Jak ja tej wspolnoty europejskiej nienawidze!!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
V!ct!M

2009-01-25 23:45:34

http://www.pardon.pl/artykul/7613/rydzyk_nauczy_cie_prawdy_za_jedyne_300_zlotych

chyba sie zapisze

__

VIP
fronki

2009-01-26 00:53:08

edit: Fronki http://pl.youtube.com/watch?v=RVTX8_rvIg4 powiedz cos na ten temat
Jedna z powazniejszych debat.

Ty to jednak musisz zawsze sobie strzelić w nogę, co?

Jedna z tradycji Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych na którym mam przyjemność (wątpliwą) studiować są właśnie takie debaty - każdy student Konstantego Adama Wojtaszczyka (postać która jest witana na początku największymi owacjami) musi zaliczyć taka debatę, ja miałem z profesorem 2 różne przedmioty (między innymi wspomniane przy ktorymś z topiców prawo wspólnotowe), a podobna debatę zaliczyłem będąc na drugim roku.

wbrew temu co piszesz nie ma w niej nic poważnego, Twoja ocena z debaty jest zależna od tego ilu posłów/ dziennikarzy uda się Twojej frakcji zaprosić (chyba nie sądzisz ze Maksymiuk jest ekspertem PIS ds. wprowadzenia Euro? tu się wysyła invita to wszystkich, liczy się ilość :ASD) Frakcji, bo studenci są podzieleni na grupy i losują kilka miesięcy wcześniej kogo będą reprezentować, wiec ubiegam to co zaraz zapytasz - tak, niestety to jest z góry ustalone - kto co i kiedy powie i ta “dyskusja” zależy tylko do tego ze student wcześniej przeczytał co miał przeczytał i to powiedział:)

coś mi się wydaje, że mamy kolejny dowód na to że filmy na youtubie nie zawsze sa tak prawdziwe na jakie wyglądają :DDDDD

__

Użytkownik
xewan

2009-01-26 09:13:44

Czytam sobie to wszystko. Odpowiadać na pojedynczych user'ów raczej mi się nie chce. Każdy ma swoje argumenty. Ale wydaje mi się, że ten temat można sprowadzić do dwóch zdań, który ukazują pointe.

Co oznacza utrata niepodległości (według wzorca)? Utratę WALUTY i GRANIC (przede wszystkim).

Teraz wszyscy PRO-UE niech sobie wewnątrz przemyślą do czego prowadzi “pełne” członkostwo w UE.

Następna pointa. Czy coś w stylu NWO istnieje? Hmm. Przełóżmy to na prosty wzorzec. Co to jest NWO? Świat gdzie nie ma granic a prawo jest JEDNO na cały świat.

Co realizuje UE nie na skale światową (NA RAZIE) tylko skalę europejską ?
(pytanie retoryczne, aby podkreślić pointe).

To są fakty - jedynie REINTERPRETACJA (co jest stale uprawiane przez wiele osób) pozwala nazwać fakty inaczej niż jest. Podziwiam qwe, że właśnie na takie reinterpretacje chce mu się odpowiadać - mi nie. Ale musze tu coś napisać - rekordzistą “reinterpretowania” podnoszącym w tym temacie (i nie tylko) tą czynność do rangi MISTRZOSTWA jest Fronki. Argumenty skończyły Ci się na etapie jakiegoś bełkotu o prywatności i o tym, że qwe potrzebuje pomocy. Chłopcze - jestem w stanie poprowadzić dyskusje z każdą osobą z tego tematu poza tobą (nieważne jak odmienne jest jej zdanie). Od paru tematów “pierd*****sz głupoty”. A na sam koniec z tego co pamiętam to ty jeszcze jesteś chyba na jakimś profilu europejskim z tego co pamiętam :D Prawdopodobnie twoje ego NAKAŻE Ci odpowiedzieć na mój post - a ja go zleje tak ja zlałem kontrpost “kombatanta” (respect dla niego - miał co nie co racji - ale również reinterpretował mojego posta przez co “oddalił" czytelnika od przekazu - na co ja nie odpowiadam ponieważ takie zachowania mnie wkur***).

Na sam koniec oczywiście trzeba pomóc tym, którzy gubią się w gąszczach przemyśleń.

Co to jest REINTERPRETACJA?

Przykład1: Weź samochód. Rozbij go na drzewie tak, że urwie dach i połowa rzeczy odpadnie. Potem nazwij to “Weigth Reduction”. (ang. odchudzanie)

Przykład2: Ukradnij coś komuś potem przyłapany powiedz, że oddałbyś po pewnym czasie i nie chciałeś robić problemu - że to taka forma pożyczenia bez świadomości.

Przykład3: Zabierz granice, walutę po czym podporządkuj wszystkich pod swoją wolę PRAWNIE. Potem nazwij to niepodległym państwem.

Peace.

Edit:
AAAAAAA! Zapomniałem dopisać jeszcze jedną rzecz: Fronusiu kochany trolleczku mój umiłowany - Nie pisz nawet jednego zdania który brzmi jak fakt dotyczący mojej lub INNEJ osoby na tym forum. Np. “ty robisz tak o bo tak” “a ty robisz tak o bo tak” - _ - Gówno wiesz o użytkownikach do których piszesz (to jest FAKT gdybyś nie zauważył).

Jeszcze bardziej ze znajomkami pośmialiśmy się trochę i doszliśmy do wniosku, że brzmisz jak typek “z przepowiedni o kryzysie”. Ten co mówił, że wszystko jest OK. Brzmisz dla nas jakoś tak: “Twoje argumenty są złe bo się bardzo mylisz” “Nie masz racji ponieważ jesteś w błędzie” “Twoje słowa brzmią bezsensu co widać od razu po twojej błędnej postawie” Etc. Etc. :D Hahahaha Kocham takich panów “taktyków & strategów retorycznej walki”.

Co najlepsze z tego co pamiętam, według wzorca, trakt lizboński otwiera właśnie bramę do REINTERPRETACJI wielu ważnych podpunktów. Jak to jest zrealizowane - każdy zainteresowany wie. Do czego to prowadzi - widać na przykładzie fronkiego :'D

Ale fronuśśśśś nie przejmuj się - możesz dalej motać oraz machać figurami retorycznymi - taki przywilej tekstu w internecie :') :**************

Tymczasem zlewam ten temat na najbliższe parę dni. Cieszę się tylko, że na eSp pojawiło się PARĘ osób, które rozumieją w czym leży rzecz.

Zanim się do czegoś dopier****sz pamiętaj, że przez internet nie czujesz emocji ani intencji - te poznaje się dopiero w realu a wtedy wielu cichnie.

Pokój!

__

Użytkownik
qwe

2009-01-26 13:57:08

Twoja ocena z debaty jest zależna od tego ilu posłów/ dziennikarzy uda się Twojej frakcji zaprosić

nie, nie czytales uwaznie.
Ja napisalem jedna z POWAZNIEJSZYCH debat, i zdanie to nie jest falszywe bo debat z prawdziwego zdarzenia na te tematy jest jak na lekarstwo a ich liczba transmitowana przez media jest bodajze zerowa.
Zgadzam sie rowniez z Toba, ze eskpertow za wielkich tam nie ma, z Pania prezydent Warszawy na czele.

Jednak sam doskonale wiesz, ze nie trzeba byc ekspertem w pewnych kwestiach by moc je oceniac i analizowac.
Totez dlatego powinno sie takich debat prowadzic jak najwiecej.

Ty Fronki nie przekonasz mnie ani zaden z zakichanych ekspertow, ze wprowadzenie euro jest potrzebne.
Jest pare podstawowych faktow, ktore wiele osob rozumie tak jak np sztywne stopy procentowe dla wszystkich krajow unii. Kryzysy beda, nawet wieksze niz teraz i jesli zdarza sie w ciagu najblizszych 10 a nawet 20stu lat to bedzie to katastrofa.
Unia doskonale moze funkcjonowac bez euro, tak samo bez traktatu lizbonskiego.
Sam fakt pisania traktatu, ktory ma forme poprawek do wczesniejszego traktatu tak by byl niezrozumialy jest wrecz szokujace,
Nie wiem stary kim Ty jestes ale chyba kims nienormalnym, bo nic z historii nie wynosisz (albo sie jej w ogole nie uczyles), po cichu tracimy suwerennosc we wlasnym panstwie a Ty nie widzisz w tym nic zlego.
Wiesz jakie najwieksze zagrozenie widze w traktacie lizbonskim?? Takie, ze jesli cos bedzie szlo nie tak to rozwiazanie problemu nie bedzie blisko- w Warszawie tylko gdzies na jakiejs pieprzonej obczyznie.

Stracimy wladze we wlasnym panstwie, juz byla sytuacja bodazje we Francji albo Wloch (nie pamietam o co dokladnie chodzilo), gdy wladze zakazaly czegos obywatelowi, ten zwrocil sie do Unii i ona ten zakaz zniosla.
A to bedzie postepowalo coraz mocniej. Unia bedzie sobie tworzyc prawa, jesli beda sprzeczne z naszymi to jedyne wlasciwe beda te unijne.

Czy wierzysz np, ze unia tworzac pakiet klimatyczny “zapomniala, ze Polska swoja energetyke opiera glownie o wegiel” ??
Wynikaja z tego 2 rzeczy: albo osoby go tworzace sa nieskonczonymi durniami sami nie wiedza co w tej unii sie dzieje, albo ONI po prostu klamia, tak jak robia to caly czas w roznych kwestiach.

Pytanie: czy kiedykolwiek klamcy, manipulatorzy itp zbudowali dobre, przyjazne dla obywatela panstwo??
Stary zamiast tych bzdur ala prawa wspolnotowe (swoja droga, jeszcze bardziej skomplikuje to i tak skomplikowane i beznadziejne prawo) wez ksiazke od historii i dokladnie przeanalizuj rzeczy w niej zapisane.

Ja nie jestem totalnym przeciwnikiem unii, ale to co teraz sie dzieje w glowie sie nie miesci.
Ludzie czuja sie oszukani, rolnicy wkurzeni, kazda sonda pokazuje, ze ludzie nie chca traktatu.

Dlaczego w demokratycznej unii nie przestrzega sie podstawowych praw demokracji??
Bardzo oczekuje odpowiedzi na ostatnie pytanie.

Co do tej tradycji. Nie widzialem, ze tak do konca jest (troche mi sie o uszy obilo) bo niby skad??
Nie studiuje tam, wiec twierdzenie iz strzelilem sobie w noge jest co najmniej glupie i bardziej zalosne niz smieszne.

coś mi się wydaje, że mamy kolejny dowód na to że filmy na youtubie nie zawsze sa tak prawdziwe na jakie wyglądają

Ta debata leciala bodajze na tvp3 regionalne, wiec rownie dobrze napisz, ze filmy w TV tez nie wygladaja prawdziwie.
Sam material a otoczka poprzez ktora ten material zostal zrealizowany to dwie rozne kwestie, wiec swoj glupi usmiech zachowaj dla siebie.

__

Użytkownik
napzord

2009-01-26 15:07:18

A Tusk nie zgadza sie na referendum w sprawie przyjecia Erło.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
qwe

2009-01-26 15:25:06

@vicek
http://www.pardon.pl/artykul/7613/rydzyk_nauczy_cie_prawdy_za_jedyne_300_zlotych

chyba sie zapisze

Nie wiem czy to ironia, po przeczytaniu tego newsa naszlo mnie pare mysli.

Po 1wsze sama inicjatywa jest swietna. Bardzo podoba mi sie ten pomysl. To iz programy nauczania zaklamuja prawde (hi Fronki) zdaje sobie sprawe od dosyc dawna.
Jednak jest to kolejny biznes ojnca Rydzyka. Prawde powinno sie szerzyc- ZA DARMO, a jesli pobiera sie juz jakies oplaty to te oplaty winny byc wykorzystane w nalezyty sposob.
Nie wiem czy loty Rydzyka biznes klasa sa niezbedne. Mysle, ze mozna by wykorzystac te pieniadze w inny sposob. Nawet sklonny bylbym sie tam zapisac lecz tak jak mowilem lekko odpycha mnie cena.

Po 2gie zdenerwowalem sie czytajac
“Stanisław Michalkiewicz, którego wypowiedzi o żydowskich roszczeniach Rada Etyki Mediów uznała za antysemickie.“
zdenerowalem sie dlatego bo wk***a mnie juz te pojecie antysemityzmu, naprawde tak jak mowil Janusz Korwin Mikke to doprowadzi w przyszlosci do masowych przesladowan zydow jesli odpowiednia bariera zostanie osiagnieta.
Co sie nie powie krytycznego o zydach to odrazu od antysemity wyzywaja.
Nosz k***a “antypolskie” filmy typu Lista Schindlera, ktore zaklamuja rzeczywistosc i stawiaja polaka w roli “urodzonego antysemity” puszczac i propagowac juz mozna tak??

Racje maja Ci, ktorzy mowia iz doszlo do tego, ze stworzono pojecie Holocaustu, ktore odnosi sie do zbrodni popelnionych na zydach w czasi II WŚ, o polakach i inncyh narodowosciach nie wpominajac ani slowem.

Ksiazki Leona Urisa, mimo, ze uznane za falszywe i zaklamujace historie sa dalej sprzedawane, siejac dezinformacje. Jesli jakis polak zrobil by to samo o zydach trafil by chyba do wiezienia. O przepraszam, paru juz siedzi.

__

Użytkownik
qwe

2009-01-26 15:32:30

napzord
A Tusk nie zgadza sie na referendum w sprawie przyjecia Erło.

poczytaj kim jest Tusk i kim jest jego rodzina to zrozumiesz jego lewackie upodobania.
I jesli ktos twierdzi, ze patrzac na polityka nie powinno sie patrzec na jego przodkow to sie grubo myli.
Istnieja tysiace zywych i nie przykladow, ze rodzina MA znaczenie. Oczywiscie sa wyjatki od reguly ale prawdopodobienstwo, ze na taki wyjatek sie trafi jest zbyt male.
W normalnym kraju taka osoba premierem by nie zostala (w czasach krolestw zdawano sobie z tego sprawe i uwzgledniano rodowod przyszlego nastepcy tronu). No coz ja narazie wybieram mniejsze zlo- Kaczynskiego, ale podkreslam-mniejsze zlo.

__

VIP
V!ct!M

2009-01-26 15:45:52

Ironia byla tylko czesciowa :p (bo stwierdzenie “nauczy Cie prawdy” bardzo pasuje do tego tematu)

Mam na co pieniadze wydawac i ich dofinansowywac nie zamierzam, jednak inicjatywa wlasnie ciekawa. Jedno mnie smieszy, ze RM i ogolnie cale otoczenie Rydzyka uwaza, ze wszystkie media sa zaklamane, tylko oni mowia prawde... Szkoda tylko, ze jesli dodzwoni sie na antene ktos majacy inny punkt widzenia w jakiejkolwiek sprawie (probujac to uargumentowac, bez zadnych przeklenstw, obelg etc.), to natychmiastowo zostaje “odciety”. Przypomnialo mi sie, ze kiedys chcieli palic na stosie Owsiaka, zadzwonil ktos, kogo dziecko przezylo dzieki WOSP i nie bardzo wiedzieli co powiedziec ;D

__

Użytkownik
qwe

2009-01-26 16:23:02

heheheh, no tak.
Wytworzyly sie takie dwa zwalczajace sie nawzajem fronty.
Ciekawe czy nad Rydzykiem stoi ktos wyzej :)
Ogolnie Rydzyk bawi sie w ta sama gierke co Alex Jones w USA tylko, ze troche innymi srodkami i w inny sposob.

Nie wszystkie media sa do konca zaklamane.
Bardzo ciekawe programy mozna znalezc na TVP. Gorzej z takim np TVNem.
Ostatnio doszlo do przejecia 51% akcji TV Puls przez kogos z zewntarz. Nic sie o tym nie mowilo, ale bedzie to mialo ogromny wplyw na tresci pokazywane na tym kanale.

Ja jeszcze dodam (szczegolnie varfare polecam)
http://blog.informacje.int.pl/2008/03/06/zydzi-architektami-holocaustu/

Warto przeczytac i poczytac troche ksiazek na te tematy. Logika jest tutaj niezaprzeczalna.
Zydzi tak samo boja sie wyjscia prawdy na jaw jak rzad USA tego samego o 9/11.

Nawet glupek jest swiadom tego, ze prawdy sie nie chowa pod blat, unia europejska, USA, zydzi, SB itd itp robia odwrotnie, czegos sie obawiaja.
Czy gloszac prawde trzeba sie czegos obawiac? Nie. Dlatego ue, USA itd nie mowia prawdy.
Ktos zaraz pewnie powie- ze tak prowadzi sie polityke. Jaka polityke pytam?? Polityke klamstwa i manipulacji??
Kto przy zdrowych zmyslach chce tworzyc swiat oparty na klamstwach i manipulacjach?? Chyba tylko ktos kto uzyje tego dla wlasnych celow, nie dla dobra ogolu.
Taki Fronki dalej sie ludzi i daje wciagac w ta gre. Albo klamstwo, albo prawda. Albo czarne albo biale.
Nie ma tu miejsca na cos po srodku. Prawda jest czysta i jesli dosypie sie do niej troche klamstwa to nie jest ona juz nigdy wiecej prawda.
Wiele osob ma problemy ze zrozumieniem tego :\

__

Użytkownik
qwe

2009-01-26 18:53:16

http://pl.youtube.com/watch?v=xd2pqVBZEVc
bez komentarza, poprosilem kolege by nagral mi powtorke

__

Użytkownik
g3su

2009-01-26 19:35:46

sledze dyskusje w tym i podobnych tematach z duzym zaciekawieniem. przewaznie staram sie nie udzielac w nich jakos szczegolnie ale tutaj dorzuce pare groszy

odnośnie UE. xew4n, qwe i kilku innych panow maja tutaj racje i zgadzam sie z nimi. po co europie konstytucja, po co wspolna waluta? po co to wszystko Polsce? nie jestem przeciwnikiem UE, ale w takiej formie w jakiej widza ja siedzacy u szczytu wladz w europie, unia nie powinna istniec. Europa ojczyzn, narodow - tak to powinno byc. nie jeden wielki twor. nie po to moi pradziadkowie i dziadkowie walczyli o wolna Polske, o jej granice, o jezyk. nie po to byli zsylani na syberie do lagrow sowieckich. nie po to pozniej walczyli z komuna, zeby teraz z naszego kraju zrobic jakis region w europie, zeby Polska byla komus podporzadkowana, zeby zniknela z mapy, zeby nie miala wlasnej waluty, wreszcie zeby stracila swoja suwerennosc. to jest kpina z tego co Oni zrobili dla nas, to jest kpina z ich walki, oddania i poswiecenia dla Ojczyzny. jednego pradziadka widzialem raz w zyciu kiedy bylem jeszcze brzdacem. ale nie zapomne nigdy jego łez, kiedy opowiadal to czego doswiadczyl, co widzial i co przeszedl. kiedy opowiadal to plakal ale opowiadal z ogromna duma. byl dumny z Polski i z tego ze jest Polakiem. teraz przewraca sie w grobie kiedy widzi co sie dzieje i jak glupi jest ten narod. kiedy widzi jak bezmyslna i slepa jest mlodziez tego narodu. jednak, dzieki Bogu, wielu ludzi jest jeszcze przytomnych, wie co sie dzieje i nie daje sie tak latwo manipulowac

teraz do pana, ktory mowil ze cos takiego jak ZYDOKOMUNA nie istnieje. sprawdz moze chlopie pochodzenie samego Marksa i to kim byl. sam ojciec komunizmu byl zydem. tak, tak. do tego Marks to mason i zagorzaly satanista. jedno z jego dziel wychwala szatana. tak na marginesie komunizm, ktory tworzyl byl tylko eksperymentem. to miala byc bron do walki z Kosciolem Katolickim. taki masonski twor. zauwazono jednak, ze komunizm zamiast odciagac ludzi od Kosciola, sprawil rzecz zupelnie przeciwna. ludzie zaczeli lgnąć do Boga. dlatego szybko wyznaczono date koncowa tego eksperymentu na rok '89. rok nie jest przypadkowy. to dwusetna rocznica rewolucji francuskiej :> z tego miejsca serdeczne pozdrawiam wszystkich, ktorzy mysla, ze komunizm obalil jakis elektryk :> zaluje, ze nie wolno mi powiedziec wiecej i bardziej szczegolowo wypowiedziec sie na ten temat. aha bym zapomnial. sprawdz tez pochodzenie Engelsa, dobrego kumpla Marksa i wspolojca komunizmu. no zgadnij, tak, on tez byl zydem. jaki pech i zbieg okolicznosci ;\

odnosnie zaklamania mediow. sprawdzcie kto zasiada w zarzadach takich stacji jak tvn, polsat, radio zet, radio rmf i paru innych troszke mniej znaczacych. tym, ktorym sie nie chce podpowiem. wysocy ranga byli oficerowie WSI. dlaczego byla i nadal trwa taka nagonka na PiS? dlaczego taka nagonka na Kaczynskich? WSIoki wiedzialy ze PiS chce ich ruszyc. kiedy tylko Kaczynscy przejeli wladze zrobilo sie im bardzo cieplo. musieli bronic siebie i swoich. naturalne przeciez w obliczu zagrozenia. stad taka zaciekla walka

i mala rada. przestancie patrzec na samo opakowanie, zagladajcie czasem do srodka pudelka i sprawdzajcie je dokladnie. nic nie dzieje sie bez przyczyny. stety albo niestety zawsze jest jakies drugie dno :> i tak jak powiedzial qwe: “Albo klamstwo, albo prawda. Albo czarne albo biale. Nie ma tu miejsca na cos po srodku."

tyle ode mnie

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
caNel

2009-01-26 22:03:34

A ja dla rozluźnienia polecam ten skecz :
http://www.kabarety.tworzymyhistorie.pl/1627_kmn_przyszl_os_c__polski.php
Górski miażdży :)

__

Użytkownik
qwe

2009-01-26 23:40:18

Lol, naprawde mocny skecz.
Plusow nie ma, podziekuj nowemu esports- aby uzytkownikom bylo latwiej.

__

Użytkownik
xewan

2009-01-27 08:05:14

Gamza [PLUS] !!

Edit:
A skecz miazga [PLUS].

__

Użytkownik
qwe

2009-01-29 13:07:04

http://pl.youtube.com/watch?v=zwHjOWrhTIk&eurl=http://www.orwell.blog.pl/

Zarobki i nadużycia parlamentarzystów Unii Europejskiej

material pochodzi z niemieckiej telewizji RTL

Co Ty na to Fronuś ??
Juz w samym parlamencie europejskim maja niezly burdel ;)
Nawet sekretarz generalny parlamentu europejskiego wie, ze tam sie po prostu kradnie pieniadze :)

Fajnie jest szastac nie swoimi pieniedzmi, co?? Dostawac pieniadze za nic nie robiebie. I to jakie pieniadze.

Fronki, zrozum wreszcie, ze Twoi idole z Brukseli o ktorych sie tak dzielnie uczysz to zwykli zlodzieje w krawatach.
To, ze uczysz sie kierunku europejskiego nie uspawiedliwia Twojego nietrzezwego myslenia.

Jesli banda zlodzieji chce przepchnac podatek co2 W SAMEJ UNII EUROPEJSKIEJ, ograniczajac do 2020 roku emisje o 20%, podczas gdy UE emituje ok 15% co2 produkowanego przez wszystkie kraje, to daje redukcje ok 3% do 2020 roku.
Ludzisz sie, ze te 2-3% cokolwiek zmienia?? Ze nagle temperatura spadnie o 5 stopni jak to zapowiada wieszcz Apokalipsy Al Gore, a baranki z UE mu przytakuja??

Wiesz dlaczego nie ma powaznej debaty nt sensu wprowadzenia podatku co2??
Bo gdyby takowa zrobiono i zaproszono ekspertow z prawdziwego zdarzenia po obu stronach, to po 5 minutach ludzie dowiedzieli by sie, ze to wszystko jedno wielkie klamstwo.

Swoja droga, wiecie czy ten zlodziej, oszust i bandyta Rutkowski (ten co raz na miesiac kogos zlapie by pokazac, ze jest po dobrej stronie) zasiadal w parlamencie europejskim??
Jak widac wszyscy rzucaja sie po darmowa kase., chyba nawet Holowczyc chcial tam dorobic, eh.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1633 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie