KING IS BACK ! - >" Dragon Ball Z Special 2008"

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
spec_u

2008-11-26 23:18:54

Panie i Panienki, przedstawiam Wam zupełnie nowy odcinek Dragon Ball Z Special 2008 - Yo! The Return of Son Goku and Friends!! ! :D

EXCLUSIVE! New Dragon Ball Z Special 2008 - Yo! The Return of Son Goku and Friends!! Part 1 of 4

EXCLUSIVE! New Dragon Ball Z Special 2008 - Yo! The Return of Son Goku and Friends!! Part 2 of 4

EXCLUSIVE! New Dragon Ball Z Special 2008 - Yo! The Return of Son Goku and Friends!! Part 3 of 4

EXCLUSIVE! New Dragon Ball Z Special 2008 - Yo! The Return of Son Goku and Friends!! Part 4 of 4

Starzy bohaterowie, stara dobra animacja i humor :D

Polecam ! :)

Btw czyżby nowa seria sie szykowała ? :D:D:D

__
ema

Użytkownik
Bloodtooth

2008-11-27 02:09:07

stare dobre DB :D jak mi tego brakowało :D

__

VIP
reaktiv

2008-11-27 08:18:26

omg !@*&#@ zajebist!*&#@*!@&

:DDDDDDDDDDDD

dalbym ci tyle plusow, ze hoho, ale.... niestety nowa strona :(

__

Użytkownik
tobster

2008-11-27 08:50:42

Najlepsze anime obok Gundam Wing, Daimos, Yattaman, Captain Tsubasa, Yattodetaman ^^

__

Użytkownik
g3su

2008-11-27 09:44:56

o fak dragon ball to bylo cos. fajnie jakby szykowali nowe odcinki i wszystko byloby utrzymane w starym klimacie

tobster: Yattaman bylo ekstra. fajna pioseneczke to mialo. Yattaman Yattaman ..... :D Kapitan Tsubasa tez bylo w deche ^^

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
bdnn

2008-11-27 10:23:12

DAIMOS OWNED http://pl.youtube.com/watch?v=wVHJ0Xs3Fcc

__

Użytkownik
Xsi

2008-11-27 12:02:51

ja tam caly czas zyje nadzieja ze DB AF sie w koncu pojawi :P

__

VIP
reaktiv

2008-11-27 12:13:28

Jesli bedzie nowa seria, to mam nadzieje, ze nie bedzie to kontynuacja DB Z, tylko DB GT, w sensie, ze od momentu zakonczenia GT by wszystko szlo. Dziwnie by sie ogladalo kontynuacje Zetki, kiedy historia GT sie skonczyla inaczej, a nawiazywala swym poczatkiem do Z.

__

Użytkownik
toxiknoizz

2008-11-27 13:30:55

http://rofl.wheresthebeef.co.uk/Kill%20it%20With%20Fire%20Aliens.jpg

__

Użytkownik
garo

2008-11-27 19:36:21

<3 DB!

Jak ktoś chce, to mam wszystkie odcinki wszystkich trzech serii na płytach DVD :D

__

Użytkownik
sch

2008-11-27 19:56:26

wydaje mi sie ze jesli jakakolwiek mialaby powstac nowa seria to od Z , zwlaszcza ze GT to produkcja zupelnie innego autora z tego co pamietam

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

VIP
reaktiv

2008-11-27 20:07:11

sch tez mi sie tak wydawalo, jednak wikipedia twierdzi ze wszystkie czesci tworzyla ta sama ekipa i ten sam rezyser, jedynie w GT doszedl jakis drugi, ale tak to ci sami. :d

__

Użytkownik
MySS

2008-11-27 20:26:25

Yeah stary dobry Dragon Ball, ale czuję się teraz trochę za stary na niego. Ktoś wie czy ten projekt będzie rozwijany czy komuś po prostu zachciało się coś zrobić, ale na jednym odcinku przestał.

__

Użytkownik
MASTER-K

2008-11-27 22:46:06

Tego jeszcze nie widziałem i ten Vegeta hehe ,ale czy nie za stary jestem na to :>

__

Użytkownik
KasK

2008-11-27 22:54:21

Z tego co pamiętam, to Akira Toriyama stworzył jedynie mangi Dragon Ball i Dragon Ball Z, które to historie oglądaliśmy w anime. GT to historia wymyślona przez kogoś innego, Toriyama ne miał z nią nic wspólnego, być może realizatorzy anime byli Ci sami lub doszedł ktoś nowy, ale to już nie to samo wg mnie:)

__

VIP
mavv

2008-11-27 23:06:15

cytatt:

Opis:
Po niespełna 12 latach od zakończenia produkcji mangi i anime „SMOCZE KULE”. Serce niezwykłego świata znanego z Dragon Ball’a ponownie uderzyło! Tym razem bardzo mocno! W postaci najnowszego projektu samego twórcy i mistrza gatunku Akiry Toriyamy!, a dokładnie filmu specjalnego na 40-lecie czasopisma o mandze i anime - Shonen Jump, będący początkiem nowej historii na serię telewizyjną ( Akira, zdegustowany tym co po zakończeniu DBZ studio TEOI Animation zrobiło planuje od nowa stworzyć całą sagę GT z nową historią i klimatem znanym z DBZ- film kończy się słowami głównego bohatera – „ do zobaczenia”)Jest to kontynuacja końca historii DragonBallZ. Akcja rozgrywa się 2 lata po pokonaniu Buu. Anime opowiada o przybyciu na ziemię młodszego brata Vegety, ale nie będę się rozpisywał – zapraszam do oglądania

__

Użytkownik
Tymek

2008-11-28 13:59:03

IMO DB GT było najlepszą serią, najbardziej rozbudowaną jeśli chodzi o fabułę + zróżnicowane postacie. DBZ było dla mnie strasznie liniowe.

__

VIP
reaktiv

2008-11-28 14:06:47

No, ja nie rozumie o co chodzi z tym calym 'GT to juz nie Dragon Ball' :| i tym podobe. Jak dla mnie GT bylo ciekawe i wcale nie gorsze od DBZ.

Teraz mnie martwi jedna rzecz, skoro Akira chce ciagnac dalej DBZ, to znaczy ze nie bedzie:

Ububa w takim stadium jakim byl w GT(1 odcinek jak trenowal z Songo, czy tez po polaczeniu sie z Fat Buu), Songo nie bedzie mial SSJ4 albo Akira wymysli nowe stadium super wojownika, co bedzie juz w ogole dziwne jak dla mnie. Mam nadzieje ze SSJ4 zachowa i mam nadzieje, ze nie pojawi sie jakies SSJ5, 6 czy 20, bo to juz bedzie bezsensu imo.

__

Użytkownik
miszczyk

2008-11-28 15:08:17

Ach te piękne czasy kiedy się golądało DB na (jeszcze) RTL7. Tak wogóle to podobny opening występował w jakiś wcześniejszych odcinkach? Bo pamiętam jak kiedyś miałem niemieckie kanały i leciał na nich DB z identycznym openingiem i odcinki których wcześniej nie widziałem w “zetce”.

(btw. mój pierwszy post na nowych e-sports, i qurcze nie podoba mi się, że cię przenosi do okienka oddzielnego, tak zawsze mogłem sobie zajrzeć czy nie odchodze od tematu :9)

__

Użytkownik
po1nt.x

2008-11-28 15:58:07

hah dbz kozak anime, ciekawe czy już z tego wyrosłem czy nadal będę miał chęć to oglądać ;D

btw akcje dziadka wymiatają ;D

__

Użytkownik
Rychoo

2008-12-02 16:44:28

No nice nice, oglądam na YT, ale zadna z serii nie jest dokończona ;x

__

Użytkownik
n4rf

2008-12-02 19:55:16

jak dla mnie to najlepsza byla pierwsza seria. z to bezsensowne nabijanie kolejnych leveli i mega dlugie walki na spojrzenia. z gt pamietam zakonczenie bo bylo dosc mocne

__

Użytkownik
bandiT_

2008-12-02 20:22:30

w przyszlym roku wchodzi kina wersja Dragon Balla :))

__

VIP
reaktiv

2008-12-02 20:35:11

Ta wersja kinowa, tzn film? Jesli o tym mowisz, to jest to PORAZKA. Nie wiem co za idiota wpadl na pomysl nakrecenia tego filmu.

Kto widzial DB w takiej oprawie, jeszcze jak widze tego Mustanga to juz w ogole mnie rozwala. Daliby sobie spokoj z kreceniem takich rzeczy. Anime to nie bajka ala Hulk czy Fantastyczna 4.

__

Użytkownik
kryshak

2008-12-06 11:21:24

Yeah!
Tak jak już tu napisano, Toriyama robi nową, pełnoprawną serię. Będzie to kontynuacja Zetki, ale z nowoczesną grafiką, taką jak w GT.

@garo
dałoby radę wypalić mi i wysłać? Oczywiście ponoszę wszelkie koszty.

__

Użytkownik
sch

2008-12-06 11:35:54

" Unlike Dragon Ball and Dragon Ball Z, Dragon Ball GT was not based on Toriyama’s original manga, instead being created by Toei Animation as a sequel. For this reason, some fans consider it to be non-canon, though Toriyama did oversee its production and offer insights and ideas for the series. "

zrodlo: http://dragonball.wikia.com/wiki/Akira_Toriyama

na wikipedii jest wieleee wieleee brednii

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Warning: getimagesize(http://rofl.wheresthebeef.co.uk/Kill%20it%20With%20Fire%20Aliens.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2771 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie