"Nowe prawo: Śledzą nasze maile"

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
toxiknoizz

2009-04-11 13:44:18

http://www.tvn24.pl/-1,1595163,0,1,nowe-prawo-sledza-nasze-maile,wiadomosc.html

h3h3 beka, qwe ue ar ju!!

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-04-11 13:49:45

myślałem że to kolejny topic qwe :p

__

Użytkownik
Zacky

2009-04-11 14:42:27

qwe juz nic nie pisze bo wie ze w najblizszych wyborach wygra UPR i wszysztko bedzie idealnie.

__

Użytkownik
Pite

2009-04-11 15:05:11

Jak śmiecie śmiać się z Qwe, naszego czterdzieści i cztery!

Ku chwale Qwe.

__

Użytkownik
qwe

2009-04-11 15:40:22

Juz predzej Tusk przestanie klamac niz UPR wygra wybory, bo niestetyi mozliwosci manipulacji ludzmi sa bardzo szerokie jak widac od 20 lat. A nawet jakby UPR wygralo to agentura by szybko ich od tej wladzy oderwala, tak jak oderwala PiS.

edit:

Unijne zmiany odczujemy na własnej kieszeni, bo wprowadzenie dyrektywy podniesie koszty pracy operatorów. Nowe bazy będą kosztować setki milionów złotych

Taaa i wszystko tylko po to by jakis zamachowiec gdzies w Londynie sie wysadzil autobusu.

__

Użytkownik
Kombatant

2009-04-11 15:42:29

a jego imie zjebany buc.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
Zippi9

2009-04-11 15:50:11

W ogóle ten cały świat to jeden wielki spisek... Tak naprawdę jesteśmy w reality show pt"Ziemia” wymyślonym przez kosmitów, gdzie żyjemy z setkami innych gatunków pies, murzyn, biały, kot itd. Niezły ubaw mają z nas.

__

Użytkownik
napzord

2009-04-11 15:52:53

kolejny mały kroczek do NWO

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
qwe

2009-04-11 16:49:50

@zippy

W ogóle ten cały świat to jeden wielki spisek...

A co to ma do tematu ?? :oooo
O czym Ty gadasz??? :OOO

Niektorzy ludzie naprawde sa niezrozumiali.

__

Użytkownik
g3su

2009-04-11 17:29:16

"Śledzą nasze maile”

dobre dobre. sledzic to odpowiedni ludzie sledza od bardzo dawna. a tu masz tylko wprowadzone unijne prawo dla dostawcow neta co do archiwizacji tego co slesz. zreszta to samo dzieje sie z twoimi rozmowami telefonicznymi przez koma i smsami

a poza tym tlumaczenie tego jako ze ma to sluzyc w walce z terroryzmem jest po prostu smieszne

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Zippi9

2009-04-11 17:55:29

Mnie tam nie przeszkadza, czy ktoś zobaczy moje gołe foty, czy zobaczą że wyjarałem tonę zielska. Szczerze to g*wno mnie to obchodzi, a w walce z terroryzmem w małym stopniu, ale jednak pomaga.

__

Użytkownik
qwe

2009-04-11 18:17:57

@zippy

Ale zaszkodzi komus, kto pozniej bedzie wysoko postawiona osoba i nie zatanczy tak jak bezpieka zagra.

Ten system nie jest robiony na szarakow, a na ludzi ambitnych, myslacych, stanowiacych potencjalne zagrozenie dla wladzuchny.

w walce z terroryzmem w małym stopniu, ale jednak pomaga.

Czyli wg Ciebie setki MLD dolarow ktore WE przeznaczy na te watpliwe metody sa warte zachodu??

Skoro tak panstwu zalezy na zyciu obywateli niech zrobi drogi i normalne oznakowanie, bo w wyniku tego ginie wiecej osob niz od wszystkich zamachow terrorystycznych razem wzietych.

__

Użytkownik
Kipcio

2009-04-11 19:45:28

@z1ppy,

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ludzki_%C5%BCywot

nie wpadłeś na to jako pierwszy,

ubiegając komentarze:
co z tego że źródłem jest nonsensopedia, tam każdy może coś wpisać, skąd wiemy że nie napisał tego jakiś naukowiec z dużą ilością literek przed nazwiskiem?

__

Użytkownik
Zippi9

2009-04-11 20:22:59

kipcio ja to z southparka wziąłem :)

__

Użytkownik
ramm_pl

2009-04-11 21:59:33

@qwe

“Juz predzej Tusk przestanie klamac niz UPR wygra wybory. A nawet jakby UPR wygralo to agentura by szybko ich od tej wladzy oderwala, tak jak oderwala PiS."

brawo. plus sto punktów do lansu.

__

Użytkownik
qwe

2009-04-11 22:14:34

@ramm_pl

Brawo, -30 do inteligencji.

__

Użytkownik
LaM

2009-04-12 20:26:32

Ale mi nowosc ... echelon szpieguje juz wszystkie media transmisyjne od 2-3 dekad ...

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-04-12 20:30:14

Echelon

__

VIP
j3sh

2009-04-12 21:08:02

@qwe ludzie sie zabijaja bo za szybko jezdza (jakos drog tez ma wiele do zyczenia)

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-12 23:23:49

finyx ty emosie ;x

__

Użytkownik
mxwlczasty

2009-04-13 01:46:00

Rozumiem, że starasz się wykładać ludziom teorie które w 10 % są prawdziwe, ale
“A nawet jakby UPR wygralo to agentura by szybko ich od tej wladzy oderwala, tak jak oderwala PiS”. Człowieku o czym Ty pleciesz ? Podaj jakieś racjonalne dowody na to, oprócz Twoich domysłów i nie ze stron z teoriami spiskowymi.W gruncie rzeczy to Ci współczuje, bo doszedłeś do takiego czegoś, że nie zależnie jaka myśl by się w Twojej głowie pojawiła od razu będziesz ją negować i na przekór szukać jakiegoś innego wyjaśnienia.Wydaje mi się, że PiS od władzy odsunęła głupota i chamstwo prostaków do tej partii należących, a nie spisek agentury.I uwierz, że o dokonaniach PiSu słyszałem nie tylko z GW czy TVNu tylko wielu innych źródeł, i za nic nie zagłosował bym na Kaczyńskich.A jeżeli mówisz o agenturze, to chyba najwięcej pomogła ona Kaczyńskiemu, zostawiając mu w IPNie dokumenty które zostały wyselekcjonowane właśnie przez nią, których on nie wacha się używać.Uwierzyłeś w jakieś spiski agentów a nie potrafisz uwierzyć w to, że ludziom coś się po prostu nie podoba i tego nie chcą, więc nie głosują na PiS.Ale pewnie nie mam racji i agentura sfałszowała wybory.I zapewne zdziwie Cię, że sam zamierzam głosować na UPR, a nie na platformę.Przykre jest to, że przez to co Ty tu opowiadasz ludzie w pewien błędny sposób kojarzą UPR, do której programu często się odwołujesz i kojarzą ją z takimi właśnie zakręconymi ludźmi.Prawie wogóle nie zaglądam już na to forum, no ale jak widze takie posty to mi się żal robi.

__

VIP
KonradM

2009-04-13 07:18:30

Czyli wg Ciebie setki MLD dolarow ktore WE przeznaczy na te watpliwe metody sa warte zachodu??
Zdajesz sobie sprawę z tego ile to jest “setki miliardów dolarow”?

__
www.hstv.pl

Użytkownik
qwe

2009-04-13 12:23:27

@MXWL \o/

Zlewam totalnie na to co mowisz. Na stronach o teoriach spiskowych, moze Cie tu zaskocze, nie przesiaduje.
Troche o tym mowil nawet Kaczynski, reszte doczytalem w ksiazkach i dopytalem osob, ktore w polityce siedzialy :]

Moglbym cos wiecej napisac, ale po co? Wygodniej dla Was powiedziec, ze pisze bzury, zamiast zweryfikowac cokolwiek.

ps. A w samym UPR na wysokich stanowiskach co najmniej 2och agentow dziala. Informacje z 1wszej reki.

Uwierzyłeś w jakieś spiski agentów a nie potrafisz uwierzyć w to, że ludziom coś się po prostu nie podoba i tego nie chcą, więc nie głosują na PiS

A czy Ty potrafisz myslec?? To nie ludzie doprowadzili do wczesniejszych wyborow i to nie ludzie naglasniali w mediach akcje typu “zabierz babci dowod” oraz karykatury Kaczynskich i kawaly o nich.

Tusk obecnie jeszcze wieksze gowno zrobil i na dodatek mocno naklamal (wiecej niz 3 ostatnich premierow razem wzietych) i jakos w mediach Tuska sie nie krytykuje.

A w dzisiejszym TVP jest ponad 1000 agentow. W samym tylko TVP, bo oni po 1989 po prostu nie wyprowali.

Przykre jest to, że przez to co Ty tu opowiadasz ludzie w pewien błędny sposób kojarzą UPR

Masz racje, juz zmienilem. W pewnym sensie napisalem to tylko do ZACKego.
Sam widzisz co ludzie (?) tu pisza: qwe juz nic nie pisze bo wie ze w najblizszych wyborach wygra UPR i wszysztko bedzie idealnie.

No sorry, ale ku***a zal.afganistan.

Ale i tak najwiekszym trepem jest kombatant, ale to juz chyba liga zawodowa.

@Konrad

Zdajesz sobie sprawę z tego ile to jest “setki miliardów dolarow”?

Oczywiscie, ze tak.
Setki mld % to np 150 MLD euro (czyli ponad 200 MLD USD) i zauwaz, ze NIE napisalem tutaj w POLSCE.

http://www.crg.pl/informacje,akt-2,wiad-13.html,Polska+otrzyma+dodatkowe+7,+7+mld+euro+dotacje+unijne
Sama tylko Polska dostala 60mld dotacji w 2006 roku. A gdy dostaje sie darmowe pieniadze to mozna nimi szastac i kupowac 1000 niepotrzebnych rzeczy, dajac jeszcze napiwek 1000zl szoferowi.

Dzisiaj mielismy spotkanie rodzinne u dziadka i wlasnie rozmawialismy jak ludzie biora dotacje unijne TYLKO po to by je wziasc.
Zamykaja stare-nowe magazyny, zwalniaja pracownikow, biora dotacje, buduja dokladnie takie same w innym miejscu, ktory od 2 lat stoi pusty.

A ile takich przykladow zostlo tam wymienione. hohoo. I to tylko w mojej okolicy, a z tego co mi wiadomo gdzie indziej jest co najmniej taka sama sytuacja.

__

Użytkownik
LaM

2009-04-13 13:20:28

W kazdym systemie znajdziesz Patologie ... Moje miasteczko od wejscia do UE zmienilo sie nie do poznania ... 2 nowoczesne boiska ... ogromna hala sportowa ... wyremontowany rynek... nowy kryty basenik ... normalnie Ameryka .. a miasteczko 7k mieszkancow

__

Użytkownik
qwe

2009-04-16 14:12:07

@Lam

U mnie to samo, ale co z tego?
Gdybys mial normalny rzad i wiecej pieniedzy szlo na potrzeby powiatu to taka “Ameryke” mialbys w kazdym miasteczku.

Nie szukajmy ratunku w UE. Myslisz, ze skad te pieniadze na boiska, hale itp sie znalazly? Dostalismy od Niemiec ?? :D
Gdy ta unijna machina przemiele pieniadze ktore od Unii dostajemy to wychodzi na to, ze jeszcze doplacamy do tego interesu.

WE do Ameryki brakuja jeszcze lata swietlne.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1222 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie