Austriacki rząd potwierdzaSzkodliwośćGMO

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2008-11-18 16:29:34

http://wolne-media.h2.pl/?p=11102

Powolujac sie na zrodlo National Association of Nutrition Professionals, NANP, (na wszystko posiadaja dokumenty)

-spiskujaca elita, stwierdzila w 1962 roku, ze bedzie pracowac nad globalna implementacja Kodeksu Zywnosciowego (Codex Alimentarius) do 31 grudnia 2009 roku, w 1994 roku, Kodeks uznal substancje odzywcze za toksyny, trucizny.
Co wiecej, wg Kodeksu KAŻDE zwierze na tej planecie sluzace za pozywienie bedzie musialo byc leczone antybiotykami !!!

Do czego zmierzam. Na jednym ze szczytow ONZ uznali, ze pozywienie bedzie doskonala bronia przeciwko ludzkosci, by zmniejszyc jej liczbe o okolo 90%.

Moja opinia jest taka, ze GMO bedzie uzyte w takim celu w jakim wyprodukowano AIDS i rozpowszechniono antykoncepcje, by w redukowac populacje ludzi.

Pewnie paru Was powie, redukcja ludzi jest konieczna.
Moze jest konieczna ale kto tu robi z kogo durnia.

Dlaczego propaguje sie seks na niemal KAZDYM kroku (chyba juz kazda gazeta i czasopismo zawieraja tresci erotyczne). Gdzie nie spojrzec tam tresci, ktore powoduja myslenie o wiadomo czym. Nie trzeba byc nie wiadomo jak bystrym by zauwazyc, ze cos tu nie gra. Zezwalaja mediom na taki styl a jednoczesnie chca zwalczyc problem. Problem, ktory tak jak wszystki problemy ubieglego i obecnego wieku sami stworzyli.

A co jesli ktos dowiedzie, ze jakis napoj, pozywienie zmiejsza plodnosc?
Pewna grupa uczonych z USA (a takze niezaleznie, pewna Pani naukowiec)
dowiedli, ze Coca Cola, zwlaszcza w wersji light, bez cukru, zmiejsza plodnosc, jest plemnikobojcza.

Jak sobie z tym poradzono?
Autorom tych prac przyznano IGNoble, rodzaj antynobla, ktora otrzymuja, zacytuje “otrzymują je autorzy odkryć, które zmuszają ludzkość jednocześnie do śmiechu i namysłu”. Mnie jakos do smiechu nie bylo slyszac wyniki takich badan.

IGNobla przyznano naukowcom z USA, gdy " ekipa z Tajwanu, która próbowała powtórzyć eksperymenty kolegów z USA, doszła do skrajnie odmiennych wniosków: ani coca-cola, ani pepsi plemnikom nie szkodzą."

Fajnie, 2 niezalezne badania dowiodly szkodliwosci Coca Coli, a wystarczyl jeden eksperyment Tajwanskiej grupy by stwierdzic, ze ci pierwsi sa w bledzie???

Pierwszy raz przeczytalem o tym w angorze, jednak nie moge odszukac tego numeru.

Ok wracajac do GMO. Polecam jeszcze artykul
[url= http://wolne-media.h2.pl/?p=3544] GMO: jak wywołać światowy głód i na tym zarobić[/url]

Tutaj o wynikach badan nt. GMO w Hiszpanii:
[url=http://wolne-media.h2.pl/?p=5574] Obawy się sprawdzają…[/url]

A takze (istnieje chyba tylko kopia)
[url=http://64.233.183.132/search?q=cache:hh1PTJ6opckJ:polska-wolna-od-gmo.org/biblioteka-artykuy-w-jzyku-polskim/gmo-bro-masowego-raenia+zywnosc+jako+bron&hl=pl&ct=clnk&cd=9&gl=pl&client=firefox-a]GMO: broń masowego rażenia[/url]

Oraz chyba najciekawszy artykul
[url=http://wolne-media.h2.pl/?p=2618] Stanowisko PAN ws. upraw GMO[/url]

Jezeli badania dowodza, ze GMO jest niebezpieczne, natomiast inne badania dowodza, ze GMO jest bezpieczne, to spokojnie moge obchodzi GMO szerokim lukiem. Po co ryzykowac? Takich napojow energetycznych nie pijam i jakos zyje.

Zreszta wielu z Was wie, ze sponsorujac specjalne badania, mozna dowiesc, ze trucizny sa korzystne dla zdrowia (przyklad z fluorem).

Hmm, teraz zastanowmy sie dlaczego w Norwegii zbudowano arke, ktora w podziemnych kompleksach gromadzi nasiona roslin wszystkich gatunkow z calego swiata?

Jesli ktos chce sie ustrzec od GMO i ma zamiar hodowac swoje warzywa i owoce to dam rade: spieszcie sie z pozyskiwaniem nasion, bo niedlugo wszystkie jakie bedzie mozna kupic beda skazone tymi od GMO (przypominam, ze wiekszosci odmian GMO NIE DA sie rozroznic od roslin nie modyfikowanych genetycznie).

Edit: http://www.biotechnolog.pl/news-628.htm
Macie unie, eheheh, juz nawet nie mozna decydowac co mozna hodowac a czego nie we wlasnym kraju.
Czekac tylko kiedy poszczegolne stany (kraje) straca pelna kontrole.

__

Użytkownik
prOar1el

2008-11-18 16:59:17

qwe oszczędź mnie proszę

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 17:03:02

TNIJ KABEL or DIE!

__

Użytkownik
amenva

2008-11-18 17:08:22

qwe, get a life

__

Użytkownik
bdnn

2008-11-18 17:19:40

heheheeh

__

Użytkownik
N4kai

2008-11-18 17:22:19

Była chwila spokoju :)...

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 17:25:30

ale co to za koment??
Tematu nie mozna napisac? Spoko nie pisalem go dniami i nocami...

__

VIP
spec_u

2008-11-18 17:25:32

qwe powodzenia z kalendarzykiem !

Btw zaproś na chrzciny :D:D:D

__
ema

Użytkownik
qwe

2008-11-18 17:34:18

Ha! Wiedzialem, ze ktos to napisze.
Mozna sie domyslic, ze pozywienie i sposob zycia ma wplyw na to jak skuteczny taki kalendarzyk moze byc.
Jesli ktos ktos bierze takie rzeczy pod uwage, regularnie chodzi spac, nie pije coli i nie je jedzenia ktorego jesc sie nie da to problemu nie ma.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-18 17:34:49

Błagam...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
N00binator

2008-11-18 17:37:28

dobrze, ze bardzo rzadko pije cole :D

__

Użytkownik
amenva

2008-11-18 17:41:41

chodzi o to, ze zapewne przeczesujesz fora typu ue jest zle, spiskow pelno omg etc.) 2h dziennie + zawracanie sobie glowy spiskami non stop w zyciu codziennym

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 17:46:19

nope ;)

Linki dostalem od znajomego z tego forum. Postanowilem troche powrzucac bo szczerze mowiac nie wiedzialem, ze jest tak wiele oficjalnych badan pokazujacych, ze GMO jest szkodliwe.

Nie przeczesuje zadnych forow, nie siedze na ZADNYM innym forum internetowym niz esports.pl

__

Użytkownik
amenva

2008-11-18 18:00:20

[url=http://niewiarygodne.pl/opinie.html?gid=10443064&sort=1&oid=1640610]k[/url]

__

Użytkownik
Zacky

2008-11-18 18:17:58

Dlaczego propaguje sie seks na niemal KAZDYM kroku

Bo sie dobrze sprzedaje? Kto gralby w TM jakby Lara byla brzydka i miala male cycki?

rozpowszechniono antykoncepcje, by w redukowac populacje ludzi.

Ta, lepiej bez gumy. Potem smietniki beda zapchane od porzuconych noworodkow..

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 18:40:34

haahahah, gdybys czytal wczesniej co sie dzialo na esports to bys wiedzial co to jest, moge Ci gwarantowac, ze nie przesiaduje na tym forum, tutaj po prostu wkleilem jeden z postow z esports.pl, bo ktos dal linka do tego durnego artykulu o TS.
Najpierw przeczytaj do czego on sie odnosi.

Szukaj dalej i znajdz mi tam moj 2gi post, nie ma.

Edit: oo, widze, ze panowie od WP zmodyfikowali i pokroili nieco mego posta :o

Edit2: nie no jestes niesamowity, uwazasz, ze przesiaduje cholera wie ile i na cholera wie ilu forach i nie mam zycia na podstawie jednego posta z jakiegos durnego serwisu??

gratulacje

edit3: od kiedy komentarz do artykulu jest roznoznaczny z przebywaniem na forum??

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 18:44:39

100 lat temu nikomu nawet do glowy nie przyszlo by wyrzucac dziecko na smietnik.
No ale coz, zapomnialem, ze zyjemy w nienormalnym swiecie.

Bo sie dobrze sprzedaje? Kto gralby w TM jakby Lara byla brzydka i miala male cycki?
A Half Life 2 z Alyx? Wszystkim podobala sie taka jak byla zrobiona. Kazde modyfikacje probujace z niej zrobic dziwk* jak Lara Croft spotykaly sie z duza krytyka.

__

Szef
rr

2008-11-18 18:52:27

nie mam sily juz na twoje teorie i sposob wypowiedzi ala manipulacja

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-18 18:54:42

ja w ogole!

__

Użytkownik
KaMeJ

2008-11-18 19:03:16

dlaczego kobiety w austrii są jak wino ?

bo leżakuje w piwnicy

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 19:12:42

Jakie MOJE teorie??

Podaje tylko czego inni nie podaja?

Jesli chcesz uslyszec co innego to wlacz TVN albo wejdz na onet.
Nikt Ci nie broni.

Pokazalem tylko pare linkow PRZECIW GMO.
Chcesz to zaloz temat ZA GMO, nikt Ci nie broni.

Kto chce to poczyta wiecej o GMO, ja juz nie mam zamiaru sie wysilac i pisac cos wiecej.
Kto jest zainteresowany niech szuka dalej sam.
Mnie jakos nikt nic nigdy nie podsuwal pod nos, zawsze na kazdym temat sam szukalem informacji. I czy to byla manipulacja czy nie.

Zeitgeist byl manipulacja i choc wiele w nim prawdy to jednak dzieki mojej determinacji dowiedzialem sie co tam jest klamstwem a co nie i dlaczego ten film zostal wypuszczony, przez kogo i w jakim celu.
Nikt mi nie mowil, ze Zeitgeist to propaganda.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 19:18:38

http://pl.youtube.com/watch?v=4Jw-_F5lYFM

To jest dobre, kiedys to ogladalem.

__

Użytkownik
kermitzor

2008-11-18 19:23:55

funny?

not.

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-18 19:25:10

Twoje tematy są za 'mądre' na esports.pl

__
dupa

Użytkownik
ezekiel

2008-11-18 19:33:17

widac qwe przyjal taktyke spamu w celu "nawrocenia" jak najwiekszej ilosci osob. U GO GIRL ! :E

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 19:44:10

...
nic z tych rzeczy, zreszta to co tam napisalem, ma zwiazek z tym co napisala pewne osoba z esports na tym forum. Gdyby nie ona nie widzialbym niczego takiego, zobacz najpierw do jakiej tresci jest ten post...

od kiedy komentarz do artykulu jest roznoznaczny z przebywaniem na forum??
;o

__

Użytkownik
ezekiel

2008-11-18 19:48:18

zartuje sobie tylko :)

wypelniaj swoja misje w spokoju :]

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 20:07:07

;asdasdasdasdsadasdasd

lap plusa :DDD

__

Użytkownik
amenva

2008-11-18 20:33:42

nie rozumiem czemu sie tym przejmujesz w ogole

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 20:40:37

Bo ja jestem inna osoba niz wszyscy wokol, przejmuje sie swoja opinia, nie boje sie mowic tego co mysle mimo iz czesto wiem, ze zostane wysmiany.

Nawet na ulicy nie chce by ci anonimowi ludzie postrzegali mnie inaczej niz jakim jestem naprawde.

Widze, ze ludzie czuja sie coraz bardziej "bezkarni" i np wypinaja tylek do ludzi przechodzacych obok nich ulica.
Ja kazda osobe traktuje tak jakby byla z mojej rodziny. Troche to dziwne moze sie wydawac, ale w real life nie mam wrogow.

__

Użytkownik
bdnn

2008-11-18 20:40:47

ja bym powiedzial, ze sa one mondre inaczej =]

__

Użytkownik
GrooBer

2008-11-18 20:47:59

Ehhh... pomimo tak zaawansowanej antykoncepcji, takiej ilości coca-coli na półkach od lat i tak zdarzają się wpadki. A to peszek... a to peszek xD

__

Użytkownik
chopin

2008-11-18 20:56:24

Już wiem dlaczego nie lubię coli light.

__

VIP
KonradM

2008-11-18 21:00:10

// rozpowszechniono antykoncepcje, by w redukowac populacje ludzi.

Sorry, dalej nie czytałem, wymiękłem. W średniowieczu jak chłop ze wsi chciał zerżnąć babę, to szedł po baranie pęcherze które robiły w średniowieczu za swojego rodzaju prezerwatywy. Ten chłop też był zmanipulowany przez media, które za przyzwoleniem rady ONZ powstałej kilkaset lat później pozwalały na takie "wybryki"?

Bez kitu, tutaj przegiąłeś. Nie pomyślałeś że chłop po prostu był na ciśnieniu i chciał sobie ulżyć? Nie wiem jak tam u Ciebie, ale mi to się wydaje oczywiste.....

__
www.hstv.pl

VIP
KonradM

2008-11-18 21:00:43

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

__
www.hstv.pl

VIP
Van Helsing

2008-11-18 21:09:01

a jak mówiłem że zeitgeist mówi o manipulacji manipulując to bardzo się denerwowałeś :D

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
qwe

2008-11-18 21:18:44

tzn nie podales ZADNYCH konkretow.

Zorientowalem sie, ze zeitgeist mial glownie na celu

1) odwiesc ludzi o prawdzie na temat WTC, podajac bledna teorie spiskowa
2) odwiesc ludzi od wiary w Boga i Jezusa Chrystusa, od wiary chrzescijanskiej

do tego doszedlem sam i nikt mi tego nie powiedzial.
Spoleczenstwo bez wiary w Boga i jego przykazan nigdy nie bedzie dobre, w zeitgeiscie 2 mowia o idealnym spoleczenstwie bez wiary.

Wszystko to co pisze w Biblii sprawdza sie. Ludzi beda odsuwac od Boga i wiary na rozne podstepne sposoby.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-18 21:19:32

Ale zauwaz, ze coraz czesciej malzenstwo stara sie o dziecko i nic z tego nie wychodzi. Robia to miesiacami i NIC.

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-18 21:20:18

nie wiem, nie czytałem żadnego jego tematu :D (jego postu, tylko resztę czytam) :DD

__
dupa

Użytkownik
qwe

2008-11-18 21:21:37

A mimo wszystko warto czytac dalej.

Co do przykladu ze sredniowiecza.

Popytaj sie swoich babci i dziadow czy oni tez uzywali prezerwatych i plastrow.
Ciekawe dlaczego nie mieli po 10-20 dzieci...

Jesli masz odwage to sie spytaj.

Najprostszy przyklad z zycia. Nie przegialem w ZADNYM stopniu, tutaj to Ty sie pomyliles.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4881 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie