

Aha, a za 50zł to można sobie spokojnie kupić koszulki od Jack&Jones, Selected, Zara, Xdye ;]

__

Użytkownik
Krysiek1985

2009-04-16 00:11:02

Widziałem te koszulki z księstwa pomorskiego. Szczerze to wyglądają jak z odpustu, strasznie słabe kolory i “pseudo” maczo czcionka. Straszna wiocha.
A co do New Yorkera: co to jest do cholery? jakiś sklep dla pedałów ? No i ta cena ... 20 zl ? Na skarpetki więcej wydaje :) Rozumiem ze na majtki można tyle wydać bo dość rzadko pokazuje się je publicznie, ale t-shirt to powinien być raczej porządny.

Smieszne z tymi laskami. Pewnie imie każdej z nich konczy sie na .jpg ?

__

VIP
rostek

2009-04-16 00:23:19

exil, pamietaj ze co innego koszulki dla ziomali z osiedla a co innego taki pepindol dla emonastolatkow, teraz wraca moda na lata 80te i te wszystkie gowniane kolory + wzory o tym samym ;/

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-16 01:01:10

Smieszny to ty jestes krysiek. Fajnie, ze wydajesz 20zl na majtki. Kto ci powiedzial, ze za 50zl nie bedziesz mial porzadnego t-shirta? Widzialem t-shity w reporterze, lee, housie, nike, kosztowaly po 150zl a wygladaly jak jakies ku*wa szmaty z lumpexu, jak chcesz robic z siebie idiote i przeplacac po to zeby miec znaczek najki i sie lansowac przed kolegami to ok ale nie pie*dol mi tu. I dziewczyny w jpgu nie mam. Mam za to fajna panne z krwi i kosci, masakra nie? :O

A poza tym zaloze sie, ze jestem ladniejszy w moich ciuchach niz ty w swoich

__

Użytkownik
n3x

2009-04-16 01:33:23

jak dla mnie to rydel house robi fajne ciuszki (nie jestem zadnym sk8tem), wiele z ich koszulek zajebiscie pasuje do jeansow i pod marynarke
http://www.rydelhouse.com/

__

Użytkownik
reurion

2009-04-16 06:23:11

@ sexy annihiluzz dorwałeś jakaś nareszcie napaloną 15 ? bo wczesnije przed bmp trzeba bylo się meczyć prawda ?:D

ale tu mowisz racje ze niektroe koszulki za 150zl sa kijowej jakosci a te po 40 zl sa fajne te kosuzlki co rostek pokazal to ja bym nawet nie zalozył ale to kwestia gustu

__

Użytkownik
Kombatant

2009-04-16 08:54:23

i wszystkie dziewczyny raz do roku na “loodstoku”, dzieci kwiaty laski szmaty;)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

VIP
Grmx

2009-04-16 12:18:08

jaa rostek, ty to jestes ziomal...

b((((((((((((((((((((((((

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-16 12:34:17

reru, jak ja jestem najladniejszy na esports :X jestem luzak i moge miec kazda :X

__

VIP / Fotograf
PawelS

2009-04-16 14:17:25

Brak danych firmy na stronie. Ja bym czemuś takiemu już nie zaufał.

__
Senior Pablo Escobar

Użytkownik
toxiknoizz

2009-04-16 14:40:21

rydel ma fajne ciuszki, sam mam pare ubran z tego (nadruki za ch* sie nie spieraja :P)

__

VIP
Eragorn

2009-04-16 14:54:18

Krysiek1985 widać, że masz na mózgu 3 paski za 150 złotych :>, bo 2 dychy za koszulkę w przecenie z ciekawym nadrukiem a sama jakościowo jest wygodna do noszenia to po prostu dobra okazja. Koszulki powyżej 50 złotych to w większości za markę płacisz.

__

VIP
Mateck

2009-04-16 16:44:07

digi idziesz do pierwszego lepszego centrum handlowego. na pewno znajdzie się wiele lepszych t-shirtów.

__

Użytkownik
reurion

2009-04-16 17:07:23

@ Kombatant nie lepiej isc już na dyskoteke ? i tam wyrwac napalona 17 ? na bmw 3 z 98 roku xD

@ annihiluzz |

teraz to pier@@@@@@@ jak ruski czołg nie widziałeś mnie poza tym to mi zawsze wieszają się na szyje i piszczą z podniecenia ( autentyczny fakt) :P

__

Użytkownik
Kombatant

2009-04-16 18:20:51

@reru

Racja, na techno-zamule tez jest ciekawie.

xD elo lol5 Ziaaa

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-16 18:33:34

pokaz fote rerusiu :D

__

Użytkownik
Krysiek1985

2009-04-16 23:32:30

Sliterin widać ze jesteś zwykłym gamoniem z jakiejś wioski pod Lublinem który zadowoli się byle gównem i nigdy nie widziałeś produktów tego typu na żywo, bo niby skąd? W twoich sklepach dla miłośników drugiego kanału takich nie znajdziesz XD

__

Użytkownik
Zippi9

2009-04-16 23:58:14

@Krysiek1985
Raz znajomy przez pomyłkę kupił koszulkę za około 170zł, a nie tak jak normalnie kupuje 40-70. Koszulka była burtona, wcześniej też miał kilka koszulek tej firmy, ale w przedziale cenowym takim jak napisałem ta koszulka po prostu przez pomyłkę była w grupie tych tańszych. I co założył ją ledwie 2 razy bo była niewygodna, wzór zresztą też nieciekawy nie pamiętam dokładnie, ale bodajże jedynie nadruk burton + jakiś mały element dodatkowy. Są ubrania które się po prostu lubi, g*wno mnie obchodzi co ktoś taki jak ty o mnie pomyśli, że noszę koszulki za 50zł, a nie 200. Noszę to co jest wygodne, oczywiście nie mówię tu o skrajnych formach typu dresik z bazarku za 20zł + koszulka za 5.

__

VIP
JamJestZuras

2009-04-17 00:21:49

Polecam T-uesday

Robia dobre koszulki.
Kto kuma marke, ten wie dlaczego sa takie fajne ;D

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
qwe

2009-04-17 01:11:17

Hahhaha ku***a koszulka za ponad 100zl to juz jest chora rzecz (koszulka, nie koszula).

Ja koszulke Abercrombie warta ponad 100zl kupilem na allegro za 40- miala zacerowana malutka dziurke. Prawie nie widoczne a 2x tansze.

Kiedys ludzie lazili z latami na kolanach, zacerowanymi swetrami i nikt na to uwagi nie zwracal. Dzisiaj to wydepilowane pedaly w rozowych koszulach piora koszulki codziennie by czasem pylek nie psul ich nienagannego wizerunku klona gwiazdy z telewizji.

__

Użytkownik
panish

2009-04-17 01:17:05

Ja mam kilka t-shitrów Threadless ( http://www.threadless.com ) i je sobie bardzo chwalę. Normalny krój, dobry materiał no i przede wszystkim grafiki - niektóre powodują szczękopad, zwłaszcza u innych jak wyjdziesz na ulicę. ;)

Miłośnikom kontrowersji polecam T-Shirt Hell ( http://www.tshirthell.com ). Sam mam ich dwie koszulki, które w porównaniu do niektórych są cholernie poprawne politycznie. A i tak uwagę zwracają - np. na koncertach, kiedy co 2 przechodząca osoba się zatrzymuje, czyta i komentuje przekaz albo podczas kontroli na lotnisku w Amsterdamie, gdzie jedna dosłownie furorę zrobiła. :D

Wiecie może czy da się w PL zakupić gdzieś koszulki tych mniej znanych firm? Czy trzeba indywidualnie sprowadzać?

__

Użytkownik
rox.

2009-04-17 01:21:00

no no no ;) musze przyznac ze daja niezle koszulki :P az mam chetke sobie kupic ;DDD

ja polecam Stoprocent! :ASDDDD

__
:S

Użytkownik
reurion

2009-04-17 07:29:08

annihiluzz nie lubie się fotografować ale będe pamietam i jak bede mial jakies foto dam ci linka

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-17 14:04:15

rerek nie pie*dol ze zadnego zdjecia nie masz :D moze byc jakies z tymi twoimi super dup3czk4mi :D

__

VIP
Eragorn

2009-04-17 14:41:30

@Krysiek
Nie licząc, że nie chce mi się już odpowiadać na to co piszesz [śmiejąc się trudno jest pisać], bo jest to conajmniej śmieszne skoro New Yorkera znalazłem w Wawie, ale że ty w Warszawie w której mieszkasz znasz drogę tylko do adidasa, nike etc. to już twoja sprawa. Jedno co mogę powiedzieć ja przynajmniej w nicka nie wstawiam sobie “rocznika”, bo jednak to co piszesz to wskazuje raczej 95 a nie 85. Ogólnie pamiętaj Sieklucki w internecie nie jesteś anonimowy więc zachowuj się, bo zadzwonię do Jerzego.

__

VIP
rostek

2009-04-17 15:52:19

kto pozwala temu gowniarzowi pisac komentarze tutaj? dostales neostrade na gwiazdke od starych czy co? jak Ci sie nie chce odpisywac to tego nie rob, a nie smuty pierniczysz

ps.

Ogólnie pamiętaj Mularski, w internecie nie jesteś anonimowy więc zachowuj się, bo zadzwonię do Jakuba

fajny jestem, co? ;)

a wracajac do tematu: zapodajcie jeszcze jakies fajne adresy najlepiej takich wlasnie osiedlowych marek :P

__

VIP
Eragorn

2009-04-17 15:57:03

Raczej Rostek chodziło mi jak ktoś mi wyjeżdża po miejscu zamieszkania to niech czasem pomyśli. Jakub to mój ojciec na imię nie ma ; D

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2771 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie