Bezprawne zamkniecia sklepow z dopalaczami.

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2009-01-10 23:31:53

http://wiadomosci.onet.pl/1892526,11,item.html

Jak przyznają funkcjonariusze, celem akcji jest uniemożliwienie funkcjonowania tego typu sklepów do czasu wejścia w życie nowelizacji ustawy o narkomanii, delegalizującej sprzedawany tam towar.

W panstwie bezprawia i niesprawiedliwosci jak widac wszystko mozliwe.
Mimo, ze dopalacze nie sa zakazane to juz zamkneli bo w przyszlosci ma to byc nielegalne.
Tylko czekac az prawo zacznie dzialac wstecz.

Dlaczego zamknieto? Podejrzewam, ze ktos dostal w lape od narkomafii, ktorej interesy mogly byc zagrozone.
Wiec niech dalej “walcza” z narkotykami jednoczesnie reklamujac je w szkolach i telewizji, smutnie i bezradnie oglaszajac wszem i wobec, ze “narkotyki sa wszedzie” i “nie da sie przed nimi uciec”.

Pytanie.
Czy mamy siedziec z zalozonymi rekoma i patrzyc jak w sile rosnie totalitaryzm w naszym panstwie, czy moze buntowac sie i powiedziec tym skurczybykom, ze to juz jest przesada.

Sam nigdy takich rzeczy nie kupowalem, ale jesli jest prawo to nalezy go przestrzegac! Nie chcemy miec chyba drugiej ameryki??

Tak przy okazji, troszke z innej beczki
http://pl.youtube.com/watch?v=AyvrqcxNIFs&feature=channel_page - bez komentarza...

__

Użytkownik
sleepo

2009-01-10 23:49:16

a to ch*je !!!!! na stos z nimi !!!

__

Użytkownik
smacky doo

2009-01-11 00:06:44

TRUE ;q

__

Zbanowany
T1x

2009-01-11 00:08:51

Kuriozalnie zapewne jeśli narkotyki stalyby się legalne to by mniej osob je kupowalo. Mafia robi swoje najgorzej ze za nasze pieniadze cudzymi rekami, nawet policji.

__

VIP
Mateck

2009-01-11 00:14:51

dlaczego policja zgarnęła tego gościa? o co tam w ogóle kaman?

__

Użytkownik
klawisz

2009-01-11 00:21:08

Widziałem często jak kolejki 15 latków stoją przed sklepem Dopalaczy w Sopocie i co? Te sklepy robiły sobie jaja z państwa. Wykorzystały lukę i sprzedawały jako produkty kolekcjonerskie. Swoje zarobili i nic już tutaj im się nie zrobi. Może “ktoś" tam u góry to wszystko widzi i im odpowiednio wymierzy karę.

Aha, nikogo nie zamknięto. To tylko zbiorowa akcja, przeprowadzona w tym samym czasie by nie mogli się do niej przygotować właściciele sklepów. Nie widzę w tym nic z totalitaryzmu.

__

PLECELS
PleeC

2009-01-11 00:53:22

odbiegajac lekko od tematu przewodniego:

sprzedawanie tego swinstwa osobom niepelnoletnim - nie

ale kazdy dorosly czlowiek ma swoj rozum i powinien sam decydowac o tym, co chce zazywac, takze zamykanie czegos takiego to jak dla mnie fail... kto bedzie chcial to i tak kupi, tylko ze na czarno i bez podatku.

__

Były Redaktor
so0fka

2009-01-11 01:07:54

100% agreed with klawisz, legalne dragi sprzedawane od kilku miesięcy w największych miastach w Polsce, a kiedy zamknęli sklepy, największy, hm, właściwie spec od wszystkiego na forum wielce zdziwiony

__

Użytkownik
campR

2009-01-11 01:29:33

qwe i tak nikt nie uslyszy co mowisz, wolasz, cokolwiek. Nic z tym nie bedzie robione. Nic tak jak chcesz. Zawsze bedziesz sie buntowal i tyle.

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-01-11 01:37:52

wychodza rzady PiS ;) chora polityka, chory kraj, chore spoleczenstwo.

__
http://benzblog.pl/

VIP
KonradM

2009-01-11 06:01:36

Zrobili nalot na sklepy z dragami i gówniarze nie będą miały gdzie się naszprycować przed “imprezą". Faktycznie, tragedia.

__
www.hstv.pl

VIP
Pajda

2009-01-11 07:47:14

Dobrze zrobili, ja szczere mowiac nieco bylem w szoku jak te sklepy sie pojawily.

__

ex-Redaktor
exilek

2009-01-11 09:55:09

nic tylko się cieszyć :) wiem, że te towary cieszyły się ogromnym powodzeniem w akademikach. tam ludzie i tak sobie poradzą, wcześniej też brali, palili to i zamknięcie takich sklepów problemem nie będzie. gorzej będą mieli gówniarze, którzy mieli utrudniony dostęp do takiego syfu i o to chodzi. bo tak wystarczyło, że gnoje poprosiły jakiegoś żula co by im w zamian za piwo poszedł i kupił...

qwe wiesz może jak się skończyła sprawa z tego filmiku?

__

Użytkownik
Venomen

2009-01-11 10:17:52

I bardzo dobrze. Widze kolejny jakis mlody 'buntownik' postuje na forum? :) Troszke dorosnijcie zanim zaczniecie wrzucac na wszystkich dookola. A te gowna co tam sprzedawali to widzialem jakie maja skutki na moich 3znajomych gdzie jeden straci prawdopodobnie sluch..

__

Użytkownik
toxiknoizz

2009-01-11 11:27:59

Chyba niektorzy nie zrozumieli ocb ;f

__

ex-Redaktor
exilek

2009-01-11 11:30:23

myślę, że większość zrozumiał co qwe miał na myśli. sęk w tym, że większość jednocześnie uważa, że należy te sklepy pozamykać :)

__

Użytkownik
varfare

2009-01-11 12:10:56

“jednoczesnie reklamujac je w szkolach”
Que pasa? Nigdy nie natrafiłem na propagowanie dragów w szkole?

__

Użytkownik
BezimiennyJoe

2009-01-11 12:13:43

@qwe
przecież totalitaryzm jest dobry :)

__

VIP
KonradM

2009-01-11 12:39:08

@varfare
Cicho tam, psujesz całą zabawę :D

__
www.hstv.pl

Użytkownik
amroth

2009-01-11 12:46:34

OK narkotyki szkodzą, ale czemu chcecie zabronić ich dystrybucji tym osobom, które chcą je zażywać?

__

VIP
samolot

2009-01-11 13:38:50

chyba nie zrozumieliście co chciał przekazać qwe.

abstrahując od wpływu jakie mają/ nie mają te środki na mózg mój, twój, twojej sąsiadki, to jednak w imię idei demokratycznych i prawa jako takiego, to dopóty coś nie jest zabronione, jest LEGALNE.
więc jeśli rzeczywiście nie ma zapisu, który zakazuje tych środków i sklepów, to ich zamknięcie nie jest dobre.

trochę zamotałem ;d

__

Użytkownik
Kipcio

2009-01-11 13:42:46

czyli - jeśli dobrze rozumiem- trujcie się tym dalej, bo to legalne, a jak już będzie nielegalne to zamknijcie wszystkie sklepy i ludzi którzy się zbliżą do jeszcze nie zamkniętych placówek?

wg. mnie powinni podpisać te produkty “od 18 lat” i postawić policję pod sklepami, takie coś chyba da się zrobić w parę godzin, biorąc pod uwagę że cały rząd jest przeciwko...

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-01-11 14:38:00

a czemu to nie jest stawiane na rowni z latwo dostepnym alkoholem ? tytoniem ?

__

Użytkownik
sleepo

2009-01-11 15:00:35

blizej nam do ruskich niz do eu. Dlaczego tytoń, alkohol są dozwolone. To przeciez tez narkotyk bardziej uzależnia. Prawda jest taka ze polską rządzi mafia. Widocznie komuś nie podobało się ze pochodne narkotyków są dostepne legalnie - a to zmniejsza przychód tzw. dilerów. A co lepsze najbardziej śmieszni są ci co wymądrzają się - czyt.politycy a nie maja zielonego pojęcia jak tzw. dopalacze działają.
Najlepiej wszystko pozamykać, wrócić do sprzedawania wszystko na kartki itp itd. Paranoja.

I Exil nie pisz tu o gówniarzach bo dopalacze są sprzedawane od 18 lat. A do tego zula to samo masz z alkoholem, no ale społeczeństwo woli alkohol bo sam nie wiem czemu.

__

VIP
marikkkk

2009-01-11 15:29:58

chcialem cos napisac ale... te forum jest pojebane !!!!!!! ;d shit

__

Użytkownik
FATxB

2009-01-11 15:41:31

jesteś jebnięty qwe:) nie mam nic więcej do powiedzenia w tym głupim temacie:)

__

Użytkownik
napzord

2009-01-11 16:06:18

Odnosnie filmiku. Moje zdanie to takie ze te kur*y byly zbyt leniwe zeby zlapac i go wyniesc. A to ze wazyl iles tam to nieznaczy ze moga tazerem go sobie jak jakas swinie piescic. Zamiast wpierdalac Donutsy to niech na silke idzie leniwy cw*l. Ameryka nie jest wolnym krajem, ta wolnosc jest udawana. Wymyslili terroryzm aby kontrolowac spoleczenstwo i zarobic troche na wojenkach w afganistanie i iraku. Amerykance to glupi ludzie i tyle. Oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc.
@qwe - studenci nic nie robili bo co mieli zrobic? Banda zastraszonych pizdecz*k. Dotknie takiego poliszmimena to odrazu handcuffy na wszystkie konczyny pewnie jeszcze tazerkiem go po glowie i mu sie odechce sprawiedliwosci. Podsumowujac ameryka to juz nie american dream. Aby sie przekonac jak bardzo zle prawo tam dziala proponuje wpisac w yt Federal Incoming Tax. Podatek ktorego placic nie musza ale rzesza amerykanow go placi. Jest wrecz szykanowana za nie placenie.

Co do dopalaczy to w opolu jest jeden i to na przeciwko jakiegos gimnazjum. Miejsce wybrane przypadkowo? Nie sadze. Osobiscie nigdy tam nie bylem i nie zamierzam. Jest sobie i niech bedzie mi do dobrej zabawy starczy browar i wóda ewentualnie. Jestem za takimi sklepami, dlaczego ? Bo to że sa zniszczy jeban*ch dilerów. Spojrzcie na Holandie. Maja legalna trawe i smartshopy i jakos cale panstwo sie nie ujarało. Tam po prostu jest kultura palenia a w Polsce to byle lolka skopcic i ch*j. Jak juz ktos wspomnial o mafii. 100% racji w tym jest. Mafia jest zla bo mniej kasy do portfela przychodzi i sie wku*wia. Wiadomo korupcja. Z drugiej strony to tylko kontrola. Równie dobrze sanepid moglby skontrolowac wszystkie budki z zarciem w polsce jednoczesnie i ludzie by sie tak nie burzyli jak w tym przypadku. Pamietajcie o starej prawdzie. Zakazany owoc lepiej smakuje.

@B33mn nie martw sie nie dlugo bedziesz mial nic do powiedzenia w sprawie twojego zycia.a
PiS & Low

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
iamtheone23

2009-01-11 16:15:47

Marik i B33MN - przeczytajce co napisal Ksiaze jesli dla was tok myslenia qwe jest zbyt trudny.

jeszcze jedno - dla przykladu mocne srodki przeciwbolowe (pozornie na recepte) mozna latwo zdobyc, a przy zwiekszonych dawkach mozna szybko odleciec z tego swiata.
w przeciwienstwie do thc czy podobnych, ciezko taki efekt uzyskac. predzej czlowiek sie porzyga, pare dni wytnie mu sie z zyciorysu, ale na pewno od tego nie umrze.

__

VIP
marikkkk

2009-01-11 16:22:55

sabre nie ogarnal co sie stao :O?

__

Użytkownik
majan

2009-01-11 16:37:16

te środki były nie raz badane i stwierdzono że nie szkodzą zdrowiu, baa, są nawet mniej szkodliwe niż alkohol

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
tobster

2009-01-11 17:30:13

@ fckr - były, ale nie dokładnie.
Tak samo jak “woda/jogurt/wstaw co chcesz - przetestowana przez XYZ” - zazwyczaj XYZ to jakaś prywatna firma, co nie ma pojęcia o zdrowiu etc. , ale na reklamie ładniej wygląda.

__

Użytkownik
napzord

2009-01-11 19:14:17

@tobster te subst badali Ci ktorym zalezalo na zamknieciu tego interesu

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
majan

2009-01-11 19:44:37

stojąc już przy temacie używek to przedstawiam ranking szkodliwości środków psychoaktywnych:
http://lysakowski.files.wordpress.com/2007/03/toxicity.jpg

od góry najmniej szkodliwe do tych najbardziej

(polecam otwarcia obrazku w nowym oknie, ponieważ nowe esports jest takie jak widać)

jednak najsmutniejszą rzeczą jest to że nutmeg (czyli gałka muszkatołowa) jest legalna w naszym kraju, pomimo takiej szkodliwości :( wystarczy 7 dawek by umrzeć. dla porównania w przypadku marihuany trzeba by wypalić ponad 1000 blantów żeby się przekręcić.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
qwe

2009-01-11 20:46:02

100% agreed with klawisz, legalne dragi sprzedawane od kilku miesięcy w największych miastach w Polsce, a kiedy zamknęli sklepy, największy, hm, właściwie spec od wszystkiego na forum wielce zdziwiony

Dla mnie to moga zamknac to w p***.
Sprawa jest taka, ze walka z prawdziwymi narkotykami sie nie zajma nigdy na powaznie. No coz, musza jakies zyski z tego miec (a gdzie moralnosc).

2 Chodzi O PRAWO !!!! Nie mieli ZADNYCH podstaw prawnych by takie cos zrobic.
Chodzi o samo respektowanie prawa! Nie wazne czy w dobrzej czy zlej mierze (tutaj akurat w dobrej) !
Dlatego specjalnie wytluscilem pewien tekst

Widac jak zwykle ktos tu nie mysli :|
LOL Doslownie Twoja interpretacja tekstu jest niesamowita. Podciagnales ta historyje nie pod podane przeze mnie fakty tylko “po swojej mysli”.

edit

@toxiknoizz
“Chyba niektorzy nie zrozumieli ocb ;f”

@exil
“myślę, że większość zrozumiał co qwe miał na myśli. "

No soofka na pewno zrozumial ;(

@varfare
"“jednoczesnie reklamujac je w szkolach”
Que pasa? Nigdy nie natrafiłem na propagowanie dragów w szkole?"

To sie ciesz. U mnie byly zajecia antynarkotykowe i po nich juz prawie nie bylo osoby ktora by nie sprobowala ;(
A ja doskonale wiem, ze rozmawianie w taki sposob jak to robia w szkolach tylko podsyca mysl o zerwaniu zakazanego owocu.

@B33MN
“jesteś jebnięty qwe”
Wzajemnie! Nawet nie zrozumiales tematu widac. pozdro&pocwicz

A wiec o co mi chodzilo??
O NIE respektowania prawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit 2
A co do samych srodkow.
Nie wiem jak w polsce, ale w Anglii sa legalnie sprzedawane na kazdym festiwalu.
Ludzie na niektorych eventach sa tak zacpani, ze nie da sie z nimi normalnie rozmawiac. A juz o przemycie nielegalnych nie wspomne. Bo prostu tragedia!
Rekordzista byl pewien gosc na Creamfields. 2 minuty po otwarciu areny lezal nieprzytomny 2 metry od mojego terenu do sprzatania :)))) Kozak :D

Edit3

Dziwi mnie fakt, ze zamykaja dopalacze a w sklepie nadal mozna kupic “smaczki” typu acodin, tramadol, tussipec.
Po cholere w leku na kaszel DXM ??? ;/
To naprawde smierdzi i nikt jak do tej pory sie tym nie zajal :/
Znowu ktos w lape dostal ??

edit4
@fckr
Galka muszkatalowa jest niebezpieczna w pojedynczej dawce (ile trip raportow czytalem, gdzie ludzie ledwo przezyli)
To zestawienie jest nie do konca wlasciwe, gdyz ukazuje smiertelnosc a powinno rowniez oddzialywanie na psychike. Wtedy alkohol moglby skoczyc w gore tabeli i ogolnie zrobila by sie mala roszada, choc dokladniejszych badan nie znam i nie bede sie wypowiadac czy LSD po dluzszym zarzywaniu ma jakies wplywy (USA kiedys to masowo testowala na swoich zolnierzach).

__

Użytkownik
FATxB

2009-01-12 00:33:49

Ależ zrozumiałem temat jak najbardziej, z tymże osobiście średnio wierzę w prawo i jego przekaz i mimo, że zamknięcie tych sklepów jest 'nielegalne' to uważam, że moralnie postąpiono w 100% prawidłowo.

Są pewne luki prawne, które można wykorzystywac i pochwalam to jak najbardziej, ale nie uzależnianie społeczeństwa od jakichś pseudonarkotyków. Jak ktoś chce sobie zapalic skuna, to sobie załatwi i zapali, jak ktoś chce się naszprycowac jakimiś kurwa środkami przeciwbólowymi to się naszprycuje, ale jeśli znam dzieciaków, którzy nigdy wcześniej nie mieli doczynienia, a teraz na podwórkach/klatkach/w parkach mają zjazdy i rzygają po drzewach, drą mordy lub mdleją i robią w stu procentach nieodpowiedzialne rzeczy. Wyobraź sobie, że masz 16 letnią córkę, śliczną i inteligentną, ale po namowach swojego chłopaka naszprycowali się jakimiś dropsami. Chłopak zwołał do domu kolegów, ona miała zjazd, oni zerżnęli ją w pięciu bo tak im się chciało. Dalej byś kurwa mówił: zamykanie takich sklepów jest nielegalnie?

No do kurwy nedzy, moze i jest, ale niemoralne bylo ich otwieranie, i jesli jedynym wyjsciem byloby wymordowac tych wszystkich skurwysynow to niech ich wymorduja, szczerze kolo chuja mi lata grubosc ich portfela, ale mijajac na ulicy naszprycowane dzieciaki troszke bardziej mnie obchodzi.

Dlatego otwierajac taki temat i drac morde na temat bezprawia apropos zamkniecia sklepow z narkotykami, ktore tylko wg prawa nimi nie sa - twierdze ze..

Jestes pojebany i tyle w tym temacie. x2 ;s

i btw 99% ludzi zrozumiała o co chodzi w Twoim pseudointeligentnym temacie buntownika, ale jakby zezwolili na gwałcenie twojej matki, a ludzie zaczeli by to robic, to tez bys nic z tym nie robil bo PRAWO ZABRANIA INGEROWAC W GWAL TWOJEJ STAREJ?

pomysl.

moze Cieibe problem tych sklepow nie dotyczyl, ale wielu rodzicow/dziewczyn/chlopakow ma z tym bardzo wielki problem i tylko tak mozna bylo jemu zapobiec ze wzgledu na pierdolnieta wladze w naszym kraju. zreszta jak i w kazdym innym.

poza tym wg mnie próbujesz tylko zaszpanowac czyms w rodzaju inteligencji mowiac o jakichs dziwnych srodkach, o ktorych normalny czlowiek nigdy nie slyszal, o jakichs lukach prawnych, etc - to jest forum esportowe, na pewno ktos sie z toba zgodzi na forum dla prawnikow, lekarzy albo kurwa na sejmowym forum, ale tutaj licz sie z tym ze zaczynajac jeden z niewielu tematow w ktorym czujesz sie dobrze pewny swego mozesz nie trafic w gusta ludzi swoimi pseudointeligentymi glupotami ktorzy gowno wiedza o prawie, a troszke wiecej o moralnosci. zreszta i z prawa moge cie zagiac synku wiec przestan udawac Ostatniego Skauta i zejdz na ziemie bo wygladasz jakbys wpierdolil wszystkie rozumy tego swiata a ledwo ogarniasz swoj wlasny

i jeszcze maly edit do fckr:

wpierdalaj codziennie wieczorem LSD przez tydzien, potem odpusc. jesli uwazasz, ze jest mniej szkodliwe niz alkohol - to jestes glupszy niz zarty jasia fasoli

znam czlowieka ktory w zyciu opierdolil JEDNA SZTUKE kwasa - po 2 latach podczas jazdy z rodzina samochodem mial flashback - zginela jego 2 letnia corka a zona zostala kaleka - on przezyl. wiesz co powiedzial? zobaczyl na drodze 30 malych krolikow (ten sam trip co 2 lata temu), uciekl przed nimi rozbijajac auto na drzewie i dalej nic nie pamieta.

to samo blanty - pal 1 blanta codziennie przez 5 lat - za 5 lat nie bedzie mozna z toba pogadac i skonczysz jak smiec bez roboty, dziewczyny i bedziesz szukal ratunku w koksie/heroinie/innym gownie.

pij piwo 1 dziennie przez 5 lat i co najwyzej w wieku 65 lat pierdolniesz na marskosc watroby

to tak dla porownania jesli ktos uwaza ze srodki odurzajace sa bezpieczniejsze od alkoholu

i nie wyskakujcie mi tu z jamajczykami, ich zdolnoscia kumienia, albo z innymi kurwa ziomalami co pala i zyja - co innego jest jarac czysta trawe a co innego jest jarac szit podlewany domestosem, ktory to wlasnie jest tym podstawowym ktorzy zazywaja mlodzi polacy.

ave

__

Użytkownik
qwe

2009-01-12 01:20:00

Z tymi historiami o corke itp itd to sobie daruj, przemyslalem to juz dawno temu i pewnie doglebniej niz Ty.
Bo zagrozeniem sa nie tylko “dopalacze”.

“Wyobraź sobie, że masz 16 letnią córkę, śliczną i inteligentną, ale po namowach swojego chłopaka naszprycowali się jakimiś dropsami.“

A jak bedzie glupia i brzydka to co?? To juz nie moje dziecko? Nie musisz takich rzeczy pisac. (tak, wiem, czepiam sie, ale swiat nie sklada sie tylko z inteligentnych i pieknych, wystarczylo napisac corke).

Nie wychowal bym jej tak, by zadawala sie z takimi osobnikami (przynajmniej bym sie nia interesowal nie tak jak obecni rodzice-karierowicze)
A da sie przyklady znam z zycia.
2. Dlaczego nie przyczepisz sie do lekow w aptece?? Po odpowiednim mixie uzyskasz efekty czesto podobne do tych z dopalaczy.

Dlatego otwierajac taki temat i drac morde na temat bezprawia apropos zamkniecia sklepow z narkotykami, ktore tylko wg prawa nimi nie sa - twierdze ze..

Sluchaj, morde to moze masz Ty, nigdzie sie nie “darlem”. Nie ma tam zadnego wykrzyknika, wiec zamilcz.
Prawo sie respektuje albo nie. Ja chce by moje wladze je respektowaly, w przeciwnym razie nie czulbum sie bezpiecznie. Jesli tworzy sie prawo to trzeba dzialac zapobiegawczo a jak sam widzisz poslowie teraz beda sie klocic “czy posel Palikot przegial mowiac to i to czy nie” a o dopalaczach?

Dziwi mnie fakt, ze zareagowano dopiero teraz, jakby po fakcie.

Wracajac do rzeczy, czegos tu nie rozumiesz.
W USA tez na poczatku lekko poprzestano na przestrzeganiu prawa. Pozniej prawo dzialalo wstecz. Teraz to juz nawet konstytucji sie tam nie przestrzega.

Zamkneli dopalacze? Ok, ale zeby to bylo ostatni k,,,,, raz, nastepnym razem niech “ci od prawa” uzyja troche wyobrazni i nie dopuszczaja do podbnych sytuacji, gdzie nie dosc, ze pozwolono “oglupiac” wlasnych obywateli (a to swiadczy o tym, ze nikomu nie zalezy by nasza spolecznosc prezentowala klase) to jeszcze nieposzanowano prawa,

poza tym wg mnie próbujesz tylko zaszpanowac czyms w rodzaju inteligencji mowiac o jakichs dziwnych srodkach, o ktorych normalny czlowiek nigdy nie slyszal, o jakichs lukach prawnych

To zle myslisz.

mozesz nie trafic w gusta ludzi swoimi pseudointeligentymi glupotami ktorzy gowno wiedza o prawie

Wiesz, dla niektorych moze byc to swiezutka nowinka, ze po prostu zamkneli dopalacze :D

To jest jedyny serwis na ktory ostatnio wchodze i po prostu wieje tu nuda, nowy lay mial wpedzic tutaj nowego ducha, tymczasem niedlugo trzeba bedzie odprawiac egzorcyzmy by powrocic do dawnej formy.
Takimi tematami oczywiscie nic nie wniose. Ot ludzie sobie pokomentuja.

Zgadzam sie z tym co napisales i przyjalem krytyke na klate.

Edit: co do twojego edita do fckr to rzeczywiscie masz racje, moj kumpel jak wypije piwko to ma flashbacki takie, ze mewy mu lataja kolo glowy.
Ponadto po benzo chyba do konca zycia widzisz smugi w ciemnosci. Nie wiem czy warto placic taka cene za pare godzin survival horroru ;)

__

Użytkownik
sleepo

2009-01-12 01:30:54

B33MN a dla mnie to monopolowe powinni po zamykac, przez tych jeba*ych alkoholików rzygać się chce. Wprowadzic kur*a prohibicje, wyje*ać alkoholików z miasta. PRZECZYTAJ SOBIE KUR*A DOKŁADNIE TO, a potem wywnioskuj.

“uwazam, ze nie powinno zabraniac sie dopalaczy lepiej zeby ktos bral cos co jest chemicznie przebadane i w miare mozliowsci malo skodliwe niz jakies mieszane swinstwo kupione pod dyskoteka ... Jesli ktos bedzie chcial sie czyms oduzyc to i tak to zrobi! Czy ktos zwas ma jakis problem z zkupem maryski amfy czy piksy? Nie sadze 2-3 telefony i juz mamy namiar na dilera Pytanie co nam sprzeda? Kupujac dopalacze mam zamkniete opakowanie wyprodukowane w fabryce ze skladem oraz dawkowaniem i wiem co mi po tym grozi a po zakupie czegos w foliowym woreczku ktore moze byc wielokrotnie otwierane i zamykane nie mam pojecia co tak naprawde jest..."

To samo bys miał jak by monopole po zamykali. Byście pili jakies wódki z meliny, mieszany patykiem metanol.

__

Użytkownik
FATxB

2009-01-12 01:48:34

Jeśli myślisz, że wychowując córkę w 100% perfekcyjnie jest ona już bezpieczna od wpływu różnych środowisk to jesteś w błędzie.

Powiedziałem śliczną i inteligentną by podkreślic dramatyzm opisanej sytuacji, brzydkie i głupie rzadko gwałcą, więc o swoją przyszła nie masz co sie martwic:))))

i do sleepo:

ale jak ktoś zapierdoli zbyt dużą dawkę alkoholu to padnie, porzyga się, umrze lub będzie siedział jak głupi, a jak ktoś wypierdoli dwa kwasy to może zamordowac rodzine, jak wypierdoli za duzo koki to moze nie opanowac zachcianek swojego kutasa, a jak sie najara to moze strzelic sobie w leb:)

mowimy to o tych krytycznych sytuacjach, bo jak ktos pije lub bierze z umiarem to kurcze - wszystko jest dla ludzi, byle pelnoletnich i ogarnietych:)

sam cpalem, sam pije, wiec troszke o tym wiem - i nawet nie ze swego przykladu, ale z przykladow w srodowiskach w ktorych sie znajdowalem - dlatego wybralem prace socjalna by pomoc takim ludziom i dlatego zamkniecie tego gowna to wielki sukces socjalny, a ze porazka prawna to juz mi lata kolo dziury w zadzie:)

ps: a to ze jestem wulgarny to tylko swiadczy o moim braku kultury, nie obrazajcie sie na mnie bekarty:))

__

Użytkownik
sleepo

2009-01-12 02:31:43

no a ty dalej swoje.
W krytycznych sytuacjach to np. matka moze sie zdenerowowac i zahlastac synka. Ja tu mówie o legalności i ogólnej dostepności. Sklepy monopolowe mogą istnieć to i dopalacze powinny też istnieć i nie ma tu żadnych przeciwskazań. I nie piszcie mi tu że dzieci sie naje*ia i zrobia komuś krzywde. Kur*a jakie dzieci te specyfiki sa dozwolone od lat 18. I zapewniam cie że nikt nie sprzeda młodszemu. Wszystko dla ludzi i z umiarem, dla mnie marihuane też powinin zalegalizować - naturalna organiczna roślina jak tytoń czy kapusta. ALE JESZCZE RAZ POWTÓRZE TO WSZYSTKO JEST ROBIONE BO PAŃSTWEM RZĄDZI JEdnA WIELkA MAFIA, funshup=mniejszy popyt u dilerów=mniejsze profity dilerów i nie mówie tu o pionkach tylko o prawdziwych dystybutorach.

__

Użytkownik
FATxB

2009-01-12 02:43:29

"Kur*a jakie dzieci te specyfiki sa dozwolone od lat 18. I zapewniam cie że nikt nie sprzeda młodszemu. "

Wygrałeś argumentami :(

nc:D

__

Warning: getimagesize(http://lysakowski.files.wordpress.com/2007/03/toxicity.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1633 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie