F1 - SKANDAL - Timo Glock

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
TroPtyN

2008-11-03 00:19:28

Bez obaw, żartował. :)

__

Użytkownik
mefistox2

2008-11-03 00:54:39

f1.pl

__

VIP
Hakan

2008-11-03 14:44:15

Pytanie: znasz jakis sensowny portal z forum? Pewnie zagraniczny bo nie wierze aby jakikolwiek polski moglbyc w pelni obiektywny.

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

VIP
virus~T

2008-11-03 17:07:49

Niestety nie udzielam się na forach o tematyce F1. Śledzę tylko wydarzenia w internecie i na prywatnych stronach poszczególnych zespołów.

__

VIP
virus~T

2008-11-03 17:08:35

[+] jakoś nie trafiłem na tą stronę wcześniej. Trochę nieobiektywna ale daje radę.

__

Użytkownik
mefistox2

2008-11-03 17:29:08

nie ma w pełni obiektywnej strony(.pl) o formule 1 , najlepiej zaglądać na formula1.com ;)

__

VIP
Hakan

2008-11-03 17:49:18

Tez raczej sie nie udzielam, ale na forach mozna sie dowiedziec czasem czegos ciekawego. Do tej pory sledzilem glownie planetf1.com z tamtejszym forum ale ostatnio coraz mniej mi sie chce tam zagladac...

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

Użytkownik
Tommi

2008-11-07 16:44:26

"2)Skoro Twój poziom nie jest żenujący , to może nie wypisuj głupot , bo w tym sezonie nie ma opon typu slick-tylko opony na suchą nawierzchnię i one mają rowki do odprowadzania wody-FAIL"

Chyba nigdy większej głupoty nie czytałem, jeśli te rowki są do odprowadzania wody to widać jak się znasz na F1. Mi się zawsze wydawało że opony rowkowane zostały wprowadzone żeby zmniejszyć przyczepność i spowolnić bolidy w zakrętach.

__

Użytkownik
Tommi

2008-11-07 16:46:15

"2)Skoro Twój poziom nie jest żenujący , to może nie wypisuj głupot , bo w tym sezonie nie ma opon typu slick-tylko opony na suchą nawierzchnię i one mają rowki do odprowadzania wody-FAIL"

Chyba nigdy większej głupoty nie czytałem, jeśli te rowki są do odprowadzania wody to widać jak się znasz na F1. Mi się zawsze wydawało że opony rowkowane zostały wprowadzone żeby zmniejszyć przyczepność i spowolnić bolidy w zakrętach.

__

Użytkownik
mefistox2

2008-11-07 19:21:28

czyli wg Ciebie opony całkowicie gładkie (slick) mają taką samą przyczepność w czasie deszczu jak opony na suchą nawierzchnie z rowkami? które tylko spowalniają bolid(wg. Ciebie) ?

__

Użytkownik
Tommi

2008-11-07 21:13:05

Jeszcze raz zacytuje co napisałeś, "one mają rowki do odprowadzania wody". Dowiedz się najpierw w jaki sposób działa bierznik na oponie a później pisz, bo to co napisałeś jest totalną bzdurą.

__

Użytkownik
hermes12

2008-11-08 13:09:54

Glock miał slicki, gdy padał deszcz, tor był mokry, więc niech się cieszy, że do mety dojechał. Namieszał to Robert, bo będąc zdublowanym włączyła mi się ułańska fantazja wyprzedzania dwóch walczących o najwyższe laury kierowców, co na chwilę pozbawiło Hamiltona tytułu.

Nie zmienia to faktu, iże tego Lewisa nie trawię i czekam aż Robert będzie miał równie szybki bolid...

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1190 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie