pytanko o youtube

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
PiWo5z

2009-03-11 11:28:31

mam pytanko odnosnie youtube.
Czemu te tepe chu*e pokazuja mi napis “This video is not available in your country." wczoraj wsio bylo ok, a dzisiaj polowa moich ulubionych to ma... :(

__

Były Redaktor
raul

2009-03-11 11:32:51

zarzuć linkiem jakims. przyznam sie ze slyszalem o tym, ale sie z tym jeszcze nie spotkalem...

__

Użytkownik
Kipcio

2009-03-11 11:33:07

słyszałem w radiu, że youtube robi czystki. np. w UK poblokowali ogromną ilość teledysków.

czasem na twój problem pomaga zmiana języka/kraju w opcjach youtube

__

VIP
fronki

2009-03-11 11:38:06

"masoni, zydzi i reptilianie blokuja filmy zeby sie swiat nie dowiedzial o ich spisku”

proste

a na powaznie to ograniczenia sa zwiazane z prawami autorskimi, czasem youtube wycofuje caly material a czasem pozwala na ogladanie tylko na oficjlanych kanalch lub tylko dla okreslonych państw.

__

Użytkownik
PiWo5z

2009-03-11 11:47:36

macie :D

http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk

jest to teledysk britney - circus :asdasd

sku*wysyny je*ane blokuja mi dostep do ogladania d*p z hollwood :Asd

__

Użytkownik
qwe

2009-03-11 13:33:55

http://ctunnel.com Wklej tutaj URL filmu, ktory nie chce sie wlaczyc. Milego ogladania.

Ogolnie YT jest wkurzajace w swoich praktykach. Swego czasu do uploadowanego filmu potrafili dolaczyc kawalek z reklama np ipoda na koncu filmu.
Teraz potrafia wywalic podklad dzwiekowy z filmu, ktory jest chroniony prawami autorskimi.
No i jeszcze ta segragacja filmo dostepnych i niedostepnych w kraju.

__

Zbanowany
DIE

2009-03-11 15:51:12

"masoni, zydzi i reptilianie blokuja filmy zeby sie swiat nie dowiedzial o ich spisku” dokładnie tak :)

__

VIP
V!ct!M

2009-03-11 15:57:13

dokladnie qwe. ostatnio chcialem sobie zobaczc CPM POV MESS (choc mam na hdd), a tu... brak dzwieku, przez prawa autorskie :D

__

Użytkownik
t2

2009-03-11 18:13:14

Teraz potrafia wywalic podklad dzwiekowy z filmu, ktory jest chroniony prawami autorskimi.

No tak, oburzające.

__

Użytkownik
qwe

2009-03-11 18:56:55

@t2

nie latwiej po prostu zlikwidowac sciezke dzwiekowa i dodac napis:

UWAGA
Firma WMG nie wyraziła zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej użytej w tym filmie. Ścieżka dźwiękowa została zablokowana. Więcej informacji o prawach autorskich

Tak, robia w niektorych klipach. To co robia wytwornie muzyczne jest po prostu smiechu warte.
Niedlugo bedzie trzeba tworzyc wlasny podklad dziekowy do filmow z q3, ut, cs bo te pieprzone wytwornie muzyczne beda scigal za prawa autorskie.
Pieprzona komercha.

Druga sprawa, to zmniejszanie liczby wystwielen filmow, zanizanie ocen itp przez JEWTUBE.
Wiele osob zauwazylo juz takie praktyki.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1498 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie