Some EMO Girl Needs Serious Help

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
napzord

2008-11-20 21:27:12

Masz rację to wina rodziców. Ale jak wiadomo rodziców się nie wybiera. Przyznam że w moim przypadku trafiłem średnio. Ile w Polsce jest rodzin patologicznych? Tego tak naprawdę nikt nie wie ale jedno jest pewien jest ich coraz więcej. Zdarza się, że dzieci z bogatych rodzin uczone są że liczy się praca, pieniądz i inne tego typu rzeczy i niestety nie uczą ich wrażliwości na ludzką krzywdę. I tak o to zaczyna się wyścig szczurów.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 21:29:55

Nic się na to nie poradzi. Niemniej ja trafiłem akurat z rodziną zaje*iście i cieszy mnie to bardzo. Przynajmniej się kuźwa nie chlastam...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
napzord

2008-11-20 21:32:46

no to [+] za to się nie chlastasz :D

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 21:35:30

; ) Wzajemnie [+] ( ;

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
majan

2008-11-20 21:52:58

no +5 do lansu to ona ma u koleżanek

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
malydok

2008-11-20 21:57:38

to nie jest emo, to jest masochizm

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 21:58:51

To jest emo, zakrawające na masochizm.

__
Sygnatura SPAM !

VIP
SweepeR

2008-11-20 22:06:02

Ciekawy jestem za ile beda musieli jej amputowac wszystkie konczyny :/ No i kurde nie uwierze, zeby dziewczyna robila to na trzezwo - musi na jakis dragach jechac przeciez... :/

Znalem kiedys jedna taka laske, co by sie do emo kwalifikowala dzisiaj (ale w moim roczniku jeszcze takich rzeczy nie bylo), ale tylko raz czy dwa zdarzylo jej sie pociac i to tylko powierzchownie na szczescie. I na szczescie miala zajebista matke i kilku dobrych znajomych, ktorzy kosztem wielu rzeczy przemowili jej do rozsadku.. Dzisiaj z nia juz nie rozmawiam, bo stety/niestety bylem wsrod tych osob ktore ostro ja zje**aly i zmusily do pozadnego myslenia, co sie odbilo na naszej przyjazni, ale przynajmniej wiem, ze dzisiaj wyszla na ludzi i jest bardzo szczesliwa.

Natomiast wracajac do tematu, nie chce mi sie wierzyc zeby to co ta dziewczyna robi ma podloze tylko i wylacznie psychiczne/kulturowe/jakkolwiek inaczej sie nazwie zjawisko emo.

Zreszta, 'emo' to jest bardziej moda wsrod gimnazjalistow, a nie ciecie sie zyletkami... Ludzie cieli sie zyletkami zanim powstalo Tokio Hotel... :/

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:09:46

Tak. Ale teraz rozpowszechniły to media. Właśnie im zawdzięczamy cały ten bajzel.

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
TroPtyN

2008-11-20 22:10:46

Nosz qrwa, ja piertentegolę, matkoboskaczęstochowska jasna cholera bum cyk cyk... Fantastyczne zdjęcia! Sfotografowani ukazali swoje piękne wnętrze.

__

VIP
V!ct!M

2008-11-20 22:11:26

lol to u Was faktycznie golonko mowia

znajomy ostatnio w restauracji dziwil sie, ze jest napisane "golonka" (z sosnowca ;D)

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:13:59

Sfotografowana Tropciu ! ; )

Poza tym faktycznie, ciekawy anatomicznie przypadek xD

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
damashi01

2008-11-20 22:20:26

Spierdala* mi z tym!! AAA GOD DAMN IT!! Słabość psychiczna? Choroba jakas ? Ci ludzie na daja sobie rady z życiem codziennym? Chcą zwrócić na siebie uwagi bez jednej reki czy nogi? WTF?
Dla mnie Ci ludzie nie powinni istnieć jak i "pokemony" z naszej-klasy, fotki , grona, czy ch** z czego jeszcze!

__
Sygnatura Cie robiła

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:22:35

EPIC FAIL !

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
TroPtyN

2008-11-20 22:24:02

Mnie się wydaje, że widziałem tam jakąś dziewczynę, i chłopa, może jeszcze jednego... Kurde, te wszystkie emo są do siebie podobne. :P

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:25:49

Wiesz nie wiem... może ; P

Nie przyglądałem się bo swoje zdanie na ten temat mam i nie potrzebuję oglądać kolejnych dowodów na potwierdzenie mojego zdania.

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
damashi01

2008-11-20 22:27:00

Ty uważaj bo Sabre jest moim padawanem!

__
Sygnatura Cie robiła

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:30:14

HA !

Kolejny EPIC FAIL !

Sabre jest mój ! hahahahahah !

; )))))

__
Sygnatura SPAM !

VIP
maXym

2008-11-20 22:31:31

przynajmniej sie umie pozszywac

__

VIP
postal1

2008-11-20 22:35:18

poklikamy ?

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-11-20 22:35:34

To chyba podstęp grubymi nićmi szyty. ;)

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:38:30

Żyłką wędkarską...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
TroPtyN

2008-11-20 22:45:50

Dobrze, że nie drutem zbrojeniowym. ;)

__

Użytkownik
prOar1el

2008-11-20 22:48:19

ja jestem z Zabrza to jest jakieś 30-40 km od sosnowca :d u nas sie mówi Golonko :d przynajmniej u mnie w domu :]

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:52:10

Nie było pod ręką ; P

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 22:52:35

EDIT.

A kCeSh ?

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-20 23:15:16

Rodzicow?? Rodzice coraz bardziej w du**e maja wlasne dziecko.
Liczy sie kasa, kariera, seks. A jak z tego seksu wyjdzie dziecko to trudno. Co sie z nim stanie to mnie nie obchodzi. Jak umrze to nawet i dobrze bo klopotu mniej i wiecej czasu na rozrywke.
Koszty zycia rosna i rodzinom coraz trudniej. Rodzic to ma urodzic dziecko i wyslac je jak najwczesniej do szkoly, zeby prano mu mozg.
Czego Ty oczekujesz od rodzicow?? Rodzic czesto swojego dziecka nie widuje.
Wiem na swoim przykladzie bo przez cala szkole podstawowa bylem z dala od rodzicow, ale u mnie na szczescie nie zerwalo to wiezow.
To jest bledne kolo. Poszukaj gdzie indziej problemu bo EMO nie pojawilo sie sto lat temu.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-20 23:17:08

Ja to bym pier***al reke pod maszyne do szycia od babki i heja!

__

Użytkownik
raFF

2008-11-20 23:23:22

ale to chyba jakas choroba ze ona musi sie tak ciac...
normalna osoba, nawet EMO, nie zrobilo by sobie czegos takiego... a przynajmniej nie wycinanie kawalkow ciala...
bylo cos takiego w rozmowach w toku ze dziewczyna sie ciela jak miala depreche czy cos i to jej pomagalo... ogolem miala i czula potrzebe ciecia sie...

psychiatryk ?

__

Użytkownik
qwe

2008-11-20 23:27:27

:*****

m.in rozmowy w toku to gowno z ktorego ludzie czesto czerpia pomysly na zycie,
zreszta rezymowy onet i wp robia to samo.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 23:31:48

Tu masz żywy przykład na to, że nie wierzę mediom ; )

; *

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 23:32:18

Ale to za cienka nić xDD

__
Sygnatura SPAM !

VIP
virus~T

2008-11-20 23:33:40

[hide=NO COMMENT][/hide]

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-20 23:41:41

Nie, qwe, tu się nie zgodzę.

Rodzina jest NAJWAŻNIEJSZYM czynnikiem kształtującym naszą psychikę w normalnym toku. Mówisz, że u Ciebie nie doszło do zerwania więzów rodzinnych i jest w porządku. Widzisz? U takich ludzi nie ma czegoś takiego !? Nie ma więzów, nie ma miłości ani zainteresowania ze strony rodziców. To jest czysta patologia. Nie mów mi, że brak tego nie jest bezpośrednią przyczyną takich zachowań bo nigdy w życiu się z Tobą nie zgodzę. Gdy masz tę świadomość, że rodzina Cię kocha, masz jakiś punkt oparcia. Coś w co wierzysz i co daje Ci tę wiarę. Tacy ludzie nie mają tej wiary bo nie zaznali czegoś takiego jak kochająca rodzina.

Odnośnie tego, że rodzice mają swoje pociechy w du***. Poniekąd tak, tylko że znowu uogólniasz sytuację, a jak wiadomo ogólniki są bardzo krzywdzące. Emo nie opanowały świata, że od razu możemy mówić o patologii w każdej rodzinie. Faktycznie zdarzają się ludzie, którzy o swoje dzieci nie dbają ale to jest odrębny temat.

Piszesz, że liczy się tylko kasa, kariera i seks. Powiem tak. Kasa się liczy i to bardzo, bo jeżeli chcesz zapewnić swoim dzieciom normalne życia, a nie klepanie biedy to musisz się najpierw zatroszczyć o kasę i karierę, oczywiście kończąc odpowiednie studia i dostając dobrze płatną pracę. To jest podstawa, a nie durny priorytet, do którego ślepo dążą wszyscy w takiej rodzinie. Seks natomiast jest przyjemnością i wpadek się nie uniknie. Ja np. zostanę wujkiem, a moja koleżanka jest w moim wieku... czysty przypadek.

Pozdrawiam !

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-11-20 23:54:07

AAAAAAAAA
Totalne nieporozumienie. Puenta mojej wypowiedzi jest taka, ze ludzie nie dbaja o swoje dzieci dzieki dzialaniu panstwa. Bo to juz nie sa moje dzieci, tylko dzieci moje i panstwa, ktore ono w kazdym momencie moze mi bezkarnie zabrac!
Panstwo wychowuje dzieci. Panstwo daje im TV, system edukacji, opieke.
Kiedys ludzie rodzili 5tke dzieci i nie bylo to problemem by mezczyzna samotnie pracujacy taka rodzine wyzywil.
Teraz trabia o feminizacja a prawda jest taka, ze kobiety nie chca isc do pracy tylko do tej pracy MUSZA isc bo maz sam na rodzine nie zarobi.

edit: 1:55 http://pl.youtube.com/watch?v=styYIG-fiEc
I ten pajac Bush mowi, ze to wspaniale. Czy on nie powinien zmartwic sie tym, ze kobieta musi podejmowac 3 prace by godnie zyc w tych chorym systemie?

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-21 00:05:33

Tylko, że równie dobrze będąc dobrym rodzicem możesz mieć wpływ na to co dziecko ogląda, a czego nie, czego słucha, a czego nie i co czyta, a czego nie. Ja np. nie zamierzam pozwolić swojemu dziecku oglądać prze debi*nych bajek na jakimś Tam cartun coś tam. Specjalnie zachowałem bajki, na których ja się wychowałem, żeby móc później "poczęstować" nimi dziecko z nadzieję, że wyrośnie na normalnego człowieka. Również wiele zależy od rodziców odnośnie wychowania. Masz rację, że nie, państwo, a media mają duży wpływ na dzieci ale nie zmienia to faktu, że zależy to również od rodzica.

Co do samego wyżywienia rodziny. Masz rację nie da się w pojedynkę tego zrobić. Zwłaszcza teraz. Dlatego najpierw jest kariery + kasa i seks z zabezpieczeniami, a później ewentualne myślenie o dziecku. Zwykła kolej rzeczy w postępowym świecie... niestety...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Forem

2008-11-21 00:14:38

Dla mnie te fotki i całe to pier**lenie o tym, że chce umrzeć to jedna wielka bzdura, która gdyby nie wzbudzała takiego szoku u ludzi, po prostu by się tej osobie znudziła i dała by sobie spokój. Po kiego członka pisze przy tych obrazkach teksty typu "I want to die asap" (albo coś w ten deseń), skoro ku**a nawet pociąć się dobrze nie potrafi? A raczej potrafi pociąć się tak, żeby nic poważnego sobie nie zrobić. Po cholerę te teksty i cała ta mistyfikacja, że niby chce umrzeć albo ch wie co? Za każdym razem gdy łapie za żyletkę robi to tylko po to by ludzie zwrócili na nią/niego uwagę, albo by popisać się nowymi krwawymi fotkami na emo-forum. Ta osoba nie robi tego by się zabić bo ma doskonałe pojęcie o tym jak się 'pociąć' żeby krzywdy sobie nie zrobić, tylko pokrwawić, zrobić makabryczne fotki i być w centrum uwagi, aha no i po to żeby poopowiadać jakiego ma doła, że nikt jej nie rozumie i że chce się zabić i robi to dlatego. A ludzie te historie po prostu kupują, ot co. Jedno dobre cięcie i w kilkanaście minut śmierć murowana, a w ten sposób może się ciąć do usranej śmierci, ale prędzej umrze od zakażenia lub ze starości, niż od wykrwawienia.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-21 00:20:25

Z bajkami robie tak samo jak Ty :D

Mozesz powiedziec mi jakie bajki zachowales??

Ale na koniec dodam, ze dziecko pod twoja nieobecnosc taki cartoon network sobie wlaczy, bo Ty i zona bedziecie w pracy.
Panstwo pozwolilo by te cale niszczace psychike g****o rozpowszechnilo sie wszedzie.
Dzisiaj przypadkiem w TV widzialem afere z bielizna dla dzieci, na ktorych chlopcy w wieku ~6 lat pozowali z obcislymi slipami trzymajac w reku loda :||| (co ma lod do slipow).
Z bielizna dziewczeca nie lepiej, widok pupy z obcislymi majami jakiejs dziewczynki.

To ma ogromny wplyw na psychike dziecka jesli zobaczy takie widoki.
A nie daj panie bedziesz izolowal dziecko od takiego swiata, to jak sie ktos dowie to ci je odbiora (niewazne, ze twierdzisz, ze chcesz dobrze dla dziecka, panstwo wie lepiej).

__

VIP
maXym

2008-11-21 00:32:21

co jest takiego gorszacego na cartoon network?

__

Użytkownik
qwe

2008-11-21 00:33:27

Johny Bravo np

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4721 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie