Problem z demami - jak przełączyć widok w Urban Terror ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Corrathr

2009-03-13 10:00:21

Pobrałem sobie demko z meczu POL VS POR (POV: Multiple). Wrzucam do folderu z demami, odpalam UrT > Demos > wybieram demo - ok. Ładuje się demo, mogę normalnie oglądać, ale jak zmienić np. z gracza X na Y ? Jak nacisnę dowolny klawisz na klawierce to wyłącza się demo.

__

VIP
bociam

2009-03-13 15:46:02

nie da rady, to nie cpma :)

demo ktore posiadasz i to ze zmienia sie widok gracza to zasluga 'camermana' czyli osoby ktora obsluguje transmisje. ty nie mozesz nic poza ogladaniem i czytaniem tego co ludzie pisza

__

Użytkownik
Corrathr

2009-03-13 16:09:02

Szkoda. To w CS [starsza gra niż Q3 i mody typu UrT] i jak demo jest nagrane z HLTV to moge sobie wybierac gracza, rodzaj kamery etc. a tu nie ma :/
Jeszcze jedno pytanko - jest jakas www ala demosquad ? Gdzies gdzie mozna pobrac POVY dobrych graczy ?

Widze ze masz spore pojecie o UrT - jak sie robi mapy ? Jest jakis dedytkowany edytor czy trzeba skonfigurowac Radianta/Quarka ?

__

VIP
bociam

2009-03-13 16:25:38

nie ma czegos takiego jak bazy dem. albo prosisz konkretnego gracza, albo zgrywasz z gtv ewentualnie pobierasz tak jak ty z CB. ogolnie sporo sie dzieje teraz w urt kilka lig, dla chcacego jest w czym wybierac jesli chodzi o demka z gtv ale takiej stricte strony z demami nie ma. bo nie ma na to az takiego zapotrzebowania (chyba).

dla mapmakerow sa stronki o tym. najwiecej dowiesz sie stad: http://forums.urbanterror.net/index.php

forum podzielone na wiele wiele dzialow takze tam znajdziesz raczej wszystko a jak nie to zostaje jeszcze szukac na polskim tylko ze to ma mniejsza baze i w ogole jest ubozsze merytorycznie:

http://urbanterrorpl.mojeforum.net/

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

130 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie