Fajerwerki

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
priAm

2008-12-10 19:56:55

Siema. Mimo tego, że Nowy Rok przywitamy dopiero gdy bieżący się skończy, ja już w tym tygodniu muszę kupić i odpalić fajerwerki (projekt). Zależy mi na tym, aby wiadomo - zajebisty efekt, ale tani sprzęt :) znacie jakieś dobre miejsce, gdzie mógłbym kupić takie w internecie?

__

Użytkownik
kapiy

2008-12-10 20:42:27

poszukaj coś tutaj i tutaj a jakie będą najlepsze to nie wiem bo dawno się już w to nie bawiłem :D

__

VIP
priAm

2008-12-10 21:16:57

To pierwsze fajne, ale nie dostarczają poza Warszawe.

__

Użytkownik
po1nt.x

2008-12-11 21:03:23

Polecam Ci ten sklep - Speed W tamtym roku zakupiłem tam sporo fajerwerek.

__

Użytkownik
vidz

2008-12-12 13:35:26

proponuje poczekac kilka latek, wyrobic dowod i isc do normalnego sklepu a nie kupowac w internecie :Adsfdsaf

__

VIP
priAm

2008-12-12 15:27:03

ja mam poczekac na dowód? wystarczy zobaczyc w moj profil, zeby sie zorientowac, ze to nie jest problem. Coraz głupsi ci ludzie na eSports..

__

Użytkownik
dziadu

2008-12-12 15:35:45

W takim razie w czym problem z profilu widać masz 18lat, mieszkasz w dużym mieście Toruniu, ciężko oderwać się od komputera i pochodzić po sklepach i się zorientować?

__

VIP
priAm

2008-12-12 16:51:05

Jeśli oglądasz samochody na otomoto.pl to znaczy, że nie możesz oderwać się od komputera i iść do salonu albo komisu? Co za poje*any stereotyp. Raz, że w internecie przeważnie jest dużo taniej i wygodniej, dwa, że rzeczywiście obecnie nie mam czasu nawet na takie głupie posty.

__

Użytkownik
dziadu

2008-12-12 17:18:15

Jak oglądam samochody na otomoto.pl to jeśli jakiś mi się spodoba i che go kupić to jadę zobaczyć go w realu. Nie zamawiam go pocztą polską lub kurierem. Korzystanie z internetu w tym przypadku tłumaczy choćby współczynnik różnych upodobań (marka, model, kolor, bajery) do ograniczonej dostępności w danym mieście lub województwie. Druga sprawa, że teraz przed świętami fajerwerki można kupić na każdym rogu, i zapewniam cię, że cena nie będzie znacznie odbiegać od tych z internetu, a tam musisz policzyć jeszcze koszt przesyłki.

A tak na marginesie, można wysyłać materiały wybuchowe w sensie fajerwerki pocztą polską lub innym przewoźnikiem?

__

Użytkownik
kermitzor

2008-12-12 17:49:06

ja pierd*le, rzeczywiscie coraz glupsi Ci urzytkownicu eSp. Coraz mniej mnie tu trzyma... Kumar widocznie nie ma czasu wyjsc i rozgladac sie za fajerwerkami, skoro wszedl tutaj i poprosil o pomoc.

__

Użytkownik
Nighter

2008-12-12 17:55:41

Tymbardziej, że może w jego mieście są chujow* sklepy z fajerwerkami bo w necie zawsze mozna dostac o wiele lepszy towar i taniej?
Wiec pomyśl zanim rzucic durnym tekstem o dowodzie -.-'

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3038 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie