Karta plastikowa i smycz

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
g3su

2009-03-23 13:17:45

Panie i panowie,
czy ktos z was orientuje sie czy jest mozliwosc wydrukowania karty plastikowej, takiej jak karty kredytowe, bankomatowe itp? czy ktos wie jaka firma robi takie cos? problem jednak w tym, ze potrzebuje tylko jednej karty. nie interesuje mnie drukowanie w nakladzie 10, 100 lub wiecej sztuk. a moze ktos z was ma dostep do drukarki kart plastikowych. bylem w agencjach reklamowych ale tam chca 2500zl za wydruk jednej karty. mysle ze lekko wygorowana cena. przeciez w firmach dla pracownikow drukuja pojedyncze karty identyfikacyjne ze zdjeciem w nakladzie 1 sztuki i nie wierze, ze koszt tego jest tak duzy.

sprawa druga. potrzebuje tez smyczy z wlasnym nadrukiem. i podobnie jak wyzej interesuje mnie tylko jedna taka sztuka. ktos orientuje sie jaka firma moze to wykonac. najlepiej jakies sprawdzone przez was

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
qwe

2009-03-23 14:21:58

http://allegro.pl/item588767286_zlote_karty_plastikowe_pod_nadruk.html - oto moja odpowiedz na nurtujace Cie pytania :D

__

Użytkownik
reurion

2009-03-23 14:34:18

Qwe pamietaj ze on chcial do bankomatu bo to on jest tym romem (cyganem) co kradnie starszuka kase z kont xD

__

Użytkownik
g3su

2009-03-23 14:46:27

no kurde qwe o to wlasnie mi chodzilo. bede musial to wybadac i poznac wiecej informacji. dzieki wielkie. i zaluje ze nie zapytalem wczesniej bo widze ze firma z wrocka a bylem tam w zeszlym tygodniu ;s

reru xD mnie nie da sie tak pomylic z cyganem ;P poza tym ja nie okradam staruszek ;P

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
reurion

2009-03-23 17:37:47

jak nie twoja karnacja oraz to ze pochodzisz z nad morza mówią same za siebie sciemniała cera od wiatrów morskich a do tego jeśli czesto plywasz kutrem rybackim to prawie cie mozna pomylic z cyganem ;D

__

Użytkownik
raFF

2009-03-23 18:43:51

smycz to mozesz sobie zrobic za 10 zl w dowolnym sklepie gdzie masz nadruki na koszulkach...
poszukasz w necie to na bank znajdziesz

__

Użytkownik
g3su

2009-03-23 19:10:38

qwe jeszcze raz dzieki. gadalem z ta firma i zrobia mi taka karte jaka chce. tak wiec plusejszon za podsuniecie odpowiednich ludzi

raFF to bede musial sie rozejrzec i zobacze czy cos fajnego znajde

reru kurde ;d wiatry od morza mowisz i do tego kuter rybacki ;d inoo jooo ;d ze mnie taki rybak jak z koziej dupy traba ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
qwe

2009-03-23 19:40:33

@gamza

Nie zrozumiales rera.
Przeczytaj jego post jeszcze raz, pomijajac co drugi wyraz i czytajac co 3cia litere.
Wychodzi slowo: TNIJ K***A KABEL!!!

(zartuje oczywiscie :D)

__

Użytkownik
g3su

2009-03-23 19:51:37

Haha faktycznie tak wychodzi xD nie no reru to mistrz ciecia kabla i on wie ze ja tne kabel przy kazdej mozliwej okazji ile sie tylko da ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
raFF

2009-03-23 20:25:54

@ gamza

kiedys znalazlem sklep (niestety nie mam linka i nie pamietam jak sie nazywa)
gdzie byly wlasnie takie nadruki... i bylo chyba z 10 rodzajow koszulek do wyboru, ponad to byly tez smycze, opaski na reke, nawet majtki :D (na wszystkim mozna bylo zrobic wlasny nadruk)
a np. na koszulkach mozna bylo zrobic nadruk z tylu z przodu i nawet na rekawach... do kilku linijek textu plus wgrac wlasne logo lub obrazek albo wybrac z dostepnych

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie