Nietypowy problem - dla zaawansowanych ;

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Fenn

2008-11-02 17:47:46

Witam. Mam bardzo nietypowy problem z cs`em. jakos tydzień po wyjściu updata włączyłem kompa, bo wczesniej spaliłem grafe. Co okolo 20 sekund mialem przyciny na okolo sekunde. Zreinstalowalem dzis csa i teraz mam te "przyciny" ok. co 2- 3 sekundy tak ze sie prawie grac nie da. Sprawdzałem na wszystkie sposoby połączenie internetowe i jest ono w normie. Co ciekawe zaobserwowalem coś bardzo dziwnego - biegam szybciej niż reszt a ;o. tzn na moim serwerze postawionym przeze mnie biegam tylko szybciej a na hostowanych serwerach- nie stawianych przeze mnie po 2-3 sekundach szybszego biegu (troche szybszego) zatrzymuje mnie właśnie na tą sekundy jakby chciało wyrównać prawdziwy czas w którym powinienem dotrzeć do danego punktu. Robiłem juz 2 reinstalle csa, przeinstalowałem sterowniki, próbowałem różne cfg. Nadmienie też że przed updatem tego problemu nie mialem. Znajdzie się ktos kto może pomoc? z gory dzieki.

__

Użytkownik
EsportTheDon

2008-12-04 15:27:48

hmmm może masz jakiś problem z kompem,a nie ze steamem/grą ? myślę że to coś z ram-em lub z kartą graficzną .

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1567 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie