Na co czekacie?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
arvind

2008-12-24 05:57:21

hej, słuchajcie mam taką zagwozdkę, zajmuję się tematyką społeczności internetowych i społeczność gamingowa którą tworzycie postawiła przede mną dwa nurtujące pytania które nie dają mi spać, mam nadzieję że mi pomożecie.

Pierwsze pytanie brzmi, macie grę typu WoW czy d2 gdzie wsadzenie czegoś od siebie na oficjalnych serwerach nie jest możliwe i pozostaje Wam czekać na twórczość developerów. Co sprawia że na tą ich twórczość czekacie? Przykładowo, przed Patchem 1.4 (o ile mnie pamięć nie myli) w CoD4 zanim dodano nowe mapki można było odczuć na forach że ludzie się powoli nudzą itd. Co sprawiło że nie przerzuciliście się na inną grę? Przywiązanie do tytułu? Czy fakt że w CoD4 patche wydawali bardzo szybko i często? :P Czy może zwykła nadzieja? A może nie było alternatywy? A jakby była to zostawilibyście Cod’a?

A drugie pytanie, co podczas tego wyczekiwania robiliście? Graliście mniej żeby się nie znudzić? A może graliście w inny tytuł? A może korzystaliście z custom made serverów z modami etc.?

Będę wdzięczny za odpowiedzi ;)
Sam swoje mam bo też jestem graczem ale Was jest więcej niż mnie .. lol ;)

__

Użytkownik
b3n a.k.a. 4

2008-12-24 09:13:38

przywiązanie do tytułu... jeśli chodzi o d2 jest bardzo wielkie,swego czasu mnóstwo zarwanych nocek na lanie, rajdy na mefa itp. tak samo ma sie sprawa z q3. te gry to poprostu klasyki i coś ciągle mnie przy nich trzyma.
Aktualnie gram tez w cod4 ale to juz nie to samo co stare dobre produkcje.

ps. wiem, że nie odp dokladnie na twoje pytania ale mam nadzieję, że troche pomoże :)

__

VIP
KonradM

2008-12-24 09:14:26

Chętnie bym odpowiedział na Twoją prośbę, niestety ostatnio niewiele czasu spędzam grając. Tak czy inaczej czekam do lutego aż dostanę z heliona maila z informacją o społecznościowej nowości ;)

__
www.hstv.pl

Użytkownik
arvind

2008-12-25 15:09:19

b3n czyli wnioskuję że zostałeś bo gra jest mówiąc wprost niezastąpiona.. co utrudnia trochę sytuacje bo wtedy ciezko o analogie swiata gier z jakikolwiek innym, no i tez swiadczy o tym ze jako gracze mamy marny wybór gier?

ja mam kilka teorii ale chciałbym Was za język pociągnąć;)
moze activision dało coś co dawało nadzieję że będzie jakoś szybko coś tego?
noooo dajcie mi cos ;)

@Konrad - ja też czekam ;) hrhhrhr

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2771 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie