sponsoring<-----------------------

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
setings

2008-12-25 01:45:21

[URL=http://www.sponsorzy-cs.pl]http://tapetosik.com/files/trvsba1u0ma1ouwb8dmd.gif[/URL]

Po co jesteśmy:

Jesteśmy po to, aby klany, multigamingi, fora, organizatorzy lig znaleźli sponsorów. Sama nazwa strony o tym świadczy. Sponsora mogą szukać klany: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Condition-Zero, Counter-Strike: Source i inne wersje cs’a. Ale także jesteśmy graczami tak jak wy. Oferujemy wam pomoc

Nabór na moderatorów:

Otworzony jest nabór na moderatorów.

Aby zostać moderatorem należy:

- Mieć ukończone 16 lat

- Doświadczenie jako moderator

- Doświadczenie w Counter-Strike

- Doświadczenie w phpbb by przemo

Serwery:

Serwer został zamówiony. Lecz narazie będzie tylko jeden. Szukam sponsora jak narazie miejmy nadzieję że forum się rozwinie i będziemy mogli mieć więcej serwerów.

Sponsorujemy:

Na razie sponsorujemy tylko domeny pl, eu, com i com.pl lecz wasza strona też musi być atrakcyjna itp.

__

VIP
virus~T

2008-12-25 01:51:38

W T F ? ? ? Aż się zalogowałem, żeby napisać tego posta. Jeszcze raz powtórzę WTF??

__

Użytkownik
Zippi9

2008-12-25 04:08:31

sponsora to może zawołać Eskimos, lub edzio listonosz...

__

Użytkownik
arvind

2008-12-25 06:36:59

Pomagacie znalezc sponsorów a sami jeszcze nie znalezliscie dla siebie na np. serwery? :)
oh, please....

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-25 08:41:04

Jesteśmy po to, aby klany, multigamingi, (...)

Czym się różni klan od multigamingu? Co to w ogóle jest multigaming? O_o

__

Użytkownik
NIKOM

2008-12-25 11:08:42

pewnie zlodzieje i naciagacze !

__

Użytkownik
Goods

2008-12-25 11:15:56

Chcecie sponsorować, tak?
“Szukam sponsora jak narazie miejmy nadzieję że forum się rozwinie i będziemy mogli mieć więcej serwerów."
Czemu? Wy przecież nie macie środków na utrzymanie siebie.
A domena kosztuje 10zł.

__

Użytkownik
napzord

2008-12-25 11:24:30

@troptyn klan jest jeden. Multiklan badz multigaming to kilka klanów (dywizji) które operują na różnych grach. Ale ty chyba to wiesz...ironia?

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-25 11:41:35

Napzordzie, słusznie myślisz o ironii w mojej wypowiedzi. Ale wyjaśnię o co dokładnie w niej chodzi, bo taka wiedza wydaje się być zbyt zaawansowana dla wielu graczy. ;]

Otóż nie ma czegoś takiego jak “multigaming”. Terminu “klan” można stosować zarówno w odniesieniu do małych grup bawiących się w jednej grze, jak i większych organizacji (do tych największych już mi tak bardzo nie pasuje...) mających składy z wielu platform. Te większe grupy są multiklanami. Natomiast “multigaming” jest głupi i niepoprawny, gdyż tłumaczyć go można jako “wielogiercowanie”! Niemal równie dobrze można napisać “multiplayer”. Gdyby ktoś napisał, że przechodzi z małego klaniku do “gry wielosobowej”, śmialibyśmy się chyba wszyscy. A tymczasem większość z nas popełnia podobny błąd. :P

__

Użytkownik
klawisz

2008-12-25 11:54:44

Kurde, nie mam doświadczenia w phpBB by przemo ;/

__

Użytkownik
Mazarine

2008-12-25 12:16:02

to jakiś żart?! aż trudno mi uwierzyć w to co czytam.

__

Użytkownik
napzord

2008-12-25 12:34:31

@troptyn ultigamingu nie tlumacze sobie az tak doslownie. A co np z sk.gaming? Bo chyba takie okreslenie istnieje. Czy to znaczy sk giercowanie? Czy jak?

A co do teamatu. Szukacie sponsora, który dodatkowo was bedzie sponsorował aby ulatwiac z nim kontakt. Hmm...ciekawy pomysł w koncu nie widze nikogo takiego tj.takiej organizacji. No chyba ze którys z uzytkowników zna. W sumie można by wypełnic taka pustą przestrzeń w pol esporcie. Ale moim zdaniem musielibyście najpierw nałapać kontaktów ze sponsorami i np. powiedzieć im, że bedziecie wyszukiwać talenty z pol sceny esportowej i im je prezentowac. Takie scout’y. Tylko pytanie brzmi. Dlaczego firma załóżmy Logitech ma płacić komuś kto bedzie dla nich (i innych) wyszukiwać talenciaków skoro im na tym nie zalezy. Jesli klan jest zmotywowany i przedewszystkim dobry to sam znajdzie sponsora. Niestety jest tak ze po sukcesie przychodza sponsorzy nie przed tym sukcesem. Mam nadzieje ze nie brzmi to jak belkot dziecka ;p peace and loveeeeeeeee

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-25 20:38:41

Multigamingu nie trzeba sobie tłumaczyć dosłownie, ale nie zmienia to faktu, iż takowy termin to zuooo. W przypadku SK Gaming sytuacja jest troszkę inna. Po pierwsze, nie mamy “multigaming” (bo o ten dziwaczny związek frazeologiczny się rozchodzi), tylko “gaming”. Po drugie: tak, nazwę tej organizacji tłumaczy się jako “SK Giercowanie”. Należy jednak mieć na uwadze, iż taka nazwa oznacza mniej więcej coś takiego: “SK istniejące w branży giercowej”. Istnieje tu pewne podobieństwo do takiego wymyślonego przeze mnie na poczekaniu “SK Corporation”, ewentualnie “SK Industries”. ;-)

To tyle w tym temacie. Ciekawi mnie, jak wygląda sytuacja z tym Sponsorzy-CS.pl. Ktoś wie coś więcej? To całkiem zabawne jest. :)

__

Warning: getimagesize(http://tapetosik.com/files/trvsba1u0ma1ouwb8dmd.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1567 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie