Jak ja tej wspolnoty europejskiej nienawidze!!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Kombatant

2009-01-20 20:41:10

W 68 roku wiekszosc elity intelektualnej wyszla z obiegu wielu studentow ukonczylo swoja nauke wczesniej niz planowalo. Lamiac w ten sposob sobie kariery, wielkie czystki w zakladach pracy, pozniej grudzien"70(46ofiar).
Strajki setek zakladow pracy i cenzura w mediach, paszposrty trzymane na komendzie. Pracujace soboty! Caly zasrany komunizm i duch swoieckiej Moskwy obok.
50 lat uwstecznienia naszego kraju, sprzedawanie naszych dobr za kompromirujace ceny w strone wschodnim, wspolna polityka i dzielenie europy na pola niebieskie na zachodzie i na czerwone na wschodzie, a nad ta szachownica dwa supermocarstwa grajace w warcaby.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
napzord

2009-01-20 23:00:46

Żydów w czasie kampania wrzesniowej w 1939 zgineło mase w obronie RP w wojsku okolo 40 tys chyba nie pamietam dokladnie. I tu sie zgodze z wami wszystkimi żyd jak taki nie jest zły. Ma prawo tu mieszkac i nawet chciałbym z takim robic interesy bo wiadomo to przedsiebiorczy człowiek. To ze wspomniałem o liczbie zydów w polsce chciałem podkreslic i uswiadomic ze tak naprawde zydzi obstawiaja wszystkie wazne stanowiska. Jest ich na tyle. Moze z ta liczba przesadziłem faktycznie ale napewno w mln sie ich liczy.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
Kombatant

2009-01-20 23:36:53

wszystkie ? czyli ten z kotem tez, a ten drugi co obiecal druga Irlandie to pomylil panstwa na I... :D

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
mxwlczasty

2009-01-21 00:07:23

napzord, w każdym narodzie znajdą się mendy.Żeby nie brzmiało to tak jakbym ślepo bronił żydów,nie zapominam o tym, że znajdowali się wśród nich właśnie tacy jak Ci SBcy, tacy którzy po powtórnym wejściu ruskich do polski biegali z czerwonymi opaskami na ramionach i demaskowali AKowców, czy chociażby “bohater” jednej z głośniejszych ostatnio Hollywódzkich produkcji Tewje Bielski (Tu trzeba przyznać, że Żydowskie lobby w Stanach jest ogromne :) ).Ale my też mieliśmy i mamy swoje bagno społeczne, jak za okupacji szmuglownicy i wiele innych przypadków.Tak jest wszędzie.

__

Użytkownik
nOx

2009-01-21 00:58:36

Bez mozliwosci “odpowiedz” na tym PRO forum to mozna pierdolca dostac.

__

Użytkownik
napzord

2009-01-21 09:30:42

@nOx [+] :D hehe

No tak to jest w tych stanach. Tam rzadza żydzi i to jest dla mnie jasne. Jak panstwo moze byc uzaleznione od prywatnej firmy jaka jest Bank Federalny to ja nie rozumiem. Jak w czasie wojny mozna od niego pozyczac ? A przedewszystkim jak takie scierwo moglo powstac ? Jedno wiem to wszystko sprawa żydów.
Te oskary to gówno warte są bo to w tej akademi sami żydzi zasiadaja. Przyklad ? Pianista. Brody został najmlodszym zdobywca tego kawałka gówna.

Tutaj jakas alternatywa dla polonica.net
http://www.kki.pl/piojar/polemiki/holocaust/polemiki.html

__

Użytkownik
Kombatant

2009-01-21 14:20:37

W stanach jest rzecza normalna anarchistyczna forma kapitalizmu, obszerny liberalizm, wiec dlaczego nie ?
Europejscy osadnicy i zydzi maja wiele ze soba wspolnego, tyle ze ci drudzy szybciej sie dorabiali i doszli do wladzy.
To nie bylo tak, ze zydzi maja cos w sobie i lepiej idzie im handel od innych.
Wszyscy mieli rowne szanse opanowac stany, nawet przy odprobinie szczescia moglismy miec duzy wplyw na losy stanow jak to opisal H. Sienkiewicz “Listy z podrozy do Ameryki”.
Jak ktos wczesniej napisal bylismy skluceni i nasza kolektywa byla slabiutka, a potencjal w polskich osadnikach byl ogromny.
Z pokolenia na pokolenie nasza zwarta calosc topniala, obyczaje i jezyk byl zapominany z braku pieniedzy na Polskie szkoly, biblioteki, koscioly.
Malo obiektywne jest opisywanie zydow jako panow stanow, napewno sa, lecz nie zapominajmy o niemcach, irlandczykach, francuzach i naszej poloni amerykanskiej.

Wywieraja napewno wplyw, jednak pomyslmy na spokojnie. Sam Polanski jest zydem, a dziecinstwo spedzil w Krakowskim gettcie.

Czytalem “pianiste” i ogladalem film, powiem szczerze ze z ok. 200 stronicowej ksiazki Polanski wyciagnal MAX.
Wyraz i forma, tresc zostala zrobiona w mistrzowski sposob, opisanie ciekawej postaci jaka byl oficer Wermachtu Wilm Hosenfeld, ktory nie dosc ze pomagal Spilmanowi to jeszcze jednej rodzinie z Pabianic gdzie przez dluzszy czas wojny stacionowal, bylo genialne.
Obok “dziecka rosemary” i “chinatown” najlepszy film Polanskiego.
Szkoda czasu i energi na polemiki o dupie marynie, antysemityzm to bajka stworzona dla ludzi o niskich pogladach i wartosciach.
polemiki net ciekawa strona:)

__

Użytkownik
caNel

2009-01-21 20:25:37

http://www.joemonster.org/art/10662/Z_parafii_ojca_Ludwika :>

__

Użytkownik
ruffeeh

2009-01-22 03:00:05

śmieję się gdy widzę po 30 linijek tekstu na post, mimo że tego nawet nie czytam

__

Użytkownik
napzord

2009-01-22 08:48:32

Antysemityzm jest smieszny bo go sami zydzi wymyslili. a Polaków skłócili żydzi. Pragną aby Polska sie rozpadla. Przyklad ? Najezdzanie na kosciół. A szczególnie rydzyka. Jak miałbym isc na studia to z checia poszedł bym na jego uczelnie. A jak w radiu chcecie posluchcac prawdziwych wiadomosci to propnuje radio maryja. Czasem leca wiadomości niczym nie skorumpowane.
E ty z wodogłowiem dlaczego Cie to tak smieszy co? 30 linijek to za duzo tak? A pewnie masz racje. ;p

Prawda jest taka, że dowiemy sie o niej duzo duzo pozniej niz powinnismy. Peace and Love

__

Użytkownik
qwe

2009-01-22 15:03:37

http://www.tvn24.pl/-1,1582523,0,1,-postepowanie-za-antyislamskie-wypowiedzi,wiadomosc.html

Nie mozna obrazac Islamu, nie mozna obrazac Zydow, ale chrzescijan jak najbardziej mozna.
Jestesmy swiadkami OGROMNEJ nagonki na Kosciol Katolicki. I oczywiscie wiele osob nieswiadomie do takiej nagonki sie przylacza. Zydow powinno sie wypedzic z naszego kraju bez dwoch slow- dla bezpieczenstwa kraju i naszej religii.

__

Użytkownik
vacq

2009-01-22 16:30:40

w większości to co tu piszecie to prawda, ale:

@napzord
Rydzyk ze swoim sposobem postępowania zaprzecza całkowicie swoim przekonaniom, w jedno wierzy, a co innego robi. Wydaje mi się i nie jestetm wyjątkiem, że osoba duchowna nie powinna tak robić. Na pewno Rydzyk nie jest osobą, z której ktokolwiek powinien brać przykład i kościół raczej traci mając kogoś takiego w zastępach swoich sługusów.

__

Użytkownik
Kombatant

2009-01-22 17:57:15

Boicie sie zydow lub islamu, ja wogole sie ich nie boje. Religie sa jednym wielkim syfem prowadzacym do sporow, nie bede sie wczytywal w zawierzonych moherow lub innych religijnych fanatykow.
Ludzie majacy za duzo kasy znajduja swoje lobby na robieniu z ludzi w bambuko lub zarabianiu na nich. Sekty min z Torunia.

“Dobrzy ludzie mocni JP propaganda!"

__

Użytkownik
napzord

2009-01-22 23:00:04

@ Kombatant dlatego jestem Ateistą :]

__

Użytkownik
qwe

2009-01-23 00:08:57

@ napzord, kombatant

Ale MOJA (nasza) wiara nie ma tu NIC do rzeczy.
Chodzi o to, ze inne wyznania nas zniszcza- spolecznie i kulturowo.
Juz niszcza nasza religie i teraz ludzie z duma oswiadczaja- jestem ateista.

Ja sie nawrocilem i dostrzeglem, ze nasz kosciol jest nieprzypadkowo atakowany.
Nie chce z polski drugiego londynu.

__

Użytkownik
napzord

2009-01-23 09:52:41

qwe mozna byc polakiem bedac ateista ale nie mozna byc polakiem niszczac kosciół. Jestem ateista i to wcale nie znaczy ze nie kocham swojego kraju wrecz przeciwnie. Do kosciola tez nic nie mam. Bronie go bo wiem ze to tak naprawde dodatek do Polski i nagonka mediów chcą go przedstawić w złym świetle.

A ateista jestem m.in. dlatego bo... nie wierze w Boga. Tak mi podpowiada logika.

__

Użytkownik
qwe

2009-01-23 23:31:20

http://orwell.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14055165

Przeczytajcie :)))
UE potrafi zrobic to samo co kazde panstwo tylko... 10x drozej ;|
Ile UE ma zamiar jeszcze pieniedzy zmarnowac??

I nie zycze sobie by moje dzieci uczyly sie w szkole europropagandy.

@Napzord
“A ateista jestem m.in. dlatego bo... nie wierze w Boga. Tak mi podpowiada logika.“
no tak, ale w takim razie co Ci podpowiada logika jesli zaczynasz myslesz skad sie wziela Twoja dusza, ew skad sie wzial wszechswiat materialny jak i niematerialny??

Im wiekszym materialista jest czlowiek tym dalej mu do doskonalosci. Zaskakujace jest to, ze czlowiek rodzi sie, zaczyna sie uczyc, pracowac, poznaje nowych ludzi itp itd
ale tak malo czasu poswieca na to by dotrzec do tego KIM (albo czym) naprawde jest...
Czy tak wielu nie interesuje rozwiazanie takiej podstawowej zagadki??

__

Użytkownik
vacq

2009-01-24 12:01:46

moje zdanie jest takie, że dopóki sprawa naszego pochodzenia nie zostanie wyjasniona dopóty rację bytu będą miały religie i inne takie. Ludzie zawsze tłumaczyli sobie niewyjasnione zjawiska istnieniem sił wyższych. Kiedyś błyskawice były uważane za gniew boży, czyż nie?

oczywiście póki nie ma jednoznacznych dowodów na istnienie lub nie Boga, kwestia wiary to wyłącznie indywidualna sprawa. Jedno jest pewne - kościół jest złem, jest zaprzeczeniem samego siebie. Wciska sie ludziom do głowy jakieś przykazania, a pierwszymi osobami które ich nie przestrzegają są Ci postawieni wyżej w hierarchii kościelnej.

Można nie wierzyć w Boga, a być dobrą i uczciwą osobą, nie robic krzywdy innym. I nie byc pieprzeonym materialistą. Być dla bliźnich takim, jakim chciałbyś aby oni byli dla Ciebie (bezsensu zdanie :D ale wiecie o co chodzi). Ja o tym wiem i nie potrzebuje koscioła i jego przykazań żeby być taką osobą.

Problem w tym, że ludzie są debilami i gdyby nie byli ograniczani przez przykazania mogłoby to mieć katastrofalne skutki...

__

Użytkownik
varfare

2009-01-24 14:40:23

@napzord, piszesz największe głupoty jakie w życiu widziałem dot. żydów.

Ilu polaków zgineło w czasie wojny? Ilu zostało wywiezionych?
Polaków zginęło około 2mln a polskich żydów blisko 3mln. Oczywiście mówi się, że Polska najbardziej ucierpiała podczas 2WŚ bo zginęło 5mln obywateli, i gdybyś więcej poczytaj na ten temat to wiedziałbyś, że antysemityzm w Polsce po 2WŚ był niesamowicie powszechny. Z tego powodu nie ma sensu wliczania tych 3mln polskich żydów do obywateli Polski (chyba, że ktoś na to patrz pod kątem prawa, to wtedy tak, byli prawnymi obywatelami). Twierdzisz również że żydzi Polskę sprzedali, że żydzi obstawiają wszystkie wysokie stanowiska (tak samo twierdzili polacy po 2WŚ, skanować mi się nie chce) ... Pisałeś zdaje się też coś o żydokomunie, boże... myślałem że takie zacofane poglądy wyginęły z dinozaurami...

1 http://img523.imageshack.us/img523/6545/10244782qn3.jpg
2 http://img523.imageshack.us/img523/4636/13778042cv8.jpg
3 http://img217.imageshack.us/img217/5797/81078366yl4.jpg
4 http://img217.imageshack.us/img217/1189/78348291vt9.jpg
5 http://img152.imageshack.us/img152/4503/16836785io6.jpg

Dalej mi się skanować nie chciało. Jak jesteś taki bardzo anty-żyd to książka może cię zainteresuje (Gross “Strach”, dostępna za grosze w hipermarketach, empiku, bibliotece może, tak przy okazji, jest na liście ksiąg zakazanych przez Kościół).

__

Użytkownik
Kombatant

2009-01-24 14:52:01

QWE uswiadomie ciebie, swiat nie zaczal sie od Adama i Ewy. Ponad 65 milionow lat temu zyly na ziemi dinoazury, a dwiescie lat temu kosciol stanowczo zaprzeczal naukowca :)

__

Użytkownik
napzord

2009-01-24 15:04:09

@varfare dorastał w lewicowym środowisku <- Dziekuje i dowidzenia. Żyje w USraelu i wykłada na Yale które jest zażydzone. Wybacz ale nie będę marnował czasu na lekture tego.

Żydzi opanowali nasz kraj po I wojnie światowej więc mieli prawo uważać że nasz kraj jest rzadzony przez żydokrację.

Jedwabne

Wyborcza news Widac komentarze stałych wielbicieli wyborczej ;p

Tłumaczenie ksiazki Fear
Antypolak. Takiego człowieka nie mam zamiaru czytac sluchac ogladac. A to ze jest zakazana przez kościół nie robi na mnie wiekszego wrazenia.
Tak na marginesie Gross to nie polskie nazwisko. I wszystko jasne.
@qwe Nie mam duszy :] Wiele razy sie zastanawiałem nad tym kim czym jestem. I zadnego konkretnego wniosku nie potrafie wydobyc. Moze to wydac sie wam smieszne ale wierze w cywilizajce pozaziemskie :D Wierze w to ze nie jestesmy sami na tym swiecie inaczej byłoby to straszne marnotrastwo przestrzenii. Jest tyle planet ze prawdopodobienstwo powstania takowej musiało gdzies miec miejsce.
Qwe ty wierzysz w że istnieje Bóg ja równiez wierze ale w jego nie istnienie. Po śmierci przekonamy sie kto miał
rację :] Peace & Love

__

Użytkownik
666-gad

2009-01-24 15:49:44

Podobno obama to osama , a jego dziadek zjadl polskiego misjonarza ! ;asff

__

Użytkownik
qwe

2009-01-24 16:16:26

@kombatant

Ja slucham tego co mowi Biblia a nie jakis tam papiez.

Dinozaury? Czy aby na pewno 65 milionow lat temu? Wiesz, jest tyle roznych teorii na ten temat i kazda tworzona przez naprawde dobrych naukowcow, ze by poznac jak bylo naprawde trzeba by samemu zaglebic sie w badanie tej sprawy.
Moze teraz stwierdzisz, ze popadam w jakies paranoje, ale nie zapomnij, ze niektorzy “naukowcy” (i to jest najpopularniejsza, pewnie nie przypadkowo, teoria) twierdza, iz katastrofe Tunguska spowodowal duzy meteoryt. Nigdy nawet najmniejszej drobinki tego ogromego meteorytu nie znalezniono (przeszukiwano i wysuszano ogromne obszary bagien i mokradl), drzewa poprzewracaly sie pod dziwnymi katami.
W telewizji probuja nam wcisna ta swoja teorie z meteorytem, ktora czasami wrecz obraza inteligencje sluchacza, probuje mu wyszukanymi zabiegami odebrac reszte rozumu.
W dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe- jesli wmowiono polowie swiata, ze WTC zniszczyla grupka terrorystow uzbrojona w NOZE DO PAPIERU no to dziekuje.
Ile w tym wszystkim prawdy?
Istnieja teorie budowy wszechswiata ktore sa 10x bardziej spojne i logiczne niz obecne pieprzenie o wielkim wybuchu i inne brednie.
Faktem jest, ze teoria wielkiego wybuchu jest tak dziurawa i niespojna, ze chyba sami nauwkocy ktorzy ja opracowali w nia nie wierza. I oczywiscie w telewizji, na gownianym Discovery itp. teoria wielkiego wybuchu przedstawiana jest jako ta JEDYNA PRAWDZIWA! Nie ma nawet slowa negacji, nic nie wspomna o inncyh, lepszych i bardziej spojnych teoriach! NIC, zero, null.
W dupie mam taka nauke wiesz?? Nikt nie uwzglednia faktu, ze Einstein sam przyznal iz jego teoria wzglednosci jest falszywa (jest zle napisana u podstaw, choc w wielu przypadkach sie bardzo mocno sprawdza).
Nikt tego nie bierze pod uwage, jakby tego nigdy nie powiedzial.
Co to za nauka?? Co to za naukowcy?? Chyba oplacani przez rzad...

__

Użytkownik
Kombatant

2009-01-24 17:13:27

od polemiki do roznych teorii spiskowych, sam przyznaj ze bardziej brane na powaznie sa takie teorie niz opowiesc o Adamie i Ewie.
Niezaleznie jaki naukowiec doszedl jakis prawd, sa one w logiczny sposob wytlumaczone, zbadane. W taki sposob ze mozna je wielokrotnie odtwarzac, zapisywac i poszerzac.
Nie czytam bilbli i tak wlasciwie nie mam pojecia o czym ona jest. Podchodzac z zalozenia ze wszystko jest manipulowane przez osoby trzecie, byc moze biblia powstala w celu stworzenia najwiekszego spisku swiata.
Stworzenia dodatkowych praw i przywilejow osoba uczestniczacym w tym zjawisku.
Bardzo ciezko jest okreslic doklandnie jak bylo dawno temu, paredzisiat milionow lat temu, tylko posiadana technika i wiedza juz zbadana przybliza nas do wielu nowych odkryc - efekt domino.
Nawet osoby nie praktukujace wierza w cos innego moze lepszego, kwestia personalna danej osoby.

__

Użytkownik
qwe

2009-01-24 17:49:05

No tak, ale denerwuje mnie calkowity brak obiektywizmu informacji serwowanych zwyklym ludziom.

Jak mam wierzyc ludziom, ktorzy pieprza mi o jakichs teoriach nalesnika przy zawaleniu WTC, gdy trzeba byc wyjatkowo naiwnym by w to uwierzyc majac przed soba choc garsc danych i troche rozumu.
Kto wie co oni nam w mediach wciskaja za prawde?
Chcialbym bardzo poznac jak to bylo naprawde z Auschwitz bo narazie kazda osoba, ktora probuje powiedziec cos innego niz powszechnie wypromowana przez media hisotria, jest osmieszana albo nawet zamykana do wiezienia :/

Czy jak ktos mowi, ze cos bylo inaczej to czy istnieje jakikolwiek powod by mu nie wierzyc??

__

VIP
V!ct!M

2009-01-24 18:32:12

Jesli przedstawia wyssane z palca argumenty, ktore nie znajduja zadnego potwierdzenia w faktach (opieraja sie po prostu na przypuszczeniach), przedstawia sprawe tylko z okreslonego punktu widzenia i nie przyjmuje do wiadomosci, ze sam moze byc ofiara manipulacji, to tak (to odpowiedz na ostatnie pytanie, ktore jak rozumiem dotyczy ogolnie roznych teorii).

__

Użytkownik
varfare

2009-01-24 20:17:54

@napzord, lewicowym? Nie. Nie patrzyłem jeszcze do Twoich linków ale zajrzę jak znajdę chwilę czasu. Nie mówię, że zgadzam się ze wszystkim z tej książki ale akurat żydo-komuna jest wg mnie mitem i prawidłowo opisanym w “Strachu” (chociaż może nie do końca, do tego trzeba poczytać więcej niż jedną książkę).

To z zakazaniem przez Kościół (jeśli pisałeś w odniesieniu do instytucji to pisz z dużej :)) to tylko ciekawostka, na mnie też nie robi żadnego wrażenia.

Co do samego Grossa, nie obchodzi mnie kim jest, co robi i czy jego nazwisko jest Polskie czy nie. Jego książkę mógł równie dobrze napisać Lech Wałęsa lub Michał Motowidełko, liczy się to co jest w środku.

__

Użytkownik
qwe

2009-01-24 23:21:02

@varfare
No tak, ale faktem jest, ze wiele wysoko postawionych ranga osob z wywiadu, rzadu itp zeznawalo, ze istnieje cos w rodzaju miedzynarodowego spisku komunistycznego.
Ostatnio ogladalem wywiad z bylym czlonkiem wywiadu (bardzo obeznany w tym co mowil), wywiad byl krecony jakies 20 lat temu. Opisywal on jakimi sposobami demoralizowane i niszczone jest spoleczenstwo USA.
Mowil baaardzo wiele na ten temat. Podawal, ze caly proces sklada sie z 4 etapow i trwac moze co najmniej 25 lat. (jedno pokolenie).
Najsmieszniejsze jest to, ze WSZYSTKO co tam powiedzial co do joty sie zgadza z dzisiejsza rzeczywistoscia jesli chodzi o USA. Obecnie znajduja sie w 4 fazie tego planu i jest to machina praktycznie niemozliwa do zatrzymania (mowil dlaczego).

Wielu zgodnie twierdzi, ze ponad 90% wydanych ksiazek i prasy jest kontrolowane.
A wiec jesli ktos pisze madre, naprawde madre rzeczy a np osmiesza fakt istnienia jakiejs zydo-komuny czy innego tworu (raczej nazywaja to miedzynarodowym spiskiem komunistow) to nieznaczy, ze ta ksiazka mowi prawde.
Takim samym sposobem posluguje sie David Icke, a on jest przykladem jak genialnie i podstepnie mozna manipulowac pogladami czlowieka.

Naprawde, jesli ktos napisze ksiazke, ktora jest genialna i wiarygodna w tresci to nie znaczy, ze jest ona prawdziwa (moze byc np falszywa w samym zalozeniu). Falszywe zalozenie a pozniej bardzo madra tresc na temat prawdziwosci tego zalozenia to jedna z bardzo wydajnych sztuczek manipulacji.
Dochodzimy do tego, ze praktycznie niemozliwe staje sie odroznienia prawdy od falszu.

Nawet Kaczynski ostatnio mowil cos o miedzynarodowym spisku agentow SB, oczywiscie wysmiano go. Nikt jednak nie wzial pod uwage, ze byl on premierem i mial dostep do baaardzo wielu wiadomosci i roznego rodzaju “sekretow”.

Jesli tyle osob ma cos do powiedzenia w tej sprawie (i nie sa to jacys idiotyczni profesorowie tylko ludzie ktorzy TAM PRACOWALI I WIDZIELI) to warto wziasc to pod uwage.
Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze zeznania oficera MI6 za ktore przyplacil zyciem robil dla zabawy :|

Niektorzy z Was (starsi) sami byli pewnego rodzaju swiadkami tego co tutaj sie dzieje- obalenie komunizmu.
Przekret niesamowity, odbyty na naszej ziemi. Widac spisek, nawet ogromny mozna trzymac w tajemnicy, a jesli tajemnica wychodzi na jaw to rzuca sie troche plewu do ziarna tak by wysmiac, unierzeczywistnic i zamazac wazne informacje np poprzez wyprodukowanie filmow o teorii spiskowej na dany temat, ktory miesza prawde z klamstwem.

__

Użytkownik
Kombatant

2009-01-25 00:01:18

Thug`GaD:

Slyszalem o tym ponoc dlatego Obama jest w 1/8 Polakiem :D

__

VIP
fronki

2009-01-25 00:08:15

wiesz qwe, kiedy zaczynałeś zakladac te swoje topici, pisales o tych wszystkich rzeczach (kosmitach, jaszczuro-ludziach, spisku zydow/rockefellerow/bilderbergow/tuska, efekcie cieplarnianym, etc) sadzilem ze wszystko jest ok, jestem tolerancyjny i Twoja wolność konczy sie dopiero w momencie kiedy zaczyna sie moja.

(no offence, ale musze to napisac moze kiedys powiesz dziękuje)

dziś juz tak nie mysle, mysle ze potrzebujesz opieki specjalisty - sam gubisz sie w tym co piszesz - raz to masoński spisek, raz tak jak wyżej komunistyczny - nie jestem psychologiem, ale sam poczytaj (http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoiczny)

gdybys chcial pogadac, wal smialo

naprawdę 3mam kciuki za Ciebie

__

Użytkownik
qwe

2009-01-25 00:32:38

:D
A ja mysle ze masz problem ze zrozumienien tego co pisze.
Nigdzie nie napisalem o tym, ze jest to masonski spisek. Pisalem tylko, ze masoneria infiltruje rozne srodowiska.
Komunistyczny- tutaj tylko powtorzylem wypowiedzi niektorych osob, nie bylo tu zadnego stwierdzenia ode mnie.

Czy komunistyczny i masonski wykluczaja sie?? Nie.
Fronki naprawde poslucham Cie, jesli napiszesz cos logicznego. Narazie jestem na etapie oczekiwania.

__

VIP
KonradM

2009-01-25 01:05:39

Nigdzie nie napisalem o tym, ze jest to masonski spisek. Pisalem tylko, ze masoneria infiltruje rozne srodowiska.
Serio teorii jako by “masoneria infiltrowała różne środowiska” nie można nazwać masońskim spiskiem? ;)

Komunistyczny- tutaj tylko powtorzylem wypowiedzi niektorych osob, nie bylo tu zadnego stwierdzenia ode mnie.
Kiepska obrona - ja też mogę rzucić że “jakiś_nick jest ch$%^em, a potem w ramach obrony powiedzieć że tylko powtórzyłem opinię jakiegoś wielkiego specjalisty.

__
www.hstv.pl

Użytkownik
varfare

2009-01-25 09:55:26

@qwe, kiedyś rzucałeś linkiem do jakiejś książki o szczepionkach i byłeś wielce pewien, że mówi prawdę. Skąd wiesz? Może to jedna z tych zmanipulowanych? Może ONI chcą żebyś pomyślał, że RZECZYWIŚCIE kontrolują 90% prasy i mediów a tak nie jest?!

Bez przesady. Słuchaj, żydo-komuna nawet na prostych wyliczeniach (które chyba zeskanowałem) już mi nie pasuje. I nie wierzę, że mieliśmy komunizm w Polsce bo żydzi go u nas propagowali. A tym bardziej, nie jestem poglądu że wszyscy żydzi to komuchy.

__

Użytkownik
napzord

2009-01-25 11:56:32

@varfare O książce jaka jest i ile w niej prawdy mówie nie tylko jej treść ale równiez a przede wszystkim jej autor. Moim zdaniem ten człowiek jest niewiaryGODNY.

Tak lewicowym. Wiadomo wikipedia to nienajlepsze źródło ale mysle że w tym wypadku wystarczające

Gross

100 kłamst Gross-a

#

Jan Tomasz Gross - wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodległego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, oszczerca, kłamca i paszkwilant, świnia Orwell’owska, jeden z głównych autorów plugawiących i zniesławiających wszystko co Polskie i Święte, zniesławiacz Polski i Polaków; czł. żydokomunistycznego trockistowskiego KOR-u;

Absolwent liceum im. Klementa Gottwalda (czeskiego komunisty) przy ul. Nowowiejskiej w Warszawie (dzis nosi ono imie Staszica). Utworzono je w 1951 r. Bylo to jedyne wówczas liceum w Warszawie, gdzie nie bylo religii. Chodzily do niego dzieci stalinowskich aparatczyków, prokuratorów wojskowych, oficerów politycznych, zamieszkujacych pobliskie wojskowe bloki w rejonie ulic Nowowiejska, Piekna, Filtrowa.

Najwazniejsza byla niespotykana w zwyklych polskich szkolach specyficzna jednolitosc spoleczno-materialno-swiatopogladowa srodowiska uczniowskiego: wiekszosc dzieci byla z domów komunistycznych, zwiazanych rodzinnie lub srodowiskowo ze stalinowskim i z komunistycznym establishmentem.

“Żydzi muszą pracować nad zwycięstwem i ugruntowaniem komunizmu, bo tylko wtedy i przy takim ustroju naród żydowski osiągnie największą pomyślność i zabezpieczy sobie najsilniejszą pozycję” Jakub Berman <- Żyd

“Nasza rasa (mówiąc o żydach) jest Rasą Mistrzów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras ponieważ wywodzą się one od insektów. Faktycznie porównując je do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, owce w najlepszym przypadku. Inne rasy są uważane jako ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest rządzenie ponad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone poprzez naszych liderów za pomocą rózgi żelaznej. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy." - Menachem Begin, były premier Izraela, o zgrozo ...laureat “pokojowej nagrody Nobla"

__

VIP
V!ct!M

2009-01-25 12:57:30

Gross tak po prawdzie zasluguje na eliminacje :sD

__

Użytkownik
GrooBer

2009-01-25 16:02:46

http://pl.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc <- i co to ma być?

To ja zrobię na podstawie wypowiedzi jakiegoś węgierskiego polityka podobny klip, byleby tylko pojawiły się wyraźne nazwy państw ościennych i wyjdzie, że naród węgierski potrzebuje przestrzeni życiowej na zachodzie, planuje w związku z tym ofensywę i rozpocznie od zajęcia ........................................................................... (tu wpisz nazwę wymienionych państw, które jedyne w całej wypowiedzi są dla Ciebie zrozumiałe, ponieważ jak podejrzewam nie znasz węgierskiego). I czy to będzie jakiś dowód? NIE ;)

Spójrz na setki przeróbek różnego typu materiałów na yt, gdzie ludzie dla zabawy czy jak w tym przypadku prowokacji, używając ivony albo dodając napisy nadają nowy sens wypowiedzi polityka, bohatera filmu czy bajki.

Jak dla mnie to on może mówić o czymkolwiek. Patrząc na odsetek osób znających w Polsce język hebrajski nie sądzę, aby ktokolwiek na forum esports.pl był w stanie to przetłumaczyć i przekazać nam o czym była dokładnie mowa. Wątpie, aby na takim poziomie w hierarchii izraelskiej władzy popełniano takie gafy, jeśli już nawet jest coś na rzeczy. Po raz kolejny qwe dajesz za argument coś, co przesłania wszelkie pozostałe, czasami SŁUSZNE argumenty ;)

__

Użytkownik
napzord

2009-01-25 17:45:50

Bajka?
Biiiiip! Zła odpowiedź. Masz do niej prawo ale jest zła. Jak widzisz sama ambasada potwierdza mówiac ze Prezydent źle dobrał słowa.

__

Użytkownik
qwe

2009-01-25 19:03:19

@Konrad

“Nigdzie nie napisalem o tym, ze jest to masonski spisek. Pisalem tylko, ze masoneria infiltruje rozne srodowiska."
“Serio teorii jako by “masoneria infiltrowała różne środowiska” nie można nazwać masońskim spiskiem? ;)

Tak, przyznaje sie do bledu, bylem zmeczony i nie napisalem tego co chcialem.
Chodzilo mi o to, ze nigdzie nie napisalem, ze to spisek TYLKO I WYLACZNIE masonerii, wiec to oskarzenie Fronkiego jest falszywe.
Teraz juz chyba jasne.

“Komunistyczny- tutaj tylko powtorzylem wypowiedzi niektorych osob, nie bylo tu zadnego stwierdzenia ode mnie."
Kiepska obrona - ja też mogę rzucić że “jakiś_nick jest ch$%^em, a potem w ramach obrony powiedzieć że tylko powtórzyłem opinię jakiegoś wielkiego specjalisty.

Chodzilo mi o to, ze piszac iz jest to miedzynarodowy spisek komunistyczny jakby zacytowalem inne osoby.
Cytowalem m.in Uri Bezmenov, ktory mowil o tym w 1985 roku.
I powtarzam specjalnie dla Ciebie, ze w zasadzie gawno powinno obchodzic kto to powiedzial (bo jak powiedzial profesor Harvardu to niby bardziej prawdziwe??), bo wszystko o czym mowil ma odzwierciedlenie w rzeczywistocie. A mowil to prawie 25 lat temu... Strzelal?? Jasnowidz?? Takich ludzi jest wiecej.

@varfare
“kiedyś rzucałeś linkiem do jakiejś książki o szczepionkach i byłeś wielce pewien, że mówi prawdę. Skąd wiesz? “
Czy Ty uwazasz, ze samodzielnie nie umiem myslec?? Wiekszosc faktow opisanych w tamtej ksiazce jest ogolno dostepna, natomiast nie pokazuje sie ich w szkolach i na uczelniach.
Ponadto popatrz np na Amiszow. Mieli niewiele epidemii (w tym jedna powazna-polio), wygineli? Nie.
A my mimo tych szczepien ciagle chorujemy na jakies nowe odmiany grypy itp itd.
A Amiesze?? Czemu to ich omija?? Dla mnie odpowiedz jest prosta.

Nie mozesz pisac rzeczy typu: skad wiesz itp poki sam tej ksiazki nie przeczytasz, bo to troche strzelanie w ciemnosc.

Może to jedna z tych zmanipulowanych?
Ja nie przecze. Jednak co do szczepionek to wiedzialem o tym juz duzo wczesniej. Dane z ktorych m.in ta ksiazka korzysta istnieja od bardzo dawna. W tej ksiazce ladnie je zebrano w jedno miejsce.
Ogolnie nie ma co pisac- lepiej sam ja przeczytaj. Ciekawa i niedroga.

Słuchaj, żydo-komuna nawet na prostych wyliczeniach (które chyba zeskanowałem) już mi nie pasuje
Moglbys przedstawic te wyliczenia?? Bardzo chetnie bym sie z nimi zapoznal.

@ktos tam wyzej :D (sorry, ale system dodawania komentarzy jest beznadziejny)

Spójrz na setki przeróbek różnego typu materiałów na yt, gdzie ludzie dla zabawy czy jak w tym przypadku prowokacji, używając ivony albo dodając napisy nadają nowy sens wypowiedzi polityka, bohatera filmu czy bajki.

Zauwazylem to juz dawno.

Jak dla mnie to on może mówić o czymkolwiek. Patrząc na odsetek osób znających w Polsce język hebrajski nie sądzę, aby ktokolwiek na forum esports.pl był w stanie to przetłumaczyć i przekazać nam o czym była dokładnie mowa

Tez sie nad tym zastanawialem, ale...
Nie wiem czy obejrzales moj poprzedni link, ale myslac logicznie to idzie tak:
ktos gada po hebrajsku, tlumaczy to na ANGIELSKI i dopiero jakis polak z angielskiego na polski.
Proste? Hebrajskiego mam zamiar sie nauczyc, dopiero wtedy mozna bedzie powiedziec cos jasno.
Narazie nie widzialem by jakakolwiek osoba stwierdzila iz to tlumaczenie jest bledne (a zapewne pare osob ktore zna hebrajski to ogladalo).
Mialem sie blizej przyjrzec temu nagraniu ale narazie nie mam czasu.

__

VIP
fronki

2009-01-25 19:50:09

“oskarzenie Fronkiego jest falszywe.“

co za pipa no, czy ja Cie gdzieś oskarżam o coś?

chciałem Ci tylko pomoc :)

__

Użytkownik
qwe

2009-01-25 21:07:22

Pomoc?? Ty masz problemy sam ze soba, na tym teraz sie skup. Powaznie.

edit: Fronki http://pl.youtube.com/watch?v=RVTX8_rvIg4 powiedz cos na ten temat :)
Jedna z powazniejszych debat.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1457 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie