Prawda o Traktacie Lizbonskim!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:15:07

Lol :D
LOL LOL LOL :D

Po pierwsze zapisu konkretnego nie ma.
W traktacie reformujacym tez nie bylo konkretnego zapisu o tym, ze Unia Europejska ma sie stac formalnie jednym panstwem.

Co do zapisu w karcie. Zaraz Ci dam, net mi straszcie wolno dziala wieczorem i nawet google otwiera sie 30sekund (eh ten net zooma :D )

edit:

Artykuł 9
"Prawo do zawarcia małżeństwa i prawo do założenia rodziny są gwarantowane zgodnie z ustawami krajowymi regulującymi korzystanie z tych praw. "
Artykuł 12 p1
"Każdy ma prawo do swobodnego, pokojowego gromadzenia się i swobodnego stowarzyszania się na wszystkich poziomach, zwłaszcza w sprawach politycznych, związkowych i obywatelskich, z którego wynika prawo każdego do tworzenia związków zawodowych i przystępowania do nich dla obrony swoich interesów."

" 2. Partie polityczne na poziomie Unii przyczyniają się do wyrażania woli politycznej jej obywateli."

Czyli w Polsce bedzie mozna budowac meczety :)
oczywiscie zawsze bylo wolno, ale kosciol katolicki w polsce mogl sie temu sprzeciwic.
Teraz jak ktos bedzie chcial postawic meczet w wawie to odniesie sie do karty praw podstawowych.
Religia nie moze sie bronic. Bedzie druga Anglia.
No coz, Ty masz problemy z wywnioskowaniem tak prostych rzeczy??
Przeciez jasne jest, ze JAWNEGO zapisu niszczacego katolicyzm tak nie ma i nie bedzie. Eh szkoda gadac.
Wpadaj w maju, pogadamy ;)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:18:07

Fronki, kiedy mowiono to mi.
Jak z tym zaprzestalem.
Uzywaj kurde przecinkow itp bo ciezko cokolwiek zrozumiec ;)

To byl tylko przyklad jak mozna sie nasmiewac z takich szczegolikow.
Ty jestes w tym naprawde dobry. Jak ktos Ci to wytknie to moze dopiero zauwazysz, ze nie tylko z innymi jest cos nie tak.

__

Użytkownik
nrs

2008-11-14 21:22:43

'Pograc w komputer'? Kto Cie polskiego uczyl?
Zakladasz co chwila jakies watki, bo odkrywasz i podniecasz sie rzeczami o ktorych dawno wszyscy wiedza (bardziej inteligentni), nie tyczy sie to tylko tego watku. Nuda panie nuda

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-14 21:24:07

o prosze, prosze - qwe nawet rozrusza takie dinozaury jak eks najlepsza rifla w polsce

nie wierze

__

VIP
fronki

2008-11-14 21:25:10

W traktacie reformujacym tez nie bylo konkretnego zapisu o tym, ze Unia Europejska ma sie stac formalnie jednym panstwem.

jednak jestes niedouczony, notorycznie mylisz traktat reforumjacy z traktem konstytucyjnym.. myliisz powstanie superpanstwa z federacją o osobowisci prawnomiedzynardowej, myslisz karte praw podstawowych z trescia traktatu z lizbony... no nie da sie z Toba dyskutowac, mimo szczerych chęci :|

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:36:45

WHAT!?!?!
To chyba Ty jestes niedouczony i niedoinformowany :OOO
Nie myle tych pojec i celowo je uzywam. Traktat reformujacy przeciez tez mial charakter konstytucyjny leszczu :O

myliisz powstanie superpanstwa z federacją o osobowisci prawnomiedzynardowej
Nie nie myle tego pojecia leszczu.
Unia Europejska miala miec poczatkowo charakter wymiany i wspolnoty handlowej.
Nagle ma wlasna flage, hymn, konstytucje.
A z federacji o osobowisci prawnomiedzynardowej do Superpanstwa tak samo krotka droga. Nietrudno to zauwazyc. Jednak NIE myslisz.

myslisz karte praw podstawowych z trescia traktatu z lizbony
A wiec jednak!! Jednak nie potrafisz przemyslec tego co przeczytasz! (moze nawet nie myslisz ;O)
Wlasnie podalem Ci paragrafy z Karty praw podstawowych.
Nie boj sie nie myle pojec leszczu.

no nie da sie z Toba dyskutowac, mimo szczerych chęci :|
po prostu sie NIE DA bo myslisz tak jak wlasnie pokazales...

Edit
popatrz na Stany Zjednoczone leszczu, bedziesz mial namacalny przyklad w jak wielkim bledzie jestes

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-14 21:36:52

Ja tak na marginesie, żeby Wam nie przeszkadzać.

Twoim zdaniem lepiej jest jak Kwaśniewski sprzedał Polskę do UE czy lepiej by było bez tych de*ili ?

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Rudi

2008-11-14 21:41:12

Poluzuj poślady i zachowaj trochę dystansu do siebie :F

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:42:01

Nrs, nie wszyscy wiedza, zakladam dla tych co NIE wiedza :)

Haslo przewodnie brzmi, ŻĄDAMY REFERENDUM!

edit a co do "pograc w komputer"
jakbys byl inteligentny (co chyba chciales zasugerowac w poscie) to bys sie domyslil, ze napisane to bylo specjalnie, wiec nie wiem po co sie pocisz.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:45:14

A w co on pogrywa?? :PP
Jesli w BF'a 2 to bym sie klocil ;)

__

VIP
fronki

2008-11-14 21:45:49

^^ meczety stoją dziś w Warszawie, w Poznaniu, nawet Krakowie czy Gdańsku - wiem, ciezko sobie to wyobrazic - pamietaj ze nie każdy meczet wygląda tak jak ten z "konstantynopola" (ps. cerkwie też "już", "od jakiegoś czasu - 700 lat?" są w polsce")

co wiecej polska konstytucja z `97 roku nie zabrania budowania meczetów :D serio... dać Ci linka? przyjecie karty tutaj nic zmieni, next please

z pktów ktore wpisywales wynika wprost prymat prawa krajowego nad karta praw podstawowych, wiec o co Ci chodzi?

__

Użytkownik
reurion

2008-11-14 21:47:28

nie prawda ze mna nie zaczyna a ja jestem the best we wszystko skarbie

__

VIP
fronki

2008-11-14 21:51:13

czy Ci sie podoba to czy nie Polska bez UE jest przegrana - pod każdym względem.

to tak jak klienci forda mogli wybierać dowolny kolor modelu T, pod warunkiem że wybiorą czarny :)

co do mojej oceny samej unii to dłuzszy temat, na szybko - warto spojrzeć na hiszpanie, irladnie, danie, czy nawet grecje w perspektywnie przed wejsciem do wspolnot i dziś. wnioski nasuwaja sie same, choć jak to jak to klasyk mowi (mam dziś dzień cytatów chyba) ważne by plusy nie przysłoniły minusów :)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:52:24

"co wiecej polska konstytucja z `97 roku nie zabrania budowania meczetów :D serio... dać Ci linka? przyjecie karty tutaj nic zmieni, next please"

LOOOOOOOOOOOOOL
Pisalem, ze KOSCIOL nie pozwolilby na budowe meczetow itp
Nie panstwo lecz KOSCIOL!!

ps. cerkwie też "już", "od jakiegoś czasu - 700 lat?" są w polsce"
Ok po tym zdaniu widze, ze jednak nie jestes taki madry za jakiego sie uwazasz.
Przemysl teraz w tej swojej glowce co bylo 700 lat temu a co jest teraz.

W Warszawie tez stoi jeszcze Palac Kultury i co z tego??
To znaczy, ze trzeba go zbudzyc, po skonczonym konflikcie??
prosze cie...

"z pktów ktore wpisywales wynika wprost prymat prawa krajowego nad karta praw podstawowych, wiec o co Ci chodzi? "
No pewnie, zdaje sobie z tego doskonale sprawe.
A Ty jako wielki znawca traktatu lizbonskiego powinienes wiedziec, ze prawo unijne stoi nad prawem panstw czlonkowskich, wiec o co Ci chodzi??

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-14 21:53:12

Ja sobie doskonale zdaję z tego sprawę. Byłem po prostu ciekaw ;)

Dzięki ;) [+]

__
Sygnatura SPAM !

VIP
fronki

2008-11-14 21:57:17

traktat refromujacy = lizbona

ajt?

Nagle ma wlasna flage, hymn, konstytucje.

:DDD jednak nie czytałes... powiniens wyboldowac teraz, wielkimi literami "prawda o traktacie, ja qwe nie czytalem i gówno wiem - przepraszam za zamieszanie"

masz linka do wikipedi, tam zakładka postanowienia, ważny cytat ponizej

Usunięte zostały wszelkie postanowienia sugerujące państwowość Unii Europejskiej, takie jak nazwa "konstytucja" czy też artykuły o symbolach Unii (flaga, hymn, dewiza). Zrezygnowano również z nowego nazewnictwa aktów prawnych (ustawa, ustawa ramowa) na rzecz dotychczasowych nazw (rozporządzenie, dyrektywa).

głupio co?

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:57:30

Dobra opowiedz mi teraz szaraku, co tak znaczacego polepszylo sie w zyciu przecietnego Dunczyka, Hiszpana czy Irlandczyka po wejsciu do Unii??

Jestes kolejna naiwna osoba, ktora patrzy tylko na PKB, jakies glupie numerki, cyferki itp
Zalosny jestes w takim mysleniu.
Tak sie sklada, ze mam akurat rodzine w Szwajcarii i Hiszpanii.
Szwajcaria nie wstapila do Unii i co?? Maja ich w dupie. Mozna i bez Unii.
W Hiszpanii?? Ludzie sa niezadowoleni, bo wszystko drozeje, coraz mniej praw, coraz wiecej przepisow itp

Patrz takimi kryteriami a nie kur**a jakies cyferki i numerki.

Co z tego, ze polska bedzie miala wzrost gospodarczy nawet na poziomie 10% jak kurw* nawet oddychac nie bedzie mozna bez pozwolenia.
Wnioski nasuwaja sie same. Jestes mamisynkiem i narazie mamusia za wszystko placi, jak sie skonczy sielanka to dopiero dostaniesz po dupie bo pol zycia w pracy spedzisz zarabiajac marne grosze.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 21:58:16

To wszystko przez Fronkiego :PPPPPPPPPPPPPPPPP

:*

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-14 22:00:58

Ty tu się Fronkim nie tłumacz !

; )

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Rudi

2008-11-14 22:01:53

No :*

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:02:50

Chyba zrobiono to dopiero w poprawce???
I kto tu gowno wie, pajacu??

Glupio co??

A mimo wszystko jakbys czytal ten traktat to stwierdzilbys, ze pewne elementy konstytucyjne zostaly zachowane.

A na koniec:

po wejsciu tego traktatu, moze on byc modyfikowany DOWOLNIE, co oznacza, ze moze powrocic konstytucyjnosc tego traktatu i tak sie NA PEWNO stanie (jestem w stanie zalozyc sie o 1000zl, wchodzisz czy pekasz?? mowie serio), nietrudno sie tego domyslic, patrzac na to co wyprawia Unia.

glupio co??
powinienes napisac "sorry, jestem Fronki, nie umiem myslec, wprowadzam zamieszanie i caly czas jestem niszczony przez qwe, bo zamiast napisac cos z przemyslunkiem to co chwile rzucam jakas glupote"

__

VIP
fronki

2008-11-14 22:04:43

teraz niestety/stety piłka jest po naszej stronie i od naszych polityków zalezy jak wykorzystaja możliwości które sie otworzyły

btw. traktat z lizbony w przeciwienstwie do obecnie obowiazyjacych przewiduje mozliwosc wystapienia z unii (dzis takiej mozliwosci nie ma) wiec jesli sie okaze za 10 lat ze nas oszukali jak mowi qwe... to raczej nie bedzie problemow ze spakowaniem gratow i powrotem do mamusi :)

dziwne ze jakos w unii niedawno było 12 państw, dziś jest 27 i coraz wiecej chce sie zapisac a raczej nie slychac zeby ktos chcial sie wypisac

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-14 22:09:17

Skoro nie można się wypisać, to po co wspominać o opuszczaniu Unii? ;)

__
Sygnatura SPAM !

VIP
fronki

2008-11-14 22:09:29

sorry nie opieram sie na Twoim widzimi sie tylko na tresci traktatu.... nie gdybym, co bedzie, czego nie bedzie... widze jak jest.

"pewne elementy" - pokaz je, kkthxbb

modyfikowany dowolnie.. ale przez kogo? zydów i masonów? czy przez państwa członkowskie po przebyciu skomplikowanej procedury i uzgodnieniu konsensusu ?

__

VIP
fronki

2008-11-14 22:13:47

nie zrozumielismy sie, po prostu dziś obecne traktaty tego nie przewiduja.

traktat reformujacy (czyli lizbona) to zmieni i wprowadzi mozliwosc wystapienia państwa członkowskiego z unii, generalnie zmieni sie bardzo dużo rzeczy (od filarów aż po wspólnoty europejskie)

__

VIP
Van Helsing

2008-11-14 22:15:10

"Szwajcaria nie wstapila do Unii i co?? Maja ich w dupie. Mozna i bez Unii."

aleś dojebał! Szwajcaria ma takie umowy, że wstępując do uni musiałaby płącić składkę, teraz znajduje się w innych umowach i ma to samoco w uni tylko nie płaci skłądki

każde państwo by tak chciało, jednak nie patrzysz na to racjonalnie tylko emocjonalnie.

"Jestes kolejna naiwna osoba, ktora patrzy tylko na PKB, jakies glupie numerki, cyferki itp"

Nie patrzy się na jednostki tylko na ogół, smutne, boli prawda? przyzwyczaj się..

"W Hiszpanii?? Ludzie sa niezadowoleni, bo wszystko drozeje, coraz mniej praw, coraz wiecej przepisow itp" którzy ludzie? chyba emigranci i Ci którzy nie potrafią się znaleźć, szukasz dziury w całym, to że Twoja rodzine (być może) płacze że hiszpania w uni to ich problem...

Nie wiesz nic nt uni, nt tego dlaczego niektóre państwa nie wstępują do Uni, dlaczego anglia jest zwolniona z euro, dlaczego polska może mieć euro najwcześniej od tej chwili w 2011, dlaczego kraje afrykańskie mają euro, dlaczego w czarnogórze spadła inflacja? dlaczego własnie szwajcaria ma w dupie unie? dlaczego norwegia odrzuca unie?

nie pchaj się w rzeczy o których nie masz pojęcia, takie bzdety jak pisałeś do tej pory mogą być, a teraz dla osób znających się trochę bardziej to Ty wypadasz jak zakompleksiony maminsynek, który do wszystkiego podchodzi emocjonalnie

nie wiem dlaczego trolujesz, widocznie masz w tym cel, Twoja sprawa, ale dokształć się najpierw w jednej sprawie, a nie wiesz wszystko o wszystkim bo po prostu wieśz gówno o gównie, no sorry, ale jesteś bez racji w dodatku się kompromitujesz, przykro mi.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:15:36

btw. traktat z lizbony w przeciwienstwie do obecnie obowiazyjacych przewiduje mozliwosc wystapienia z unii (dzis takiej mozliwosci nie ma) wiec jesli sie okaze za 10 lat ze nas oszukali jak mowi qwe... to raczej nie bedzie problemow ze spakowaniem gratow i powrotem do mamusi :)

Traktat Akcesyjny mozna wypowiedziec i z Unii wystapic. Po podpisaniu traltatu lizbonskiego trzeba bedzie spelnic kilka skomplikowanych warunkow, a ponadto splacic wszystko co zostalo potrzebnie i niepotrzebnie(glownie) sfinansowane przez Unie.
Skonfederowane Stany 150 lat temu przekonaly sie jak trudno wychodzi sie Unii (mimo, ze konstytucja na to zezwalala).
Wiec widze, ze kolego masz dwoje z historii i nic cie ona nie nauczyla.

Chociaz nie wprowadzaj kolegi w blad.

dziwne ze jakos w unii niedawno było 12 państw, dziś jest 27 i coraz wiecej chce sie zapisac a raczej nie slychac zeby ktos chcial sie wypisac
No rzeczywiscie dziwne. Zwlaszcza, ze eurosocjalisci jezdza po szkolach i pokazuja tylko zalety unii. To samo w TV, szkolach i prasie. Wszedzie propaganda Unii. Nikt nie jest przeciw, az dziw bierze ta jednoglosnosc.
Szkoda, ze w panstwach robi sie referenda ZA wejsciem do Unii, do oporu, az panstwo wstapi. Jesli nie chce to przekupuje sie rolnikow (tak jak mialo to miejsce u nas, tanim kosztem, i dotacje JUZ SIE KONCZA) i robi kolejne. Az do oporu.
Szkoda, ze nie ma referendow ZA WYJSCIEM z Unii bo wtedy liczba ta na pewno by znacznie zmalala (zwlaszcza polacy).

Moglbym sie z toba zalozyc o 1000zl, ze jesli byly by referenda w panstwach za wyjsciem z unii to wiele z nich juz dano by w niej nie bylo.

Twoja wiedza, jest marna, oparta na pogloskach i stereotypach.
I z kim ja gadam?? Za kogo Ty sie uwazasz??
Cos mi sie wydaje, ze w konfrontacji slownej bys sie po prostu spalil ze wstydu.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-14 22:16:02

Aha, no chyba, że tak.

Tylko teraz pozostaje zapytać czy zmieni się coś rzeczywiście na lepsze?

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
napzord

2008-11-14 22:16:52

wszsystkiemy żydzi są winni...

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

VIP
spec_u

2008-11-14 22:21:48

Widze qwe, znawco wszechświata, że nie znosisz krytyki, nie wiem co Ci Fronki zrobił ale może ty wiesz:)

Swoją drogą uważasz, że wszystko dookoła to kłamstwo, a filmiki zamieszczane na yt przez fanatyków takich jak ty to czysta prawda..., nie wpadłeś na to, że one też są robione pod publike i mają być przede wszystkich efektowne ? :D

qwe, jak dla mnie za chamstwo jesteś kandydatem do BAN'a, pzdr :)

Btw nie twierdze, że nie ma w nich odrobiny prawdy ale nie popadajmy w skrajność...

__
ema

VIP
fronki

2008-11-14 22:26:08

:DDD kolejny blad, zacznego od niego bo jest osobisty - nie jestem mamisynkiem, ale masz racje pół zycia spędzam w pracy, tak za marne pieniądze - choć raczej nie narzekam, bo większość polaków musi z takiej pensji utrzymac rodzina a ja puki co nie mam dzieci.

szwajcarnia jest to tak krańcowo odmiennym przykładem jak muminki i gumusie, wiec nie bede sie do tego odnosił.

co sie zmienilo w zyciu przecietnego irlandczyka, wszystko :) prosty przyklad z ostatniego roku - sprawdz dokladnie jak sie rozlozyly glosy podczas referendum lizbonskiego w tym kraju, najwiecej zwolenników bylo wsrod ludzi uwaga... starych, tych ktorzy pamietali biede zanim irladnia weszla do wspolnoty - to oni sa najwiekszymi euroentuzjastami tam, zupelnie odmiennie niz u nas co?

hiszpania? to tak jak bys strzelal sobie w nogi... od x lat wybory wygrywaja coraz bardziej proeuropejscy politycy, wiec to ze komus z Twojej rodziny sie nie podoba nie ma odzwierciedlenia w faktach :)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:32:28

"aleś dojebał! Szwajcaria ma takie umowy, że wstępując do uni musiałaby płącić składkę, teraz znajduje się w innych umowach i ma to samoco w uni tylko nie płaci skłądki"

Nie. To ty zes dojeb**.

Rozumiesz zdanie Mozna i bez Unii ??? Umiesz czytac? Czy Tobie trzeba wszystko palcem pokazywac?

"Nie patrzy się na jednostki tylko na ogół, smutne, boli prawda? przyzwyczaj się.."

Tak smutne, ale wlasnie ten ogol jest niezadowolony. Nie boj wiem co sie dzieje na swiecie.

"
Nie wiesz nic nt uni, nt tego dlaczego niektóre państwa nie wstępują do Uni, dlaczego anglia jest zwolniona z euro, dlaczego polska może mieć euro najwcześniej od tej chwili w 2011, dlaczego kraje afrykańskie mają euro, dlaczego w czarnogórze spadła inflacja? dlaczego własnie szwajcaria ma w dupie unie? dlaczego norwegia odrzuca unie?"

A skad Ty mozesz to qwa wiedziec?? Ty moze nic ku**a na ten temat nie wiesz, bo na wikszosc z nich sie nie wypowiadalem, wiec zakmnij ryj i nie mow tak pochopnych rzeczy. Wiem dlaczego panstwa wstepuja do unii bardzo dobrze, a Ty mi pajacu z jakas Anglii wyskakujesz, rokiem 2011 i euro w polsce itp
Przeciez o tym nie pisalem, wiec moze sie opanuj :O
Debil

"nie pchaj się w rzeczy o których nie masz pojęcia, takie bzdety jak pisałeś do tej pory mogą być, a teraz dla osób znających się trochę bardziej to Ty wypadasz jak zakompleksiony maminsynek, który do wszystkiego podchodzi emocjonalnie"

Nie boj sie, mam pojecie. Staralem sie pisac prosto. Z osoba, ktora ma wieksze pojecie tez potragie rozmawiac na poziomie. Stary ja wiem na te tematy bardzo duzo, tylko pisze to CO JA MYSLE, a nie kurw*a jakas jeba**a gazeta, ekonomista czy telewizja.
Przepisuj gazety, wypowiedzi itp rob co chcesz klonie, ja ide wlasnym zyciem i wszystko mowie na podstawie wlasnych obserwacji. Rozmawiam z ludzmi na zywo, prowadze korespondencje, chodze na spotkania jak mam czas, wiec ode mnie sie odwal, bo Ty cala swoja wiedze czepiesz ode imbecylow z TVN24.
Idz baw sie z nimi w piaskownicy. To, ze Fronki pisze idiotyzmy nie wspomniales.
Spoko, widac Twoja stronniczosc. Nie chce gadac z takimi osobami.
Moge rozmawiac na poziomie i prowadzic bardziej zlozone i wyczerpujace wypowiedzi ale PO CO?? DLA KOGO??
Jesli chcesz sie wdac w dyskusje to prosze bardzo, a nie tylko krytykujesz.
Powiedz co wiesz takiego na temat zwolnienia Anglii z Euro?? Ja na ten temat mam akurat bardzo duzo, ciekaw jestem co napiszesz.

"nie wiem dlaczego trolujesz, widocznie masz w tym cel, "
Tylko ja to robie?? No prosze Cie...
Idz zmien okulary

"Twoja sprawa, ale dokształć się najpierw w jednej sprawie, "
Spoko, doksztalce sie. Narazie nikt jakos nie chce poglebic mej wiedzy.
Jest tutaj chociaz jeden post, ktory mozna uznac za zrodlo informacji??
Nie?? Wiec sie zamk**j albo sam cos napisz. Zalosna postawa.

"a nie wiesz wszystko o wszystkim bo po prostu wieśz gówno o gównie, no sorry, ale jesteś bez racji w dodatku się kompromitujesz, przykro mi."
POKAZ MI GDZIE, PRZYZNAM Ci RACJE.
Bo tak pisac to kazda ciota potrafi. Ty nie masz racji- typowe powiedzenie debila z esports.pl ty chyba jestes kolejnym. Jakies argumenty? Przyklady??

Fajnie bylo by gdybys mi na spokojnie wszystko powytykal i pokazal, gdzie sie myle, a tylko najezdzasz na mnie, zaje***e. Dzieki.

W ogole temat mial charakter informacyjny. Nie ja zaczalem ten caly burdel.
Esports to serwis na ktorym siedza glownie idioci, wiem bo moj brat byl kiedys na PGA i wypowiadal sie o osobach ktore siedza za monitorem. Jak przychodzi co do czego to kazdej madrali sliny w pysku brakuje od jakania. Ty pewnie nie jestes inny.
Chcesz to wpadaj do mnei na ognisko w maju, to tez poruszymy temat. wiecej info od Fronkiego uzyskasz jesli jestes zainterresowany (grill, muza, ognisko, miniturnieje itp) ;)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:40:13

Nie po prostu wkurza mnie sposob w jaki Fronki do mnie pisal, tyle.
Gdyby pisal normalnie i nie dokuczliwie to doszlibysmy do czegos.

Swoją drogą uważasz, że wszystko dookoła to kłamstwo, a filmiki zamieszczane na yt przez fanatyków takich jak ty to czysta prawda.

KUasdasdawrq3wea JApier/***
czlowiekuuuuuuuuuuu

NIE TWIERDZE TAK!!!!!!!!!!!
LOOLOLOOLOLOLOLOLOL

Puknij sie o sciane... 5x...

Ten topic ma charakter INFORMACYJNY.
Co z tego ze filmiki sa z YT???
Ku***a mac to nie jest zaden film zadnego fanatyka tylko czesc posiedzenia w unii !!!!
Prosze nie pisz wiecej takich rzeczy bo napisales wlasnie absolutna bzdure.
Pokazales przejaw ogromnej NIETOLERANCJI
Nawet nie wiesz o czym sa materialy, poczytales pare komentarzy i na tej podstawie dopisales sobie historyjske o filmach z YT?? Czy sie nie myle??

Prosba do Ciebie.
Obejrzyj 1wszy film i powiedz mi, co tam widzisz???
To jest TYLKO film informacyjny. NIC WIECEJ. PRAWDA nieprawda, niewiem.
Jesli juz strajki w unii nagrane zainstalowana kamera i transmitowane (niestety nie do polskiej TV) sa wg ciebie klamstwem to dziekuje.
Nie wiem jakies skrajnosci sie doszukujesz.
Materialy z tego posiedzenia sa ogolnodostepne.
Mozesz je sciagnac z innych stron niz Youtube do ktorego masz widocznie uraz...

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-14 22:42:11

ET :]

__

VIP
fronki

2008-11-14 22:42:38

i znowu mylisz konfederacje z federacja, ale juz nie wazne nie chce mi sie linkowac z definicjami :D

w stanach, choć pewnie sie nie zgodzisz, bylo chyba jednak troche inaczej.... hello wojna północ - południe, slyszlaes o tym?

w konfrontacji slownej, moglo by by ciezko... ledwo wytrzymuje ze smiechu przed komputerem wiec na zywo moglbym umrzec jak bym uslyszal ze ktos mowi takie rzeczy :)

__

Użytkownik
napzord

2008-11-14 22:43:30

http://www.letsroll911.org/index.php?option=com_content&view=article&id=47%3A911-missile-wtc&catid=34%3A-planes-strike-wtc&Itemid=1

http://www.letsroll911.org/index.php?option=com_content&view=article&id=48%3Apod-appendage-flight-175&catid=34%3A-planes-strike-wtc&Itemid=1

co o tym myślicie?

Bardzo zastanawiajace.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:43:56

so0 nie patrz na brednie ktore on pisze.
Zobacz na USA. Konstytucja gwarantowala im wystapienie z Unii a jednak historia pokazuje, ze to nie jest takie latwe

Wikipedia
"Wybór przeciwnika niewolnictwa, Republikanina Abrahama Lincolna na prezydenta w 1860 spowodował wystąpienie 11 stanów południowych (pod przewodnictwem Karoliny Północnej) z Unii (24 podtrzymały lojalnie Unię). Stany te utworzyły następnie Skonfederowane Stany Ameryki, zwane Konfederacją, w odróżnieniu od Unii. Krwawa wojna secesyjna trwała do 1865, pokonania militarnego Konfederacji i spustoszenia Południa. Okres polityczno-ekonomiczny w historii USA po tej wojnie jest znany jako Rekonstrukcja USA."

Moge sie zalozyc z Fronkim o kazda sume pieniezna, ze polska nie wystapi z Unii nawet jesli chcieli by tego obywatele!

__

VIP
fronki

2008-11-14 22:50:09

A Ty jako wielki znawca traktatu lizbonskiego powinienes wiedziec, ze prawo unijne stoi nad prawem panstw czlonkowskich, wiec o co Ci chodzi??

odpowiem w ten sposob, ogranij:

-prawo unii europejskiej
-prawo wspolnotowe
-prawo krajowe

róznice i zalenosci miedzy nimi, bo nie moze byc tak ze zakladasz topic o lizbonie a nawet nie wiesz ktore regulacje prawne sa ktorym prawem regulowane (tak, moj drogi jest jasny podział - tym sie zajmuje tusk a tym barroso) potem znajdz w kogo kompetencji jest ochrona praw czlowieka a w kogo np. prawo spadkowe)

naprawde ciezko sie dyskutuje z kimś kto nie ma pojecia o podstawach

__

Użytkownik
qwe

2008-11-14 22:52:33

" i znowu mylisz konfederacje z federacja, ale juz nie wazne nie chce mi sie linkowac z definicjami :D"
gdzie myle, pokaz mi bom slepy (mowie powaznie, mozliwe, ze cos zle przeczytalem)

"w stanach, choć pewnie sie nie zgodzisz, bylo chyba jednak troche inaczej.... hello wojna północ - południe, slyszlaes o tym?"

Bylo inaczej, jednak wystapienie ze stanow zjednoczonych ameryki polnocnej jest dla pojedynczego stanu praktycznie niemozliwe teraz prawda???
Helooool stany zostaly uzaleznione od wspolnoty! Domyslasz sie, ze takie cos moze czekac polske??

"w konfrontacji slownej, moglo by by ciezko... ledwo wytrzymuje ze smiechu przed komputerem wiec na zywo moglbym umrzec jak bym uslyszal ze ktos mowi takie rzeczy :)?
Super, ja tez. Zwlaszcza, ze walisz taki stek nieuzasadnionych przykladow (jak np wojna polnoc poludnie). Chyba na zywo byla by miazga. Bo na forum ciezko mi sie wyrazic (zwlaszcza, ze jestem zmeczony) ale w realu co innego. Mysle, ze pograzyl bys sie jeszcze bardziej niz niktorymi tutaj postami, na ktore nie potrafisz dalej odpowiedziec.

Tylko nie wiem kto z kogo ma sie tu smiac. Bo mnie (szczerze) zal jest twojej niskiej inteligencji.

__

VIP
fronki

2008-11-14 22:56:12

:DD o czym ty mowisz, kto Ci powiedzial ze chcemy z unii wystapic?

nie umiesz czytac, dzis jest to prawnie niemozliwe to raz
dwa to ze Ty, rydzyk, macierewicz, robert nowak, korwin mikke, giertych i lepper chca wystapienia z unii nie znaczy ze wszyscy chca, zgoogluj poparcie integracji z unia przez polakow w 2004 i dla porownania 2008 roku....

strzalka idzie w gore prawda? juz spiesze z wyjasnieniem.... poparcie rosnie :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2319 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie