Some EMO Girl Needs Serious Help

Dostosuj

Autor Wiadomość
Redaktor
tbla

2008-11-21 21:23:38

bo nie prowadzi to do jakze wyczekiwanej odpowiedzi od ktorej sie wymigujesz ;]
a poza tym nie lubie tego

btw, przy okazji kawal ;]
- czy to prawda, ze pan zawsze odpowiada pytaniem na pytanie?
- a dlaczego pytasz?

__

Redaktor
tbla

2008-11-21 21:24:47

a gdzie smerfy? gumisie? reksio i bolek z lolkiem? ;]

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 21:26:08

Nie wymiguję się ; )

Po prostu nie uważam za konieczne informować wszystkich w koło o tym komu wierzę, a komu nie ; ) W przypadku eSp nie jest tak czy mu wierzę czy nie. Czytam i tyle. Jakoś specjalnie nie zgłębiam niecnych teorii spiskowych planowanych przez płaszczka, rml'a do spółki z rr'em ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 21:27:18

No ! ; )

Masz [+] za Toy Story ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 21:28:43

Nigdy nie lubiłem smerfów, gumisiów i bolka z lolkiem.

Zawsze wolałem Krecika xD

__
Sygnatura SPAM !

Redaktor
tbla

2008-11-21 21:30:35

krecik tez wymiata [+]

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 21:35:05

Poza tym Muminki też śmierdzą. Zawsze miałem schizy po Buce ;X

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-21 22:01:59

Boce :D
No boka przegieta byla :D

A byly jeszcze takie swiecace ludziki, tez doline muminkow kiedys przyatakowaly.
A i jeszcze byl taki schizujacy odcinek z jakims jeziorem.

Niektore odcinki smerfow tez byly straszne.

Ale IMO najfajniejsza bajka WSZECHCZASOW to Kubus Puchatek :)
Nie wszystkie odcinki byly fajne ale wiekoszosc wspominam do tej pory.

Kubus Puchatek ponad wszystko :) Po prostu kochalem ta bajke.

Jest jeszcze taka fajna na Cartoon Network. Nazywa sie Krowa i Kurczak. Bardzo mnie bawi i ogladam ja do dzis, tak samo jak Jam Łasica :)
Czerwony zadek jest najlepszy :DDD
Polska wersja jest swietna, w amerykanskiej sa debilne glosy podlozone.

Bajka bez dubbingu to nie bajka. Polskie glosy pasuja do bajek jak zadne inne :)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-21 22:03:40

Hehe, byla taka osoba co pila codziennie mnostwo coli.
Powyskakiwaly jej jakies plamy i chrosty na calym ciele od tego :)

__

Użytkownik
lancuchAk47

2008-11-21 22:05:40

niezłe pojeb* kur*a, niezłą sieke maja tam gdzie powinni mieć mózg

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 22:08:16

Dla mnie to Łasica był najlepszy...

A Krowa i kurczak to... eee co to? ; P

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 22:13:10

Bo w smaku według mnie jest lepsza od zwykłej Coli ; )

I nie pouczaj, przynajmniej mnie ; ), odnośnie szkodliwości tego całego syfu bo doskonale o tym wiem, uwierz mi ; ) Co innego to kwestia, że dalej to piję ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
boro71

2008-11-21 22:20:57

AHHAHAAH i mu nie dał :DDDDDdd

__
.

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 22:46:40

Dałem borsonku ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-21 22:47:09

Ja nikogo nie pouczam. Po prostu nie wiedzialem, ze komus moze ten smak bardziej odpowiadac :)

A moze to wlasnie przez reklamy tak to ludziom smakuje?
Bo jak nikt nie reklamowal, to nikt nie chcial tego kupowac.
Teraz wrzucaja to masowo do sklepow. Ostatnio jak chcialem cole w pizzeri (nic innego tam do picia nie bylo a zdychalem) to gosc mi otworzyl cole 0 to mu powiedzialem, zeby se sam wypil :D I dal mi fante :D

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 22:49:06

Jak już mówiłem nie opieram swojego zdania i upodobań na reklamach/mediach ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-21 22:59:24

A kto opiera? To dziala podswiadomie.
Pamietasz przyklad z butami?

__

Użytkownik
boro71

2008-11-21 23:00:07

ciekawe gdzie :D

__
.

Użytkownik
qwe

2008-11-21 23:02:24

http://kultowa.korbatz.com/denaturat.jpg

http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:03:13

Czasami Cię nie rozumiem... ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:07:57

Nie zgodzę się.

Ja np. nie mam takich problemów z butami. Idę do sklepu i kupuję, te które mi się podobają. Niekoniecznie muszą zaraz być z Pumy/Adidasa/Nike. Czasami nawet lepsze buty na bazarze kupię niż w Nike'u...

Nie mam też problemów z wyborami ciuchów. Nie kupuję ich dla lansu tylko dla siebie. Kupuję, te które mi się podobają, a nie mają metkę za 1000 zł. Nie czuję potrzeby pokazywania się przed ludźmi jak to wyje*any nie jestem.

Wątpię czy reklamy działają na mnie choćby i podświadomie w jakimkolwiek stopniu... po pierwsze dlatego, że od pół roku nie oglądałem telewizji, zwykły brak czasu, a po drugie dlatego, że nie wierzę w ani jedno słowo zawarte w jakiejkolwiek reklamie.

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:09:11

tez sobie lubie golnac!

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:10:17

Płyn do spryskiwaczy? :D

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-21 23:10:47

tez nie ogladam telewizji ale sprawa ma sie tak:
Widzisz 2 pary butow, wygladaja niemal identycznie, cena ta sama , material i wykonanie to samo z tym, ze na jednych widnieje niewielkie logo nike. moge sie zalozyc, ze 99% ludzi wezmie nike. WHY?

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:18:15

Ja bym Najaczy nie wziął bo śmierdzą ; P Nigdy nie lubiłem tej firmy.

Dlaczego je wezmą? Bo jest znaną firmą. W każdym bądź razie bardziej znaną od tej firmy "Krzak". Nie koniecznie priorytetem przy kupnie butów musi być chęć pokazania się. Wziąłeś to pod uwagę?

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:19:52

jasne! ; D

__

VIP
maXym

2008-11-21 23:21:05

za daleko wychodzisz, reklamy maja manipulowac, maja sklonic kogos do kupienia jakiegos produktu, przeciez po to sa nie? odpowiednie instytucje czuwaja nad tym by reklamy nie klamaly, ale przeciez nikt nikomu nie zabroni reklamowania swoich uslug, produktow, towarow w takiej formie w jakiej sa obecnie, pokazywac oferowanych nowosci... przeciez to bylo od zawsze.

Widzisz 2 pary butow, wygladaja niemal identycznie, cena ta sama , material i wykonanie to samo z tym, ze na jednych widnieje niewielkie logo nike. moge sie zalozyc, ze 99% ludzi wezmie nike. WHY?

no i pewnie wybiora nike? skoro wszystko jest identyczne to dlaczego nie wybrac produktu markowego? zawsze bedziemy mieli dluzsza gwarancje, oprzemy sie na dosiwadczeniu firmy, na jakosci dosiwadczonej przez znajomego, czy wlasnej wczesniej etc.

Ty sie wszedzie doszukujesz jakiegos spisku, podstepu. Jeszcze nigdy w zyciu nie kupilem zadnego produktu tylko dlatego ze byl on w tv, kolega wyzej Ci pisze to samo, a Ty dalej wymyslasz ze jestesmy otępiali i biegniemy do sklepu zaraz jak cos w tv zobaczymy.

__

Użytkownik
mefistox2

2008-11-21 23:22:35

Dobra wiejska kranowa jest lepsza niz jakakolwiek butelkowana woda.

Nieprawda , wiesz skąd idzie ta woda , żeby trafiła na wiejski kran? zdrowa to może jest woda ze studni , chociaż tez nie zawsze

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:23:34

; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:27:24

to czego sie napijemy? : >

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:31:39

Ja jutro po fakultetach z biologii mam imprezy ; )

Wódka + browar (urodziny siostry) -> browar (autobus z dziewczyną;) -> wódka _ browar (18stka koleżanki) :DDD

Będę miał ciekawą niedzielę xDD

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:34:20

ehhh 18-nastki, to byly czasy :)
ale dopiero na studiach zaczniesz pic :P

btw na studia wybierasz sie do siebie do miasta?

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:36:09

Nie będę pił na studiach ; P Wtedy będę się uczył i pracował ! Przynajmniej takie mam plany.. ; P

Owszem. Zamierzam składać papiery na weterynarię do Warszawy i pewnie jeszcze do Wrocławia, Olsztyna i gdzieś tam gdzie jeszcze jest weterynaria ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:38:29

ambitne plany i zycze zeby sie spelnily, moje plany troszke zweryfikowala matura ale i tak jestem zadowolony :PP

btw, troche odeszlismy od tematu, to co pijemy? :D

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:41:59

A co pisałeś na maturze i gdzie chciałeś iść? Również chciałbym, żeby moje plany nie wzięły w łeb; )

Propos picia. Ja lubuję się w czystej ; ) Nie wiem jak Ty ; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
kermitzor

2008-11-21 23:45:27

zdawalem polski i angola na podstawie i biole na rozszerzeniu(w ostatniej chwili zrezygnowalem z chemii, co bylo duzym bledem, bo chemia byla duuuzo prostsza od biologii), glownym celem byla biotechnologia na Uniwerstyecie Przyrodniczym w Poznaniu(aka Akademia Rolnicza :)), ale nie dostalem sie i poszedlem na Towaroznawstwo(ta sama uczelnia) i generalnie utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze sie stalo.

Ja tam uwielbiam czysta, ale tylko dobre gatunkowo(Finlandia etc.), to co preferujesz do odkazania przewodu pokarmowego? :D:D:D

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:49:46

Ja zdaję polski na podstawie, angielski pisemny rozszerzony, ustny podstawowy, biologię i chemię rozszerzone. Próbuję na weterynarię ale jako alternatywę mam rehabilitację. Poleciłbyś jeszcze jakiś kierunek? Co można robić po Towaroznawstwie?

Co do wódek.
Staram się pić to co lubię ale wiadomo... Jak się nie ma co się lubi, to się pije co się ma ; )

Lubię Finlandię, Wyborową, Luksusową, Absoluta i dobrze schłodzoną Śliwowicę słowacką (ostatnio Ojciec ze Słowacji przywiózł ; ) Oczywiście wszystko na lufy bez popity xD

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-21 23:49:56

Pewnie, ze wzialem. I nie mialem na mysli checi pokazania sie (znaczek).
Zeby to lepiej zobrazowac- nike nie maja widocznego znaczka.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 23:53:31

Ale Nike ma widoczne znaczki. Na każdych butach. Albo na języczku, albo z tyłu na pięcie, albo ten ich "ptok" przez całe buty albo tak jak w adidasach zwykłych biały znaczek.

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
sleepo

2008-11-21 23:56:29

a ja znam kolege ktory zna kolege a ten kolega zna dj ktory gra u nas na remiza party

__

Warning: getimagesize(http://kultowa.korbatz.com/denaturat.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 409 Conflict in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img360.imageshack.us/img360/1372/lo26rz7.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4721 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie