dopalacze.com ? co sądzicie ?

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
sCorsy

2008-11-06 19:55:50

Co sądzicie o tym "sklepie" internetowym. Jak narazie prawa nie łamią lecz sprzedają środki o wiadomych działaniach , które prędzej czy później zostaną wpisane na listę środków zakazanych ( nawet jawnie o tym na stronie się chwalą :D ) jak dla mnie bez sensu, ale to jedyna strona z której mogę zdobyć tanim kosztem szałwie angielska na którą apetytu narobił mi qwe :D:D co sądzicie o tej stronie i całym przedsięwzięciu ?

__

Użytkownik
exile

2008-11-06 20:06:15

Po pierwsze Salvia Divinorum to "Szałwia Wieszcza" a nie żadna szałwia angielska (chyba ci się pomyliło z przyprawą - ziele angielskie..)
Po drugie czemu to niby jest bezsensu? Wszystkie rzeczy które mają w sprzedaży są legalne, i można było już dawno temu je kupić na innych stronach więc Ameryki nie odkryłeś tym tematem.

Ja mogę polecić do palenia Spice'a Golda jako miłą odmianę do wiadomo czego.

Co do szałwi to jak nie masz doświadczenia z używkami to lepiej nie próbuj a już na pewno z mocniejszymi ekstraktami bo może się to przykro dla Ciebie skończyc:D

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 20:07:07

Po 1 mocno ubolewam, ze zrobilem Ci apetyk na szalwie bo to nie ja o niej pierwszy wspomnialem :D

Po 2gie jest mnostwo innychs stron gdzie mozna ta szalwie kupic i do tego taniej :)

__

VIP
Nor

2008-11-06 20:09:08

1 ) szalwia jest fajna
2) Substytut trawy i inne tego typu rzeczy to gowna.

__

Użytkownik
sCorsy

2008-11-06 20:15:11

właśnie próbowałem coś wyczaić z słabszych ekstraktów do palenia :D, a co do innych rzeczy to ubolweam tylko nad tym że niektórzy zapodają takie świństwo a potem odwalają a już nie arz byłem świadkiem takiego czegoś i nie chodzi mi tu o narkotyki tylko produkty z tej strony , chociaż wiadomo każdy ma swoje jazdy ale właśnie najgorsze jest to że nowy użytkownik może jaką najmocniejszą dawkę kupić a nie są to produkty sprawdzone na szkodliwość i nie wiadomo jakie efekty uboczne posiadają

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 20:16:35

o Spice Goldzie inne zdania slyszalem (i nie bylo ich malo)

__

Użytkownik
DGN

2008-11-06 20:32:48

Bez sensu.... " Zjadłem 5 tablet takich 6 takich plus browary plus wódka i mnie sklepało" :/ Aha tylko że to się nazywa legalne ćpanie :D Jeden Samolot Konieczynka Red Bull Czerweone Serduszko i wszystko inne wymięka :D Yo

__

VIP
Preak

2008-11-06 20:51:53

Wiec tak

Szalwia to kau, 10 minut fazy, 20 minut nie wiadomo czego. 0 Kontroli.

Do jednorazowego wyprobowania.

Spice i Spice gold sa slabiutkie...Diamond juz daje rade ;) Smoke, Sence, ex-ses sa dziwne, szczegolnie ten ostatni. 8h pokreconej fazy.

Niektore Groszki (diablo? cos takiego) z dopalaczy sa ok, po niektorych stwierdza sie masowe haftowanie ;)

Predko z rynku to nie zniknie, kazdy taki specyfik do 'obrzedow religijnych' sklada sie z 6-10 ziol z calego swiata. Zdelegalizuja 1-2, to juz w pogotowiu czekaja zamienniki, mozna tak w nieskonczonosc.

Jezeli ktos lubi dobra alternatywe dla MJ, to polecam dorwac "chillin xxx / nirvana xxx" roznie sie to nazywa, ogolnie pachnie ladnie cynamonem, smakuje jak smazona kielbasa ale obrzedy religijne sa po tym niesamowite ;D

__

Użytkownik
raFF

2008-11-06 21:01:13

znajdzcie sobie ciekawe zajecie zamiast palic takie gowno :f

__

Użytkownik
dnl666

2008-11-06 21:15:38

ta szalwia jest dosc konkret, ciekawe i mocne tripy, natomiast jezeli chodzi o jaranie to palilem tez z tego sklepu cos o nazwie "Spice Diamond", to jest dopiero masakra. dokupujesz do tego lufe z duzym cybuchem i sprzeglem, dwie/trzy takie lufy i lezysz na 3 godziny. a co najlepsze to trzyma tak dlugo, ze jak nastepnego dnia rano sie obudzilem to jeszcze bylem porobiony :o ciekawe sprawy, jednak wole chyba klasyczne produkty :P

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 21:15:57

Poczytaj komentarze np pod Spice Gold na tej stronie (dopalacze.com).
Ludzie sie juz totalnie odmozdzyli.

__

Użytkownik
HiVKoRn

2008-11-06 21:20:18

narkuuumani! Apokalipsa!

ps. zajebiscie jebnac se takie cos i stracic przytomnosc... mmm :D

__

Użytkownik
Zippi9

2008-11-06 21:27:53

W Polsce pije się wódkę, a nie pali się jakieś gówno. Pić do lustra nie wypada, lepiej puknąć do sąsiada!

__

Użytkownik
Kombatant

2008-11-06 22:19:59

Sam nie korzystam konsumeci nie przeszkadzaja mi, lepiej dla nas gdy takie specyfiki sa opodatkowane niz mialyby istniec na czarno.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
boro71

2008-11-06 22:25:00

lepiej sie dobrze nayebać
zdrowiej Cie wyjdzie
szczególnie dla psychiki

__
.

Użytkownik
Zippi9

2008-11-06 22:30:17

Ktoś mnie nareszcie zrozumiał....

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 22:35:02

Gorzej niestety dla Pana Wątroby.

__

Użytkownik
Zippi9

2008-11-06 22:35:33

o ile jeszcze ją ma...

__

Użytkownik
Rzeźnik

2008-11-06 22:45:23

nie rozumiem, własny power jest najlepszy

__

Użytkownik
Crb

2008-11-06 23:44:59

Jeśli ktoś się na kapie z alko kontroluje i owa faza mu podchodzi to czemu nie. Ale jak Zbigniew z naprzeciwka znów popije i włączy mu się bohater to napierdala Aśkę, a dzieciaki ze strachu się po kątach chowają. To nazywasz zdrowiej Cię wyjdzie, a szczególnie dla psychiki?

__

Użytkownik
nrs

2008-11-07 00:18:28

wlasnie na nim jade, polecam! Ale lepszy jest diamond, oplaca sie doplacic. Chociaz gold na poczatek tez bedzie ok... dzisiaj jak bylem w sklepie to mi koles chcial wrzucic jakis nowy shit produkowany w nl, niestety nazwa uleciala mi z glowy (ciezki stan), mowil ze porownywalny z diamondem, tyle ze niby "bardziej sens" i lepszy w "smaku" ;-)

pozdro dla wszystkich palaczy! Ole!

__

Użytkownik
majan

2008-11-07 00:19:02

Sklep dla ludzi którzy nie umieją poukładać sobie teczek u siebie, tylko kupują jakieś słabe badziewia w internecie.

Dla mnie takie coś już jest typowe ćpanie. Tablety typowo do przyćpania. Ludzie zapominają o co chodzi już w piciu, paleniu itd. Chodzi o to żeby spotkać się z ziomkami, pogadać i przy okazji opalić bolka, a nie typowo kupować sobie takie środki i samemu walić dropsy w zamkniętym w pokoju. Wątpię żeby ludzie kupujący sobie tam tą chemię łykali te krążki przed baletami. Wydaje mi się że w większości to takie "narkotyczne prawiczki", które chcą spróbować, a mają za mało jaj żeby podchodzić do nielegalnych substancji.

"Muzyka, blanty i słodycze do oporu"

PS: Później wyedytuje jak coś mi się nie będzie zgadzało. Teraz czas na naukę... taa, białe wspomagacze i te sprawy.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
nrs

2008-11-07 00:21:16

>Niektore Groszki (diablo? cos takiego) z dopalaczy sa ok, po niektorych stwierdza sie masowe haftowanie ;)

Z tego wlasnie powodu nie polecam Exotix Super Strong

__

Użytkownik
nrs

2008-11-07 00:21:42

>Niektore Groszki (diablo? cos takiego) z dopalaczy sa ok, po niektorych stwierdza sie masowe haftowanie ;)

Z tego wlasnie powodu nie polecam Exotix Super Strong

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-07 01:01:21

szałwia jest zajebista ;D raz nie mogłem się powstrzymać od śmiechu z 20 min po niej ;DD ale raz to za dużo się wzięło i miałem wrażenie, że mój pokój to samolot i że lecę na wakacje XDDD :D

__
dupa

Użytkownik
chojrak

2008-11-07 01:02:29

racja co do szałwi :D ale nie zgodzę się, że to kał :D

__
dupa

Użytkownik
chojrak

2008-11-07 01:03:59

a nie lepiej samemu chodować ?:DDD próbowałeś kiedyś wywalić tytoń z fajka i wj*bać tam szałwie?:D spróbuj :D ale trzeba szybko spalić ;D

__
dupa

Użytkownik
dnl666

2008-11-07 01:08:51

powiedz mi jedna roznice (procz tego, ze to mozna kupic legalnie a u dilera nie) miedzy kupnem tu czy tam? czy to jest jakos zdefiniowane, ze jak kupuje sie u dilera, to idziesz sie zabawic, a jak kupujesz w tym sklepie, to cpasz sam w pokoju? lolz

__

Użytkownik
qwe

2008-11-07 01:35:25

Ja na szczescie nie pale i nie pije :)

__

Użytkownik
xewan

2008-11-07 01:44:23

Stestowałem "Spice Gold" i stwierdzam, że to syf. Troche otumanienia dymemem + placebo. Dziękuje bardzo za to. Przypomina mi to "ultra witaminki" czyli opakowanie niezidentyfikowanej papki z iluś tam jakiś tam składników za kupe kasy. Aff. Lubie tlić susz roślinny różnorakiego pochodzenia - uważam, że to kupa.

btw.
Palone przyprawy pachną i smakują NIESAMOWICIE podobnie. Testowane. Kontemplowałem z kumplem na temat Spice Gold i po chwili skumaliśmy, że nawet na opakowaniu napisane jest SPICE ;'d. Ani przyprawy, ani to nie kopie w prawdziwy sposób - dym, otumanienie dymem + plaSiiiBoo elo ?

btw. 2
Co najmniej 1/3 komentarzy na dplcz.com to kopiowana/powielana ściema.

btw. 3
Już prędzej bym uwierzył, że kuleczki robią COKOLWIEK - bo w chemii nieciężko znaleźć substytut.

__

Użytkownik
majan

2008-11-07 02:02:24

Przede wszystkim mając dojścia, na pewno nie będziesz brał jakiś niepewnych tabletek z Internetu, które są 20x droższe - bo po co przepłacać?

Ciężko mi będzie teraz Tobie wytłumaczyć, ale postaram się.
Typowo biorąc kręgi od ziomka, nie bierzesz ich żeby sobie łyknąć je przed snem, bo np. lubisz ich smak, albo żeby zobaczyć jak to działa. Biorąc kręgi nastawiasz się typowo na zabawę, idziesz na jakąś imprezę, czy robisz sobie manewry z ziomkami. Nie bierzesz ich dla testu, bo już wiesz jak smakują, wiesz co po nich jest, wiesz do czego służą.
Biorąc tabletki z tej strony, robisz to raczej dla testu, bo chcesz zobaczyć jak to jest sobie tak "ćpać", albo jak one działają. Masz 20 lat i zero styczności z narkotykami, o marihuanie wiesz tylko tyle co Ci w szkole powiedzieli. Ze strachu zamykasz się w pokoju i łykasz te piguły, jedna po drugiej i czekasz na efekt. Boisz się że mamusia zobaczy Cię spigulonego, przećpanego, bo co pomyśli? Ludzi którzy naprawdę zamawiają te tabletki na tej stronie tak stale, biorąc je właśnie przed imprezami to jedna setna procenta. Zdecydowana większość chce tak w rzeczywistości spróbować, a po spróbowaniu stwierdzają że ich oje*ano na 100zł...

Zauważyłem że nie sprecyzowałem mojej odpowiedzi. Chodzi mi tylko o tabletki, nie biorę tu pod uwagę szałwię.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
majan

2008-11-07 02:04:34

Wątrobę masz jedną, a płuca dwa ;)

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
mikus_kłak

2008-11-07 02:21:14

nie ma jak wódzia ze znajomymi wtedy można se wkrecić faze :P

__

Użytkownik
obni

2008-11-07 08:14:12

moze wypowiem sie na temat salvie x60 :P Najmocniejsza rzecz jaka paliłem :P halucynajcje i te sprawy odlatujesz do innego swiata
tabletki ?Mam mieszanie uczucia. brałem mind candy na imprezie sie super czułem podobnie jak po 'normalnych' tabletkach. Minusem jest to ze zabralem ja w srode o 22 a spac poszedlme w czwartek o 17.
Spice, spice gold hmm polecam do jointow w sumie 3 gramy to 3 gramy starczy na 9 - 10 jointow ale po tym czlowiek ejst tak zmeczony ze idzie tylko spac. Niby wszyscy pisza ze jest to mocniejsze od mj co wg jest sciemą

__

Użytkownik
chojrak

2008-11-07 09:50:07

rozsądny jesteś ;D

__
dupa

Użytkownik
Nighter

2008-11-07 09:51:07

ale że co to w ogole jest bo nie ogarniam? to sie pali tak jak mj i ze niby jakas mocniejsza faza nad ktora nie masz kontroli? nie miec kontroli to zuo

__

VIP
j3sh

2008-11-07 10:28:08

Włącz tvn meteo, tam zawsze ktoś jest ; DDD

__

Użytkownik
sch

2008-11-07 10:51:22

nie brałem nic z tego i nie mam zamiaru :D

trzymam się tego co sprawdzone ;D

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

VIP
Nor

2008-11-07 11:00:39

Ja bazuje tylko na tym co slyszalem od znajomych, i praltycznie wszyscy mowia mi, ze wola baty niz 'dopalacze'. Sam nie wiem, bo nie probowalem ale pewno u mnie bedzie tak samo.

__

Użytkownik
sCorsy

2008-11-07 13:53:21

też wole się trzymać sprawdzonych "produktów" no ale życie jest zbyt krótkie i trzeba wszystkiego a przynajmniej większości spróbować

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2469 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie