Trackmania na PS2 ? Najlepsza piłka nożna na PS2 ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
kaensainen

2009-01-08 15:07:39

Czy jest Trackmania na PS2 lub jakaś inna podobna zręcznościówka ? Jaka jest najlepsza gra o tematyce piłki nożnej na PS2 ? Gran Turismo 4 - to symulator czy zręcznościówka ?

__

VIP
El_Matador_SSJ

2009-01-08 15:18:17

Nie ma trackmanii na PS2, ale ze zręcznościówek polecam Burnout Dominator i Midnight Club 3. Co do Gran Turismo to jest coś pomiędzy symulacją a arcade, gra jest dość monotonna i jedyne co ją w moich oczach ratuje to przeogromna ilość aut. W piłki kopane na PS2 nie grałem i już nie zagram bo moja wysłużona czarnula ma już nowego właściciela :)

__

Użytkownik
kapiy

2009-01-08 19:59:51

na PS2 piłka to tylko i wyłącznie PES jakkolwiek by to był w każdego się fajnie gra do tego drugi pad ze znajomym i masz nie jedną zarwaną nockę :D

__

Redaktor TMNF
shaodw

2009-01-08 21:33:11

TrackMania to jedynie na Wii :D

__

Użytkownik
kaensainen

2009-01-09 00:02:02

Burnout jest strasznie nudny :D

__

Użytkownik
El-Mo

2009-01-09 01:28:51

z trackmanią mi się kojarzy Wipeuot (na ps2 - Wipeout Fusion)

__

VIP
Pajda

2009-01-09 09:02:28

Co do pilek to PES 2009 wbrew obiegowej opinii niezla jest i odesle do niej, w tym sensie, ze 2008 zupelnie mi sie nie podobalo i odrazu wylaczylem, a w 2009 lubie zagrac od czasu do czasu.

Gran Turismo nie jest symulatorem, ale zalezy tez od punktu widzenia. Jezeli zagrywasz sie w trackmanie to Gran Turismo uznasz za realistyczne, jezeli zas w jakies symulatory to uznasz je za arcade. Najrealistyczniejsze i tym samym w mojej opinii najlepsze wyscigi na PS2 to Enthusia Professional Racing wydane przez Konami. Sa to chyba jedyne wyscigi na PS2 i jedne z niewielu w ogole, w ktorych samochody posiadaja wage i mozna tym samym stosowac prawdziwe techniki jazdy (z drifterskimi na czele).

Enthusia Trailer
Pare drobiazgow w Enthusii, ktorych brak w Gran Turismo

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3270 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie