Co myslalem/am bedac dzieckiem?

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
joCkero

2009-02-16 19:20:34

Na joemonster.org rozwina sie bardzo ciekawy temat, o tym w co kiedys wierzylismy.

Joe Monster.org - Co myslalem/am bedac dzieckiem?

Osobiscie moj faworyt to: przez pewien czas myślałem że dziwka to taka mała dziwna dziewczynka - wiecie, takie zdrobnienie, z błędu wyprowadziła mnie dosyć boleśnie mama gdy zwróciłem się tak do siostry

A wy w co wierzyliscie, kiedy byliscie brzdacami? :)

__

Użytkownik
Pioti

2009-02-16 20:14:32

No, fajny. A Ty, kolego, mógłbyś trochę rozwinąć ortografię. No offence. :*

__

Użytkownik
qwe

2009-02-16 20:16:15

"
2. Wmówiłam sobie, że pochodzę z Księżyca i jak tylko nauczę się wystarczająco dużo o ziemskiej cywilizacji to przylecą po mnie moi prawdziwi, kosmiczni rodzice i mnie zabiorą do siebie [:)] To musiało być przykre dla mojej mamy, jak jej mówiłam, że nie jest moją prawdziwą matką..."

Ten wpis rox :D

“1. Kiedy oglądałem bajki, w napisach końcowych było kto wystąpił, a kończyło się to hasłem “i inni”. Byłem święcie przekonany że ten Inni musi być cholernie rozchwytywanym człowiekiem, był przecież praktycznie wszędzie..."

:D

__

VIP
V!ct!M

2009-02-16 20:39:43

jedyne co pamietam, to ze myslalem o grobie nieznanego zolnierza, ze jest mogila jakiejs konkretnej osoby (zolnierza, ktory cos zrobil, ale nie jest znana jego tozsamosc) :D

__

VIP
joCkero

2009-02-16 20:43:21

Pioti dzieki, to tylko 1 literka. Az wstyd, bo kiedys pisywalem newsy :)

__

Użytkownik
FATxB

2009-02-16 21:14:48

a ja zawsze zamiast 'piesi' mówiłem 'pierwsi' i zastanawiałem się nad idiotyzmem wyrażenia 'pierwsi mają pierwszeństwo'.

:D

__

Użytkownik
Martinoz

2009-02-16 21:32:34

Myślałem że istnieje w sejmie taka partia jak Prostytutki.

__

Użytkownik
LaM

2009-02-17 07:09:01

Chcialem zrobic sobie kuku zeby sprawdzic co jest po drugiej stronie.

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-02-17 09:58:40

ja takich jazd nie pamietam ; D

moj duzo mlodszy kuzynek kiedy zamykal oczy myslal, ze znika ; D

__
http://benzblog.pl/

Były Redaktor
raul

2009-02-17 10:10:34

myślałem, że język Polski to taki język uniwersalny, a wszystkie inne powstały od niego (nasze słowa zostały przetłumaczone, czy jak to tam nazwać).

__

Użytkownik
Adote

2009-02-17 12:18:37

Ja pamietam , jak siostra mi obwiązywała czerwoną apaszkę wokół głowy na wysokości czoła i wydawało mi się że jestem jak Liu kang z mortal combat :D

Pamietam też, jak jeszcze mieszkałem w bloku i miałem z 5 lat, to czasem w nocy biegałem do rodziców pokoju spać, nawet na fotelu, jakoś tak to wychodziło, tylko był jeden problem - pomiędzy naszymi pokojami była kuchnia, w której stał czajnik - tak to właśnie tego czajnika się bałem jak cholera (oczywiście musiała mi to wkręcić o 5 lat starsza siostra ;D) i trzeba było powiedzieć “Dzień dobry/dobrywieczór panie Czajniku” przeważnie byłem tak zestrachany ze po prostu przebiegałem jak najszybciej sie dało ;D heheheh

__

Użytkownik
ryanek

2009-02-17 13:58:26

1. Jak byłem malutki, w wakacje mielismy jechać nad morze no i wujek jajcarz wkręcił mi ze całą wode z morza wypąpowali. Uwierzyłem.
2. Nie mogłem pojąć, że istnieją jeszcze inne języki. To język polski nie jest uniwersalny dla wszystkich? wtf?
3. Myślałem ze jak ktoś idzie do liceum to go zamykają w takim przeszklonym kwadracie, żeby wszyscy mogli go obserwować. (? wtf..)

__

Użytkownik
Zacky

2009-02-17 14:12:22

1. Myslalem ze we wszystkich telewizorach leca inne programy, nawet na tym samym kanale.

2. Noc stworzyli ludzie tylko po to, by nic im nie swiecilo po oczach jak spia.

3. Myslalem ze przez czerwony znaczk w TV (Wyłącznie dla dorosłych) widzi jakis urzedas ktory sparwdza czy dzieci nie ogaldaja programow +18.

4. Kiedy kobieta stawala sie babcia musiala sie przeprowadzic na wies. Przeciez wszystkie babcie mieszkaja na wsi :D

__

VIP
marikkkk

2009-02-17 16:18:26

Nie pamietam swoich przypadkow ale kumpel mi opowiadal ze jak szedl do sklepu i cos kupowal to jak mu wydawali reszte to myslal ze zarabia :D

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-02-17 19:25:18

MOJE:
myslalem ze Stevie Wonder to kobieta
ze auto ktore ma wiecej na liczniku szybciej jedzie
hmm co jeszcze? nigdy nie moglem pojac ze angielski to angielski uniwersalny i ze w USA tez nim sie posluguja

__

Użytkownik
N00binator

2009-02-17 19:29:36

Do wczoraj sie zastanawialem co czują dzieci bawiące się na dworze!

__

Użytkownik
qwe

2009-02-17 23:50:16

cav [+] (symboliczny bo okaleczyli nam esports)

@supersaurus
“Nie pamietam swoich przypadkow ale kumpel mi opowiadal ze jak szedl do sklepu i cos kupowal to jak mu wydawali reszte to myslal ze zarabia”

hah:D Ja myslalem, ze tak sie wlasnie zarabia pieniadze: gdy moja mama otrzymuje reszte ze sklepu. Bardzo dziwne mi sie to wydawalo, bo jak ta korzysc mogla isc w obywie strony :D

Kiedy bylem maly myslalem, ze telewizja mowi prawde ;asd

__

Użytkownik
diGi

2009-02-18 18:01:55

Ja myślałem, że panowie którzy łatali papą dziury w dachu, mieszkali tam na stałe i wychodzili z ukrycia tylko na czas naprawiania dachu. O_o

I jak zaczęły mi rosnąć małe włoski na rękach to powiedziałem do matki:
“Mamo! Spójrz! Już rosną mi włoski, niedługo będę człowiekiem!".

I jeszcze wpychałem kotlety pod lodówkę jak mi się nie chciało ich jeść i matka długo musiała się zastanawiać czemu tak śmierdzi w kuchni.

Więcej tego było ale nie pamiętam :P

__

Użytkownik
ScorPion`

2009-02-18 21:37:34

1. Myslalem, ze zadne imiona sie nie powtarzaja;d
2. W podstawowce nie odrabialem zadan domowych, kladlem zeszyt pod poduszke i wierzylem w moce, ktore zrobia za mnie zadanie domowe.. tak samo bylo jak lezyly kartkowki z ocenami na pulcie nauczycielki, moja paranormalna sila probowalem zmienic ocene:D
3.Na cycki mowilem szyszyszki
4. Brat mi kiedys wkrecil ze te brazowe transportery UPS porywaja dzieci.. zawsze widzac takie auto uciekalem ile sil w nogach
5. Wmowiono mi ze w pochwie jest 10000 dziurek i jak we wlasciwa sie wlozy to bedzie baby
6. Myslalem, ze ruch = sperma ? WTF?!:D

__

Użytkownik
Jazzz

2009-02-18 21:58:12

1. myslalem ze uczniom w Liceum placa za uczenie sie.:)
2. mysalem ze pijawka wypija cala krew i zabija
3. wmowiono mi ze jak osa Cie ukasi , to zadlo idzie do serca i serce peka ^^

__

Użytkownik
kermitzor

2009-02-18 22:00:13

niezle mieliscie dziecistwo : DDDDD

ja powiem szczerze, ze nie pamietam(albo nie mialem? : D ) takich sytuacji z mojego dziecinstwa ;D

__

Były Redaktor
so0fka

2009-02-18 22:27:34

1. Rodzice i starsza o 5 lat siostra wmawiali mi, że rosną mi na głowie rogi. Zawsze biegłem do lustra sprawdzić i ich, do cholery, nie widziałem, a oni wciąż się upierali, że tam są.

2. Jak moja siostra z moim ojcem się wygłupiali, on ją łaskotał, ona krzyczała do mnie, żebym jej pomógł. To ja leciałem do mamy, ona mi wiązała pelerynę z jakiejś chusty, zakładałem kapelusz z rondem, maskę zorro, brałem w łapę plastikowy miecz i ruszałem na ojca z odsieczą.

Zawsze przegrywałem i wołałem mame na pomoc :(

Innego razu, gdy moja siostra wraz z siostrą cioteczną bawiły się w księżniczki na wieży, a mój tata w groźnego smoka, który je atakuje, też chciałem je uratować, jako dzielny rycerz. Chwyciłem więc co miałem pod ręką - traf chciał, że było to tiki-tiki (takie dwie kule na sznurku). A że mały szkrab byłem, to rękę miałem na wysokości krocza ojca - jak to się skończyło możecie się domyślić, powiem tylko, że do dzisiaj mi tego tiki-tiki nie oddał :(.

3. Jak miałem 5-7 lat, grałem z ojcem w dooma, quake’a i inne fajne gierki, siedząc mu na kolanach i zmieniając bronie - on sterował i strzelał. Pamiętam, że często budziłem się w nocy, słysząc dochodzące z łazienki odgłosy tej takiej dużej czerwono-niebieskiej kuli latającej z dooma albo tych śniegowych potworów z takim promieniem elektrycznym między łapami z kwaka. Strasznie się wtedy bałem.

4. Jak byłem w łazience, zawsze sikałem po ciemku - nie chciało mi się marnować czasu na zapalanie światła. Jednak jako, że wierzyłem w w/w stwory, a ponadto bałem się, że ze ściany pod prysznicem wyjdzie t-rex i mnie zje, sikałem najszybciej jak mogłem i uciekałem w popłochu.

__

Użytkownik
Jazzz

2009-02-21 16:38:29

4 > all hahaha

__

Użytkownik
Toku

2009-02-21 18:14:38

@supersaurus
“Nie pamietam swoich przypadkow ale kumpel mi opowiadal ze jak szedl do sklepu i cos kupowal to jak mu wydawali reszte to myslal ze zarabia”

hah:D Ja myslalem, ze tak sie wlasnie zarabia pieniadze: gdy moja mama otrzymuje reszte ze sklepu. Bardzo dziwne mi sie to wydawalo, bo jak ta korzysc mogla isc w obywie strony :D

Jak tak samo pamiętam jak zobaczyłem że babcia coś kupuje a w dodatku jej za to płacą oO Mocno się wtedy zdziwiłem.

Słowo “jutro” myliłem ze słowem “wczoraj” (lol)

__

Użytkownik
esportfun

2009-02-21 18:20:36

myslalem ze polska to jest jedna wielka planeta :p

aha noi bylem swiecie przekonany ze swiat kiedys byl czarno bialy :p za duzo czterech pancernych :D

Gdy nauczylem sie czytac chetnie czytalem wszystkie mozliwe etykiety, reklamy itp itd. Noi pewnego razu jak dorwalem butelke Coca-Coli przeczytałem znak.tow.zastrz i potem calymi dniami staralem sie powtarzac coraz to szybciej znaktowzastrz i za cholere nie wiedzialem co to jest, az mnie kiedys rodzice nie uswiadomili :D

__

Użytkownik
san

2009-02-21 18:44:34

miałem ok. 7 lat, jestem u cioci w odwiedzinach i pytam czy ma może coś słodkiego? mówi ze nie da mi nic bo jest kryzys - zacząłem drzeć mordę żeby mi dala kryzysu :D

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
sch

2009-02-21 23:59:11

moj brat jak w sloiku z ogorkami macie te roslinki do smaku czy co to jest - myslal ze to pajak pamietam jak go straszylem ;DDD

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1498 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie