Some EMO Girl Needs Serious Help

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2008-11-21 23:58:29

ale przeciez nikt nikomu nie zabroni reklamowania swoich uslug, produktow, towarow w takiej formie w jakiej sa obecnie, pokazywac oferowanych nowosci... przeciez to bylo od zawsze.
mniejsze firmy nie maja $$$ zeby umieszczac reklamy na kazdym budynku w miescie...

no i pewnie wybiora nike? skoro wszystko jest identyczne to dlaczego nie wybrac produktu markowego? zawsze bedziemy mieli dluzsza gwarancje, oprzemy sie na dosiwadczeniu firmy, na jakosci dosiwadczonej przez znajomego, czy wlasnej wczesniej etc.
Kurde, mialem to inaczej napisac ale w ostatniej chwili zmienilem.
Niech noname beda tansze. Gwarancja?? Kazde buty sa objete gwarancja. Nawet u babki na targu.

Ty sie wszedzie doszukujesz jakiegos spisku, podstepu.
Czlowieku, ogarnij sie! O jakim spisku i podstepie Ty w ogole mowisz!!!???!!!
Rozmawiamy o przekazie podswiadomym. To Ty wszedzie doszukujesz sie doszukiwania o spiskach i podstepach!! Na niemal kazdej dluzej rozmowie z jakas osoba, Ty wtracasz zdanie, ze doszukuje sie spisku.
Nie wiem komu tutaj bardziej odbija, mnie czy Tobie.

Jeszcze nigdy w zyciu nie kupilem zadnego produktu tylko dlatego ze byl on w tv, kolega wyzej Ci pisze to samo, a Ty dalej wymyslasz ze jestesmy otępiali i biegniemy do sklepu zaraz jak cos w tv zobaczymy.

Jezu ludzie zacznijcie w koncu myslec! A czy ja pisze, ze pod wplywem reklamy w TV ludzie kupuja jakiez rzeczy??
Przeciez reklam w TV nike albo pumy jest bardzo malo, albo w ogole!

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-21 23:58:31

http://www.dekoral.pl/upload_module/products/dekoral.pl/wew%20farba%20emulsyjna.jpg

http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif

__
dupa

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:59:31

Generalnie z takim 'ekwipunkiem' na maturze masz duuuuzy wybor kierunkow, nie wiem co Cie interesuje(z tego co pisales chciesz pracowac ze zwierzetami, stad weterynaria wydaje sie najlepsza) wiec ciezko mi cos Tobie polecic. towaroznawstwo jest kierunkiem, ktory na poczatku(mam na mysli pierwsze 3 lata gdy nie ma specjalizcji) daje wiedze w szerokim zakresie, sopiero po wyborze zostaje troche zawezony zakres. Mam znajomych, ktorzy po tym kierunku pracuja w laboratoriach, ale mam rowniez takich ktorcy sa specjalistami od jakosci produktow(wydawanie certyfikatow ISO etc.), wszystko zalezy od specjalizacji.

Masz racje, pije sie to co jest, bedziesz na studiach to sam sie przekonasz :P
Widze bylby z Ciebie dobry kompan do flaszki :D

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:00:30

Napije sie kto ze mna denaturatu ?? http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif

Przesaczymy przez chlebek!

__

Użytkownik
kermitzor

2008-11-22 00:02:20

jak nie jak tak! :D

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:02:38

http://www.sklepszewski.pl/images/cms/1954/klej_bialy_anser_00.jpg

TWOJE ZDROWIE !http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif

__

Użytkownik
sleepo

2008-11-22 00:03:10

andrzejek i qwe jacy wy jestescie pozadnie ze myyyy ze mmmmyyy. No bajki zachowujecie juz :D a ze tak sie spytam na DVD , CD, pen drive, kasetach VHS czy moze jeszcze inaczej.
Wasze dialogi sa nasycone pelnią milosci, uwielbienia, że az cie ja pier#ole.
Rodzice na bank muszą być z was dumni.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:05:00

Wiem, że miałbym duży wybór. Ja najbardziej chciałbym dostać się na tę weterynarię ale 80% z biologii i chemii rozszerzonej piechotą nie chodzi ; ( Jednak staram się coś w tym kierunku robić ; ) A generalnie rzecz biorąc to na czym polega ten Twój kierunek? Jakie inne chciałeś poza tym wymienionym na początku i tym, który aktualnie (?) studiujesz? Wiesz, muszę się wywiedzieć przed maturą, żeby się nie okazało, że tylko na jeden kierunek na jedne studia papiery złożę ; ) W razie braku punktów zostałbym na lodzie...
; p

Propos picia. Jak będziesz w Warszawie to przedzwoń gdzieś się umówimy na coś mocniejszego hahaha xD Ja w Poznaniu raczej w najbliższym czasie nie będę ; (

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:07:30

Spoko ! ; )

__
Sygnatura SPAM !

VIP
maXym

2008-11-22 00:07:50

Problem mniejszych firm ze nie maja $$$ na reklamy w tv, wszystko w swoim czasie. Musza znalezc inny sposob na przyciagniecie klienta niz reklama w centrum czy telewizji.

Tak kazde sa objete gwarancja, ale dlugosc tej gwarancji jest rozna. Idz do babki na targu po gwarancje jak jutro mzoe jej juz nie byc na stoisku.

No wiec o co Ci chodzi z tym nike czy puma? Ludzie wybieraja produkty tych firm ze wzgledu na marke. Doswiadczenie, niezawodnosc etc.

Masz potrzebe posiadania odmiennego zdania dla samego jego posiadania.

Rozmawiamy o przekazie podswiadomym. a potem dodajesz A czy ja pisze, ze pod wplywem reklamy w TV ludzie kupuja jakiez rzeczy??
Przeciez reklam w TV nike albo pumy jest bardzo malo, albo w ogole!

To gdzie jest ten przekaz podsiwadomy? W reklamach? Przeciez nie piszesz ze ludzie pod wplywem tv kupuja jakies przedmioty, wiec przekazu nie ma, niet?

Drazysz, zaglebiasz, tylko po to by miec wlasne zdanie dla samego jego posiadania. Chocby ktos mial racje to sie z nim nie zgodzisz, bo przeciez Ty myslisz, Ty jestes ogarniety, uswiadomiony etc. Jak to jest sposob na dowartosciowanie sie online to hf.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:09:31

I tak najgorsze sa bluzy z logiem adidasa na cala klatke piersiowa :D

__

Użytkownik
kermitzor

2008-11-22 00:09:36

glownie chcialem isc na biotech i na towaroznawstwo. Poza tym bralem pod uwage tech zyw i zywienia czlowieka(moja kobieta jest na tym kierunku- generalnie jest zadowolona ale dosc duzo nauki ma- wkoncu juz 2rok:P). Narazie moj kierunek polega na zapier*alaniu :P Ja uwazam ze jest to ciekawy kierunek, poniewaz poza przedmiotami stricte potrzebnymi mi do dalszych dzialan(chemia, matma) mam takze elementy prawa i przedmioty ekonomiczne.

Mi narazie tez nie szykuje sie wizyta w stolicy, poza tym jestem kibicem Lecha Poznan :D
Kibicujesz ktorejs ze stolecznych druzyn, czy nie interesujesz sie .pl pilka nozna? :)

__

Użytkownik
sleepo

2008-11-22 00:11:12

qwe :D ty to swiadek jechowy? "Zaprawde powiadam wam woda lepsza od coli, bajki sa pelne sexu.... !!!" no jak czytam te twoja komentarze to mi sie płakać chce.

qwe a nie wiesz że INTERNET TO DZIEŁO SZATANA!!!! CZARNY KRZYŻ PRZYBĘDZIE!!! KONIEC ŚWIATA JUŻ BLISKO!!!

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:14:03

Ciekawie, ciekawie. Nie powiem, że muszę się bardziej zainteresować. W razie czego napiszę ! ; )

Co do pl. piłki. Leję na nią bardzo ciepłym moczem ; ) a już zwłaszcza na stołeczną piłkę ;)
Także spokojnie możemy się spotkać na głębszego ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:16:44

Wybacz, że Cię rozbawiłem ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-22 00:20:21

ooo to calkiem milo :P ja jestem wiernym kibicem Kolejorza, ale mam szacunek do kibicow innych druzyn.

Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy. W razie czego to pisz!

Po [+] na dobranoc? :D

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:22:25

Masz potrzebe posiadania odmiennego zdania dla samego jego posiadania.
Bzdura. Czlowieku mowisz puste slowa.

Musza znalezc inny sposob na przyciagniecie klienta niz reklama w centrum czy telewizji.
Telewizja jest najbardziej skuteczna.

To gdzie jest ten przekaz podsiwadomy? W reklamach? Przeciez nie piszesz ze ludzie pod wplywem tv kupuja jakies przedmioty, wiec przekazu nie ma, niet?
Przekazem takim moze byc przejezdzanie obok bilboardu np na autostradzie :o

Drazysz, zaglebiasz, tylko po to by miec wlasne zdanie dla samego jego posiadania.
Hah nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz.
Idz stan w sklepie nike i pytaj sie kazdego klienta dlaczego przyszedl kupic akurat tutaj i dlaczego nike/puma itp.
Wynik przemowi tylko na moja korzysc. Czlowieku ja pisze o rzeczach, ktore sa oczywiste.
Nike ma 50 lat.
Jakos 10 lat temu malo kto z polski nie kupowal produktow tej firmy.
Ludzie kupowali zwykle noname. Teraz ludzie kupuja tylko markowe.

Ale pokaze Ci inny przyklad. Dlaczego w sklepach nike, puma, adidas jest tak duzo klientow? Dlaczego te firmy rozszerzaja dzialalnosc na caly swiat i w kazdym panstwie stoja nad krajowimy produktami?? Dlaczego ludzie, ktorzy kupowali dobre, sprawdzone produkty przez x lat nagle zaczeli kupowac inne, drozsze????
I jaka na to odpowiedz uszykujeszz??? Logika mowi sama za siebie.

Chocby ktos mial racje to sie z nim nie zgodzisz,
No jak to nie :O Jesli ktos ma racje to sie z nim zgadzam, proste.
Nie odbilo mi jeszcze do glowy, predzej Tobie wymyslajac takie rzeczy.
Czlowieku mi nawet przez mysl nie przeszlo by postepowac tak jak piszesz.

Jak to jest sposob na dowartosciowanie sie online to hf.
Haha, ja nie musze sie dowartosciowywac w zaden sposob, tym bardziej online.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:24:10

No spoko ; )

Oczywiście, że [+] ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:27:18

"Zaprawde powiadam wam woda lepsza od coli, bajki sa pelne sexu.... !!!"

To zdanie napisane TYLKO i wylacznie przez Ciebie.

Nie, nie jestem swiadkiem jehowy.
Jestem katolikiem.

bajki sa pelne sexu
Piszac takie cos znaczy, ze niezrozumiales. W ogole.
Bajki pokazuja dzieciom wzorce idealow pieknosci (Piekna i Bestia, Krolewna Sniezka).
Nietrudno to zauwazyc. Znajdz mi bajke Disney'a gdzie glowna bohaterka-kobieta nie jest jakas lalka barbie z wyolbrzymionymi wrecz idealami sylwetki.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:28:28

"Zaprawde powiadam wam woda lepsza od coli, bajki sa pelne sexu.... !!!"

To zdanie napisane TYLKO i wylacznie przez Ciebie.

Nie, nie jestem swiadkiem jehowy.
Jestem katolikiem.

bajki sa pelne sexu
Piszac takie cos znaczy, ze niezrozumiales. W ogole.
Bajki pokazuja dzieciom wzorce idealow pieknosci (Piekna i Bestia, Krolewna Sniezka).
Nietrudno to zauwazyc. Znajdz mi bajke Disney'a gdzie glowna bohaterka-kobieta nie jest jakas lalka barbie z wyolbrzymionymi wrecz idealami sylwetki.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:29:33

" Dobra wiejska kranowa jest lepsza niz jakakolwiek butelkowana woda.

Nieprawda , wiesz skąd idzie ta woda , żeby trafiła na wiejski kran? zdrowa to może jest woda ze studni , chociaż tez nie zawsze"

dlatego napisalem Dobra wiejska kranowa

__

VIP
maXym

2008-11-22 00:32:27

Jakie Ty walisz smuty to mnie az glowa boli :D

Jakos 10 lat temu malo kto z polski nie kupowal produktow tej firmy.
Ludzie kupowali zwykle noname. Teraz ludzie kupuja tylko markowe.

Nie kupowali bo nie mieli pieniedzy i dlatego kupowali noname, ale produkty firmowe nike/puma uwazane byly za jeszcze bardziej prestizowe niz teraz.

Przekazem takim moze byc przejezdzanie obok bilboardu np na autostradzie :o

Ale nie podrzucaj juz starych argumentow bo na nie odpowiedzialem ;) TO JEST FUNKCJA REKLAMY, ONA MA LUDZI ZACHĘCAĆ DO KUPIENIA CZEGOŚ. Taka forma zwiększenia sprzedaży (zysku) była od dawna. Ludzie przekrzykiwali sie na targach, oferowali znizki, kupiec sprzedajacy od 3 lat mial wieksze obroty niz kupiec ktory pojawil sie 0,5 roku temu etc.

Musza znalezc inny sposob na przyciagniecie klienta niz reklama w centrum czy telewizji.
Telewizja jest najbardziej skuteczna.

No i co z tego? Jak ktos nie ma $ na reklame w tv to szuka alternatywnych zrodel pozyskania klienta, proste. Jak te znajdzie, zwiekszy sprzedaz, obrot, zysk i bedzie go stac na tv. proste.

Ale pokaze Ci inny przyklad. Dlaczego w sklepach nike, puma, adidas jest tak duzo klientow? Dlaczego te firmy rozszerzaja dzialalnosc na caly swiat i w kazdym panstwie stoja nad krajowimy produktami?? Dlaczego ludzie, ktorzy kupowali dobre, sprawdzone produkty przez x lat nagle zaczeli kupowac inne, drozsze????

Czy te dobre, sprawdzone produkty kupowane przez x lat, nie okazaly sie po prostu gorsze jakosciowo? Nie zostaly zastapione bardzo dobrymi sprawdzonymi kupowanymi przez xx lat? Logika mowi sama za siebie.

__

VIP
maXym

2008-11-22 00:37:43

prosze

http://farm1.static.flickr.com/142/328758288_839bbf3eb0.jpg?v=0
http://media.bigoo.ws/content/gif/disney/disney_506.gif

na II obrazku to ze sie ladnie odwalila nie znaczy ze od razu ma byc niezla lalka. kazyd sie moze odstrzelic nei?

http://media.bigoo.ws/content/image/cartoon/cartoon_77.gif

ta tez na pewno bajkowego ksiecia nie pociagnie

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-22 00:39:43

qwe, wiesz jaka jest na to odpowiedź? Koncerny typu Pumy, Nike czy Adidasa rozszerzając swoją działalność albo wybijały z rynku mniejsze, polskie sprawdzone marki albo po prostu je kupowały.

Niemniej jednak dzisiaj też istnieją dobre i sprawdzone polskie marki. Są to m.in. Wojas czy Gino Rossi (mimo nazywa, można tam kupić także polskiej produkcji, dobre buty)

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
sleepo

2008-11-22 00:43:59

hmm no zobacz to pan rysownik z disneya rysuje wzorzec piękna. Z tego co mi wiadomo, zapewnie sie myle, bo qwe wie lepiej, w bajka chodzilo przede wszystkim o kontrast postaci dobro/zło , piękno/brzydota, głupi/mądry i morał z nimi związany. No ale żeby w bajkach uczyć się wzorców ;]

qwe ty za dużo mędrkujesz. Jeżeli ktoś chce wypić cole bo mu smakuje, mroczny qwe widzi w tym dzialanie reklam tv. Jeżeli ktoś chce kupic sobie najasy wyczesy, bo twierdzi z autopsji ze nike za 300 zł są lepsze (bardziej trwale, mniej podatne na działanie czynników zewnetrznych ), to qwe widzi w tym PODSWIADOME działanie reklamy; jezeli ktos oglada bajki inne niz disneja to, musi akceptowac seks i wszystko co z tym związane.

qwe z twoich komentarz wnioskuje i tu jezeli cie uraze to sorry ale tak mysle ze ty jestes jak te mohery - wszystko co znane, modne itp itd to na bank są od szatana, niemców volkdeutschów i innego zydowstwa.

qwe zastanów się czemu nosisz majtki? moze to podświadomy wpływ reklamy, a moze poprostu bo nie chcesz sobie jajek wietrzyć, obijając jaderka prawe udo lewe udo.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:45:40

Haha i kto tu wali smuty :D

Nie kupowali bo nie mieli pieniedzy i dlatego kupowali noname, ale produkty firmowe nike/puma uwazane byly za jeszcze bardziej prestizowe niz teraz.

Taaa, a teraz maja zeby wydac 1/4 pensji na nowe buty z salonu :DDDDDD
Jakbys pracowal troche w sklepie to bys wiedzial.

Ale nie podrzucaj juz starych argumentow bo na nie odpowiedzialem ;) TO JEST FUNKCJA REKLAMY, ONA MA LUDZI ZACHĘCAĆ DO KUPIENIA CZEGOŚ.
No tak, wiem to doskonale (wiedzialem, ze to napiszesz, ale nie chcialo mi sie juz zmieniac tresci). Troche zboczylem z tematu, ale w sumie wiekszosc reklam jest pewnego rodzaju manipulacja.
Podam Ci inny przyklad.
Grasz w gre, widzisz Obame. Idziesz na koncert Kayne Westa, widzisz Obame, otwierasz gazete, widzisz obame, wlaczasz tv, widzisz obame, idac ulica widzisz obame, wlaczajac radio, slyszysz obame. Idziesz glosowac. Na kogo glosujesz??
Na Rona Paula??

No i co z tego? Jak ktos nie ma $ na reklame w tv to szuka alternatywnych zrodel pozyskania klienta, proste. Jak te znajdzie, zwiekszy sprzedaz, obrot, zysk i bedzie go stac na tv. proste.
Nie dla tysiecy polskich firm. Reklamy ilu firm widzisz w TV?? 50?? 100??
Proste??

Czy te dobre, sprawdzone produkty kupowane przez x lat, nie okazaly sie po prostu gorsze jakosciowo?
Nie. Bylo wiele polskich firm, ktore robily porzadne buty za niewielkie pieniadze. Jedne zimowe, kupione 6 lat temu mam do dzisiaj. Przetrwaly wszystkie nike, pumy i inne timberlandy.

Nie zostaly zastapione bardzo dobrymi sprawdzonymi kupowanymi przez xx lat? Logika mowi sama za siebie.
kupowanymi przez xx lat w innym kraju. Bardzo dobre firmy upadly. Mozna bylo u nich w sezonie kupic buty za 100-120zl (ale to juz byly naprawde klasa).
A teraz? Wchodze do salony nike, patrze, ceny butow 250-400zl. Dziekuje, wychodze.

edit: stary ja jeszcze pamietam, takie czasy. Moze ty nie bo jestes mlodszy. Dobre firmy zniknely.
edit2: aha i jeszcze mialem swiadomosc, ze kupuje polski produkt, a nie cos wyprodukowane po niewolniczych kosztach w Wietnamie (reebok)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:49:34

Tak, wiem.
Znasz jeszcze jakies inne dobre polskie firmy??

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:51:17

"Znajdz mi bajke Disney'a gdzie glowna bohaterka-kobieta nie jest jakas lalka barbie z wyolbrzymionymi wrecz idealami sylwetki."

kobieta w sensie czlowiek a nie krowa :D

A drugi przyklad. Glowna bohaterka, nie jakas stara baba co pojawia sie raz na godzine na 2 minuty.

__

Użytkownik
sleepo

2008-11-22 00:54:36

http://img1.gildia.pl/_n_/ggk/gry/disney_princess_enchanted_journey_wii/okladka-640.jpg

tylko syrenka ma jakies takie smutne te piersi no ale pani krolewna czy jak jej tam niczego sobie to samo z laska alladyna :D

i pokaz mi jaka kobieta ma tak widealizowane wymiary piersi bioderka i w chu# mocne wciecie w talii

__

VIP
maXym

2008-11-22 00:54:42

jakbym mieszkal w usa zaglosowalbym na rona paula, a pojawiania sie obamy jeszcze bardziej by mnie do niego zniechecilo. bo sie kieruje pogladem a nie bannerem.

jak ktos nie uzywa mozgu i nie mysli to jest podatny na takie rzeczy, a ja mam takiego czlowieka w dupie bo to jego wybor, idiotom nie jest sie z przypadku.

Nie. Bylo wiele polskich firm, ktore robily porzadne buty za niewielkie pieniadze. Jedne zimowe, kupione 6 lat temu mam do dzisiaj. Przetrwaly wszystkie nike, pumy i inne timberlandy. i ad cala reszta o pl firmach.

to czemu ich nie produkuja? bo sprzedali polske, a mnie o to juz nie win. zniszczyli komunizm i wpuscili jankesow i reszte do naszego kraju, a ze rzadzil pajac walesa i jego szajka, pozniej lewacy i reszta bandy az do dzis to mamy co mamy. samoobrona miala dobry plan, lepper czasem madrze gadal, ze teraz polacy nie potrafia nawet gwozdzi wyprodukowac, ale ze sam nie dokonca byl swiadom swoich czynow a za swite wybral bande debili to skonczyl jak skonczyl. lpr tez, upr skonczy podobnie. ale to juz rozmowa zupelnie na innym torze...

__

Użytkownik
sleepo

2008-11-22 00:57:27

a ta tu dopiero ma jędrny cyc
http://www.sklepdladziecka.pl/images/wystroj/srpw013z.jpg

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:58:21

hmm no zobacz to pan rysownik z disneya rysuje wzorzec piękna. Z tego co mi wiadomo, zapewnie sie myle, bo qwe wie lepiej, w bajka chodzilo przede wszystkim o kontrast postaci dobro/zło , piękno/brzydota, głupi/mądry i morał z nimi związany. No ale żeby w bajkach uczyć się wzorców ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=33rlhJZA62c

Rzeczywiscie, zaje***y kontrast.
Ciekawe tylko skad dzieci biora wzorce pieknosci. Chyba nie od babci?? o_0

qwe zastanów się czemu nosisz majtki?
haha !! tu nie trafiles :D, nie nosze majtek bo sa niewygodne :D
Tylko czasami do Jeansow.

ty jestes jak te mohery
Jestem soba. Nie wiem jakie sa mohery. Ale jesli tak twierdze to nie mam prawa? Czy to co mowie nie moze bys sluszne??
Dlaczego slusznosc ma miec wiekszosc?? Moze to wlasnie wiekszosc jest nienormalna??
Kazda osobe trzeba traktowac jak indywidualnosc, a Wy traktujecie czlowieka w porownaniu do kogostam/ jakiejs grupy spolecznej.

Nie naleze do zadnej grupy spolecznej. Jestem soba i tyle.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 00:59:40

i pokaz mi jaka kobieta ma tak widealizowane wymiary piersi bioderka i w chu# mocne wciecie w talii

Laska alladyna?

__

VIP
maXym

2008-11-22 01:02:43

spoko nie spierajmy sie o to czy stara baba ktora zarzucilem z google jest glw aktorka czy nie :D nie znam sie tak bardzo na bajkach animowanych ;D

w kazdym razie przyklad z krowa: nadano jej cechy ludzkie, wyprostowana postawa, rece, buty, ubranie... czemu nie dali wiekszego dekoltu? czemu nie wysuneli ledzwi do tylu?

poza tym masz wyzej obrazek -> tutaj http://img1.gildia.pl/_n_/ggk/gry/disney_princess_enchanted_journey_wii/okladka-640.jpg

syrenka piersi male, ksiezniczka ta od krasnali, malutkie, ta w srodku ma duze ale co z tego? mieli zaznaczyc, ze krolewna miala operacje usuniecia biustu ze wzgledu na guza? bez jaj na prawde :) ta panna od alladyna tez miala byc plaska jak deska? chcoc swoja droga miseczke to maksymalnie ma b, osobiscie stawialbym na a

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 01:04:47

http://img155.imageshack.us/img155/1707/ppdl5.jpg

__

VIP
maXym

2008-11-22 01:04:55

co tam piekna, patrz jakie bestia ma kaptury :D i ta klata........

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 01:05:35

http://pl.youtube.com/watch?v=33rlhJZA62c

Rzeczywiscie, zaje***y kontrast.
Ciekawe tylko skad dzieci biora wzorce pieknosci. Chyba nie od babci?? o_0

qwe zastanów się czemu nosisz majtki?
haha !! tu nie trafiles :D, nie nosze majtek bo sa niewygodne :D
Tylko czasami do Jeansow.

ty jestes jak te mohery
Jestem soba. Nie wiem jakie sa mohery. Ale jesli tak twierdze to nie mam prawa? Czy to co mowie nie moze bys sluszne??
Dlaczego slusznosc ma miec wiekszosc?? Moze to wlasnie wiekszosc jest nienormalna??
Kazda osobe trzeba traktowac jak indywidualnosc, a Wy traktujecie czlowieka w porownaniu do kogostam/ jakiejs grupy spolecznej.

Nie naleze do zadnej grupy spolecznej. Jestem soba i tyle.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-22 01:12:28

czemu nie dali wiekszego dekoltu?
KROWIE??????????

syrenka piersi male, ksiezniczka ta od krasnali, malutkie, ta w srodku ma duze ale co z tego? mieli zaznaczyc, ze krolewna miala operacje usuniecia biustu ze wzgledu na guza? bez jaj na prawde :) ta panna od alladyna tez miala byc plaska jak deska? chcoc swoja droga miseczke to maksymalnie ma b, osobiscie stawialbym na a

Taaa, kazda smukla sylwetka (dlaczego nie ma CHOC jednej o typowej budowie ciala?), 2 brzuch na wierzchu.

Ale to nic. To byly stare bajki i nie bylo widac tego tak bardzo.

Bardziej obawial bym sie tego http://reiki30.blogsome.com/images/high_school_musical2.jpg

Dlaczego wszyscy sa tacy piekni, umalowani, dziwnie ubrani i zachowuja sie tak jak sie zachowuja (zwlaszcza relacje miedzy kobieta a facetem).

Wystarczy wyjsc na ulice by widziec, jak swiat kreowany w filmach ma malo wspolnego z rzeczywistoscia (jednak coraz mniej, bo ludzie wlasnie biora od nich wzorce!)

Zobacz jak zmienila sie moda, fryzury itp na przestrzeni ostatnich lat. Ludzkie upodobania mozna dowolnie ksztaltowac (moda na kaptur z futerkiem w polsce).

Nie chce by moje dziecko w przyszlosci bylo takim go**em jak Ci z High School Musical.

__

VIP
maXym

2008-11-22 01:21:11

KROWIE??????????

No i co z tego? Skoro chodzi na dwoch NOGACH ma RECE (PALCE) i jest ubrana jak czlowiek, czemu nie moze miec dekoltu? Albo chociaz wiekszych wymion??

Co do school musical, nie wiem o co ci chodzi, nie iwem co to jest.

tak jak z tymi fryzurami czy czyms nie wiem ocb

__

VIP
maXym

2008-11-22 01:22:03

KROWIE??????????

No i co z tego? Skoro chodzi na dwoch NOGACH ma RECE (PALCE) i jest ubrana jak czlowiek, czemu nie moze miec dekoltu? Albo chociaz wiekszych wymion??

Co do school musical, nie wiem o co ci chodzi, nie iwem co to jest.

tak jak z tymi fryzurami czy czyms nie wiem ocb

__

Warning: getimagesize(http://www.dekoral.pl/upload_module/products/dekoral.pl/wew%20farba%20emulsyjna.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://www.sklepszewski.pl/images/cms/1954/klej_bialy_anser_00.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 409 Conflict in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://www.sklepdladziecka.pl/images/wystroj/srpw013z.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img155.imageshack.us/img155/1707/ppdl5.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2661 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie