Left 4 Dead

Dostosuj

Autor Wiadomość
Redaktor Naczelny
rml

2008-11-25 00:43:46

Powoli tworzy sie polskie community najnowszej gierki Valve (przyjętej na całym świecie znakomicie) - Left 4 Dead. Wbrew temu co niektórzy myślą, to nie jest gierka tylko do single player / coop. Mozna też grac regularne mecze 4on4 (w ESL własnie otworzyli ladder, od razu zaczęlo grać w nim mnóstwo teamów).

http://left4dead.org.pl/

Zapraszam : )

__

VIP
V!ct!M

2008-11-25 11:53:27

Kupujesz, romelku elemelku?

__

Użytkownik
tobster

2008-11-25 12:02:54

To jest ta gierka gdzie zgapowali pomysł z darmowego modu do CS’a Zoombie Mod ?

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-25 18:59:12

podobno ludzie od koda 5 zgapili to w ostatniej chwili i dali w kodzie 5 też zombi. (słyszałem, ja nie wiem bo sram na kody z numerkiem wyżej niż 2 ;DDD)

__
dupa

Redaktor Naczelny
rml

2008-11-25 19:39:51

vicek, na razie nie, szkoda mi 120zł na taka gierke, ale za jakiś czas pomyśle :P

__

VIP
[fhn]AL|EN

2008-12-01 23:47:13

Właśnie szukałem topicu i powiem tak: gnoooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Jezu aż niedobrze mi się robi jak patrzę na tą grę. Pytam się dla KOGO ona została zrobiona ? Żeby CAŁA GRA POLEGAŁA NA NACIŚNIĘCIU MOUSE 1 ? I WALENI PO SETKACH ZOMBIAKÓW ? CO ZA GÓWNO !

Zmarnowałem aż 975 MB ściągania i gdybym kupił tą grę to bym chyba wrócił do sklepu i pierdo-l-n-ą-ł pudełkiem w sprzedawcę. Myślałem że jak to będzie od VALVE to ew jeszce będzie miało jakiś poziom ale to jest po prostu dno.

Popatrzcie na p0rtal - niby prosty a ile frajdy !Zna ktoś gorsze gówno od Left 4 Dead wydane obecnie ?

__
Ta strona umarła...

VIP
Van Helsing

2008-12-02 00:32:00

gnoj i gowno to Ty masz chyba w głowie :D

gra jest w porzadku, zamysl jest wlasnie taki zeby na spokojnego pozabijac sie z zombiakami, nic wielkiego z tego mialo nie byc.

w dupie byles gowno widziales - nie masz pojecia jak wyglada gra online

złodziej.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
Xsi

2008-12-02 13:02:32

sa ludzie, ktorzy czerpia czystą przyjemnosc z wyzynania zombiakow, tak samo jak sa i tacy, ktorzy lubia nawalac potworki w diablo 2

gra jest swietna, szkoda ze taka droga jak narazie, poczekam az troche stanieje i wtedy dolacze do moich kumpli

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3270 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie